176908
banner
  • Olcsi2
    profil recovery, aztan akkor leszed mindent a szerverrol ujra...
  • PoisonChihuahua
    A játékokat 1280x720-ban hozza létre a gép, onnan csak felskálázza a dashboard-on beállított méretűre. Mivel neked FullHD TV-d van/lesz, így belövöd a boxot 1920x1080-ra, ami a játékokat felskálázza, de mivel ez a felbontás megegyezik a TV-d natív felbontásával, ezért a TV-d nem nyúl majd a képhez (nem mértezi át), csak megjeleníti. Ezzel éred el a legjobb minőséget. (Természetesen az HDMI vagy VGA kábel használata az alap.)
  • 50cent911
    Helo,most jött össze végre a pénz,beruháztam egy 127centis full hd plazma tv-re meg egy boxra is,az lenne a kérdésem a mostani új játékok 1920*1080 felbontásban fognak rajta menni?
  • Adi
    megoldódott; corrupted profil törlés.. csak a profil. Utána ment a recovery.. mentés és minden maradt:) cool
  • AntiHero
    hibátlan (nem bannolt) XBOX 360 eladó!

2008 Februárjába vettem. Garancia még van a RROD-ra. Arcade gép/ HDMI-s. 1 wireless joy. Papirokkal, kábelekkel mindennel. Debrecenbe vettem 576-ba anno.

Eladás oka egy MW2 Bundle vásárlása. Személyesen Debrecenbe és környékén.
    Ha érdekel Írj itt PÜ-t. vagy hívj fel telefonon: 0630/ 4625940

Nem flasselt, nem bannolt, sose volt javítva!

Irány ár: 35k

+ 20GB-os vinyó is eladó hozzá csak arról még le kéne mentenem a dolgokat.
  • DöflingR
    Srácok a Modern Warfare 2 melyik budapesti üzletben a legolcsóbb?
  • DöflingR
    igen
  • Adi
    Srácok recovery-zni szeretném a gamertagom de ezt írja mikor már töltené be: "Can't save your profile on te selected storage device. Please make sure the device is inserted correctly and has enough free space, and then try again." Jah és a régi vinyót át tettem az új szűz boxra. Vmi vélemény?! A live-os profilomat nem látja.. az offline-t igen amin soha nem játszottam:D
  • FoToS
    én ma szembesültem a bann további következményével.
    betettem egy gépbe a vincsimet és nem látta azokat a profilokat amikkel a live voltam.
    teendő?
  • talti
    Sziasztok. Eladó guitar hero dob szerkót keresek! Akinek van írjon!
  • Xabinho87
    Igen erről hallottam. De én új boxot új merevlemezt veszek. Úgy is megoldható ahogy leírtam?
  • bardocz
    Erről még nem is hallottam.
  • DöflingR
    Igen, de bann után ne szerezz új acsit vagy ne ments játékállást mert akkor korrupt jelzést kapsz a profilodra ami ismét finom dolgokkal jár:D
  • Miley Cyrus
    Én ugytudom h a winyot nem kell eladni, csak veszel egy jo boxot, és megy ugyanugy.
    Mert a profilt nem BANolták..
  • Xabinho87
    Most hogy eladtam a boxom hogy lesz meg a régi gamertagom? Hallottam olyasmit ha az új boxomon regisztrálásnál a recover gamertag opciót választom letölthetem a profilom live előfizetéssel együtt. Ez igaz?
  • Prody
    Hát leginkább te hogy megvan neked és osztálytársam aki venni fog még:D
  • DöflingR
    Jaja, majd belesz tervezve, de most minden mentésem elszált új vinyó miatt:D Am ki vett rá?:pp
  • Zsolti1124
    Hali!
    Valaki nem adna el xboxot eg guitar heroval?
  • Prody
    Rávettek :D
  • Ragnar360
    lol, csakmegvetted, xar zene mi :DDD ??? :P
  • Prody
    Logitech
  • Harlekin
    Ted be gyorshivó listára a telóba,mert ez alap a box tulajdonosoknál.
    Vagy ha poros a box ird a porba mivel a következő portalanitásig biztos megint 3ledes v.testvérei hibás lesz szal meg marad a szám.
  • Harlekin
    wave 4 pontosan
    mert mindig a játékon jár az eszem cod waw
  • Peppus
    Kösziiiiii
  • Harlekin
    milyen milyen amit az xfpshez használ a boxon
  • Harlekin
    06-80-018590
  • Harlekin
    1 senkire nem tukmálom vagy bíztatom
    2 szimplán hírt közöltem
    3 senkinek sem kötelező belepiszkálni a boxba vagy ha igen válalja a következményt
    4 tőlem aztán mindenki oda,és ugy ,és akkor küld ahova akar...Max 1 jót röhögök rajta szokás szerint

