176908

-
Hát leginkább pl te és ingyen! 
Semmi extra szét szeded a boxot és a flash memoria chip 19 es lábára forasztasz 1 direkt földelés pontot.Ennyi 1 perc.
-
Mindenki aki használt xboxot vesz, SZEMÉLYESEN MEGNÉZI!
Ez 100%-osan alap dolog, nelegyél hülye! -
pont mint a retroautók újság autómodell melléklete. 1990 az újságosnál, 4000 a vaterán/teszveszen:) -
baca01 #73251 Gratulálok, ha megveszik ennyiért, akkor nagyon jól adod el, de az is tény, hogy aki 55ezret képes kiadni egy használt, bannolt gépért, az nem kicsit balek.
-
Xabinho87 #73250 Jelenleg két komolyabb érdeklődőm van az egyik személyesen is meg akarja nézni. Szóval nem veszett fejsze.:) -
baca01 #73249 Nem akarok beleszólni, de nagyon durván drágán kínálod, ennyiért senki sem fogja megvenni. Én is vasárnap adtam el a bannolt gépemet, az is pár hónapos volt ugyanezzel a felszereltséggel, tartozékokkal, 15 játékkal, és örültem, hogy 40-ért elvitték. -
még mindig nem értem, hogy kerül egy premium xbox használtan 55-be, amikor 59-ért elitet lehet kapni, ami nincs szétbaszva minden faszsággal
de azért remélem el tudod adni, mert nem vagyok geci -
Hellóka all!
Az xbox360-hoz csak az xboxos jostick a jó? Ismerősőmnek van egy ps-es jostickja, usb átalakítóval, és aztmondja lehet használni xboxhoz is, igaz?
köszi előre:) -
Igen?!
És mennyiért és ki?:) -
Xabinho87 #73245 Vagy vegyenek egy új xboxot.:) Az enyémet itt nézhetitek meg. (igen változatlan árban) -
De akkor is ha angliába vagyok regisztrálva? -
Mert MO egy muslica szintű piac az angol, amcsi és úgy minden máshoz képest:) -
Torry #73242 Bannoltaknak, multizni akaróknak egy kis segítség! -
Én csak azt nem értem ha már van ez a frissítés akkor miért írja ki mikor rádiózni akarok hogy ebben a regioban nem lehet.. Hát az MS-nek a kurva annyát akkor minek jelentik be és lehet letölteni. A buzi amcsikat hülyítsék az ilyenekkel ne minket. -
Ragnar360 #73240 Gold membershipnél újabban, jó ideje már nincs különválasztás, h eu vagy usa, worldwide van, MS pontnál viszont van, ott számít, h milyen az "accod" eu vagy usa -
Köszi!
Majd akkor keresek egy valós címet :) -
DuracL #73238 70k -
Majd a live feltöltésnél fog kérni akkor szerintem. Nekem is valamelyiket nem kérte akkor, de azt mondták, hogy amikor majd feltöltöm, akkor fog kérni. -
Béna vagyok kérdezek mielőtt elrontok valamit!
Meglestem az oldalt amit ajánlottál, köszi!!
Jók az árak!
Ott túlálltam ezt a leírást:
"GOLD ELŐFIZETÉS AKTIVÁLÁSA / MICROSOFT PONT hozzáadás:
A kódot aktiválni eképpen lehetséges:
a dashboardra belépsz, a joyon a nagy kör alakú gombot megnyomod (XBOX Guide gomb), ekkor felugrik a menü,
ahol balra navigálva, a legszélső fül a "marketplace". Ott a Redeem code menüpontra nyomva kell beadni a kódot.
Figyelni kell arra, hogy a regisztráció valós adatokkal legyen kitöltve.
Ha pl. Angol reged van, eredeti angol cím,iányítószám szükséges,de erről részletes leírás található a LIVE Regisztráció menüpont alatt."
Arra nem emlékszem hogy címet kért volna regisztrációnál! Viszont az ingyenes live megy, most akkor jó lesz nekem így is a Live feltöltés? -
Köszi!
Tehát nincs Usás vagy Eu-s? Vagy van ami mindkettőhöz jó? -
http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=27
Ezt akármilyen reggel veheted. -
Sziasztok!
A gyerkőcnek vettem egy 360 ast.
Csináltam egy regisztrációt hogy online is tudjon játszani.
Most ugye 1 hónap free és utána kártyát kell venni.
Angliát írtam live id regizéskor, milyen live kártya kell hozzá? EU-s? :)
Vagy mindegy ? Nem vágom! -
11k-ért lehet már kapni itthon ha nagyon kattogsz :P -
Megoldották a HDD instal elvesztését bannolás esetén.
