176900
banner
  • Bogyi007
    Nem léptél be te is a Xbox live update teszterek közé?

Én jelentkeztem és nekem is ma jött a csomag lefelé.
  • Xabinho87
    Facebook, twitter, last.fm, sky tv meg még pár kisebb dolog.
  • ktomi22
    am mi lesz az oszi nagy frissites?
  • Xabinho87
    Nem tudjátok miért frissített a live amikor beléptem? Csak előkészültek az őszi nagy frissítésre?
  • mrmilan
    Bassza meg :)
  • ktomi22
    ms pontért igen.
  • mrmilan
    Gyerekek! A nicknevet meg lehet valahogy változtatni Live-os profilnál?
  • DöflingR
    Nekem csak premier napján lesz meg:)
  • Totti5
    Burst Limit jó volt, végigjátszottam, de ez nem fogott meg, érdekes ez a kamera, csak semmit nem látni belőle mi történik, így kis is kapcsoltam. A graf olyan mint a mese, vagy mint PS2őn csak HDba, azzal nincs gond, de a környezet lehetne valamivel szebb ez tény.
  • LeventeV
    Tekken 6-t jatsza valaki? kicsivel jobb grafiakra szamitottam, soul calibur 4-nek mintha jobb lenne. de azert tetszik a jatek.
  • akyyy
    délután 4kor oldják fel a korlátozást az otp-be addig nemtudok fizetni. mivel az összes pénzemet rátettem:( meg úgy néz ki holnap meló lesz, egész nap kimaradok. bár hazaugrok lehet majd utalni a cuccosokat.
  • DöflingR
    Holnap délelőtt biztosan leszünk, kb 10 fele.. ha lesz goldod csatlakozz!:D
  • Miley Cyrus
    -t
  • Miley Cyrus
    hehe.
    Nagyon gyenge otvar grafikat.
    Simán Ps2.
  • Bogyi007
    Azt hiszem ez a játék még akkor sem kéne ha utánam dobnák, ritka gyenge.
  • akyyy
    ugyanaz a bank mindhárom számla ahova utalnom kéne és otp belül szinte egyből ott van. nem ezért fasz. hanem mert nincs jelszóemlékeztetőjük, 24 órára letiltott, bár direkt kiirják hogy telefonon illetve személyesen a legközelebbi fióba feloldták a tiltást, ugye amúgyis el kellet mennem feltölteni a számlámra apénzt, mondtam is hogy oldják má fel, mondta hogy elvileg kész, de persze nemjó:) lassan már abba is kételkedem hogy rajta van e a pénzem.
  • Miley Cyrus
    de=délelött.
  • Miley Cyrus
    Ez mindigis igyvolt:)
    Hogyha nem de(asszem..) utalod át a pénzt akkor csak másnap reggel rakja rá:/
  • akyyy
    ebből má csak holnap lesz mer az otp egy fasz
  • Miley Cyrus
    Amugy azt hogy kell(ha lehet), ha van egy party..és CoD4eznek(pl..) akkor én a partyn belül feltudok csatlakozni arra a szerverre ahol ök vannak?
  • bigdawid
    a dvd kiterjesztést kell kiírni de azt ugye nem szabad:D
  • DöflingR
    Nemsokára megyünk páran a cod4-et tolni, ha gondolod vegyél fel friendlistára..
  • akyyy
    mingyá sárga leszek, valaki cod, gta, forza2, dod4 vagy dirt?

vagy valamelyik mutlis demó.

