176898
banner
  • baca01
    Akinek van kedve, az írjon pü-t és egyeztetünk, jó lenne egy SG-s csapat. :)
  • baca01
    FIFA 10-ben megcsináltam a saját játékosomat az arcképemmel és nagyon jó! Tök élethűre sikerült. :)
    Jó lenne live-on indítani egy saját csapatot a saját játékosainkkal. Kinek mi a véleménye? Lenne hozzá kedvetek? Én csatár poszton vagyok.
  • HEMAXXI
    csá all nem tudjátok a gta 4 nek van olyan verziója amibe vannak uj autok berakva vagy egyáltalán lehet ilyet csinálni ha van akkor vmi linket megköszönnék ! elöre is köszönöm!
  • akyyy
    én arra értettem, hogy akik megkérdezik hogy hol kell csippeltetni, flasseltetni... hiába van kiírva, hogy a warez tilos. nem tudják, hogy amit kérdeznek, az warez, azt hiszik azt valaki miatt írták ki mert ki van tiltva a fórumból, vagy valami játék ami tiltott...stb.
  • Apus
    az igaz, ittse nagyon számít a banner:)
  • akyyy
    azok azt sem tudják, mi az hogy warez.
  • DarkSector
    jah értem.
  • Apus
    tudják ők, hogy nincs. de a betévedő idióták akik olyanokat kérdeznek, hogy hol kell csippeltetni a péest meg hasonlókat, na azok nem tudják.
  • Harlekin
    loool
  • DarkSector
    jah ebből látszik, hogy nem gondolkodnak, fel sem tűnik nekik hogy ps3-ra nincsen warez...:D
  • Ewergo
    Most nézem kicsit humoros hogy a PS3 topicban is kiirták : WAREZ = azonnali BAN!
  • Ewergo
    (Ezek az aránytalanul hosszúkás, vékony emberkék, férfi-nő, szemükbe lógó hosszú, szellő fujta hajjal, hős szerelmes a szikla tetején, bör ruci, szex, uniszex, kék pink fényeffekt néha ok nélkül, rugólábú szereplök,.... ez a tipikus japo világ.)
  • DarkSector
    Amúgy először azt gondoltam...JUJ
    ez a csaj a Byonetta-ban...devil may cry közelében sem lesz majd.

És még mindig gyér a csaj mint főszereplő, meg ezek a monsterek sokszor szart se láttni...

DE 1 biztos igy a demo-t kipróbálva elmondhatom, hogy király H&S játék ettől független....és iszonyat szépre sikerült...DMC4 nem csúnyább, csak ez a saját stilusában szép.

megéri majd legalább 1x végigtólni.
  • DarkSector
    jah ezért kérdeztem.
    thx.
    :D
    a resi 5-öt régen, meg a rfg multi demo-t is régen onnét szedtem csak azok nem voltak akkor goldossak.
    azt nem volt kedvem benyomni a gépet, sak hogy lecsekkoljam...
  • kem001
    Na ne már, újabb pénzt kell úgy látom kidobnom live-ra ha akarom ezeket használni :S
  • Iceakos
    Igen, ezek sztem mind a goldosoknak lesznek csak..
  • Harlekin
    Én is nagyon lehuztam nemrég,de...
    Azota nagyon sokat játszottunk vele és inkább mostmár ugy fogalmaznék,hogy van 1 bizomyos sajátsága amit nem lehet értelmezni csak megszokni.Bár mi coopba megyünk és igy élvezhető tehát a játszhatósága ugymond mostmár elmegy.Maga a játékrol nem változott a véleményem,hogy szar!
  • Caine
    oh ...

