176908

-
A közeljövöben az MS nagyot újit és ezért pont ellenkezöleg, semmilyen kormányt nem ad ki. Lásd: NATAL.
-
Sziasztok.
A következő a kérdésem:
Van-e manapság olyan megbízható minőségű 24' colos Full HD monitor, amellyel egyrészt a normál PC játékok játszhatóak, másrészről Playstation és X-box játékgépeket is lehet hozzájuk SCART csatlakozóval kapcsolni, és ezeket a játékokat is HD minőségben játszani?
A PS és X360 is SCART csatlakozóval kapcsolódik a TV-re.
Vagy fordítva:
Az X360-ból "composite AV kábel" jön ki. Kvázi van-e olyan fenti paraméterekkel rendelkező monitor, aminek ilyen végű csatlakozója van?
Esetleg megbízható átalakító kérdések.
A lényeg tehát, hogy a PC játékok mellett monitoron HD minőségben is játszhatóak legyenek a konzol játékok.
Nem vagyok műszakis, ezért közérthető formában kérem, hogy válaszoljatok. -
tom235 #73092 Nemigen nézelődtem még ebben a témakörben, de várható majd valamikor, hogy az M$ kiad egy normális, g25 szintű kormányt a boxhoz? mert ez a jelenlegi nagyon fapados. -
Jó olcson adod vinyoval,de elég nehéz lesz eladni,mert ez pont az az ár határ amihez kevés kell és van uj gép.Akinek meg minden mind1 10 ezer sporolásal kap flashelt bannolt gépet.
Ha nem sürgös szerintem ülj rajta,Karácsony elött 1 hétel verekedni fognak érte. -
NE OLVASD EL!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kell hozzá 1 plusz lemez 1.6 activate (ha ez van fent a boxon)keress rá és menni fog minden további infot ott megtalálsz itt voszont NEM
MONDTAM
-
NEM!
Bár pontosithatnád a kérdést.
-
-
Aladó hibátlan (nem bannolt) XBOX 360!
2008 Februárjába vettem. Garancia még van a RROD-ra. Arcade gép/ HDMI-s.
+ 20gb-os eredeti vinyó. 1 wireless joy. Papirokkal, kábelekkel mindennel. Debrecenbe vettem 576-ba anno.
Írány ár 40k.
Eladás oka egy MW2 Bundle vásárlása. Személyesen Debrecenbe és környékén.
Ha érdekel Írj itt PÜ-t. vagy hívj fel telefonon: 0630/ 4625940
Nem flasselt, nem bannolt, sose volt javítva! -
Ezzel a topical csak az a baj, h játékról nem lehet kérdezni. Amint kérdezel akkor átirányítanak a játéknak a topicjába amibe csak addig írtak, míg meg nem jelent és 3-4 kérdés van a legnehezebb részeknél. :) -
Senki nem arról beszélt hogy butafiúk vagytok csak szimplán nekünk is járna egy saját közösség. Én mondjuk marhára unom hogy amikor azt mondom hogy Xbox360-as vagyok akkor mindenki rámsüti azt hogy a szegények konzolgépét birtokolom és hogy agyba-főbe warezolok. Hát nem nem minden Box user az!
És ezt jó lenne bizonyítani is már. Erre itt volna ez a topic például de mindig van aki teledobálja warezos dolgokkal. -
A kérdésére pont nem kapott választ :\ -
a legjobbat kérdezted a témakörben,még jó hogy pont itt voltam xboxbaranya itt szabad csunyákat is kérdezni itt vannak a butafiúk (bannedboys)! 
itt én vagyok az admin!!
-
Ezt azért nem mondanám, lehet kérdezni még a live regisztrációról, illetve a kábelekről mindent
-
jaa .. itt a jó fiúk vannak !!?? 
warezosok pucújatok ..
!Itt max azt szabad kérdezni ,hogy milyen
tv-t vegyek !!Meg hol lehet hd kábelt kapni !!Izgalmas... és tartalmas !
