176900

-
MaT #72245 jovan most nezem erre elokell fizetni... :) En meg azt hittem csak ugy adjak a jonepnek... :) -
MaT #72244 Live-on mar mukodik ez a sky player dolog? -
hunbalee #72243 fejlécemet vki megcsinálná ijen xbox liveosra ??? -
simon7108 #72242 hallitok errol a Cabela's Big Game Hunter 2010 rol lehet tudni valamit?
megjelent már?vagy ha igen akkor megjelnt europában is?mert mindenhol kerestem de nem találtam pedig a demo nagyon bejott:) -
Ha valamit megvettél, akkor törlés esetén, bármikor újra letöltheted.
A tartalmak profil és gépfüggők, azaz egy másik profillal az adott gépen is használható, ugyanakkor egy másik gépen, de a tulajdonos profiljával is működik. Más gépén, idegen profillal viszont nem fog menni. -
Ezekről a letöltögetős és fizetős DLC-ről jut eszembe.
Ezeket ha megvettem lehet valahogy archiválni? vagy ha egyszer kifizetted akkor utána bármikor leszedheted újra ha esetleg törölted a vinyóról vagy ha vinyót cserélünk?
És ha én leveszem akkor át tudom másolni másnak is hogy az is tudja használni esetleg? nem vettem még ms pontokkal semmit de volna pár kiszemelt cucc ami érdekelne. -
Bár én személy szerint nem találtam még benne ejtőernyőt, de majd este megnézem -
Socialclub-ra beregisztrálsz és ot vannak az épületek. Pl.: Empire State Building, GEtaLife, Crysler Building stb -
40-esévekbeli németország
-
Van még ország, válassz egyet! -
Milyen szarok már. Ennyit ér az előrendelés akkor. hétvégén nem hiszem hogy jönnek, ingyenes live hétvégének meg így anniy:( tök mind1, hogy most már van Live-om.... igy már nem is kell. majd később. kell a pénz másra. mocskos komunista magyarország fúúúúj
-
Grizzly4x4 #72234 Hol lehet benn ejtőernyőzni? -
Köszi az infót.
Hát persze, hogy kötelező darab és én is imádtam az összes eddigi részt, bár nekem a GTA4 csak a harmadik a toplistámon:
1. San Andreas - 2x végigtolva (3 játékot toltam végig egynél többször és ez volt az egyik)
2. Vice City - 2x végigtolva, összes csomag begyűjtve
3. GTA4
Na, megyek oszt' megszerzem. Kár, hogy jövő hét elejénél előbb nem tudok jásztani majd... Addig is tűkön fogok ülni.
Még egyszer köszi az infókat.
-
Ezt pont te mondod? Eddig egyszer sem kötöttem bele senkibe, nyugodtan, visszafogottan írok, nem káromkodok, ráadásul azt se tudom ki vagy, és te kezded el újra? Istenem, ez Magyarország, vagy mindenhol így van, hogy bármit teszek, valaki tuti beleköt, mert rosszkor írtam, rossz helyre írtam, miért nem maradtam kussba, miért maradtam kussba... -
BuktaXbox360 #72231 Én sem értem minek csak ilyen hozzászólásaid vannak. Inkább építő jellegűekkel bombáznál minket... -
Pedig anno rohantunk a megjelenés napján überkonzolba elhozni az előrendelt gtakat:)
Nekem se a 4 a kedvencem olyan szempontból,hogy a környezet az annyira nem jön be,mint anno a Vice City vagy a San Andreas.
Vice City hangulatban nagyon adta,San Andreasban a 3 város,a köztes falvak.
Persze minden másban a 4 viszi a pálmát,itt valóban él a környezet,igaz ez nyilván annak köszönhető hogy ez a legújabb.Azért remélem hogy a következő gta ismét több városból fog állni.
Ettől a gém még kiváló! -
loal:D -
A gta-t mindenki szereti :D Jha nem.. Tottus nem, mert a motor irányíthatatlan :D :D :D -
Mindenképp érdemes beszerezni.Nekem is Live-ról van meg mind a kettő dlc.
Ez a második dlc nekem jobban tetszik,motoros se volt rossz,de itt több az a karakter,akik magasra emelik a szintet.
Szokás szerint filmbe illők a párbeszédek,összetalálkozunk Nikoval,az eső dlcből pár karakterrel,más szemszögből átélve az eddigi történéseket.
Arról nem is beszélve,hogy 10+óra a játékidő.
Új járművek,fegyverek,mini játékok(ketrecharc,golf,tánc,ejtőernyőzés)
Ha szereted a gta-t,akkor kötelező!
-
GTA-val kapcsolatban lehet ilyet kérdezni, hogy mennyire jó?:) Tudom vannak olyanok akik a SR2-t jobbnak találják mint a gta-t, de Ők nem látják a fától az erdőt :) -
Minden eredeti(nem utángyártott) gitár oda-vissza kompatibilis! GH3-as meg a WT-s a legjobb.Itthon elég nehéz szerezni különálló gitárt, inkább szoftverral lehet. Úgy meg kb mindenhol van. -
Nagyon jó lett szerintem a 2. kiegészítő, nekem az ejtőernyőzés jön be legjobban benne, na meg még ott a golf, tánc stb.
A lemezes verzióhoz tudtommal nem kell a gta 4 alapjátéka.
