176898

-
Pontosítsunk:
LIMITED Verbatim Edition (háttérben a webshoppal) -
_:ASDASD_AS_
Verbatim Edition -
simon7108 #71881 na nemis konkrétan az a kérdés,hogy mivel hanem inkább az,hogy-hogyan toltitek fel?
mert elvileg 20 Kbyte et lehet csak felrakni és 1 telefonos kép meg lehet tobb MB is! -
simon7108 #71880 grat:)mellesleg mivel csináljátok a képeket?telefonnal?:D -
Lehet gratulálni:

A másik lemez a gépben van éppen.
-
Várom Lego Rock Band-et
-
grat -
Western Digital MyBook2 :) -

-
Nelegyélköcsögna :DDD -
Ma kapott egy maflást a box xD
De rendbe jött
-
simon7108 #71872 én onnan rendeltem a xboxom nincs vele semmi gondom:D
olcso is gyors is:) -
Golemkonzolról valakinek valami véleménye? Hogy dolgoznak?Korrektek? -
Inkább nem írom le, hogy már hány órám benne van a fm3-ban, mert szerintem egy kicsit le lennék ugatva...
-
simon7108 #71869 majd énis rakok fel képet
-
simon7108 #71868 grat hozzá:)
engem ma hívtak,hogy holnap hozzák nekem is a Limited Editiont
csak nekem szlovák lesz a kézikonyv meg a borito de kapok hozzá Forza2 ot meg a letolto kodokat is:D -
grat hozzá!
-

Nekem is egyébként egymáson van a 2 dvd. Pc-s játékoknak leáldozott topikban láttam hogy írtad.. -

-
ktomi22 #71864 ezt én is merem remélni hogy csak az hiányzik majd belle.. és pl VIP jog az az itteni vezriókba is lesz meg minden... -
és hallottam hogy a magyar kiadások csonkítva lesznek.
ez akkor mien formában is lesz???
Csak a live kod fog hiányozni, amivel 2 extra fesésü autot lehetett volna letölteni? -
Már az is van készleten az überkonzolban -
grat.
csak a limited edition késik állítólag. -
Én még egy jó pár napig nem is játszok vele mert előbb végig kell vinnem a dirt2-őt mert ha ebbe bele kezdek a dirt-et soha nem fejezem be :D -
simon7108 #71859 jo neked!
nekem remélem holnapra már megjon:( -

-
Ez csupán oltás volt,ott a smile a végén.Tehát,ha te sértésnek vetted megértem.Mivel itt csak az adok kapok megy elég rég.Az,hogy nagy pöcs vagyok meg bóknak veszem.:-D -
ki is mondja ezt? -
A szint megvan végülis.
-
komolyan? vitatkozzunk a korról, ennyire nincs más? már huszonx évesen is gyerek vagy?
neked is azt mondom, hogy a legtöbb dologban egyetértek veled (az elejétől fogva, amikor még írtad hogy sok dolgot nem lehet itt írni mert egyből ugranak a grállovagok stb) viszont egy oltári pöcs vagy.
tudom mi az a 3d sex villa, én is voltam 13 éves. komolyan a korral oltasz, erre meg ilyen dedós szöveget küldesz? :D -
dehogyis, én a box ill. az ms fikázásával teljesen egyetértek (de komolyan, sokszor le is írtam ezeket)
amúgy a gitárhiró témában azt hiszem összetévesztettelek prody-val
mind1, a lényeg h tök sok mindenben egyetértek veled, viszont úgy beszélsz itt az emberekkel mintha te szartad volna ki őket. nem szép -
Nyugodtan írd le a véleményedet, a töbiekkel meg nem kell foglalkozni! -
davidragon #71851 helo!
ha nincs Live-om akkor hogyan juthatok hozzá témákhoz? Van lehetőség arra hogy letöltsem szgépre és pendriveon átmásoljam vagy valami hasonló?
demokat szoktam letölteni és kiírni dvd-re, azokat is jó lenne valahogy felmásolni boxra, ha van rá mód. -
Upsz, a te piciny dobozodnak is a tyúkszemére léptem? Sorry, nem láttalak...
Nem, nem ismerem. Jó?
//Óriási ez a totyik :D Régen a meg-nem-értettek, akiket gyermekként csúfoltak és elnyomtak a haverek, azokból javarészt rendőr lett. Ma konzolfanboy (vagy emos).
Napi tipp: rendőrként könnyebb elégtétel venni az univerzumon -LOÁL-//
Totti: kifejezetten üdítő látni, hogy van boxuser, akinek nem csak keyboardja van a posztoláshoz, még ha nem is értek veled egyet :) Ezt majd egy másik helyen talán meg is vitatjuk, itt hiteltelen bármi, ami túlmutat a nyakig malterosan, 2 feles után a kocsmaudvaron elkövetett lökdösődéstől. :D -
Te szerintem ezt nagyon benézted,de mind 1 megszokott itt!
A beszükült tudattal rendelkezőknek flegmázás a nem szimpatikus tartalmu vélemény nyilvánitás.
Az a gyere minimum 10 éve idösebb tölled.
Másodszor nézem átt a game listáját sehol nem találom az idézett játékokat.
A 3d sex villa van ilyen,ezekszerint ha te tudsz rola,gondolom erre megy az elalvás.
Öcsi ööö Gyuri!
-
te mit flegmázol itt gyerek, menj inkább gitározni, akarom mondani gitár herozni
a 3d sex villa-t nem nyomod? az is hasonló kategória, hátha nem ismerted eddig :D -
simon7108 #71847 de lehet nézelodni:)
a tobbire meg nem figyeltem a demoban mert mindig belso nézettel játszom!
a teljesben ahogy mondtam majd hátrább lehet tenni a kamerát belso nézetben és akkor szépen beláthato lesz az egész belso nézet!
aki esetleg nem jott volna rá,hogy-hogyan kell nézelodni annak elmondom,hogy a jobb analog kart eloszor felkell nyomni és osztán onnan szépen az ívén oldalra:D
legalábbis nekem így sikerult.... -
Hol szoktál CoD4ezni? -
Renátó1985 #71845 nekem nem nagyon válaszol privátra... -
Maximum 8 autó lehet a pályán. Nem az igényességgel van a bajom, hanem azzal hogy félkész pl nincs sofőr animáció, nem lehet benne összevissza nézelődni, ingerszegény a kaszni mozgása és a visszajelzések, ezek bosszantó dolgok hisz nagyon szépen és aprólékosan kidolgozott a belső, kár érte.