forza3-at meg nfs-t is megvettem volna, de kurvára kevés pénzt kaptam, majd fogok reklamálni ha elmúlik ez a fogfájás(
  • sapkafej
    jó te ilyen vagy, de ha alapból 120 gigás vinyód van, akkor meg akaratlanul elkezded a gyűjtögető "életmódot" és mindig azon baszakodsz hogy ne menj 20 giga szabad hely alá de nagyon nehezen megy
  • Miley Cyrus
    Ja meg még hogy a texturák is simán elmennek egy Ps2n.
    Nagyon nem érte meg szerintem fejleszteni.
    De legalább jo moka lesz végigvinni
  • akyyy
    ott van a webshopjukban kiválasztva hogy van előre utalásos fizetés, és nekem csak az jó.
  • kem001
    Én azt sajnálom, hogy sima Xbox játékokat nem lehet feltelepíteni hdd-re :S
  • TothLaci
    Nekem egyébként tetszik ez a HDD-s megoldás.
    Nem pörgeti a lemezt, nincsenek esetleges olvasási problémák
    Halkabb...
    És bizony, nekem kicsivel gyorsabban töltődik... kevés a különbség, de jobb így.
    MC:LA-nak kifejezetten jót tett ez a HDD.
  • Miley Cyrus
    Még éjszaka leszedtem a Dragon Ball: Raging Blast DEMOját.
    A véleményem az, hogy eza demo egy rakás szar.
    A mozgások undoritoak, alig van valami támadás stb..szal nem Namco Bandai..Ps2-re 1000xjobbak.
    Remélem a teljes játék nem ilyen lesz.
    Nov10-én jön ki.
  • Harlekin
    Ne is mond jól rácsesztem,hogy eladtam!De most csinálok 1 250 es hdd-t. Elvileg hétvégén megjön a WD hdd.
  • DöflingR
    Kösz a linket, de valszeg nem fog a kosaramban landolni.. Kicsit kiábrándultam belőle:D
  • Miley Cyrus
    Istenem..ezt nyilván tudta mindenki.
    Mindennél ezvan ha nemtünt volna fel.
  • TothLaci
    Ne higgyél a beszűkült pc pistiknek azzal kapcsolatban, hogy bármit ráköthetsz a rendszerre. Microsoftot remélem nem kell bemutatnom, X360-nál lekódoltak mindent, ezért is van az, hogy elvileg csak eredeti DVD olvasót fogad el, illetve eredeti winyót. Szerencse, hogy Microsoft nem olyan erős, hogy saját maga gyártson X360-jához hddket. Hogy mi határozza meg az eredettségét? Talán az az eredeti vezérlőszoftver, amit gyárilag beleflashelnek a hddkbe. Ha ezeket ki tudod másolni, és beletudod álcázni egy másik HDD-be, akkor menni fog a HDD-d. Neten van leírás, hogyan csináld.
  • Miley Cyrus
    Igen lehet.
    Az alap winyo is laptop winyo.
    Belerakod egy üres X360 HDD Case-ba és megyis.
  • Prody
    Ezt Sam-nek
    DJ
  • DarkSector
    bővebben?
    és kik az xbox fanok? csak azért kérdezem, mert engem jelöltél be, a válaszodat nekem célozva.
  • TothLaci
    Látszik, mennyire képben vagytok HDD-vel kapcsolatban xboxfanok :P
  • DarkSector
    nah ez érdekes.
    elméletileg lehetne, bár hülyén nézne ki, a gépből kilógó vasdarab....:D
    de technikailag, ugyanaz.
    szerintem semmi akadálya, csak annyi hogy 2.5-es szépen a régi burkolatba megfér, és kényelmessebb.
  • DarkSector
    gondolom mindenki megértette, hogy miről akartam elmélkedni, vagyis egy 20gigásra 2 játék megy rá.

én mindig ugyis csak 1 játékkal nyomok egyszerre, akkor minek több hely?
    ha kell másikra áttérni, akkor 10-15 perc, és fent is van a másik.
    csak kimegyek wc-re, és el is megy az a 10 perc. :D
  • Tom Leftiger
    Mekkora gagyi vagyok... Még egy rohadt vinyóm sincs. Van lehetőség valahogy 3,5-es (Pc-s) merevlemezt rákötni?