176900

-
Tudod mikor élnék én "vízen meg kenyéren" egy rohadt számítógépért :] Lehet, hogy spórolnék rá, lehet hogy 1 évig is eltelne, de az, hogy az alap szükségleteim (mondjuk azt, hogy a ne a gagyi zacskósleveseket egyem otthon) ne legyenek meg emiatt, az már nekem sok. Jó, itt bejön nyílván az, hogy kinek milyen a fontossági sorrend. Nekem kritizálni akarok, csak nekem furcsa ez. De az biztos hogy jó géped van (mellesleg én is a héten veszem meg az új gépem, de attól még Pick szalámi van itthon
).
-
Ragnar360 #72524 YATTAAAAA - vééégre van net - úgylátom történt egy s más -
Örökéletü X360!!:http://www.vatera.hu/xbox_360_o_r_o_k_e_l_e_t_u_156184794.html 

-
Igen, az lesz az.
-
az is. -
Ez a The Saboteur igy video alapján jófélének látszik. ....
-
misiizsai #72519 Végre megvan a GTA Episode From Liberty 
-
Bakker ha még ezt sem veszed észre,....
Máskor figyelj oda a személyes névmásokra és mindig olvasd el amit elözöleg irtál igy nem fogsz beégni mint most. -
OFF:
ömmm,lehet hogy ebben nem vagyok az,de hidd el,sok mindent megoldottam már a saját kút fejemből,emellett zenész vagyok,szóval nem tudom,azért talán megtalálható benne a kreativitás gyenge szikrája...!
na by all. -
Valóban nem vagy kreativ.:[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=72468]#72468[/URL] kontra [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=72508]#72508[/URL]
-
Köszönöm szépen a segítséget,ötletet és bocsánat tényleg mindenkitől,hogy warez dologgal jöttem.További jó gémelést mindenkinek!Ja és az Xbox laptop nagyon beteg,csak éppen nem hordozható,ami a lényeg lenne...!Vagyis én legalább is nem láttam egy képen sem,hogy tápkábel nélkül is ment volna:)!Jó tudom,ez sem semmi,de hát egy laptop(ha már úgy hívja) nem laptop addig,amíg nem lehet csak zsinórral használni:)!Amúgy meg a két kezemet összeraknám,ha ennyire kreatív lennék az moddingoláshoz. -
Unreal1942 #72514 Értelme nem sok. Viszont jól elszórakoztatta magát
-
Nem tudom volt-e már, de EZ nagyon beteg...hogy van-e értelme,azt csak a tervező tudhatja. Mindenesetre érdekes egy megvalósítás...
-
simon7108 #72512 az xboxklub.hu-n biztosan segitenek:)
ott foglalkoznak backup írással!csak megkell keresni a topic ot! -
Menj az xbox360hungary.hu oldalra. no ott elvileg szintén nincs warez de közben meg mindenki büntetlenül arról beszél ott.
Ott biztosan tudnak segíteni neked.
Én most hagytam ott őket végleg. Warezmatyiukkal én nem tárgyalok ott. -
na tegnap felhivott a futár, hogy hozta a csomagot, mondtam neki vigye vissza:D vagy péntek, esetleg szombat, vagy már ne is hozzák.... pénzem sincs már rá amúgyse. -
hol kell elgyen a video fajl, hogy az xbox lejatsza? -
Ez kérlek szépen kb. egy jó fél évig kenyéren és vízen élés eredménye.Egy deka vasat nem kértem senkitől,szóval én is tudom,mi az,amikor az ember gyűjt valamire.Kb. úgy élek szerintem mint Bogyi,csak én a futamidők helyett megpróbálom összegyűjteni a pénzt arra,amit meg akarok venni;több kevesebb sikerrel.
Amúgy pedig a lakótársam kért meg,hogy kérdezzek már rá itt is,hogy hátha valaki tud majd segíteni,nekem nincs Ikszbákszom.Ha valaha konzolt veszek majd,akkor az PS3 lesz,de ezért ne kövezzem meg egyikőtök sem.Igen,arra nem lehet törni semmit,tudom.De mivel én általában megveszem azokat a játékokat,amik nagyon tetszenek,így nem fog gondolt okozni.Csak a barátomnak akarok segíteni,használhatja a gépemet,hogy kiírja a játékokat a boxára,már ha kitudná.Majd mondom neki,hogy az sg-n nem nagyon jártam sikerrel,de innentől szerintem ráhagyom a dolgot,mert én már meguntam a keresgélést.Amúgy meg nincs semmi érdekem a dologban,csak segíteni akartam neki. -
Azért lett volna jó, mert van GH-hoz gitárom, 2 Wireless joy, szóval egy kicsit jobban ki tudtam volna használni. Találtam E-Bay-en, adok érte max 35$-t, ha nem, akkor meg rendelek itthon egy vezetékest. -
Ezt én is tudom, de nem ez volt a kérdés :) Feltételezem róla, hogy el tudja dönteni, melyik neki a jobb, ha esetleg egymás mellett látja... -
Akkor sztem 6K-ért kukázok EBay-ről :S -
Olcsóbb egy zsinóros kontroller, amit rákötsz a gépre, XP leszedi hozzá a drivert, és már használhatod is egérnek, meg akárminek. -
MM-ban, EW-ben én szoktam látni, jóóó drágán. Talán 15k HUF. Bár ha jól emlékszem, ehhez járt 1 plusz kontroller is (de lehet, h rosszul). -
Akkor régen át akartak verni XD.
