176908

-
Így jártál... Nem értem minek kell "flashelni". Csak bajjal jár. Én semmi pénzért nem töretném fel, főleg most, hogy vettem 1 éves live-ot, na meg a Live az életem :D -
Micsoda?? 
És te oda adtad??
-
"mert a flashelés illegális."
kockázatot te vállalod. eldöntötted, hogy flasheled, bíztál magadban, rábasztál, ennyi. -
kuxikah #73171 emberek!fasz kivan a microsoftal meg a rendőröknek.
fél hete bannoltak liveról
ma hoztuk volna vissza a flashelelésből a gépet.erre nem a büdös rendőrök ott álltak és elkoboszták mert a flashelés illegális.
ennyi.bezúzzák a gépem.amire másfél évig gyüjtöttem.
de felmerül a kérdés hogy KI A FASZNAK VAN 20 EZER FORINTJA EGY BASZOTT 10centis dvd-re?
my xbox 360
-
Te mekkora lehúzos vagy 
95-ös golyós egér mi???
Semmi másba nem külömbözik a pc mozgáshoz képest csak a gyorsulásba,hogy boxon van pc-n meg nincs. -
Landor! Szeretném, ha az én fejlécem is amolyan "Lájvos" kinézetű lenne.
Gamertag: milcsi79 -
Anno Arcadot vettem, nem hallgatván az okosabbra. Akkor, abban a pillanatban arra volt pénzem. Modták páran: "ember, le fogsz maradni egy csomó mindenről!". Erre én: "nem fogom én a live-ot használni, meg online tolni". Azóta vettem külön HDD-t (halkabb, nem pörgeti eszetlenül a lemezt a meghajtó), fejhallgatót, VGA kábelt, wireless racing wheelt, play&charge kitet...stb.
Én, ha visszautazhatnék az időben, lebeszélném magamat az Arcade-ról. -
Arcade: nincs hozzá vincsi, memoriakáryára tudsz menteni. Ha szeretnél live-on játszani akkor ne vegyél arcade-t, mert vannak játékok amikkel úgy tudsz játszani ha vinyó is van. Meg még asszem bizonyos kábeleket se kapsz az arcade-hoz de most így hirtelen nem tudom. Lényeg, h vicc, h az ms kiad egy ilyen pakkot. Ez a pakk azoknak jó akiket bannoltak a live-ról szerintem.
-
Nekem 16:10-em van. Nem csíkos ha 720-ra teszem az x-boxot. Full kitölti.
Flatron L203WT monitorom van. -
Hogy érted a boxost? xDD -
Renátó1985 #73164 Szevasztok Boxosok!
MW2, Bad company, BF 1943, BF2 modern combat, vegas2 ezekkel tolom vegyetek fel ha ti is
Renato Misak -
a hdtv közelről nézését törvény tiltja talán? a nézési távolság nem változtat a ténye, hogy egy hdtv általábannagyobb, mint egy monitor ...
(én spec a 32" tévém "előtt" ülök, amit monitorként is használok)
az xbox játékok általában 1280x720asok, de ha az xbox beállításainál a kimenetet 1920x1080-ra teszed, akkor a box felskálázott képet ad ki magából, amit az azonos felbontású kijelződ 1:1 kitesz. így egyszer történik felskálázás, ráadásul azt az xbox jó minőségben elvégzi
1920x1200ra tudtommal az xbox kimenete nem tud felskálázni, ergo ott a box kimenetét 1280x720-ra kell tenned és a monitorod majd méretez - általában gyenge minőségben... és talán a képarány is elromlik! (16:9 -> 16:10)
-
gecsus #73162 Csoki Az Arcad mibe különbözik a másiktól( mik a hátrányai vagy épp előnyei ugyan ugy lehet rajta játszani mint az eliten)? -
gecsus #73161 Azt szeretném kérdezni hogy ezt is össze lehet kötni valamilyen modon a SzámítóGépel(Blutoothtal vagy esetleg valamilyen lábelel)? -
gecsus #73160 kösz -
Landor #73159 lehet, de nem ólcsó (20+), továbbá így a billentyűzetet csak a joygombok leemulálására tudod használni, az egér meg kb olyan mintha egy 1995ös golyós egérrel játszanál :D -
gecsus #73158 Hali az a kérdésem lenne hogy XBox 360-hoz lehet e venni vagy valami átalakitó kábelel lehet e kötni Billentyüzetet vagy egeret :)? -
Elvileg kisebb. A gyakorlati teszt azonban mást bizonyít.
Monitor elé 1-1,2 m távolságban ülsz le.
Ugyanezt HD TV elé 2 m fölött teszed meg, különben pixeles a kép, csúnya és szemet is tökreteszi.
Ha ugyanazt a hosszanti és szélességi látómezőt akarod befogni TV előtt, mint a monitor előtt, akkor hatalmas (bőven 106 cm feletti) képátmérőre van szükség.
