176898
banner
  • Unreal1942
    Sajnos mint egyel lejjebb írtam nekem nem jön be az Ms kormány. Annak tükrében főleg nem, hogy 20k. A G25 meg lassan már csak 30k És vitathatatlan ég és föld a különbség közöttük.

Asszem agyalok még pár hetet rajta.
    Szerintem maradok az elképzeléseimnél és G25+PC párosítás lesz a jövőben.
    Az FPS-t már úgyis száműztem konzolról, most az autózás is erre a sorsra jut, ha meg lesz a kormány.
  • Unreal1942
    Igazad van. Viszont én ha pénzt áldozok valamire akkor az legyen tényleg minőségi. Sőt szemre is tetszetős. Tipikusan az a vevő vagyok akinek a Limited edition dolgokat el lehet adni
    Inkább áldozok többet valamire vagy ha nincs pénzem akkor várok amíg lesz, de nem szeretek megalkuvást kötni ebben. (persze ésszerű határok azért vannak)
    Az MS kormány nekem nem tetszik. Sőt egyenesen ronda. Persze ez csupán az én véleményem.
  • Totti5
    "Ahogy nézem külföldi fórumokon is ki vannak tőle, hogy G25 not supported."

2005 óta kivan tőle mindenki, hogy nem támogat semmit, csak az MS és a Fantec kormányt ( a másik kettővel foglalkozni sem érdemes, FFBt sem tudnak ), sőt most hogy a G27et is bejelentették és odaírták hogy not supported x360, még jobban kicsapta a biztosítékot.

Ez van, a legjobb megoldás egy MS kormány, 20k és egész jó a cucc minősége, persze ha menne Driving Force Proval akkor az MS kormánya nem kellene, de aki Forzázni akar kormánnyal az MSt vegyen, vagy Fantec.
  • Ewergo
    Figy nem tom milyen a reakció idöd, reflexed, de egy átlag felhasználó, (tapasztalat) egy kifejezetten verseny programban, vajmi keveset fogja használni a kuplungot meg váltót. Ugyan is egyszerüen nincs rá idö váltással tökölni. Egyik játék sem tükrözi a való életet ahol az elenfeleknek is idö kell a helyzet felismeréséhez mert ök is emberek. Ha a játék ugy akarja, nyersz, ha nem akarja, nem nyersz.
    Szal ne parázd túl a dolgot. Veszel egy MS kormányt és abban biztos lehetsz...a többi a te ügyességeden múlik.
  • mrmilan
    Ez nem lesz egyszerű menet neked, látom. De szerintem ár/érték (mondom ezt úgy, hogy a G25-öt én nem ismerem, képen láttam már) arányban nem rossz a Microsoft. Persze a te döntésed/pénztárcád fogja meghatározni, hogy melyiket választod majd. Logitech Drive FX-em van PC-re. De amióta megvan a "box" (2008. november), ott porosodik valahol. Én "vote" a Microsoftra!
  • Unreal1942
    Ahogy nézem külföldi fórumokon is ki vannak tőle, hogy G25 not supported.
    Asszem jegelem a témát amíg nem születik rá megoldás.
    Nem kötök megalkuvást olyan kormányra amit kigazából nem is szeretnék.
    Vagy az autós játékok is vissza szorulnak PC re.
  • Unreal1942
    Igazad van. erre a kérdésre nem biztos, hogy lehet jól válaszolni.
    Az a bajom, hogy több kormányt is láttam már élőben. Sokat ki is próbáltam. viszont egyelőre a G25 ami abszolult bejött.
    Ezért fanyalgok azokra amit eddig 360 ra láttam.
  • mrmilan
    Nekem a Microsoft van, meg vagyok vele elégedve vele nagyon. Február óta használom. Nekem ergonómikus, jó fogású, esztétikus. Kényelmes a pedálhasználat, fasza a billenőváltó Én úgy érzem ennyi idő után is, hogy minőséget vásároltam. Ez persze csak egy vélemény. Ja és V2-es már. Az előző szériának volt valami herótja.

