176908

-
Nagyon szépen köszönöm! -
Landor #73213 készvagy -
Gratulálok! Én is elkezdtem Veteránba, de b*szott nehéz. :)
Minden esetre ne adom fel. -
Landor #73211 pont az a "gorsulás" különbözteti meg az átlag játékost a pro gamertől... ;> -
Landor #73210 kényelmi szempont, épp az van bekapcsolva, amin játszok, nem kell dugdosni a kábelt. a működési elvét meg nem kellnagyon magyarázni; 1 hdmi be 2 hdmi ki.. :) -
Landor #73209 ósanba... ;> -
Modern warfare 2 Veterán modba kivégezve!
-
baca01 #73207 Most már csak box kéne majd a játékhoz, mert az bezony még nincs...
-
baca01 #73206 Van egy srác, aki vett egy forza 3 super elite packet és a játék nem kell neki. :) -
Megkérdezem hogy sikerült ennyiért vagy megkérdezem, h sikerült ennyiért szerezni? :D:D -
baca01 #73204 Ó nem kell köszi, már sikerült is leboltolnom egy másikat.
Bontatlan, fóliás Forza 3 5500 Ft-ért. Jól járok vagy jól járok? :D -
De ha gondolod megveszem én 7ezerért és eladom neked 12ért?!:D Na?:D -
A döntés kezd összeállni:
Vagy Samsung P2370HD vagy Samsung 2494HM. Élőben kiderül.
Én úgy képzelem, hogy az új monitorral HDMI kábel segítségével összekötöm az X360-at, mindkettőt ráküldeni a hálózatra, majd bekapcsolni és ott a kép.
Ennyi vagy egy kicsit összetettebb? Kell ezen kívül bármi mást csinálni? Ezt-azt hangolni, stb.?
Írsz a HDMI splitter-ről. Ez jelen esetben nekem feltétlenül kell, vagy csak esetedben szükséges a TV és monitor egyidejű HD működtetéséhez?
-
baca01 #73201 Igaz igaz. :D -
Miért, 12ért jobban megéri? :D -
Kár hogy megszűnik a Danubius Rádió. Ott volt pénteken a Pirítósban ( a reggeli műsorban) egy rovat. Az Arany Varjú díj. Mindeg a hét legnagyobb lúzere érdemelte ki. Kell mondanom hogy te az éves különdíjat is bezsebelhetted volna tőlük?
-
baca01 #73198 7000 magyar aranytallérért egy ilyen bontatlanul megéri? :D -
Renátó1985 #73197 teljesen ugyan az csak a hátulján rá van írva, hogy: not for resale -
baca01 #73196 Sziasztok.
Amit a gép mellé adnak forza 3-at, abban is ugyanaz van, mintha én a boltban megveszem csak a játékot, vagy hiányzik belőle valami, esetleg valami más benne pl. kiskönyv? -
Szerintem téged nagyon átvertek. Vagy a bolttal közösen nyomják a rendőrök. Hogy tudja ezt megállapítani a rendőr?! Meg ez nem illegális. A másolás az az illegális.. -
Nagyon. Ezeket az alacsony árú játékokat nevezik Ők akciónak xD ami máshol normál ár, az náluk csak akció.
pl. konzolvilág, gamestore, konzolstudio DJ Hero 20k >>>> 576 ~26k -
Ragnar360 #73193 jah, már még az 576 is beújjított és lentebb vitte az árakat :) -
Basszus már. Ő flashel illegálisan és bannolják. És még Ő van felháborodva, azért szálljál már magadba Kuxikah... gondolkozz el egy kicsit és gyere vissza.
Másik meg hogy nem 20k egy játék, hanem 12k a legfrissebb is. Ha bundle-t veszel mint pl DJ Hero az 20k. Picit körülkéne nézni és nem rögtön pofázni... Felelőtlen vagy.
Harmadjára nem az MS meg a mi hibánk hogy neked nincs pénzed rá játékot venni, old meg magad, kész.
Na üdv -
Ragnar360 #73191 jah igen az meglehet, de kár, pedig holnaptol lett volna jo :D - guglival épp most találtam 20-23 dikai hírt, de az lehet csak amcsi accnál lesz v nemtom -
20-23at írt valaki, de forrás tényleg nem ártana. -
Milyen 20k? Körül kéne kicsit nézni nem ilyen tescoba meg ilyen lófaszom bevásárlóközpontokba vásárolni a játékokat.... -
Ez faszság.. -
Jaja, a bolt előtt. Így leírás alapján nekem egy razziának tűnik (valaki felnyomhatta a boltot). Kuxikah boxa rossz helyen volt rossz időben... -
Ragnar360 #73186 jah lol, gondolom nem a lakás előtt, hanem a boltnál voltak, csak érthetetlenül irtad le meg minden -
Ragnar360 #73185 ez a történet kicsit sántít vagyis érdekes :O nemtudom elképzelni -
Ragnar360 #73184 nemtom vki beirta párnapja, h nov 17. és 20.-a között free xbox live lesz, azaz silveresek is goldként nyomhatják ezalatt a pár nap alatt...
ebből most mi igaz és/vagy biztos e ez a időpont, csakmert én nem találtam erről szóló hírt -
pfff jól átkúrtak:s -
Le merem fogadni, még papirt se kaptál róla,hogy lefoglalták!?Legaláb nevet rendfokozatot tudsz? -
"kariel a boxosokat úgy értettem, hogy xbox360 tulajdonosok :D"
Persze..tudom xD
Csak 2értelmü a szoxDD -
A pda-n is cseréltem már firmwaret,az asztali pc dvd meghajtomon is akkor ez is illegális???MAX A GARACIA VÉSZ EL!!
Ez kábé pont olyan mintha azt mondaná a rendőr,hogy elveszi a kocsid emelőjét,meg kerék kulcsát,ha nem a gyári van benne,mert arra alkalmas,hogy másik kocsirol kereket lopj.Loooool,ha a lopás ténye bebizonyosodik,akkor lefoglahatja,de igy nem. -
Evo..nem csak lehet
-
Renátó1985 #73178 habos vagy a flashelés nem illegális azt csinálsz a megvásárolt gépeddel amit akarsz
ha meg tényleg elvették jól lehúztak ennyire hülye vagy és nem 20 ezer egy játék felejtsétek már el ezt a marhaságot
kariel a boxosokat úgy értettem, hogy xbox360 tulajdonosok :D
-
És te oda adtad??? Te nem vagy normális megvetted az xbox-ot onnantól azt csinálsz vele amit akarsz.. Most téged jól lehúztak egy xbox-ról lehet viszi haza a rendőr a fiának
-
Ird már le kicsit részletesebben,hogy ez hogy történt.A rendőr rátette a kezét a boxra,és megállapitotta,hogy az flashelt box???
Illegális a flashelés??Ezt a rendőr mondta??
Mond,hogy az nem flashelt box,hanem csak firmware cserés.
-
Amúgy Assasin's Creed-ről és Prince of Persia-ról mi a véleményetek?