176900

-
Lenne 2 kérdésem:
1. A demoval kapcsolatban előre elnézést, ha valaki wareznak venné.
szóval, ez a L4D 2 demo ami kering a neten miért nincs a marketplace-en???
2. Van ez a Fable 2...a FULLOS X360 játékok közt megláttam.
Le is szedtem a FREE part 1-et...(meddig játszható ez?)
nah akkor most ez mi? ez a bolti verziónak az első 1/5-e?
Jah és le a kalappal, mert ahhogy néztem az Assassin Creed 2-őt, és sokkal szebb tartalmassabb (több féle mozgás van benne), mint az első rész...ha olyan lesz élőben mint amit a videóban láttam, akkor le a kalappal a fejlesztők előtt!!! -
oks, azért köszi! és bocsi :$ ;) -
Bannerban ott van, hogy WAREZ hozzászólások tilosak. Ha tudnánk se segítenénk, mivel ez nem warez topik. -
Nem tudom miért kell minnyá röhögni :\ és flash-elt mind a kettő ;) -
Sziasztok!
Azt hallottam és olvastam sok helyen, hogy az új Dashboard frissítés után nem lehet majd vinyóra telepíteni játékot. Ez igaz ? vagy csak azokra vonatkozik, akiknek bannolták a gépét ? -
" xbox 360 arcade-ja nekem pedig egy sima xbox 360. xbox 360 arcade-ja nekem pedig egy sima xbox 360." beszarásxdd
Amugy az egyik flashelt a másik nem. -
simon7108 #72119 én tudom mit kell ilyenkor tenni:)
vegye meg!na jo nem leszek ilyen:Dazért nem megy mert Wave4!
azt nemtudom,hogy neked miért ment!de tobbet nem irok mert az már igen warez lenne! -
tudod.. a mesefilm.. Cars.. a játék. De igazából nem ez lenne a lényeg :$ hanem hogy mi a teendő, hogy nála is menjen :S -
Legalább egy memoriakártya kell hozzá különben nem tudsz játékállást menteni.
Én nem adnám oda a HDD-t róla....még egy igazi jaúbarátnak sem. :) -
"Meigrattuk ma a verdákat" wtf? -
Menni fog, de szvsz később ezt megbánod... -
üdv. segítség kéne!!
a tesómnak van egy xbox 360 arcade-ja nekem pedig egy sima xbox 360. Meigrattuk ma a verdákat kiváncsiságból és az enyém lejátsza, bár frissítést kért, pedig már a fifával firssítettem, de amikor a tesóm gépébe berakjuk azt írja ki, hogy "play dvd". És onnantól semmi... Mi a teendő? -
Üdv.
Pontosítom a kérdést.
Venni akarok egy Elit Pack-ot, de egy haver jelezte hogy a HDD-t megvenné.
Ha a HDD-t eladom neki (most nem igazán az anyagi dolgokon van a hangsúly)
akkor menni fog az Elit gép HDD nélkül?
-
Gamestoren 80k a MW2-s Elite(240 GB-s HDD) Sokáig 75k volt...de most emeltek rajta 5 ezret - így szerintem én maradok Halo3+ODST packos Elitnél...Bár a fene tudja, soká lesz még November vége...
-
Minden világos -
Nem pont ugy használható mint a HDD nélküli elit!! 
-
mert nem írta fel iceakosék számlaszámát, meg a csávó se küldte el az övét. -
Üdv.
Az lenne a kérdésem hogy ha egy Elit pack-os gépről le veszem a HDD-t, akkor használható úgy mint egy Arcade?
Köszönöm.
-
2 számlám is otp-s és soha semmi gond nincs velük.Mindig minden utlás, netbank tökéletesen működik.Amugy amikor beraktad a pénzt,miért nem utaltál személyese ott,ha már ennyire sürgös lett volna a dolog!?Pont ugyan annyi idő ott,mint neten keresztül. -
jah. 2 helre kellet volna utalnom, már tegnap. egyikük iceakos :) másikuk egy teszveszes emberke, akitől vettem volna valamit... bár egy személyes ok miatt már nem lesz sükszégem rá valszeg.... de kódra meg most minnél is inkább... erre nemtudok utalni..... :((( -
aZ szar.
