176908
banner
  • bardocz
    Vannak benne olyan faszom laboros részek, mint az egyben? Amikor szőkenővel, meg dokival kell beszélgetni, és nem lehet átnyomni azt a részt :@
  • Harlekin
    AC2
    Ez a forradalmian új Toyota hajtási rendszer a legkorszerűbb szoftveres technológiát alkalmazza, a targonca teljesítményszabályozás hatékonyságának javítására.

Valaki keresett buszos vagy kamionos játékot ezekszerint targoncás van.
  • Grizzly4x4
    Nah AC2 kivégezve nagyon fasza kis game. Szerintem monumentális ugrás az elsőhoz képest minden téren. Igazábol nem volt unalmas vagy pedig idegesítő része a játéknak. Tudom hogy más tészta de nekem jobban bejött mint pl az MW2 pedgi azt is csipáztam.
  • Ragnar360
    hát az roppant egyszerű, vásárlás napjától számitott 3 év a 3 ledre, a többire meg 1 - de most a kiegészétökkel kapcsolatban hallottam mást állitólag már nem foglalkozik velük az ms, de sztem hülyeség mert köteles a joyra is garit adni meg minden

lényeg, h regisztráláskor elvileg szokták is kérni a számlát meg minden, én anno kimagyaráztam - de hivatalosan onnan kell számitson mikor megvetted a gépet, nyugi szerintem még biztos van garid :P
  • TDC Geronimo
    Írtam nekik mailt. Nincs amúgy gépemnek semmi baja csak ma eszembe jutott a garancia és nem emlékszem rá, hogy meddig érvényes még :)
  • simon7108
    ugy gondolom,hogy benne van e az alapjáték?szoval a sima single is benne van?
  • Ragnar360
    hát ez egy jó kérdés - sztem legegyszerűbb h ha felhivod az ügyfélszolgálatot, azt ott mindent megmondanak, gondolom bevagy regisztrálva
  • TDC Geronimo
    xbox.comon meg lehet ugye nézni a sorozatszám alapján azt, hogy meddig van garancia a gépre. Nos kérdésem az lenne, hogy az RRODre ugyebár adtak plusz 1 évet és így 3 éves a garancia rá. Az oldalon feltüntetett dátumba benne van ez az 1 év is már vagy az csak a 2 éves garancia lejártának időpontja? Valaki tudja esetleg?
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4000,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    8000,-

Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5900,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    10500,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    4500,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    10000,-

Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4800,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    8700,-

Playstation Network Card $20 (USA)
    5500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-

Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
    6300,-
    Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
    14000,-

1000 Wii Pont UK reghez (EU,UK)
    3600,-
    2000 Wii Pont UK reghez (EU,UK)
    5500,-
    3000 Wii Pont UK reghez (EU,UK)
    9000,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5500,-

60 Napos WOW kód (EU)
    6000,-
    60 Napos WOW kód (USA)
    6000,-

NCSoft Game Card (USA vagy EU)
    30 Napos Card
    4000,-
    60 Napos Card
    5700,-
    Az NCsoft gamecard felhasználható:
    Aion, Lineage 2, City of Heroes, City of Villains
    játékok havidíjának fizetésére.