24-26' -os monitor előtt számottevően nagyobb a látómeződ. A többi pedig megalománia miatti érzéki csalódás :)
Még az érdekel, hogy a monitor natív felbontása 1920 X 1080 vagy 1920 x 1200. Az X360-é pedig 720 x "mittudomén". Össze lehet hangolni a kettőt, úgyhogy a TV képénél szebb képet adjon? -
nem szebb, csak kevésbé pixeles, kevésbé látod az aliasing hibákat
(de a kisebb kép miatt szerintem is kevésbé élvezetes, mint egy tv)
16:10 esetén pedig a fekete csik garantált
szóval izlés dolga :) -
Nem hinném, nekem Sd tévém van és azon nem tűnik úgy hogy szét lenne húzva a kép 16:9-ről. -
Segített? Nagyon is.
Összefoglalva: A kisebb pixelek miatt a monitorodon szebb a kép, ugye?
Az összes játék (PC, XBox, PS) ezek szerint 16:9-re van gyárilag belőve? Így az alsó-felső fekete sáv majdnem biztos?
A T240-ben pont az volt a szimpatikus, (bár a 2494 HM árban még barátibb )hogy nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is terjeszkedik.
A Guitar Hero kapcsán megértelek, hiszen ott térre van van szükséged, hiszen mozogsz, "tombolsz", így monitor előtt elveszne a monumentalitás-élmény.
A haver HD TV-jéhez ha viszont 2 méternél közelebb ültünk (nálam az összes játék "ülős") akkor bizony elmosottabb és pixelesebb volt. -
Na, akkor inkább maradok a Halo3+ODST-s Elite vásárlásánál ! -
Huu vazzeg.. van ezeknek rendesen áruk:O:O -
baxxterboy #73151 http://www.konzolvilag.hu/xbox360/xbox-360-250-gb-super-elite-call-of-duty-modern-warfare-2/1424
-
baxxterboy #73150 Csak azért kérdem, mert az egyik belvárosi üzlet honlapján Németül van feltüntetve! Meg egy másikon is! :( -
Ezt már láttam:D
K*baszott durva:D
baxxterboy: Ha NO-bol rendeled, akkor gondolom németet kapsz. Ha az UK-bol, vagy innen MO-rol, akkor Angolt. -
baxxterboy #73148 Üdv! Nem tudja valaki, hogy az új 250GB-os CODMW2 géphez, csak német nyelvű cod jár? -
Landor #73147 bocs, nem switch, hanem splitter :) -
Ezt nézzétek: check -
Mhh.. a monitor linkje sztem jó.. Viszont ez a HDMI switcher ez mi? -
Landor #73144 Hi!
Nekem egy ilyen LCDm van, meg egy ilyen monitorom. Mindhettő HDMIről kapja a 1080p jelet (akár egyszerre is) a boxomról egy HDMI switcher segítségével. Szóval van egy kis összehasonlítási alapom :D
Nemrég cseréltem le a 720p-s 20-as monitorom, mert sztem bénán nézett ki rajta a box, s direkt vettem egy fullhd-s 16:9es monitort. Nos nem bántam meg.. :)
Attől függetlenül, hogy nagyon szép a kép a monitoron (méretből adódóan kissebb pixelek), el se tudnám képzelni, mondjuk a GuitarHerot ezen a moncsin :D
Szóval a kérdésedre a válasz, hogy minőségre igen (bár vigyázz, mert 16:10-es a T240! nemtudom - erősítsetek vagy cáfoljatok meg, de lesz fekete sáv alul felül..) de élményre a nagy TV a jobb.. remélem segített :Ð -
eddig még nem ért utol a következményhullám -
"Jól mennek a dolgok..." -
Köszönöm a választ mindenkinek^^ -
Kössz az infot. Neked is Szabii98.
Személyesen voltam ma 1-2 boltban érdeklődni.
Az egyik helyen rá akartak beszélni a Full HD-s 100 Hz-es LCD TV-re.
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem üzleti érdekből. A T240 85 e.-től indul, az említett paraméterekkel rendelkező TV viszont 200 e.-től.
Lesz olyan képminősége a fenti monitornak, mint az említett TV-nek? -
Látom jó sokan végigvitték már a cod-ot. én sajna egész héten melóztam :( tegnap is. muszáj mer gyön a büntetés:D -
baca01 #73138 Nekem így is megérte természetesen, mert most lesz megint egy zsír új, nem használt gépem, csomó játékkal játszottam, és nem is kell olyan sokat ráfizetnem egy új gépre, ami mellesleg már nem is pro lesz hanem elite, nagyobb vinyóval. -
Ez még semmi, majd nézzük meg mi lesz itt karácsony környékén :D -
Érdekes a nagy bannolások után egyre többen hírdetik az xboxukat... -
Jah értem.
Mondjuk az tény, hogy ha vki figyel és nem feltétlenül a legeslegújabb címek kellenek, akkor nagyon jó áron lehet venni dolgokat.