176908

-
A zene...
De ne mondogasd, hogy hány csillag, meg hogy mik vannak benne, mert arra késztet hogy végül megveszem ezt IS:D pedig nem akarok most kidobni 20k-t :D
Mindre mondom, hogy milyen béna meg stb.. végül itt van a kezemben és...
CharrDen ezt a HSZ-t most nem látta, hogy ha olvassa néhanapján a forumot:D -
Ragnar360 #72973 miért ne lenne az jó ? én ugyemlékszem nem voltak az olyan rossz minőségüek :P -
Max olyan minőségben tudnám mint annó voltak a videóim gamer365-ön.. ha még emlékszel.. -
Landor #72971 jó, csak neki 2* annyi pontja van :D -
Ragnar360 #72970 az en is vagyok xd -
Landor #72969 látom szereted 100-ra kijátszani a játékokat :DD -
Jissi #72968 Köszönöm szépen. -
Ragnar360 #72967 ijja benne van ? :D vedd mar fel azt rakd fel utubera :P -
Milyen szar prody fiam?:D Ezt a számot DJ Heroban 5*-ra eltolom experten:D -
Mindenhol ez a 'változatos' szar zene megy má' ? -
Ragnar360 #72964 uhh bárcsak ott lettem volna xd, nade majd most szombaton ezt mindenképp bekérjük, felteve ha discoba megyünk :P
-
Landor #72963 ha tényleg nem voltál vele online, akkor valszleg látták hogy okosítva van és ráfogták hogy bannolva van :) -
A Microsoft tegnap újabb Xbox 360 bannolási hullámot hajtott végre, azonban viszonylag jó hír, hogy a gamertag nem veszik el, csak a gép nem tud többé LIVE-ra menni.
A hírt hivatalosan is megerősítették. A Microsoft Magyarország sajtóközleménye szerint a másolt játékokat használóknak csak a gépét tiltották le az Xbox LIVE-ról, a gamertagjeiket nem, így ha vesznek egy új konzolt, és a régi merevlemezt átrakják arra, akkor ugyanúgy visszamehetnek LIVE-ra, és a pontjaik is megmaradnak. Tóth Gábor, az Xbox csapat PR menedzsere egyben cáfolta azt az értesülést, miszerint 600.000 darab gépet érintett volna a bannolás, pontos adatot viszont nem mondott, de szeretné felhívni mindenkinek a figyelmét arra, hogy a napokban és a hetekben sokan próbálhatnak majd megszabadulni a bannolt gépüktől, így mindenki legyen óvatos, ha használt Xbox 360 konzolt vásárol.
Forrás:Gamekapocs
Aki esetleg mostanában tervezi,hogy használtan vesz konzolt,az jobb ha odafigyel mit hogyan.Gondolom jó pár pondróarcú próbálja eladni a bannolt konzolját és elfelejti megemlíteni.
Tisztelet a kivételnek. -
Jissi #72961 Szia, engem is légyszíves, GT: Jissi
Előre is köszönöm -
gabor9 #72960 Oké, köszi az infókat, komolyan elgondolkodok azon, h vegyek-e. Am gta4-et pc tolom és háát.. Egy kisebb akadás kb fel se tűnne:) (de azért nem olyan vészes). Már csak az érdekelne, hogy hogyan lehet játékot venni? Kb mennyibe kerül, meg van az a bizonyos ms pont, amiért lehet venni. ezt se értem igazán... A monitor az sajna crt... Az nagyon gáz, vagy ott se annyira vészes? -
Ragnar360 #72959 thx, vegyél fel :P -
Kik mondták?? A hangok?
Mit kell azon mondani irja a box" CONSOLE BANNED"
Ha használtan vetted,és nem szoltak róla akkor suxx. -
Hát, amivel sokat játszol, azzal baj.
Pl a CoD-ok. -
És az nagy baj?:D -
Na mind1 engem ez a dolog nem érint :D Viszon aki MW2-vel multizik az vegyen fel gamertag-em az aláírásomba van.. -
Ha kibasz az ms, akkor nem tudsz telepiteni a winyora..:S -
ez most komoly
Azt mondták bannolva van a gép. Csak lestem. -
A MS már telekinézissel is tud bannolni? :D -
Sose léptél fel Live-ra mégis bannoltak?
Újonnan vetted a gépet? -
igen. De nem használok netet. Ezért nem értem a dolgot -
Ha bannolnak akkor winyót is kilövik? -
Nem, de majdcsak lesz valahogy.
Pl, eladom és veszek egy másikat:) -
Fleshelve van? Mert ha igen akkor jogos a dolog. -
És most ennek te örülsz? -
Nekem az a bajom h én egyszerse játszottam neten és mégis bannoltak. ezt nem vágom:S
3 ledes lett a gépem ki akartam cseréltetni a Microsoftal de azt mondták nem garis mert bannoltak. -
Tudom h az volt most már így utólag..
Csak egy kicsit megsajnáltam a gyereket mivel ő lett a második és 22:45ig azt hitte övé a konzol :D...1. helyezett = xbox elite 2. helyezett = lófasz -
Ehh 
Engem is BANoltak xDD
Gondolom az MW2 miatt:) -
Jó a gamerpicture-öd
-
Vagy ha már nagyon szarul olvas a drive. -
Ha warezolsz bármikor. -
Srácok olyan kérdésem lenne h mikor bannolhat engem a Microsoft??? -
Landor mester én is kérnék egy gamertag kirakást! :D -
azt hiszem megtaláltam őket.
-
Renátó1985 #72936 dejóóó:) köszönöm -