176908
banner
  • DarkSector
    sebaj, majd ha lesznek más cuccok, akkor irhatsz.
    kár hogy assassin 2 ben nincs multi...:D
  • baca01
    Jut eszembe mondjatok már légyszi olyan webshopokat, ahonnan lehet játékokat venni olcsón. Tudom hogy van pár angol játékkereskedő oldal de nem jut eszembe egyik címe sem.
  • baca01
    Hát egyelőre csak forza3 van meg gh5. :S
  • DarkSector
    hás játék nincs? :D
  • mrmilan
    Ja, jól lemaradtam a pöcsbe. Kurva civilek, ugye... :)
  • baca01
    oké :)
  • mrmilan
    Nyomulok vele én is, de az offline versenyekkel elvagyok jelenleg. Ha lesz időm, felveszlek.
  • dbz
    Hali!

Valaki le tudná fordítani a legújabb Xbox-os hírlevelet? Valami olyasmit ír, hogy ha van Gold előfizum akkor nézhetem a Sky adókat előben netről. De az apróbetűsben van valami ami elbizonytalanított. A Sky azért volna jó mert tökéletes minőségben, szélesvásznűban lehet majd jövőre nézni a Forma 1-et, nem ilyen gagyi pakli laci kommentáros 4:3-as hulladékban. Láttam egész éves gold előfizut 9ezerért, annyit mindenképp megérne!
  • Evogordon
    Haverral mi is veteránba nyomjuk, alfából már csak egy van, aztán haladunk szép sorjában
  • baca01
    Aki szeretne forza3-azni multiban, vegyen fel nyugodtan! :)
  • Ragnar360
    ezt nyomjatok a dj heroba
  • Ragnar360
    vótmá' ?
    :D
  • kem001
    Remélem... De az a verseny, na az nagyon ott volt :D
  • Ragnar360
    wetwork ? én mar pro special opsos vagyok xd :DD Star 69 - mindegyik megvan :D - te mikor leszel liveon ? ha leszel egyáltalán a nemtom milyen géped miatt
  • DöflingR
    Kai-nál jobb nincs
  • Harlekin
    Nem ez 1 szűz flashelt nem bannplt gép Én is szivtam az illegal profilal.De igy most fasza kitiltottam a routerböl a box mac adrest,és igy csak a belső hálot látja,megy a xlink kai,csak nem tud livére csatlakozni.
  • Miley Cyrus
    Segitenek neki kb 2000ft-ért..azért itt olcsobban is kijön..:)
  • Adi
    Mhh.. de te nem vagy online? Vagy most ezt egy bannolt gépen nyomod?! Mert azt tudod, h ha átteszed a banolt gépről a szűzvasra a vinyódat az a sok fáradozás mind kárba vész?!:(
  • Adi
    Mhh.. szerinte menj be vmi konzolboltba. Ott tuti tudnak segíteni. ;)
  • mrmilan
    Jót nyomultunk sosi bácsi! Legközelebb remélem összejön a team deathmatch is :)
  • Miley Cyrus
    Amugy sajna nem..dec2 elött biztos h nincs müködö X360am
  • AntiHero
    Tud valaki nekem adni kölcsön egy transfer kittet? 20gb-->250gb-esre akarom menteni. Sürgős lenne adnék akár pénzt is a érte, ja és csak kölcsön kéne nem megvételre! (postát is álnám, ha valaki elküldené köclsönbe)
  • Harlekin
    Nem nem 1üt rezsoznak most ez a divat aztmondják.
  • Harlekin
    MIVAN MIVAN MIVAN!!!Ja igen...ÁÁÁÁ lekéstem.Legközelebb jobban figyelek és gyors leszek!
    Szenvedek ezzel a fos MW2 vel már csak 1 pálya van amit 3 csillagra kellene megcsinálni,de ááááá esélytelen.Ma csak ezt nyomtam 3.5 órán keresztül.
  • koryne
    Én szoktam (habár már elég rég nem indítottam el).
  • Renátó1985
    angliában 100% hogy működik a digi tv
  • Prody
    Nem kell mondani tudjuk... ugye miley ? :DDD Legalább mi ingyenes műsört adunk... Prody Show a neve. Nem kell ide TV meg Máuniká só... itt az SG!!!
    Miért pont a DJ HERO-t? :D:D:D
  • Apus
    prody valld csak be, valójában tök nagy spanok vagytok, minden hétvégén toljátok a Dj Herot, csak nekünk adjátok a műsort:D:D:D
  • akyyy
    megvettem a worms2 armageddont, első arcade játékomat, aki szintén játszik vele, szoljon:D
  • Prody
    Már mindegy...

ÉÉÉSSSSS MOST JÖÖÖNNN ........... ............... HAARLEEKIINN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Miley Cyrus
    Te meg eddig haver..?
    Ennyi..ugyanott vagyunk..
  • Evogordon
    Aki COD6-al multizik az írja már le nekem a gamertag-jét vagy vegyen fel engem és nyomhatnánk együtt sg-sek ;)

Én gamertag-em: evotiii
  • Prody
    Azt beszéltük meg, nem szólunk egymáshoz haver... eddig bírtad?
  • akyyy
    akkor már lengyel legyen, ott még live is van :D
  • simon7108
    ha jol tudom szomszédos országbol még mukodik:)de azért anglia elég messze van:D
    van 1 ismerosom szlovákiában lakik akárcsak én és magyarországi DigiTV juk van:D
    tudom,hogy az nem internet de ugyanaz majdnem...
  • akyyy
    amúgy azon gondolkozom, ha már vannak tv társaságok, melyek külföldről sugároznak (pl viasat 3 is ilyen) tehát ha azt nézzük, olyan, mintha nem is magyar hanem külföldi adót néznénk.
    ugyanigy lehetne külföldi internet szolgáltató is. attól, hogy itt használjuk, angol cég lenne, angol ip-et osztana ki, és igy lazán lehetne teljes tartalmakat kihasználni. az már más kérdés, hogy onnan hogy vezetik ide a netet, és a sebessége elég kaka lenne xD
  • TDC Geronimo
    Nah a +1 év nincs feltüntetve válaszoltak tegnap :)
  • akyyy
    az ip-t nézi, és akkor irja ki a régiózárat, csak VL-al lehet kijátszani. hiána vagy regelve, vagy fizettél elő 10 éves előfizetést nekik, akkor se nézheted magyar ip címről.
  • Renátó1985
    ezt nem tudom, de ha sikerül elindítanod akkor egy adót nézhetsz ezt mindig a player választja ki
    ha azt tudod nézni akkor szerintem a többit is
    amúgy nem sok adót nézhetsz 15 font-ért és azok többsége van otthon magyarul
  • Landor
    jah nem, én a videón röhögtem :D