176898
banner
  • GP2100
    Pontosítsunk:
    LIMITED Verbatim Edition (háttérben a webshoppal)
  • Pacal17
    _:ASDASD_AS_

Verbatim Edition
  • simon7108
    na nemis konkrétan az a kérdés,hogy mivel hanem inkább az,hogy-hogyan toltitek fel?
    mert elvileg 20 Kbyte et lehet csak felrakni és 1 telefonos kép meg lehet tobb MB is!
  • simon7108
    grat:)mellesleg mivel csináljátok a képeket?telefonnal?:D
  • GP2100
    Lehet gratulálni:

A másik lemez a gépben van éppen.
  • Prody
    Várom Lego Rock Band-et
  • DarkSector
    grat
  • DöflingR
    Western Digital MyBook2 :)
  • Minstrel

• Pacal17
    Nelegyélköcsögna :DDD
  • Miley Cyrus
    Ma kapott egy maflást a box xD
    De rendbe jött
  • simon7108
    én onnan rendeltem a xboxom nincs vele semmi gondom:D
    olcso is gyors is:)
  • baaka
    Golemkonzolról valakinek valami véleménye? Hogy dolgoznak?Korrektek?
  • GP2100
    Inkább nem írom le, hogy már hány órám benne van a fm3-ban, mert szerintem egy kicsit le lennék ugatva...
  • simon7108
    majd énis rakok fel képet
  • simon7108
    grat hozzá:)
    engem ma hívtak,hogy holnap hozzák nekem is a Limited Editiont
    csak nekem szlovák lesz a kézikonyv meg a borito de kapok hozzá Forza2 ot meg a letolto kodokat is:D
  • Apus
    grat hozzá!
  • Evogordon

Nekem is egyébként egymáson van a 2 dvd. Pc-s játékoknak leáldozott topikban láttam hogy írtad..
  • Totti5

• ktomi22
    ezt én is merem remélni hogy csak az hiányzik majd belle.. és pl VIP jog az az itteni vezriókba is lesz meg minden...
  • DarkSector
    és hallottam hogy a magyar kiadások csonkítva lesznek.
    ez akkor mien formában is lesz???

Csak a live kod fog hiányozni, amivel 2 extra fesésü autot lehetett volna letölteni?
  • Evogordon
    Már az is van készleten az überkonzolban
  • DarkSector
    grat.
    csak a limited edition késik állítólag.
  • Evogordon
    Én még egy jó pár napig nem is játszok vele mert előbb végig kell vinnem a dirt2-őt mert ha ebbe bele kezdek a dirt-et soha nem fejezem be :D
  • simon7108
    jo neked!
    nekem remélem holnapra már megjon:(
  • Evogordon

• Harlekin
    Ez csupán oltás volt,ott a smile a végén.Tehát,ha te sértésnek vetted megértem.Mivel itt csak az adok kapok megy elég rég.Az,hogy nagy pöcs vagyok meg bóknak veszem.:-D
  • sapkafej
    ki is mondja ezt?
  • Miley Cyrus
    A szint megvan végülis.
  • sapkafej
    komolyan? vitatkozzunk a korról, ennyire nincs más? már huszonx évesen is gyerek vagy?

neked is azt mondom, hogy a legtöbb dologban egyetértek veled (az elejétől fogva, amikor még írtad hogy sok dolgot nem lehet itt írni mert egyből ugranak a grállovagok stb) viszont egy oltári pöcs vagy.

tudom mi az a 3d sex villa, én is voltam 13 éves. komolyan a korral oltasz, erre meg ilyen dedós szöveget küldesz? :D
  • sapkafej
    dehogyis, én a box ill. az ms fikázásával teljesen egyetértek (de komolyan, sokszor le is írtam ezeket)

amúgy a gitárhiró témában azt hiszem összetévesztettelek prody-val

mind1, a lényeg h tök sok mindenben egyetértek veled, viszont úgy beszélsz itt az emberekkel mintha te szartad volna ki őket. nem szép
  • Totti5
    Nyugodtan írd le a véleményedet, a töbiekkel meg nem kell foglalkozni!
  • davidragon
    helo!
    ha nincs Live-om akkor hogyan juthatok hozzá témákhoz? Van lehetőség arra hogy letöltsem szgépre és pendriveon átmásoljam vagy valami hasonló?
    demokat szoktam letölteni és kiírni dvd-re, azokat is jó lenne valahogy felmásolni boxra, ha van rá mód.
  • Moby
    Upsz, a te piciny dobozodnak is a tyúkszemére léptem? Sorry, nem láttalak...
    Nem, nem ismerem. Jó?

//Óriási ez a totyik :D Régen a meg-nem-értettek, akiket gyermekként csúfoltak és elnyomtak a haverek, azokból javarészt rendőr lett. Ma konzolfanboy (vagy emos).
    Napi tipp: rendőrként könnyebb elégtétel venni az univerzumon -LOÁL-//

Totti: kifejezetten üdítő látni, hogy van boxuser, akinek nem csak keyboardja van a posztoláshoz, még ha nem is értek veled egyet :) Ezt majd egy másik helyen talán meg is vitatjuk, itt hiteltelen bármi, ami túlmutat a nyakig malterosan, 2 feles után a kocsmaudvaron elkövetett lökdösődéstől. :D
  • Harlekin
    Te szerintem ezt nagyon benézted,de mind 1 megszokott itt!
    A beszükült tudattal rendelkezőknek flegmázás a nem szimpatikus tartalmu vélemény nyilvánitás.
    Az a gyere minimum 10 éve idösebb tölled.
    Másodszor nézem átt a game listáját sehol nem találom az idézett játékokat.
    A 3d sex villa van ilyen,ezekszerint ha te tudsz rola,gondolom erre megy az elalvás. Öcsi ööö Gyuri!
  • sapkafej
    te mit flegmázol itt gyerek, menj inkább gitározni, akarom mondani gitár herozni

a 3d sex villa-t nem nyomod? az is hasonló kategória, hátha nem ismerted eddig :D
  • simon7108
    de lehet nézelodni:)
    a tobbire meg nem figyeltem a demoban mert mindig belso nézettel játszom!
    a teljesben ahogy mondtam majd hátrább lehet tenni a kamerát belso nézetben és akkor szépen beláthato lesz az egész belso nézet!
    aki esetleg nem jott volna rá,hogy-hogyan kell nézelodni annak elmondom,hogy a jobb analog kart eloszor felkell nyomni és osztán onnan szépen az ívén oldalra:D
    legalábbis nekem így sikerult....
  • Miley Cyrus
    Hol szoktál CoD4ezni?
  • Renátó1985
    nekem nem nagyon válaszol privátra...
  • Totti5
    Maximum 8 autó lehet a pályán. Nem az igényességgel van a bajom, hanem azzal hogy félkész pl nincs sofőr animáció, nem lehet benne összevissza nézelődni, ingerszegény a kaszni mozgása és a visszajelzések, ezek bosszantó dolgok hisz nagyon szépen és aprólékosan kidolgozott a belső, kár érte.