176900

-
Nem léptél be te is a Xbox live update teszterek közé?
Én jelentkeztem és nekem is ma jött a csomag lefelé. -
Xabinho87 #72084 Facebook, twitter, last.fm, sky tv meg még pár kisebb dolog. -
ktomi22 #72083 am mi lesz az oszi nagy frissites? -
Xabinho87 #72082 Nem tudjátok miért frissített a live amikor beléptem? Csak előkészültek az őszi nagy frissítésre? -
Bassza meg :) -
ktomi22 #72080 ms pontért igen. -
Gyerekek! A nicknevet meg lehet valahogy változtatni Live-os profilnál? -
Nekem csak premier napján lesz meg:) -
Burst Limit jó volt, végigjátszottam, de ez nem fogott meg, érdekes ez a kamera, csak semmit nem látni belőle mi történik, így kis is kapcsoltam. A graf olyan mint a mese, vagy mint PS2őn csak HDba, azzal nincs gond, de a környezet lehetne valamivel szebb ez tény. -
Tekken 6-t jatsza valaki? kicsivel jobb grafiakra szamitottam, soul calibur 4-nek mintha jobb lenne. de azert tetszik a jatek. -
délután 4kor oldják fel a korlátozást az otp-be addig nemtudok fizetni. mivel az összes pénzemet rátettem:( meg úgy néz ki holnap meló lesz, egész nap kimaradok. bár hazaugrok lehet majd utalni a cuccosokat. -
Holnap délelőtt biztosan leszünk, kb 10 fele.. ha lesz goldod csatlakozz!:D -
-t -
hehe. 
Nagyon gyenge otvar grafikat.
Simán Ps2. -
Azt hiszem ez a játék még akkor sem kéne ha utánam dobnák, ritka gyenge. -
ugyanaz a bank mindhárom számla ahova utalnom kéne és otp belül szinte egyből ott van. nem ezért fasz. hanem mert nincs jelszóemlékeztetőjük, 24 órára letiltott, bár direkt kiirják hogy telefonon illetve személyesen a legközelebbi fióba feloldták a tiltást, ugye amúgyis el kellet mennem feltölteni a számlámra apénzt, mondtam is hogy oldják má fel, mondta hogy elvileg kész, de persze nemjó:) lassan már abba is kételkedem hogy rajta van e a pénzem. -
de=délelött. -
Ez mindigis igyvolt:)
Hogyha nem de(asszem..) utalod át a pénzt akkor csak másnap reggel rakja rá:/ -
ebből má csak holnap lesz mer az otp egy fasz -
Amugy azt hogy kell(ha lehet), ha van egy party..és CoD4eznek(pl..) akkor én a partyn belül feltudok csatlakozni arra a szerverre ahol ök vannak? -
bigdawid #72065 a dvd kiterjesztést kell kiírni de azt ugye nem szabad:D -
Nemsokára megyünk páran a cod4-et tolni, ha gondolod vegyél fel friendlistára.. -
mingyá sárga leszek, valaki cod, gta, forza2, dod4 vagy dirt?
vagy valamelyik mutlis demó.
forza3-at meg nfs-t is megvettem volna, de kurvára kevés pénzt kaptam, majd fogok reklamálni ha elmúlik ez a fogfájás( -
jó te ilyen vagy, de ha alapból 120 gigás vinyód van, akkor meg akaratlanul elkezded a gyűjtögető "életmódot" és mindig azon baszakodsz hogy ne menj 20 giga szabad hely alá de nagyon nehezen megy -
Ja meg még hogy a texturák is simán elmennek egy Ps2n.
Nagyon nem érte meg szerintem fejleszteni.
De legalább jo moka lesz végigvinni
-
ott van a webshopjukban kiválasztva hogy van előre utalásos fizetés, és nekem csak az jó. -
Én azt sajnálom, hogy sima Xbox játékokat nem lehet feltelepíteni hdd-re :S -
Nekem egyébként tetszik ez a HDD-s megoldás.
Nem pörgeti a lemezt, nincsenek esetleges olvasási problémák
Halkabb...
És bizony, nekem kicsivel gyorsabban töltődik... kevés a különbség, de jobb így.
MC:LA-nak kifejezetten jót tett ez a HDD. -
Még éjszaka leszedtem a Dragon Ball: Raging Blast DEMOját.
A véleményem az, hogy eza demo egy rakás szar.
A mozgások undoritoak, alig van valami támadás stb..szal nem Namco Bandai..Ps2-re 1000xjobbak.
Remélem a teljes játék nem ilyen lesz.
Nov10-én jön ki. -
Ne is mond jól rácsesztem,hogy eladtam!De most csinálok 1 250 es hdd-t. Elvileg hétvégén megjön a WD hdd. -
Kösz a linket, de valszeg nem fog a kosaramban landolni.. Kicsit kiábrándultam belőle:D -
Istenem..ezt nyilván tudta mindenki. 
Mindennél ezvan ha nemtünt volna fel. -
Ne higgyél a beszűkült pc pistiknek azzal kapcsolatban, hogy bármit ráköthetsz a rendszerre. Microsoftot remélem nem kell bemutatnom, X360-nál lekódoltak mindent, ezért is van az, hogy elvileg csak eredeti DVD olvasót fogad el, illetve eredeti winyót. Szerencse, hogy Microsoft nem olyan erős, hogy saját maga gyártson X360-jához hddket. Hogy mi határozza meg az eredettségét? Talán az az eredeti vezérlőszoftver, amit gyárilag beleflashelnek a hddkbe. Ha ezeket ki tudod másolni, és beletudod álcázni egy másik HDD-be, akkor menni fog a HDD-d. Neten van leírás, hogyan csináld. -
Igen lehet.
Az alap winyo is laptop winyo.
Belerakod egy üres X360 HDD Case-ba és megyis. -
Ezt Sam-nek
DJ -
bővebben?
és kik az xbox fanok? csak azért kérdezem, mert engem jelöltél be, a válaszodat nekem célozva. -
Látszik, mennyire képben vagytok HDD-vel kapcsolatban xboxfanok :P -
nah ez érdekes.
elméletileg lehetne, bár hülyén nézne ki, a gépből kilógó vasdarab....:D
de technikailag, ugyanaz.
szerintem semmi akadálya, csak annyi hogy 2.5-es szépen a régi burkolatba megfér, és kényelmessebb. -
gondolom mindenki megértette, hogy miről akartam elmélkedni, vagyis egy 20gigásra 2 játék megy rá.
én mindig ugyis csak 1 játékkal nyomok egyszerre, akkor minek több hely?
ha kell másikra áttérni, akkor 10-15 perc, és fent is van a másik.
csak kimegyek wc-re, és el is megy az a 10 perc. :D -
Tom Leftiger #72046 Mekkora gagyi vagyok... Még egy rohadt vinyóm sincs. Van lehetőség valahogy 3,5-es (Pc-s) merevlemezt rákötni?