Van pár küldetés amiben találkozunk pl Niko-val, vagy az unokaöccsével, Roman-al
Nekem amúgy live-ról letöltött verzió van meg. -
Sziasztok,
most jelent meg a GTA Episodes from Liberty City.
-mennyire jó?
-kell hozzá az eredeti GTA4 vagy ez egy teljesen önállóan működő game?
-az eredeti történethez mennyire kapcsolódik?
-hány ilyen story van benne?
Előre is köszi a választ,
A. -
Te is ezt teszed most :) -
Egy kis segítséget szeretnék kérni: gitárokat szeretnék venni a boxhoz, újakat és játék nélkül, de nem nagyon találok...
Ja, olyat szeretnék ami több guitar heroval és rock banddel kompatibilis. Konkrétan Les Paul vagy GHWT Generi-caster tetszene, X-plorer nem jön be, Logitechnek meg az ára nem szimpi.
Örülnék ha segítenétek pár linkkel, hogy hol kellene, hogy körülnézzek! Előre is köszi!
-
Nem is értem, miért kell mindenkinek kötekedni. -
Ahelyett, hogy lennti dolgokra rögtön válaszolsz, olvasd el, hátha javít rajta, vagy változtat rajta. Ezt már rég lezárták maguk közt. -
szerintetek már megjelent a gta 4 dlci lemezen? mert mst mennem kell Egerbe, és ott van 576 üzlet. lehet beugrok megkérdezni hogy mizu? -
BuktaXbox360 #72217 "Nincs ingyenes Microsoft javítás. Aki megveszi az Xbox 360 gépet, az kifizet 2 alkalmi szervízköltséget is. Harmadik gyárlátogatás után fizetni kell. Nah, meg ha felnyitod. Ezek alap dolgok. "
Ez volt a hét vicce. Ugye te sem gondolod komolyan amit írtál?
3 év garancia van a gépre 3 led esetén és ha jól tudom már E74re is.
Ha 100x romlik el a 3 év alatt akkor 100 ingyenes "gyárlátogatás" jár. Lehet ahol te vetted a gépet ott lehúztak még 2 javítás fiktív árával de a valóságban ilyen nem létezik. -
misiizsai #72216 Nekem is írt már ilyet ki
Amikor betettem a Burnout Paradise lemezét
És kiírta hogy tegyem be egy Xbox 360-ba
kivettem vissza tettem és indult
Ma egy fura jelenés volt nálam
Vesztettem a Burnout Paradiseba 0:00 nál gyorsan újra índitottam
Betöltött és kifagyot nem tudta a játék hogy mit csináljon
-
Hagyagold=hanyagold akart lenni, csak elütöttem a kibaszott klaviatúrát...:D -
Szerintem az msn-t hagyagold, meg ezt a flash-t.
nem szeretnélek kritizálni, de most szerintem azt se tudod, miről beszélsz!!!!
Méghogy:
"Ez olyan, mint az "msn"... ami Windows Live Messenger lenne, csak hülyén terjedt el. "
És nem lecseszés képpen, mert énse tudok mindent, de ellenben nem mondok olyat, amiről fingom sincs...
Ajánlom egy kicsit olvasgasd ezt.
-
Ok, bocs.
Énis másmiatt vagyok ideges:/
Olyansincs, max kevesebb garit kapsz:) -
Kicsit kötekedő voltam, az tény.
És az is, hogy benne van az Xbox360 árában két szervízköltség.
De talán... az árcsökkentés miatt lehet, hogy már egyre kevésbé. xD -
Iceakos #72211 Xbox LIVE előfizuk, ms pontok... MÉG ezen a héten akciós árakon!!!!!
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2000,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
3700,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
8000,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3000,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
6000,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
11000,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
4500,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
10500,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4800,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9000,-
Playstation Network Card $20 (USA)
5500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
6300,-
Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
14000,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5500,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5500,-
60 Napos WOW kód (EU)
6200,-
60 Napos WOW kód (USA)
6200,-
Érdeklődni a továbbiakról az iceakos©gmail.com emilen vagy itt a fórumon lehet..
Ice
-
MaT #72210
Jesszus mi megy itt?
-
Akkor mit ráragadt az Msn?
Nem tök mind1? Te is msnek hivod, nem találkoztam még olyan gyökérrel aki wlmnek hivta..-.-'
Nem, nemkerül pénzbe.
Semmennyire nem tulzás a flashelés. -
Kicsit vissza kellene fognod magad.
Én csak a tényt árulom el, de ha ennyire okosnak érzed magad, kérdezd meg az MS supportot.
Egyébként nem vagyok se gyökér, se f*sz. Légyszi, ne a saját neveiden szólítsál meg többet. Köszi. -
Miért? Talán ismersz?
Igen, én is, de a "ki van flashelve" kicsit enyhe túlzás.
Nem a régi volt, régen volt a Windows Messenger, aztán MSN Messenger, és most van WLM.
A ventilátor gyárilag sem fix 5V-on megy, csak annyi az átlaga. Lehet az több is. -
Meg mi a fasz az hogy nincs ingyen MS javitás?!
Te gyökér tudod mi a GARANCIA szo?
K*baszottul nem kérhet pénzt ha egy TISZTA konzolt adsz le nekik javitani.