176900
banner
  • CharrDen
    Mit kell ezzel itt most szenvedni? Ne warezolj és nem bannolnak, vagy warezzal ne menj netre...
  • BaLeeX
    Gyújts te is egy gyertyát
  • Miley Cyrus
    Uristen:S
    Keményit az MS:D
    Sokakat BANolnak most:)
    Engem még nem, de kiprobáltam a CoDMW2-t, és kikurt jo..báár csak a kiképzés feléig jutottam el, ott lefagyott ez a szar X360:)
  • Sinyo70
    azért a haverokkal való játékra van más mód is !!
    system link (Xlink Kai) !! Amúgy tegnap este engem is és még vagy 4 haveromat bannolták !akinek kedve van az ide jöhet !Ma este is CoD 6 Party lesz !
    xboxbaranya !
    most már úgyis mindegy gyertek tegnap este is 6 an voltunk !!
  • Caine
    Milyen megjelenítőre kötötte a boxot?
  • ellington
    egyik ismerősöm most kapott boxot, bekötötte, de nem tud játszani semmivel, mert mindn játék kiírja, hogy állítsa 60hz-re a boxot, amit ő meg is tenne persze, de egyszerűen nem engedi átállítani magát. ilyet láttatok már?
  • Harlekin
    Amugy sajnos rá kel,hogy jöjjek nincs magyarázat mi alapján szelektálnak.Van olyan ismerösöm aki tudatosan(fogadtunk) fent volt
    forzával ahogy le lehetett szedni,és tegnap is még simán livezet.Na ha erre nem akkor mire!?És ez teszi ismét nevetségessé ezt az egészet.
  • Harlekin
    Soha erre nagyon ügyeltem,hogy még véletlenül se történjen meg.Sőt álltalába minimum 1 hetet vártam.
  • PoisonChihuahua
    Csak rápattintod és kész.
  • Adi
    És játszottál megjelenés előtt gamekkel?
  • Tex Murphy
    Arcade gépem van, s most vettem egy gyári 20GB-s vinyót.
    Hogy szerelem be, kell valamit feltenni rá, vagy automatikusan felismeri és csak használom?
    Köszi mindenkinek előre is.
  • Totti5
    multiplayer...
  • Bogyi007
    Éppen ez a lényege a fizetős (gold) Livenak a silverhez képest. Ha ezek a plusszok nem lennének akkor miért fizetnénk érte?
  • Bogyi007
    Akkor gépet hogyan tudsz venni?
  • simon7108
    1gyors kérdés a GTA4 TLAD DLC vel kapcsolatban:)
    SPOILER!!!!!
    aki már végig vitte elmondaná,hogy mi van akkor ha Brian-t nem olom meg?:D
    mert én elobb csináltam meg azt a kuldetést és én lazán fejbe lottem:D
    megkaptam a házát és nott a "kapcsolatom"Jim el!
    mivan ha nem olom meg?
    a választ elore is thx!
  • Prody
    Én ráülök, hogy mégjobban melegedjen!
  • DöflingR
    Yeah Totti, Yeah!:D
  • Zsolti1124
    Csak az a baj hogy én még nem dolgozok és nem tudnák eredeti játékokat venni:(
  • Totti5
    "Én venni akarok egy xboxot csak nemtudom hogy melyik a jó."

bármelyik boltban csak jó xboxot kapsz, a további warezbetyárokat meg azonnal kivágom innen, szóval ahhoz tartástok magatokat...
  • Harlekin
    Figy itt eleve ez a kérdés rizikos.
    A te döntésed bár mit teszel a legtisztább ha nem flasheltet veszel nincs gond.Vagy beválalod a rizikot.
    De az elmult 20 hszbe minden választ megtalász a kérdéseidre mindenféle anyázás nélkül.
  • Zsolti1124
    Sziasztok!
    Én venni akarok egy xboxot csak nemtudom hogy melyik a jó.
    A vaterán láttad flasheltet csak akkor meg félek hogy lebannol a live.
    Nem lehet valahogy kijátszani vagy ez a bannolás mizéria egyszer csillapodik?
  • DöflingR
    Jópáran megint a butaságokat karcolgatjátok
  • Victor1103
    Hi! Az lenne a kérdésem hogy 360-ra létezik-e olyan kormány amelyhez tartozik váltó is? Mert idáig én még sehol nem láttam és ismerősöm olyat szeretne venni.Az teljesen mindegy ha pl PC vagy más platform kompatibilis esetleg.
  • Morphin
    Aha értem...a HDD Install necces,nagy érvágás,de csak lesz rá vmi megoldás.
