176900

-
Itt van felül a bannerban "hazai konzol üzletek", ott találsz kiszereléseket. Van magában Elite gép is, nem csak játékkal. Az a 80ezer máshol jó 10essel olcsóbb :)
Alapból kapsz 3x1hónap goldot a gép mellé, azzal tudsz multizni, amúgy nem ingyenes. De ha nem eredetivel tolod bannolnak előbb-utóbb és akkor felesleges az Elite, mert a vinyóra nem fogsz tudni másolni, bár ha eladod még pénzed is lesz belőle
-
Jah és neten játszani ingyenes ez hogyvan még?
KöszI! -
Hali!
Lenne 1-2 láma kérdésem: Szeretnék xBox-ot venni, de semmit nem tudok róla.
- milyet érdemes venni
- van-e valami hátulütője a mai konzoloknak (ez a 3ledes hiba, hangossát, szellőzés...)
- warezt nem szeretnék kérdezni, végülis nemkomoly ha valakitől PRIVIBEN megkérdezhetem az írjon köszi!
Jah és most látom hogy 80ezer a MW2-es elite, nem létezik jelenleg olyan gép ami játék nélkül van???? Mindenféleképpen elite kéne!!! -
Renátó1985 #72763 dúrva :-) véletlen nem Plymouthban laksz ? -
Letartóztatták a Modern Warfare 2 feltörőjét.

-
1920x1080-ra allitsd az xbox dashboardot - amilyen képet így kapsz, az a maximum, amit elérhetsz! Az xbox játékok 1280x720-ban futnak általában és csak felméreteződnek 1080p-re. PC-n ellenben nativan is mehet egy játék 1920x1080-ban, azért szebb.
Egy megoldás van: ülj messzebb :)) -
Jól lement amúgy az Elite-ek ára, na meg ezer féle pack van, megéri sztem.
Bár azt nem értem miért vették ki a csomagból a hdmi kábelt meg azt az audio hosszabbítót vagy mit ami a hdmi mellé kell... -
Köszi szépen, erre gondoltam!
-
jatekaim.hu -
Nem tudja vki hogy mi annak az oldalnak a címe ahol eredeti játékokat lehet venni/cserélgetni azok között akik felregisztráltak? -
Há nincs. -
TNormi #72755 Sziasztok ! Lenne egy kérdésem hozzátok ?!
Mikor megjelent az xbox 360 utánn nem sokkal vettem egy vga kábelt hogy rá tudjam kötni az lcd monitoromra szépen működött elég korrekt képet adott...
Most viszont beszereztem egy full hd felbontású monitort(BENQ G2220 HDA) analóg bemenet) és borzasztóan recés csúnya képet kapok akármilyen felbontásba teszem... viszont hogyha pcn használom full hd-n akkor gyönyörű képe van. A kérdésem az lenne a régebbi és az olyan nevű kábelelk között mint a sima vga kábel vagy a vga hd kábel van e különbség vagy ezt csak odabigyesztették, ha nem akkor szebb képet kapnék e a monitoron játék közbe hogyha vennék egy új kábelt !?!?! ha nem akkor mi lehet a másik megoldás ? előre is köszönöm a válaszotokat ! -
MaT #72754 En is pont tegnap voltam a GAME-ben es nalunk is mindket kasszanal x360-at vettek es meg masik ket srac probalt bizniszelni az eladoval, hogy milyen jatekokat hozzanak be ma ejfelkor, hogy olcson megkapjak a Modern Warfare 2-t... :) Valoszinu, hogy nekem is ez lesz az elso jatek amier kifogok adni £45-t. habar lehet csak karacsonyra lepem meg magam... :) Picit draga azert... :S -
Van Győrben konzolüzlet? Bemész és megkérdezed :) -
Akkor aki tud Győrben olyan x360as gépet újonnan ami viszi a backupot (persze azér, hogy az eredetit ne kelljen koptatni) :P akkor pm me legyenszíves. -
evil 007 #72751 jó reggelt:D
nincs valakinek eladó 20gb os HDD je? a vaterán néztem találtam is 8-10 között csak banki előre utalással:s jo lenne ha vki postai utánvéttel tudná postázni :D de ha nagyon kell megveszem előreutalással csak modnom megkérdezem hátha... (msn: [email protected]) -
nem, de remélem a moderátor kitörli az üzeneted :P -
(egyébként konkrétan pl a cod-ba lehetett unlimited ammo/health-t tenni) -
Ha azt megkérdezem, hogy Győrben vagy annak környékén hol lehet venni x360-at újonan, flesselve, akkor az warez témába tartozik és a májkroszoft bannol engem az sg-ről?
-
idők végezetéig? az előző box meghajtóm 3 évet birt ... :) -
"nem sokára meg lesz erre is a megoldás ! addig is tolom így drive ról!"
Háttööö... ezt nemtudom hol és ki ígérhette neked, de maradjunk annyiban az idők végezetéig fogod tolni driveról.
