176908

-
Olcsi2 #73334 profil recovery, aztan akkor leszed mindent a szerverrol ujra... -
A játékokat 1280x720-ban hozza létre a gép, onnan csak felskálázza a dashboard-on beállított méretűre. Mivel neked FullHD TV-d van/lesz, így belövöd a boxot 1920x1080-ra, ami a játékokat felskálázza, de mivel ez a felbontás megegyezik a TV-d natív felbontásával, ezért a TV-d nem nyúl majd a képhez (nem mértezi át), csak megjeleníti. Ezzel éred el a legjobb minőséget. (Természetesen az HDMI vagy VGA kábel használata az alap.) -
50cent911 #73332 Helo,most jött össze végre a pénz,beruháztam egy 127centis full hd plazma tv-re meg egy boxra is,az lenne a kérdésem a mostani új játékok 1920*1080 felbontásban fognak rajta menni? -
megoldódott; corrupted profil törlés.. csak a profil. Utána ment a recovery.. mentés és minden maradt:) cool -
hibátlan (nem bannolt) XBOX 360 eladó!
2008 Februárjába vettem. Garancia még van a RROD-ra. Arcade gép/ HDMI-s. 1 wireless joy. Papirokkal, kábelekkel mindennel. Debrecenbe vettem 576-ba anno.
Eladás oka egy MW2 Bundle vásárlása. Személyesen Debrecenbe és környékén.
Ha érdekel Írj itt PÜ-t. vagy hívj fel telefonon: 0630/ 4625940
Nem flasselt, nem bannolt, sose volt javítva!
Irány ár: 35k
+ 20GB-os vinyó is eladó hozzá csak arról még le kéne mentenem a dolgokat. -
Srácok a Modern Warfare 2 melyik budapesti üzletben a legolcsóbb? -
igen -
Srácok recovery-zni szeretném a gamertagom de ezt írja mikor már töltené be: "Can't save your profile on te selected storage device. Please make sure the device is inserted correctly and has enough free space, and then try again." Jah és a régi vinyót át tettem az új szűz boxra. Vmi vélemény?! A live-os profilomat nem látja.. az offline-t igen amin soha nem játszottam:D -
FoToS #73326 én ma szembesültem a bann további következményével.
betettem egy gépbe a vincsimet és nem látta azokat a profilokat amikkel a live voltam.
teendő? -
talti #73325 Sziasztok. Eladó guitar hero dob szerkót keresek! Akinek van írjon! -
Xabinho87 #73324 Igen erről hallottam. De én új boxot új merevlemezt veszek. Úgy is megoldható ahogy leírtam? -
Erről még nem is hallottam. -
Igen, de bann után ne szerezz új acsit vagy ne ments játékállást mert akkor korrupt jelzést kapsz a profilodra ami ismét finom dolgokkal jár:D -
Én ugytudom h a winyot nem kell eladni, csak veszel egy jo boxot, és megy ugyanugy.
Mert a profilt nem BANolták.. -
Xabinho87 #73320 Most hogy eladtam a boxom hogy lesz meg a régi gamertagom? Hallottam olyasmit ha az új boxomon regisztrálásnál a recover gamertag opciót választom letölthetem a profilom live előfizetéssel együtt. Ez igaz? -
Hát leginkább te hogy megvan neked és osztálytársam aki venni fog még:D -
Jaja, majd belesz tervezve, de most minden mentésem elszált új vinyó miatt:D Am ki vett rá?:pp -
Zsolti1124 #73317 Hali!
Valaki nem adna el xboxot eg guitar heroval? -
Rávettek :D -
Ragnar360 #73315 lol, csakmegvetted, xar zene mi :DDD ??? :P -
Logitech -
Ted be gyorshivó listára a telóba,mert ez alap a box tulajdonosoknál.
Vagy ha poros a box ird a porba mivel a következő portalanitásig biztos megint 3ledes v.testvérei hibás lesz szal meg marad a szám.