Egyenlőre csak az müködik,hogy a még nem bannolt gépeket bann esetén nem tudják tiltani.A már bannolt gépeknél még sajnos nincs megoldás.
De erre is lesz remélhetőleg.
-
Minek írod ezeket be? Bekattogtatod a játékra az embereket te büdös warezos
-
oks
-
OFF:
Ma jött ki a Sims 3 Kiegje!!:D
ON:
Meg a Left 4 Dead 2 is:D -
simon7108 #73227 szerintem megéri:)
vedd meg az Episodes From Liberty City-t!jobban megéri!és nemis drága:)
más:
igen nagy játék az AC2:Dolyan dolgokat láttam és olyan emberrel találkoztam akit nem gondoltam volna:Dremélem ez nem volt SPOILER. -
Gyerekek! Sok mindenről lemaradok, ha csak az egyik DLC-t veszem meg a GTAIV-hez? A motoros kiegészítő kurvára nem érdekel. Nem szeretem túlzottan a motorokat. A "Buzi Tóni"-s kiegészítőről olvastam, hogy klubosabb zenék vannak benne, meg valahogy a feelingje jobb, mint a Lost and Damned-nek. Patthelyzetet alakítok lassan ki magamban, a két kieggel kapcsolatban. Mindkettő megéri valóban a pénzét? -
Én a Lego Indiana Jones 2-re tippeltem volna csak még nem jött ki, de azután ennyi hozzászólás se lesz :D -
Ragnar360 #73224 én majd holnap, ha megjön :P -
Skacok mi ez a pangás? 6 hozzászólás csak eddig ma? Mindenki MW2-vel nyomul?
-
Landor #73222 na majd átmegyek hozzád és jól kipróbálom a szetted :D te.. pr0 gamer :DD -
Lehet, igen. -
neked a dash-t 1680x1050be kellene állitani, hiszen igy torzul a kép! (16:9 játék -> 16:10 képernyőn) -
baca01 #73219 Ha végigviszi az ember akkor utána újra lehet játszani a missziókat? Mondjuk ha megint leszeretném játszani csak a vérengzést, akkor azt lehet?
-
Köszönöm a gratokat a cod-ér,előre gratula aki végig viszi.Bátran állitom,hogy eddig ez a legnehezebb(tulzottan is)Veterán mod amit végig vittem.Lehet csak azért érzem ,mert 1böl veteránon kezdtem,de ehez képest a cod WAW sétagalopp volt.
Kicsit a játékrol...
Sokan el vannak tőle ájulva,pedig pont olyan mint a többi cod.Van kb 3 pálya ami tényleg eszméletlenül jól sikerült(szép,hangulatos) a többi szokványos (pl a brasil favela pálya kimondottan fos).Maga a játék szerintem az elején unalmas,és amég az ember meg nem szokja ezt a játék menetet,addig érthetetlenül összeviszaságnak tűnik.Itt jön az,hogy a Makarov féle vérengzés elég gyomor forgató tényleg.Ami viszont eszméletlenül jó,és nagy ötlet az a stat list a végén!Nem lehuzom a játékot ezek a negativumok számomra csak észrevételek,ettöl függetlenül nagyon jó.Annyira,hogy ma ujra kezdem(nem veteránon
),és kiszedem a maradék 380 G-t!
-
Már mint boxon az egérnél van ez!Amit simán 15 perc játék után meg lehet szokni aki az egérhez van szokva.Tehát nem akarom kimondani,mert a szerénységem tiltja,de igy akkor pro gamer vagyok.(Pedig de)
-
Ragnar360 #73216 grat, engem most a ballad of gay tony fog kikésziteni úgyérzem - minden mission 100%-ra pfff,
Sztori 3. küldi: egyik kritérium 100% headshots anyáád, akkor accuracy is legyen jó, szal azt különbe kell csinálni, nameg siess is, siettem is mint állat full Ragnar modeba nyomtam, de mondom biztos van olyan krit. h Player damage mittomén nem lehet több 20%-nál, aztán kicsit feltöltöttem az életem egy kóla automata által, mission vége 7 mp-el csúsztam le, de akkor persze azt gondoltam milyen gyorsan elvittem idáig is, mondom biztos belefér egy kis ivás -
áá az nem is kell.. egyszerűen nézd erősen a lemezt. Figyelj ha a rendőrök ránézésre megállapítják egy boxról, h az flashelt akkor mi játékosok ne tudnánk egy lemezzel agyban eljátszani. :) :D
Ez az új játék világ!:)