-
"Pluszba,ha ez igy lenne ahogy te mondod,akkor a dvd-ről futtatot álomány is pontosan ugyan ugy viselkedne mint a hdd-re telepitett.Tehát cáfolja azt,hogy ezmiatt nem lehet hdd-re rakni utánna a játékokat."
ezt most csak én nem értem? a winyon 1:1 ugyan az van, mint a dvd lemezen, ha vmelyik modositva van, akkor a TE gépeden az fut - a módositott. a modositott adat = cheat. -
Renátó1985 #72744 illetve most, hogy az időt nézem tegnap voltam,hogy ma mehetek e -
Renátó1985 #72743 Ma voltam a GAME-ben megkérdezni, hogy holnap mehetek e éjfélre és mind három kasszánál x360-at vettek :) -
semmi csak bannoltak és lőttek az HDD installnak is !
-
mivan? mi az h nem lehet telepíteni vinyóra eredetit? -
simon7108 #72740 minden játék szebb PC-n ha maxra teszed de persze annak megvan az ára is:D
mellesleg a Tony Hawk:RIDE mikor jelenik meg? -
miért ki mondta hogy arkád gépesek nem tudnak eredeti vel játszani ???
én azt írtam ,hogy mostmár az eredetit sem engedi telepíteni vinyóra !!
és nem azért vettem prémiumot ,hogy azon le leszabályozza telepítést !!
de erről egy szó sincs semilyen szerződésben !!Hogy őneki jogában állna a vinyómat ki iktatni !! de most már rohadtul nem is érdekel !!
nem sokára meg lesz erre is a megoldás ! addig is tolom így drive ról !
-
megnyertem életem első freeof allját cod-ba
nagyon belejöttem:D
-
hali.
kb mennyi az eltérés az xbox 360-as és a PC-s játékok között grafikailag?
pl. a gta iv vagy a gears of war xbox 360-as grafikája a pc-s beállitásokon mennyit jelent ? -
Mhh... 44 amit találtam.. általában kb.. mindenhol 45 környéke. Viszont lenne egy olyan kérésem, h vki nem tudná beszúrni azt az oldalt ahol leírják, h milyen különbségek vannak egyes verziók tápjai között?! -
Arcade gépről jut eszembe. tud vki olyan boltot ahol 45 ezernél olcsóbb? -
Arcade gépes tulajoknak eleve nincs vinyó és így ez a felmásolós opció és mégis tudnak eredeti játékokkal játszani. Ergo az érvelésed téves frázisokon alapszik. -
Ha elolvasod ha nem akkor is kötelező a benne leírtak a te számodra is.
És elfogadtad mert máskülönben nem lenne liveos regisztrációd sem. Azaz jogilag semmi esélyed sem lehet a Microsoft ellen. Sőt ha az ő szempontjukból és a törvény szerint nézzük a dolgokat akkor még te kerülhetnél akár börtönbe is mert illegális szoftverhasználatot követtél el. Jó ezt persze nem alkalmaznák de elvileg azt is ki lehetne adni büntetésnek.
Egyébként mindegy hogy egy warezolt játékkal ami hamarabb kijött mint a hivatalos verzió mikor játszol vele. Ha megjelenés előtt tolod és nem mész fel a Livera csak miután kijött a game, a rendszer akkor is tudni fogja hogy mikor használtad mert a Livera fellépéskor a gép az összes mentésedet és játékprofilt átnézi és aktualizálja a neten keresztül.
Van amikor a játékaimmal úgy játszok hogy nincs a netre kötve éppen a gép és úgy szerzek acsikat. Ha ezek után megyek a Livera akkor szinte perc alatt az online profilom átveszi a korábban megszerzett pontokat mentéseket az offline módban játszott időszakból. -
Így van. Az hogy te nem olvastad el a live regisztrációdnál a hosszú szöveget és a kézikönyvben leírtakat a jogaidról amit a gép használatával és vásárlásával szereztél meg az nem jelenti azt hogy az nem kötelező betartani és magadra nézve kötelező betartani.
Az meg hogy valaki a dashboardot és a drive használatának módját megváltoztatja és ezt a Microsoft számon kéri rajta az ne csodálkozzon és ne legyen felháborodva hogy ezért "jutalmat kap" a cégtől.
Senki nem kényszerített rá senkit hogy ezt tegye de ha meg megtette akkor vállalja a következményeket. -
Ne feledd hogy ha már a jogsis témát hoztad fel, hogy ott sem annyi a történet hogy ha gyorsan mész akkor kifizeted a cekket ugyanis kapsz büntetőpontokat is és ha abból többet szedsz össze as megengedettnél akkor újra kell vizsgáznod a jogsidért is. -
Fhuuuu!:D Szinte érzem ahogy átjárja a dob a testem!:D -
Egy kis RB mellé 
-
Az 1-2 perc elég sokxD
Am meg ha bent vagy a Profiles-nél, akkor Y-t nyomsz(asszem..) és akkor jön ki h Move, Delete stb.. -
Igen, a system settingsnél (utolsó ablak) valamelyik menüben. Ott már 1-2 perc alatt megtalálod.