-
wave 4 pontosan
mert mindig a játékon jár az eszem cod waw -
Kösziiiiii -
milyen milyen amit az xfpshez használ a boxon
-
06-80-018590
-
1 senkire nem tukmálom vagy bíztatom
2 szimplán hírt közöltem
3 senkinek sem kötelező belepiszkálni a boxba vagy ha igen válalja a következményt
4 tőlem aztán mindenki oda,és ugy ,és akkor küld ahova akar...Max 1 jót röhögök rajta szokás szerint
Amugy a frissitésnek mi köze a játék futtatáshoz ezt azért fejtsed már ki légyszives.Ha a box flashelt,mert ugye ennek a flash memoria forrasztásnak csak akkor van jelentősége,mi köze a system frisitéshez??!!Mivel a rég flashel is mennek a waw 4 játékok is simán max van hozzá activate lemez vagy patchelés szal...Ennyi erővel aki nem megy livere nem tudna játszani.
Aki flasheltet tisztába van a következményekel,live esetén,hogy ugrik a live bann esetén,de legalább megmarad az instal!Ez 1 kicsi szegmens amit ki lehet használni ,és ennyi.Mivel elég friss a hír igy csak szimplán hír.Mint minden ehez hasonló dolog idővel derül ki mennyire életképes.Ha bevállik gondolkodás nélkül fogom a boxot forrasztani,és ismét livezni.
Mindenki más meg azt tesz amit akar saját belátása szerint.
Amugy unokaöcsém flashelt(majd vissza alakitott) gépe ma jött meg MS szervizből 3 led javitásból.Köszönet érte MS!!!
Kezdődhet!!! -
az milyen billentyűázet?? -
baca01 #73306 Azért szimpatikus a multiformat, mert olcsó amit kinéztem, és útba esik. A körúton van egy köpésre a nyugiatitól, és mivel ekkora értéket nem szeretek rendelni, úgyis személyesen venném át.
Ha azt mondjátok megbízható akkor hiszek nektek! :) -
oHai Sam :D játszunk?
-
Szerintem jó a helyek az überkonzol, meg a platinumshop. Utóbbiból még nem vettem semmit de szimpatikus a honlap!:) -
Unreal1942 #73303 Elvileg nem baj. -
Unreal1942 #73302 Bátran vásárolj náluk. Én is és ahogy régebben olvastam innen mások is vásároltak már ott. -
Amúgy kérdésem az baj ha egy jasper alaplapos gépet régi táppal működtettek?! Még régi prémium géphez kapott táppal?! -
Valaki tud segíteni, hogy a microsoftnál milyen számot kell hívni, ha 3ledes lett megint ez a trágya xbox? tavaly is betojt, de már elfelejtettem, és sehol sem találom azt a számot. -
Ez olyan mint a Media Markt ba TV-t vagy vmi elektronikai cuccot venni!:)
A legdrágább hely. Ma is voltam bent kicsit nézelődni, h milyen monitorok vannak és milyen a képük. Persze akkor már elmentem a TV-k felé és lám mit láttok, h az eladók nagyon mutogatják a tv-t, h milyen jóó meg blaa.blaa.. Hogy a Philips meg hány % nőt ez évben az eladása abban az MM-be. Nagyon komoly dumát nyomnak le. De mindegy.. ettől függetlenül folyamatosan tolják ki a tv-ket!:) Recesszió ide vagy oda. Mondjuk ha arra gondolok, h én még olcsón vettem pár éve a 82cm lg LCD tv-met 160-ért ami HD ready!:D:D Most meg full HD-kat kapni.. Mindegy.. ez a technika. -
Sok helyen van még ennyiért, ha nem bízol bennük rendelj máshonnan. -
baca01 #73297 Multiformat-ból vásárolt már valaki?
Kinéztem itt egy jasperes elite gépet forza 3 játékkal 62.990-ért ami szerintem elég jó áron van, de nem tudom mennyire megbízható az üzlet, mert innen még nem vásároltam.
Mik a tapasztalatok? -
Bannerről jut eszembe, h a ps3 topic milyen fasza. Nagyon egyedi:). Mindig változó banner(már mint ha frissítesz ahol mindig változik az a pc játékoknak leáldozott) , az összes link működik. Fasza a háttér és jól nézz ki a betűszín és a beállítás. Nem lenne vkinek kedve kicsit felturbózni a topicot?! -
Unreal1942 #73295 Ez szép. Mondhatni fogtál egy balekot :)