Na mind1. De ilyen wireless receivert-t melyik bolt árul (megnéztem a bannerben linkelt boltokat, de náluk csak P&C kit van). -
Abban az esetben igen, ha veszel hozzá egy wireles receivert is. Ugyan is a P&C kit nem visz át semmilyen adatot, csak az akksit tölti. -
Hi!
Ha a wireless kontrolleremhez veszek egy Play and Charge Kit-et, akkor azt tudom használni PC-vel ugye? -
Csak meghibásodás esetén lehet róla szó, de ottis boltja válogatja, van aki csak a csere lehetőségét dobja fel. -
A megfeleö szöveggel mindig visszavesznek mindent:)
Föleg ha van a 3napos szar.
Ha meg 2000ft felett volt, akkor garit adta rá(1év..)..és ezzel is visszaviheted. -
A visszavásárlás már rég megszűnt. mármint hivatalosan, ugyanis sok volt a visszaélés vele. Ha bontatlan lenne se volna köteles visszaadni a pénzed az eladó. Esetleg levásárlás még ami megy, de az is egyén illetve boltfüggő. Sajna ez van. -
2 éves laptopom van a kocsimon amit használtan vettem 2 év futamidő van és mégsem sírok hogy drágák a gépemre a játékok. Meló van ezerrel viszont nincs cigi meg pia így tudok néha venni játékokat. -
Én úgy tudom ha hibás és három nap még nem telt el a vásárlástól akkor jogosult vagy cserére! De visszafizetésre nem hiszem. Majd jön valami okos és megmondja. -
Vki nem vágja véletlen, h most mi a helyzet ezzel a 3 napos visszavásárlással?! Vettem egy elektromos terméket tegnap.. ki lett bontva de közbe kiderült, h még se kell. Vissza vittem az MM-be és közölték velem, h nem fogják vissza venni, mert meglett bontva a csomagolása. Semmi baja. Hibátlan. Ilyenkor tényleg ez van?! Vagy csak nem voltam elég erőszakos?! -
Nem akarom lerontani a hangulatot de:
Énsem abban a hüde k*baszott gazdag családba születtem, és még szegénynek is elmondhatjuk magunkat, de be tudjuk érni..és nekünk is van egy elég jo PC-nk..szal... -
Kb... itt mondja, vagy utal arra, hogy mindenki milyen gazdag itt, erre ott a több százezer FT-os szar PC-je -
Ellentmondás a hozzászólására?
-
Annyira bírom ezt a dumát, hogy "nem mindenki kapja meg anyucitól,apucitól a legújabb gameket." Marha vicces ez a szöveg! Felnőtt vagy fiatalkorú szájából egyaránt.. De szerintem csak szimplán féltékeny vagy a 10 évesekre..
-
"tudok olvasni,nem vagyok hülyegyerek" Már itt ellentmondás van. Ha tudsz olvasni miért írsz be? 
-
Akkor ez mi?
My config:
Gigabyte P35-DS3,Intel Q6600 @3,2ghz,Gigabyte Radeon HD4850 1gb,4gb Kingmax ddr2 1066mhz,Samsung 200GB 8 mb,Gigabyte HyperB 460W,Samsung T220 -
Köszönöm a segítséget,meg a Bannozást,meg a picsán rúgásokat,meg a köpködéseket,meg a "nem hiszem el"-ezéseket;tudok olvasni,nem vagyok hülyegyerek,de nem találtam olyan ÉLŐ topikot,ahová lehetne írni...!Igen,tudom,még ehhez is hülye vagyok,de akkor sem találtam,mindegy.
Utólag is bocsi hogy itt beleszóltam a bensőséges életébe és esetleg megzavartam a lelki világotokat a warezolásommal,csak sajna nem mindenki kapja meg anyucitól,apucitól a legújabb gameket.TISZTELET A KIVÉTELNEK,akik maguknak megveszik,spórolnak rá,stb...! -
danika1988 #72486 thx a segítséget