176900
banner
  • Bogyi007
    A facebook és a twitter legalább működik meg a zune szoláltatás (filmnézések - hogy pontokkal lehet-e fizetni az nem próbáltam, de az előzeteseket meg tudtam nézni vele)
  • Bogyi007
    A rohadás vigye el!! Nem engedi működtetni sem a sly playert és sajnos a last.fm-et sem. utóbbiért nagyon-nagy kár!
  • Pacal17
    Psszt :D
  • DöflingR
    Pincétekben..
  • Bogyi007
    Megkaptam a last.fm facebook, twitter sky player kiegészítőket a gépemre a Livehoz én is tesztelhetem végre a csomagot. :D
  • Pacal17
    Ragnar kiléte rejtély, mindenki csak találgat, hol lehet!
  • Evogordon
    Ezt a Miley gyereket Ragnar küldte útódjaként vagy mi? Tényleg egyébként Ragnar hova tünt? Végleg lekoccoltattátok vagy mi? :D
  • sapkafej
    ti cigányok!!
  • DöflingR
    Nincs olyan gta ami ne lenne jó, persze ízlések és pofonok :)
  • DöflingR
    Nemnagyon fordultak még meg itt ilyen parasztok, pedíg van néhány jómadár :)
  • simon7108
    ok thx:)akkor felrakom mert elég idegesíto....
    és a tobbi kérdésemre is kaphatnék választ?:)
    mert nem merek addig menteni:Dés uj slotot meg nem akarok csinálni a játékban!
  • CharrDen
    Igen, ha felinstallálod gyorsabban be fogja tölteni. Ráadásul a lemez sem pörög, így halkabb lesz.
  • simon7108
    nem akarok kozbe szolni de lenne pár kérdésem a GTA 4 episode from liberty city vel kapcsolatban:)
    1. az az egyik gondom,hogy néha lassan tolti be a texturákat és így elég illuzio rombolo a játék:Sazzal meg lehet oldani,hogy felmásolom a HDD re?
    2. most kezdtem el a TLAD és arra lennék kiváncsi,hogy ennek a DLC nek kulon vannak a mentései az alap GTA 4 ével?mert amikor akarok menteni az ágynál van már 1 mentés az a sima GTA 4 é lehet vagy a TLAD auto save ja és nyugodtan felul irhatom?
    3. jo a The Ballad Of Gay Tony?:Dmert azt még nem probáltam!
  • Prody
    TEHÁT EZZEL AZT AKAROD MONDANI HOGY IGAZAM VAN/VOLT VÉGIG.
  • CharrDen
    Igazán visszafoghatnád magad, legalább itt ne ezt a színvonalat hozd. Ennél mélyebbre már ne süllyedjünk.
  • Prody
    Mint pl. ezzel a miley cirkusz-szal? xD
  • Prody
    Szerintem fel sem fogja :)))
  • Apus
    prody mint cigány? pff én eléggé bantu környéken élek, prody itt világítana mint a halogénlámpa.
    egyébként tényleg baromi jó lenne ha visszafognád magad, tököm kivan ezzel a zsidózással/cigányozzással már.
  • CharrDen
    What the? Jó hogy elsőre nem tűnt fel. Kösz hogy 5 évet elveszel a életemből!! Nem akarok a mai 12 évesekkel még csak találkozni sem.
  • Prody
    12 ÉVE* lol :D bocsi
  • Prody
    :)))))))))))) Apus (akivel egy Condemnedet cseréltem és Charrden az osztálytársam (12 éves ismerem kb))

uI: Modik jöhetnének már!
  • koryne
    Kicsit moderáld már magad, pls...
  • Miley Cyrus
    kurwa anyádat te cigány?!
    ki a fasz fogja neked itt bizonygatni hogy nem vagy kokero boxos?!
    bazd meg magad és nyeljél faszt cigány!
  • Prody
    Ja és tudod, hogy igazam van! Nem tudod kommentálni a kijelentésemet! Csak a beszólásoddal próbálsz lerázni, ami nem megy:D .
  • Prody
    Azt kétlem :) Tudják elég sokan bizonyítani, hogy nem vagyok az. Tehát beszoptad! Amióta itt vagy csak is osztod az észt és a hülyeséget, semmirekellő kis hülye kocka vagy.

Harlekin: KÉRLEK NE CSATLAKOZZ BE. BYE
  • sapkafej
    "Prody: te egy roma vagy."

:DDD mekkora szöveg te
  • PoisonChihuahua
    Az nem külső merevlemez hanem Xbox360 specifikus. A "szar" PS3-ba akkorát teszel amekkorát akarsz, mert legálisan cserélhető.

Amúgy egy PS3 szintén az általad linkelt boltból: Link

FAIL
  • CharrDen
    Ez igaz, a mai technologiával olyan szar minőségű játékokat adnak ki rá, igénytelen, összecsapott. Grafika kb 128x64-es.
  • Harlekin
    Édes istenem,mivan itt!?
  • Miley Cyrus
    Nem dárga, és ha nem vagy fasz akkor nem szarik be magátol!

Prody: te egy roma vagy.

antichatzart.mlap.hu
    antichatzart.mlap.hu
    antichatzart.mlap.hu
    antichatzart.mlap.hu
    antichatzart.mlap.hu
  • Prody
    PSP a legszánalmasabb csicska divatkonzol... pont neked való.
    Hogy miért is ? Ugyanolyan játékok vannak rá, mint Box-ra vagy Ps-re, csak szarabb grafikával.Semmi élvezet, csak menőzni lehet vele. Ronda, igénytelen, semmi ötlet nincs benne. Lejárt kézikonzol, csak Sony-nak kell a pénz hogy a sok hülye megvegye.
    A Nintendo DS legalább ötletes és logikai élvezetes szórakoztató játékok jönnek ki rá.

Kicsit sem vagy szánalmas...
  • Apus
    tehát az be se szarik, nem csicska és drága is? OMG
  • Miley Cyrus
    A PSP pl egy simán jo konzol, NEM A GO!...
  • Kiss Danca
    Amúgy ha te szar 80000tf-ot csak fikázól adj pénzt az új gépünkre a félárát fedezni fogja.
  • Apus
    mondj akkor egy jó konzolt. ami drága és nem "csicska".
  • Kiss Danca
    ANYÁD
  • Kiss Danca
    http://www.576.hu/nyito/index.php lehet élvezkedni
  • Miley Cyrus
    Az x360 is és a Ps3 is egy szar, olcso, csicskakonzol.
    Az összes hibás, nincs olyan h hibátlan.
  • Kiss Danca
    bocs:barátaim nem brátaim úgy hogy sry
  • Kiss Danca
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! Kedves X360-as brátaim a szar ps3-sok most jól megyszívják XBOX 360 SUPER ELITE 250 gb kűlső HDD merevlemez+cod 6 90000Ft-ért ők meg a 160 gb szarjukra büszkék.