"Akkor melyik a legjobb amit 360 ra is lehet kötni?"
    Te, erre lehet hogy csak az tudja megadni a választ, akinek mindegyik megvan :)
  • Unreal1942
    Akkor melyik a legjobb amit 360 ra is lehet kötni?
  • Unreal1942
    Köszönöm a választ. az a baj, hogy ezek meg sem közelítik a G25 minőséget.
  • Strip
    a vga kábellel kapcsolatba még mindig senkinek nincs használható információja? (mert elég fontos lenne nekem valami jó megoldás gondolom érthető miért)
  • AntiHero
    Akkor okosíts ki melyik a legjobb..
  • PoisonChihuahua
    Utánanéztem és tényleg!
    Valóban minőséginek néz ki.
    (Bár engem mint laikust ez sem hat meg. )
  • bardocz
    Se nem a legjobb, és se nem a legdrágább kormány;)
  • AntiHero
    Fanatic porsche kormánya is kompatibilis. A leges,legjobb kormány eddig mindentéren. Meg a legdrágább is:D
  • PoisonChihuahua
    Talán attól kéne megkérdezned akitől rendeled...
  • simon7108
    minálunk nincs unnep:)
    és én pontosabban arra lennék kivácnsi,hogy ha egyszerre rendelem meg a 2 játékot akk egyszerre kapom e meg vagy kulon-kulon!
  • PoisonChihuahua
    Én úgy tudom, hogy csak 3 kormány kompatibilis az X360-al, de nem vagyok nagy autó fan, szal én ezt nem követem annyira nyomon, lehet, hogy azóta változott a helyzet.

- Microsoft Xbox 360 Wireless Steering Wheel
    - Xbox 360 Logitech DriveFX Axial Feedback Wheel
    - Mad Catz MC2 360 Wheel

Nekem a MadCatz féle van, én nagyon meg vagyok vele elégedve, nem gagyi, minőségi műanyagból van és a kormány is profi, érzékeny és nagyon szépen, finoman fordul. A másik kettő sokkal jobb választás lehet az autó rajongóknak vagy azoknak akik nagyon profi kormányt szeretnének, de mint említettem, én egyáltalán nem vagyok oda az autókért (nem is értek hozzájuk), szal nekem a MC-s is tökéletes.
  • Unreal1942
    Erre a kormányos témára valaki?
  • akyyy
    jaja jobb lemeze, mert az alap játék se kell hozzá (már megvan úgyis. de kölcsönbe persze:D) meg igy oda tudom adni másnak szintén, vagy el tudom adni...
  • Strip
    igen
  • PoisonChihuahua
    A felbontást jól állítottad be?
  • Strip
    Az lenne a kérdésem hogy rákötöttem a box-ot monitorra és valamiér csikok mennek a monitoron, nem tudjátok ez miért van?
  • Caine
    Ja, amúgy kösz Iceakosnak a gyors MS pontokért.
  • Caine
    Senditnél 25 Font lesz (kb. 8400 Ft).
    Ha DLC-ebn veszed meg, akkor 1200 a Lost és 1600 a Gay Tony. Az 3 Ft/Ms ponttal számolva pontosan 8400 Ft. Én inkább lemezen veszem meg.
  • mrmilan
    Én is megrendeltem a Forza 3-at. Ezt írtad: "mind a 2 játékot csak 23. án fogom megkapni". Ez látod engem is izgat. Október 23 nemzeti ünnep. Szerintem csak a rákövetkező héten jönnek meg a rendelések nem?
  • simon7108
    na még 1 utolso kérdés:Dés ez lehet,hogy eléggé off is lesz de máshol nem tudom hol kérdezzem meg:D
    na akkor most én pénteken szeretném megrendelni a Forza 3 at és a GH 5 ot egyszerre!
    na már itt az lenne a kérdés,hogy ha én egyszerre megrendelem oket akk mind a 2 játékot csak 23. án fogom megkapni amikor megjelenik a forza 3?vagy a GH 5 ot kihozzák elobb majd 23. án meg kihozzák a forza 3 at?
    mert akk igy nekem nem lenne jo:Dén a GH 5 ot elobb még akarom kapni mert nem szeretnék várni amig megjelenik a forza is mert nincs semmi jo gamem már:(
    valaki esetleg tud segiten,hogy ez hogy van?
  • gyuri00
    live-on ti mikkel szoktatok játszani?