Champions Online
    60 Napos Card (Worldwide)
    6000,-

EvE Online
    60 Napos Card (Worldwide)
    7500,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • Adi
    Olvasd EL
  • Apus
    úgy emlékszem van benne pár új pálya, meg esetleg fegyver.
  • Harlekin
    Ha a hdd re mennek a mentések is akkor az ugyan ott van mint az instal igy ha a játék mapát törlöd mennek a játék mentések is.Vagy tévedek?
  • Ragnar360
    probalom értelmezni amit mondtál, de helytelen :) instalt törölni ? :O - m1 a lényeg, h a mentések külön vannak és nem fognak letörlődni semmival
  • Harlekin
    Nem ha csak az instalt törlöd.
  • Ragnar360
    extreme colonies-es turbózott, pályák meg faccom tudja még mik vannak benne, singlebe nemtudom több lett-e, vagy igen v nem - mindenkettö erős bennem de egyiket se mondanám, pár másodperc gugli és megtalálod, de több mint a sima
  • Ragnar360
    nem vesznek el
  • LeventeV
    egy gyors kerdes: ha a HDDra telepitett jatekot letorlom, akkor elveszlenek a mentesek is?
  • simon7108
    hallitok a
    Lost Planet Extreme Condition Colonies Edition
    ugyan az mint a sima Lost Planet?vagy ez valami más?
  • DöflingR
    Makker...
  • Ragnar360
    válaszoltam én is privátban, de köszi itt is! - majd akkor nyomhatunk codot
  • Renátó1985
    privát ment
  • Ragnar360
    lo, zsir, please elkérhetném, nekem nagyon kéne :SSSS
  • Harlekin
    Na indul a stoked.!!
    Nemtudom ezt a játékot kinek találták ki ,de aki nem jártas a snowboardba az agyabeteg lesz miatt.Challengekbe jó mesziröl végigmutatják a trüköket,de legalább....De utánna aztán semmi mész lefelé a lejtőn azt kapod a 2 trüköt amiröl fogalmad nincs mit jelent,nem hogy hogyan kellene csinálni.
    Itt most nem az alap trükökre gondolok.
    Ellenben 4 óra játék után kaptam 10 G-t. Meg se néztem mi miatt,de szerintem,hogy kékre-zöldre vertem a hegyet,a fákat a sok esés miatt.
  • Harlekin
    Max ha nem bizol bennem,hogy most nem magambol idultam ki akkor hozol saját dolgokat.
    Na de most öszintén nem igy van.

Az örök nagy igazság aki viszkető seggel alszik el büdös ujjal ébred.
  • Renátó1985
    Sziasztok
    Most vettem meg a Halo3 ODST-t először is aki játszik vele és úgy gondolja vegyen fel.
    Másodszor meg a benne található 48órás gold kódot felajánlanám mivel én állandó gold előfizető vagyok nincs rá szükségem.
    Csak olyan kérje akinek tényleg szüksége van rá.
  • Landor
    lehet mégsem megyek át hozzád kipróbálni az xfpst..
  • Harlekin
    Ja amit remélhetőleg elötte valaki ugy használt,hogy turta az orrát vagy vakarta a seglyukát közbe.
  • toza #73427
    jobban csuszik.. mivan apdettel?feljek felrakni e?plssss
  • koryne
    Összenyálazza a kontrollert -.-
  • dbz
    Fajin kis pinipun1 ;)
  • kem001
    Na semmi gond, Közben rájöttem, hogy találtalak volna meg legegyszerűbben a térképen :D
  • HEMAXXI
    csá all van boxra vmi kamionos vagy buszos játék? ha van irjon vmit:D
    elöre is köszönö
  • Ragnar360
    ha tevaty telennel akkor ok :D
  • toza #73421
    van e ertelme felraknom mw2 dvd n levo frissitest.. 180 mega korul,arcade gep 256mb kartyaval.. csak a dasboard upgredelodik ?vagy mi van 180 megaban?
  • DöflingR
    ok.
  • toza #73419
  • mrmilan
    Sosi én sem találtalak, ne haragudj. Meg ki is lőttem már a boxot, csak bekukkantottam a Oahura. Talán legközelebb sikerül krúzolni egyet.
  • dbz
    Halihó!

Sharp 1080p-s tv-m van és sajna amikor a játékokban (SW Force U. , Resident E. 5) fordulok lassan elég idegesítően törik a kép. Mint amikor PC-n az ember nem kapcsolja be a V-Sync-et. A Resident-nél megoldottam úgy, hogy a box setupjában levettem 720p-re, de a star Wars-ban ugyanúgy törik a kép. Valami megoldás?
  • bardocz
    Legalább lesz miért boxoznom, Last Remnant a kurvahosszú dungeonok miatt unalmassá válik:S
  • Harlekin
    1000 G -t kiszedtem belölle szal igen.De ha azért kérdezed,hogy jobb e a MW2-től akkor sajnos nem ha nem csak másabb.Az 1 dolog miatt tetszet nagyon ,hogy a cooperativ rész iszonyat hangulatos volt.