-
Xlink KAi soktól kérdezném főleg, hogy ha live mellett ezzel a megoldással is játszok, akkor az nem áll fenn a Liveról való bannolás vagy akármilyen más büntetés veszélye? Egy haveromat lebannolták, és amig nincs új gépe jó lenne jászogatni... -
Gyerekek megértem hogy van akinek nincs pénze és erre fogja azt hogy warezol, de könyörgöm nem tudjátok elolvasni azt ami picivel följebb van írva?!
Ebben a topicban TILOS a Warez!
felőlem toljátok a másolt játékot a moddolt gépekkel és panaszkodjatok a bann miatt de legyen már egy topic nekünk is akik eredetiben nyomják az ipart. Legalább itt ne kelljen már a sok nyafogást itt is olvasnunk. -
jah és mien az uj dashboard?
jobb lett?
több funkcio van most? -
mióta engedettek itt a wraez témák????
mert visszaolvasva sok van. -
Má nem MW2 Jobb meg Tekken 6
-
Hát, ha amit a bolt irt megy..akkor a haverod ir szarul:S
Nekem minden megy.
És kibaszott jo a Dragon Ball: Raging Blast!
:DDD -
normal -
Renegade edisönöd van vagy a normal? -
Ragnar360 #73072 jah lol :) -
kuxikah #73071 naszóval akkor most:D
újravan flashelve az xboxom
nem mennek : cod 6 , tekken 6 (haver irta)
megy a : protype (bolt irta)
Bannoltak live-ról.
MIÉRTNEM? :D -
dépad mellett és a guide gomb között:D
kukszi: teljesen elmezavar amit leírtál:D -
kuxikah #73069 helló, bannoltak liveról (tudom van különfórumja )
az lenne a kérdésem hogy most bannoltak live-ról.
újraflasheltettem a gépemet. és nem megy a cod6, tekken 6 stb?
azért nem megy mert bannoltak (előtte se ment ) most hogy flashelték . ígyse.mi lehet a gond? -
A keverőpulton hol van a mikrofon port amúgy? -
:D -
Grizzly4x4 #73066 Egyébként most nyomom az AC2-t és nagyon durván felülmúlja az első részt, itt tényleg minden részen látható a fejlődés, még kicsit Fabel beütése is lett, a harcok nagyon sokszínűek, annyi lehetőség van harc közben hogy az ember azt sem tudja mit használjon egyik másik helyzetben, a grafika meg állejtős de tényleg. Többet nem írok hátha egy-ketten megharagudnának miatta -
Grizzly4x4 #73065 Nem vagyok hülye, arcade pakk volt eredetileg és volt hozzá memkari is de ezt mondjuk nem tudhattad. Eddig is mindig a memkarira mentettem és soha nem a vinyóra, mondjuk leszarom hogy bannoltak plusz én még sokáig is bírtam ban nélkül (picit több mint 2 év) pedig én nem trükköztem semmit és még online is játszottam és soha nem volt frissitve a flash verziószáma sem, tehát a ban kurvára szerencse dolga. -
Xabinho87 #73064 Szép. A műveltség megvillant.:D -
Te csak... 
Menj pacmanozni :D -
Majd dobolnak 1üt!
-
Mindig így kezdődik egy életre szóló barátság!
-
Nagyon szar.. nekem is azt mondják. -
Ezt nekem írta még ^.^
-
5 méterbe belefér a könyv olvasás és világit rajta 1 "zseblámpa" szal... -
Ragnar360 #73057 lol olyan drága ?:D pl nkem mondták h full sötétben könyvet olvastak vele xd -
LOL!!! Most néztem róla videót!!Eleve látható fényt bocsájt ki ahoz,hogy lásson.Ergó pont az értelmét vesziti el és kb 5 méter amit látsz még igy is.
A lehető legolcsobb night vision 116 péz ami már használható is 500e.
Tehát le lehet vonni a következtetéseket. -
Ragnar360 #73055 lol xd :D én azért azt hallottam h elég FAJJIN lett :P