176908
banner
  • cenobite
    Sziasztok!

RROD-os lett a gépem. Nem moddolt, csak eredeti játékokkal ment, úgyhogy teljesen tiszta. 2 éve vettem, tehát elvileg még van rá egy év gari. Ha hívom a support-ot, akkor milyen papírokat kérnek? Számla, blokk, stb...? Ilyesmiket? Mert amilyen kupi van nálam, ezek már lehet nincsenek meg... :(

Előre is köszi a választ!
  • Pacal17
    Nem voltam suliban :D
  • redXIII
    kipróbáltam a forza 3 demót,tényleg szebb a kép.De pl a shift demójánál,ha normalra van álitva a kép,az analóg sbességmérö félig belelóg a kocsiba,és a köridök sem a kép szélén vannak,hanem jóüval beljebb.a cod 5 demóban pedig végig ki van irva játék közben hogy demo.normalon csak a a d betű látszik,ha áteszem widescreenbe,akkor látszik csak teljesen.
  • DöflingR
    Jól sikerült a matekdogád?
  • Ewergo
    Most mé....nem mindenkinek olyan gyors a reflexe!
  • sapkafej
    megvetted majd 2 óra múlva rájöttél, hogy "bazzeg! most nincs pénzem!"? :D
  • Pacal17
    phail!
  • arty
    játékot vehetsz ujonnan és használtan
    ujonnan vehetsz konzolboltban, vagy rendelheted netről vagy külföldről - sokszor ez utobbi a legolcsóbb
    használtan pedig www.jatekaim.hu, itt ujakat is árulnak
  • arty
    ez azért van, mert hiába allitottad be a dashboardon, hogy 1280x1024-be menjen a monitor, ha egy játék 4:3-as, akkor sajnos csak 1024x768-ban fog menni a játék és csak átméreteződik a magasabb, beállitott felbontásba

próbálj meg egy forza2-t, az pl 1280x720ban fog futni, alul felül fekete csikkal - ha az is homályos, akkor ott más gond lesz!
  • DuracL
    elnézést ha off, :
    Eladó egy Xbox 360 Forza Motorsport 3 Super Elite Bundle , tartalma:

* Limitált kiadású Xbox 360 különleges külsővel
    * Forza Motorsport 3 (Forza 3)
    * 250GB-os merevlemez
    * 2 darab fekete vezeték nélküli irányító
    * 1 darab fekete Xbox 360 fülhallgató
    * 1 darab internet kábel
    * 1 darab Xbox 360 component HD-Av kábel
    - kb 2-3 órát használtam, anyagi okok miatt adom el, 2év gar., xbox live acountot se csináltam még , tehát az 1 hónap ingyen live is meg van még
    ár : 75k , érd: 06307275685
  • redXIII
    értem.köszi)
  • Zsoltika 007
    Az szerintem nem fog úgy menni.
  • redXIII
    igen.de mégis,mintha homályos lennne a kép.megpróbálnám hdmi-vel is.csak mostmá nem tom hogy mnne e áttalakitóval.
  • gabor9
    Oké, köszi az infókat, komolyan elgondolkodok azon, h vegyek-e. Am gta4-et pc tolom és háát.. Egy kisebb akadás kb fel se tűnne:) (de azért nem olyan vészes). Már csak az érdekelne, hogy hogyan lehet játékot venni? Kb mennyibe kerül, meg van az a bizonyos ms pont, amiért lehet venni. ezt se értem igazán... A monitor az sajna crt... Az nagyon gáz, vagy ott se annyira vészes? Ott már jobban látszanak a pop-up-ok vagy ahhoz semmi köze sincs?
  • Zsoltika 007
    Natív felbontást beállítottad a boxon?
  • DöflingR
    Olvasási gondok :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • redXIII
    Hali.
    Most tervezem,hogy veszek 1 boxot.a 19es,4/3as monitorom szeretnék játszani.Vettem is egy hd vga kábelt,és kipróbáltuk a gépet a monitoromon.Viszont a kép valahogy nem túl jó minöségü.Prókálkoztam dvi áttalakitóval is,viszont úgy nem adott képet a box.Na a kérdésem a következő lenne))):hdmi kábellal,és a monitoron hdmi-dvi áttalakitóval adna e képet a box?valaki használja e igy esetleg?
  • DöflingR
    Mért kéne már elnézést kérnie azért mert a saját hálózatáról kitiltja a warezosokat?:)
  • Harlekin
    Na tegnap nálam tetőzött a hullám 1 kivételével mindenki boxa kuka (15).Volt olyan aki MW2 vel megkapta az utolso achievementet(végig tolta) és utánna banned,ez olyan megható nem?
    Igy azthiszem a 2 box kérdésem megoldodott mindkettő továbképzése után eladás az 1ik.
    (Karácsonyi vegye vigye akcio némi haszonal)
  • BaLeeX
    Jah szerintem is inkább ez van a háttérben. :)