-
mekkroa szar az otp, megint letiltott 24 órára, pedig mindent jól írtam be. lenyúlták a pénzemet!!!! a helyi bankfiók is bezárt 4kor.. -
Az 576 magazin hátán(az auchanban olvastam ki xD) volt h asszem 89k a CoD6 X360.
De mivel irtátok h az 576 egy szar, igy nem irtam. -
Ki megy GH/RB versenyre ? XD -
hát az kurva olcsó lenne hallod-e :D -
Itthon is kb ennyi lesz, nem kell külföldröl venni. Ráadásul Amazon.com ról nem hoznak, Eu-ban meg ugyanennyi mint itthon. Amerikában minden olcsóbb.
Sam: direkt cod6-nak fogom hívni, hogy belém tudjon kötni!
-
Pedig ez is CoD..
Amugy láttam verbatimra a GTA Episodes From Liberty City-t, RegFreeben.
Csüt. a megjelenés:)
Amazon-rol ennyi a CoD6X360: 399.99 U.S. dollars = 73 880.6797 Hungarian forints -
Ne CoD6-nak hívd mert van olyan baromarcú aki ezért már harap, hogy hogy mered a mw2-t lekodhatozni.. :) -
:D Vegyél Cod6-os kiadást, hamarosan jön -
Na, az én Xboxomat is elérte a H1N1.(RRoD)
Szegény, pedig vigyáztam rá stb..hütésmod..
RIP.Xbox.360(2006-2009).
-
simon7108 #72095 attol,hogy flasheli a xboxját még vehet eredeti játékot is:)
nemakarom,hogy elszedjétek a fejem de énis veszek eredeti játékot attol,hogy flashelve van!de csak azokat amik megérdemlik:)
na de elég itt a warezbol! -
forza motorsportban, hogyan lehet átállítani, hogy km/h-ban írja és ne mérföldben? :$
Ma jön a pankrációs játék, milyen?:)
Meg a Tekken6 :D
fifa 10-el nyomom mostanában sokat. bejön nagyon! :)
ja és egy kérdés.. tesóm vett egy x360 arcade-ot és igen kevés a memóriája.. lehet azt is bővíteni, igaz? -
Megint warez. :\ De ha már ez a téma, akkor ne beszéljetek baromságokat :) -
állítólag a budapest gameshown lesznek nagy kedvezmények a játékokra... kiváncsian várom:p jó lenne valami fable 2 goty 8k-ért, meg a gears of war 2 goty is ennyiért:D -
Hehh.
Az elite csak 120Gb-osban van.
Semmi baja nem lesz a flashtöl, csak vagy kibasznak Live-rol, vagy nem.
Sose lehet tudni hogy mikör jön el a te idöd.
De tudsz rá vigyázni(megjelenés elött csak OFFLINE pl, vagy csak PATCHELT játékokkal mész fel.)
A játékok iszonyuan drágák, van ami rég nem éri meg az árának még a felét sem(!).
De te döntesz.. -
"Én egy xbox 360 elite vásárlása elött állok..:)" - Fasza gyerek vagy.
"Szerintetek megéri az elite csomag v a hagyományos is jó:)??" - 60GB vs. 120GB te döntöd el. Szvsz elég a 60GB bőven.
"Másik megéri ki flashelni a gépet? :)" - nem.
"Flashelés után nehmlesz esetleg lag vagy bármi hiba ??:)" - Jóisten se tudja. -
Nem lesz rá érvényes a gari, és lehet bannolnak, ha netre kötöd. Na meg nincs meg az öröm, amikor kibontod a játékot:) -
xelxol #72088 Sziasztok :D
Én egy xbox 360 elite vásárlása elött állok..:)
Szerintetek megéri az elite csomag v a hagyományos is jó:)??
Másik megéri ki flashelni a gépet? :)
Flashelés után nehmlesz esetleg lag vagy bármi hiba ??:) -
MaT #72087 nekem is letoltott valami frissitest, de nem vettem semilyen valtozast eszre... Nha off to work... -
Bár facebooknak és társainak nyomát sem látom.....