  • Totti5
    Örökre bannol a lájvról, gépestűl profilostúl és/vagy letíltja a HDD installt is.
  • Morphin
    Mármint az adott profil a géppel nem? Egy új profillal ugyanúgy lehet használni a gépet (kivéve LIVE) gondolom ezt nem értik? Vagy én se értem?
  • Miley Cyrus
    Te beteg vagy..:/
    Mi az h bese kapcsol ugy BANolják?
    Ilyen nincs. Csak profil és a gép!
  • sztip
    áááj de bonyolult ez az egész :P de remélem téleg nincs olyan hogy ugy le bannolják a box ot hogy bese idnul me az kurva nagy szivás lenne inkább bese merem állitani a routert :S
  • Harlekin
    Én nem vitatom,hogy számodra hasznos,meg másoknak.Nekem viszont semmit nem jelentett.Ha bármi érdekelne pc-n is meg tudom ezeket nézni.Eleve 1 gusztustalan dolgnak tartottam azt,hogy elöbb lehetett hozájutni mindenhez liven annak aki pénzt fektetett bele.Amugy 1 tök ingyenes dolognál(pl demo)Hazaértem benyomtam a fülemre akasztottam a headsetett és rányomtam a partyra.Ha küldtek valami játékra invitálást elfogadtam és kész.Annyira nem érdekelt,hogy az avataromat is lányom fabrikálta.Azért voltam vagy 1 hónapig michael jackson.
  • Totti5
    Játék videók és demó letöltések + én mindig nézem pl a SendUmessage aktuális részét, meg egyebeket... tele van tartalommal. Ja igen, majdnem megfeledkeztem az XBLAról ami egy kincsesbánya.
  • sztip
    de a 2006 os box bol még ki tudják szedni a bann t nem?
  • sztenli
    Hm, és pontosan mit is takar ez a gép ban? elvileg akkor tudnom kellene használni továbbra is a HDD-t nem? :D amúgy láthatod a profilomon hogy egyiket se használtam, mert meg se voltak. :D de mostmár mindegy, eladom a boxot, mert így számomra használhatatlan hogy nemtudok hdd-zni, de megvan a legújabb szerelmem az itouch. :D
  • Totti5
    Lájvon még mindig egyszerűbb összehozni egy esti partyt, hisz a játékosok akár az ország két különböző pontjáról is lehetnek és nem találkozhatnak minden nap, sőt még ha egy városba élnek akkor is kényelmesebb a lájv, addig amíg fel nem találják a transzportációt:D
  • Harlekin
    Jó szellöző helyen a többi meg a csí kérdése
  • Harlekin

Livet 1 szükséges rosznak tartom semmi másra nem használtam csak a haverokal beszélgetésre meg a játékok coopba végigjátszására.Erre most ott lesz a kai ami kicsit macerás,de legalább megoldás.Neten csak 2 játékal játszottam cod 4,cod 5 semmi más.Amugy meg csak az fpst nyomom bill egér komboval,és ez semmivel se nagyobb előny hidd el azzal szemben aki tudja normálisan kezelni a kontrolert.Nekem is négy kontroler van,de nekem azért,hogy a családal tudjak játszani.A haverok a pokerrezésre vannak számomra,mivel nem kivitelezhető minden.Család nem nagyon dijjazná,ha itt a nappaliba négyen nekiülnénk játszani.
    A bann meg egy dolog velejároja.
  • Morphin
    Ti hol tartjátok a boxot? Illetve hol érdemes? Mert ha veszek egyet, fingom sincs hova rakjam...épp foglalt minden hely a "hifi álvány"-omban...felül a tv,alatta center sugárzó+dvd lejátszó...ez alatti fakkban meg az erősítő. Esetleg vhova az állvány mellé gondoltam(keresek neki egy asztal szerűséget),de lehet a center-re kitalálok vmi mást,és akkor annak a helyére mehetne. Nem gáz?
  • DöflingR
    Csak gépeket bannoltak, major nelson írta.. Ha viszont a profilod is bannolva lett akkor az még a forza3 borderlands duo miatt van :D
  • Totti5
    E74 lehet a HANA, ANA, lehet alaplapi bussinek lehalása és és lehet ram is.
  • Totti5
    Tanulság, ne warezolj. MS megmondta... kár volt Livera menned, amikor tudhattad hogy mostanában nagyon beindult a bann hullám mert MS húzónevek hetekkel hamarabb kikerültek warezra.
  • Ewergo
    Hát aki nem liveozik, az beszerez 4 kontrollert. Ugy mint én. Haverok melletted, ami közvetlenebb és nincs cheat, nincs billegér, egyforma esélyek, ja, és nincs ban. !