176900

-
A facebook és a twitter legalább működik meg a zune szoláltatás (filmnézések - hogy pontokkal lehet-e fizetni az nem próbáltam, de az előzeteseket meg tudtam nézni vele) -
A rohadás vigye el!! Nem engedi működtetni sem a sly playert és sajnos a last.fm-et sem. utóbbiért nagyon-nagy kár! -
Psszt :D -
Pincétekben.. -
Megkaptam a last.fm facebook, twitter sky player kiegészítőket a gépemre a Livehoz én is tesztelhetem végre a csomagot. :D -
Ragnar kiléte rejtély, mindenki csak találgat, hol lehet! -
Ezt a Miley gyereket Ragnar küldte útódjaként vagy mi? Tényleg egyébként Ragnar hova tünt? Végleg lekoccoltattátok vagy mi? :D -
ti cigányok!!
-
Nincs olyan gta ami ne lenne jó, persze ízlések és pofonok :) -
Nemnagyon fordultak még meg itt ilyen parasztok, pedíg van néhány jómadár :) -
simon7108 #72435 ok thx:)akkor felrakom mert elég idegesíto....
és a tobbi kérdésemre is kaphatnék választ?:)
mert nem merek addig menteni:Dés uj slotot meg nem akarok csinálni a játékban! -
Igen, ha felinstallálod gyorsabban be fogja tölteni. Ráadásul a lemez sem pörög, így halkabb lesz. -
simon7108 #72433 nem akarok kozbe szolni de lenne pár kérdésem a GTA 4 episode from liberty city vel kapcsolatban:)
1. az az egyik gondom,hogy néha lassan tolti be a texturákat és így elég illuzio rombolo a játék:Sazzal meg lehet oldani,hogy felmásolom a HDD re?
2. most kezdtem el a TLAD és arra lennék kiváncsi,hogy ennek a DLC nek kulon vannak a mentései az alap GTA 4 ével?mert amikor akarok menteni az ágynál van már 1 mentés az a sima GTA 4 é lehet vagy a TLAD auto save ja és nyugodtan felul irhatom?
3. jo a The Ballad Of Gay Tony?:Dmert azt még nem probáltam! -
TEHÁT EZZEL AZT AKAROD MONDANI HOGY IGAZAM VAN/VOLT VÉGIG.
-
Igazán visszafoghatnád magad, legalább itt ne ezt a színvonalat hozd. Ennél mélyebbre már ne süllyedjünk. -
Mint pl. ezzel a miley cirkusz-szal? xD -
Szerintem fel sem fogja :))) -
prody mint cigány? pff én eléggé bantu környéken élek, prody itt világítana mint a halogénlámpa.
egyébként tényleg baromi jó lenne ha visszafognád magad, tököm kivan ezzel a zsidózással/cigányozzással már. -
What the? Jó hogy elsőre nem tűnt fel.
Kösz hogy 5 évet elveszel a életemből!! Nem akarok a mai 12 évesekkel még csak találkozni sem.
-
12 ÉVE* lol :D bocsi -
:)))))))))))) Apus (akivel egy Condemnedet cseréltem és Charrden az osztálytársam (12 éves ismerem kb))
uI: Modik jöhetnének már! -
Kicsit moderáld már magad, pls... -
kurwa anyádat te cigány?!
ki a fasz fogja neked itt bizonygatni hogy nem vagy kokero boxos?!
bazd meg magad és nyeljél faszt cigány! -
Ja és tudod, hogy igazam van! Nem tudod kommentálni a kijelentésemet! Csak a beszólásoddal próbálsz lerázni, ami nem megy:D . -
Azt kétlem :) Tudják elég sokan bizonyítani, hogy nem vagyok az. Tehát beszoptad! Amióta itt vagy csak is osztod az észt és a hülyeséget, semmirekellő kis hülye kocka vagy.
Harlekin: KÉRLEK NE CSATLAKOZZ BE. BYE -
"Prody: te egy roma vagy."
:DDD mekkora szöveg te -
Az nem külső merevlemez hanem Xbox360 specifikus. A "szar" PS3-ba akkorát teszel amekkorát akarsz, mert legálisan cserélhető.
Amúgy egy PS3 szintén az általad linkelt boltból: Link
FAIL
-
Ez igaz, a mai technologiával olyan szar minőségű játékokat adnak ki rá, igénytelen, összecsapott. Grafika kb 128x64-es. -
Édes istenem,mivan itt!?
-
Nem dárga, és ha nem vagy fasz akkor nem szarik be magátol!
Prody: te egy roma vagy.
antichatzart.mlap.hu
antichatzart.mlap.hu
antichatzart.mlap.hu
antichatzart.mlap.hu
antichatzart.mlap.hu -
PSP a legszánalmasabb csicska divatkonzol... pont neked való.
Hogy miért is ? Ugyanolyan játékok vannak rá, mint Box-ra vagy Ps-re, csak szarabb grafikával.Semmi élvezet, csak menőzni lehet vele. Ronda, igénytelen, semmi ötlet nincs benne. Lejárt kézikonzol, csak Sony-nak kell a pénz hogy a sok hülye megvegye.
A Nintendo DS legalább ötletes és logikai élvezetes szórakoztató játékok jönnek ki rá.
Kicsit sem vagy szánalmas... -
tehát az be se szarik, nem csicska és drága is? OMG 
-
A PSP pl egy simán jo konzol, NEM A GO!... -
Kiss Danca #72412 Amúgy ha te szar 80000tf-ot csak fikázól adj pénzt az új gépünkre a félárát fedezni fogja. -
mondj akkor egy jó konzolt. ami drága és nem "csicska". -
Kiss Danca #72410 ANYÁD
-
Kiss Danca #72409 http://www.576.hu/nyito/index.php lehet élvezkedni
-
Az x360 is és a Ps3 is egy szar, olcso, csicskakonzol.
Az összes hibás, nincs olyan h hibátlan. -
Kiss Danca #72407 bocs:barátaim nem brátaim úgy hogy sry
-
Kiss Danca #72406 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! Kedves X360-as brátaim a szar ps3-sok most jól megyszívják XBOX 360 SUPER ELITE 250 gb kűlső HDD merevlemez+cod 6 90000Ft-ért ők meg a 160 gb szarjukra büszkék.