• AntiHero
    Hmmm ez a Bayonetta tök jó a csaj meg
  • simon7108
    hát szerintem nagyon jo játék:)nekem jobban tetszik az ArmA 2 nél,igaz nem annyira szimulátor de nekem jobban bejott,ez olyan határeset nemis arcade mint a COD ok de nemis hardcore simulator mint az ArmA 1,2 meg az OPF 1!
  • Ewergo
    Nos ez az Operation Flashpoint 2 nálam kb. 15 percig huzta.
    A célzás kaka, fegyver váltás 2 perc, ellenfelek egy fénylö fehér emberalak, ... és lehet lett volna még több negativum is csak már nem birtam damillal. Nem hogy a COD 4 szintjét nem éri el, de még csak a COD 3-ét sem.
    Aki vérfan annak talán megéri de csak a legolcsobb üzleti áráért.!
  • PoisonChihuahua
    A Bayonetta demo egyenlőre csak a Japán LIVE-on elérhető, de már nem Gold exkluzív. Ha van japán acc.-od akkor már szedheted, ellenkező esetben várnod kell az EU/USA demóig vagy leszeded innen és kiírod lemezre.
  • Caine
    Pontosan, ahogy tanul kolégám is mondta, a már megtanult válaszokat kell adni Sword Master inzultusaira.

Ez szerintem az egyik legjobb része a játéknak, könnyesre röhötem rajta magam.

Van is egy acsi arra, hogy megtanultad az összes riposztot, ha azt megkapod, biztosan minden a tarsolyaodban van a Sword Master legyőzéséhez. De sokkal hamarabb is neki lehet menni.

Ha elakadsz valamelyik válasszal, csak szólj.
  • Prody
    Band Hero demo:
    ugyanaz a fos skin mint GH5-ben csak még nyálasabb pop számok -.-

komolyan mondom basszák már meg, a menü is tök ugyanaz csak BAAANNDDD HEERRRRROOOO van kiírva... szánalmas, hogy ennyire nem kreativak, hogy csináljanak egy szép színes családias kinézetű GH-t (itt most a RB Beatles-re gondolok aminek rohadtul tetszik a kinézete)
  • DarkSector
    hy kellene valami info hogy bayonetta demo-ja még mindig live-os vagy letelt-e már a 7 nap???
    mert ha nem akkor nem üzemelem be e gépet feleslklegessen...
    thx előre a válaszokért....
  • GP2100
    A kalózok mondataira tanult válaszokat lehet használni a swordmasternél, csak gondolkozni kell egy kicsit.
  • Totti5
    Látom játszol a Monkey SEvel. Swordmasternél vagyok, de olyan mondatokat mond amire nem tudok válaszolni. Kalózoktól kellene eltanulni, de hiába nyomtam le velük 20 harcot semmi sem változott. Mit csinálok rosszúl?
  • Caine
    Köszi a válaszokat, megnyugodtam, talán nem fogom összetörni ...
  • simon7108
    ááá ez a Brutal Legend agyamra megy már:(
    olyan rohadt nehéz!
    elkell foglalni tornyokat csapattal,nagynehezen elfoglaltam mind mennék a kapuhoz hogy aztis betorjuk de oda olyan emberek kellenek akiket nem támad meg a védelmi torony de a lényeg,hogy nem tudok olyanokat hivni:(
  • Totti5
    Ha olyan pedálom lenne, akkor azt fogpiszkálóval nyomnám, nehogy baja legyen:))
  • bardocz
    Ha még nyomásérzékeny lenne, érteném, hogy széttaposod, de így minek?:)
  • Totti5
    Masszív a cucc, lehetetlen eltörni, hacsak nem Superman erejével bírsz:)
  • PoisonChihuahua
    Tudtommal műanyag, fém betéttel, eltörni (gondolom) nem lehet, hisz erre tervezték, bár ha erős a lábad...
  • lucifer9393
    Szerintetek, xbox Live gold exkluziv lesz a facebook?
  • Caine
    Ha már kormányok:
    akinek az Ms van meg, milyenek a pedálok?
    Mindig attól félek, hogy egy durvább fékezésnél eltörném.
    Lehetséges ez? Fémből vagy műanyagból vannak egyáltalán?

köszi
  • bardocz
    Kormányokról van szó általánosságban. Legjobb boxra bizots ez.
  • Unreal1942
    Világos. Lejjebb meg nem adom.
  • mrmilan
    "vitathatatlan ég és föld a különbség közöttük."
    De ha egyszer nincs XBOX360ra G25, akkor nincs!!! :)
  • Hukkan
    Mondjatok please pár céget akik jól csinálják meg a 3 led javítását és nem ilyen ragasztgatós szar módszerrel!!
  • Unreal1942
    Ez mondjuk nem ronda :)

Viszont ez sem megy 360 on és az ára is picit könyörtelen.