Amugy a frissitésnek mi köze a játék futtatáshoz ezt azért fejtsed már ki légyszives.Ha a box flashelt,mert ugye ennek a flash memoria forrasztásnak csak akkor van jelentősége,mi köze a system frisitéshez??!!Mivel a rég flashel is mennek a waw 4 játékok is simán max van hozzá activate lemez vagy patchelés szal...Ennyi erővel aki nem megy livere nem tudna játszani.
    Aki flasheltet tisztába van a következményekel,live esetén,hogy ugrik a live bann esetén,de legalább megmarad az instal!Ez 1 kicsi szegmens amit ki lehet használni ,és ennyi.Mivel elég friss a hír igy csak szimplán hír.Mint minden ehez hasonló dolog idővel derül ki mennyire életképes.Ha bevállik gondolkodás nélkül fogom a boxot forrasztani,és ismét livezni.
    Mindenki más meg azt tesz amit akar saját belátása szerint.

Amugy unokaöcsém flashelt(majd vissza alakitott) gépe ma jött meg MS szervizből 3 led javitásból.Köszönet érte MS!!!

Kezdődhet!!!
  • akyyy
    az milyen billentyűázet??
  • baca01
    Azért szimpatikus a multiformat, mert olcsó amit kinéztem, és útba esik. A körúton van egy köpésre a nyugiatitól, és mivel ekkora értéket nem szeretek rendelni, úgyis személyesen venném át.
    Ha azt mondjátok megbízható akkor hiszek nektek! :)
  • Prody
    oHai Sam :D játszunk?

• Adi
    Szerintem jó a helyek az überkonzol, meg a platinumshop. Utóbbiból még nem vettem semmit de szimpatikus a honlap!:)
  • Unreal1942
    Elvileg nem baj.
  • Unreal1942
    Bátran vásárolj náluk. Én is és ahogy régebben olvastam innen mások is vásároltak már ott.
  • Adi
    Amúgy kérdésem az baj ha egy jasper alaplapos gépet régi táppal működtettek?! Még régi prémium géphez kapott táppal?!
  • Peppus
    Valaki tud segíteni, hogy a microsoftnál milyen számot kell hívni, ha 3ledes lett megint ez a trágya xbox? tavaly is betojt, de már elfelejtettem, és sehol sem találom azt a számot.
  • Adi
    Ez olyan mint a Media Markt ba TV-t vagy vmi elektronikai cuccot venni!:)
    A legdrágább hely. Ma is voltam bent kicsit nézelődni, h milyen monitorok vannak és milyen a képük. Persze akkor már elmentem a TV-k felé és lám mit láttok, h az eladók nagyon mutogatják a tv-t, h milyen jóó meg blaa.blaa.. Hogy a Philips meg hány % nőt ez évben az eladása abban az MM-be. Nagyon komoly dumát nyomnak le. De mindegy.. ettől függetlenül folyamatosan tolják ki a tv-ket!:) Recesszió ide vagy oda. Mondjuk ha arra gondolok, h én még olcsón vettem pár éve a 82cm lg LCD tv-met 160-ért ami HD ready!:D:D Most meg full HD-kat kapni.. Mindegy.. ez a technika.
  • mateus33
    Sok helyen van még ennyiért, ha nem bízol bennük rendelj máshonnan.
  • baca01
    Multiformat-ból vásárolt már valaki?
    Kinéztem itt egy jasperes elite gépet forza 3 játékkal 62.990-ért ami szerintem elég jó áron van, de nem tudom mennyire megbízható az üzlet, mert innen még nem vásároltam.
    Mik a tapasztalatok?
  • Adi
    Bannerről jut eszembe, h a ps3 topic milyen fasza. Nagyon egyedi:). Mindig változó banner(már mint ha frissítesz ahol mindig változik az a pc játékoknak leáldozott) , az összes link működik. Fasza a háttér és jól nézz ki a betűszín és a beállítás. Nem lenne vkinek kedve kicsit felturbózni a topicot?!
  • Unreal1942
    Ez szép. Mondhatni fogtál egy balekot :)