Na meg még hány olyan lesz aki eldöntötte, hogy nem megy live-ra de ezt látva mégis bepróbálja hátha...
  • mateus33
    Amúgy jah, hány olyan ember van aki nem tud erről a banhullámról, aztán látja h ingyen Gold, na nyomás, menjünk a haverokkal (valószínűleg utoljára) :DD
  • Landor
    elenkezőleg: ezze szeretnének MÉG TÖBB embert bannolni :DD
  • mateus33
    Úgy vannak vele akit nem bannoltak ki annak jár ennyi :D
  • Bogyi007
    Ellentételezés a Microsoft-tól sok bann miatt?
  • DJ YAYO
    November 20-23-ig Ingyen GOLD membership van minden silvernek!

Beszéljük meg ki mejik game-el fogja tolni.
  • Bogyi007
    Kellene csinálni nekünk az sg.hu arcoknak néha Liveos összeröffenéseket. Vagyunk elég sokan hogy tudnánk közösen gamelni egymás ellen egy jóízűt.
  • Bogyi007
    Olyan este 5 után nincs kedve valakinek pl Halo 3-at multizni?
  • zoliologia
    Helló népek!
    Kérdés:Meg van a nhl 10,és a pes 10!Elképzelhető hogy nem lehet személyre szabni a configuratio-t egyik játéknál sem?Mert az elég lehangoló lenne ha csak a megadott kiosztások közül lehetne válogatni,de én nem vettem észre egyiknél sem hogy szabad kezet kaphatnék.Sőt,a pes elég érdekes(ezt már psp-n is észrevettem) hogy vagy a támadás kiosztás változtatható,vagy a védekezés,a 2 együtt nem!!
    Help me please!
    Merci!
  • Ewergo
    Elnézve itt a fiatal társadalmat, pozitiv irányba vitte öket ez a netes játék. Öröm nézni hogy ma már nem kábitószerre, piára költik a pénzüket hanem egészségesebb dolgokra.
    Csak igy tovább gyerekek!
  • sapkafej
    attól hogy miután játszol vkivel, preferelt, vagy avoidolt-e
  • Bogyi007
    Lassan most már teljesen 4 csillagos vagyok a Liveon. Egyébként ez pontosan mitől is függ? Sokáig csak hármam volt pedig haveri köröm korábban is volt már.
  • Bogyi007
    Nem vagyok érintett a dologban mivel én eredetiben tolom és még csak a hűtésmodd sincs a gépben szal érintetlen teljesena gépem, de engemet mondjuk jobban idegesítene az hogy a gépemet nem tudnám Liveon használni mint hogy a gamertagem szállna el.

• Forza Italia
    A gép hátuljára van ráírva jobb oldalt
  • Mayday
    Hogyan lehet megtudni az XBox360-ról, hogy mikori gyártású?
    Dobozon vagy gépen, vagy hol van ez ráírva?
  • Jissi
    Igyekszik az ember, de a ritmusjátékok meg a rengeteg online achievement kicsinálnak... :(
  • Hugh Hefner
    gondolom páran már próbáltak a Dragon Age-t innen. mennyire kezelhető a játék, úgy hogy ha jól tudom nincs benne izometrikus nézet? élvezhető, vagy folyamatosan azon gondolkodsz, hogy mennyire jó lenne mindezt egérrel?
  • Prody
    Jólvan :D

DJ vs DJ milyen amúgy?

• DöflingR
    dj hero - pjanoo

így keress rá
  • Prody
    NNNEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeh :D
    Mi a címe annak amit toltál 5*-ra? Meglesem jutyubon.
  • DöflingR
    Pedíg aki sorozatba mindegyik gh/rb-t tolta annak ez is kötelező :)