egyes játékok úgyis végig lehet vinni hogy liveon keresek valakit és úgy csináljuk a küldetéseket??például Gow-ot
  • misiizsai
    Hát egy magyarosítás már jó lenne a GTA 4-hez
    de már lassan 1 éve igérik
    De szerintem a Kiegészítőben jobb kűldik lesznek mint az alapba ahogy néztem a Videókat
  • akyyy
    köszi. lehet én is megveszem. letölteni nem akarom igy meg oda tudom adni ismerősnek, aki odaadta a gta4-jét... csak végigvinni xboxon nem akarom mivel már fullosan kijátszottam a PC-et:D csak adott már 2 acsit, és így örökre ott marad:(

majd akkorm akarom ujrajátszani ha lesz hozzá magyarítás, meg PC-n csak pár acsi hiányzik...
  • misiizsai
    12.990 FT az 576-ban Előrendeléssel
    Én már előrendeltem
    Szerintem jobban megéri DVD-n mint vinyón
  • Unreal1942
    Pont annyi mint a többi új játék.
  • akyyy
    ki tudja, mennyi lesz ez?:
    Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

érdemes -e emgvenni a lemezes változatot, vagy inkább vegyek ms pontot és töltsem le a kettőt (UK acc)
  • DarkSector
    NEM.
  • Iceakos
    Az Akciós hét javában tart még.., amelynek keretein belül pl a 12 Hónapos kód, most csak 8000 !!!!

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    3700,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    8000,-

Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6000,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11000,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    4900,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    10500,-

Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4800,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9000,-

Playstation Network Card $20 (USA)
    5500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-

Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
    6300,-
    Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
    14000,-

2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5500,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5500,-

60 Napos WOW kód (EU)
    6200,-
    60 Napos WOW kód (USA)
    6200,-

Érdeklődni a továbbiakról az iceakos©gmail.com emilen vagy itt a fórumon lehet..

Ice
  • shevsenko7
    na igen...eddig oké!
    de mi van a nem eredeti játékokkal:S a kiirt Sima Xbox játékok is mennek Xbox360on?:S
  • DarkSector
    HUPSZ....félreérthetően írtam le!!!!
    Nem...

helyesbítek!
    jah vinyót azt bekapcs elött kell leszedni, és azt ne is tegyétek közben vissza....CSAK MU-t.
    a memoriakáryát kell közben lehuzni, amin a profil van...mert profilt be kell tenni, hogy elején elinditsa a demot...
    a demo meg DVD-re ki kell írni...

EZEKET ELFELEJTETTEM....
  • Bogyi007
    Egyetlen egy bibi van amikor az Eset 4.0 megy (Nod32 másnéven) akkor a fájlmegosztás nem működik a tűzfala miatt. Tudja valaki hogy mit kellene átállítani hogy az is menjen?

Nincs kedvem lekapcsolt tűzfallal használni a laptopot (mert úgy minden megy Live, fájlmegosztás) mert azért az nem biztonságos úgy.
  • Bogyi007
    Ez az sikerült összehoznom végre!

Megy a Live a laptopomtól kapva valamint a videó kép és hang megosztás is.

Sirály!
  • Unreal1942
    A napokban elgondolkoztam, hogy kéne vennem egy kormányt. A probléma csak annyi, hogy G25 alá nem szeretnék menni.
    Viszont az legjobb tudomásom szerint nem megy boxal.
    Melyik a legjobb kormány 360 ra? Vagy esetleg létezik valami buhera a G25-360 kombóra?