176908
banner
  • krittana
    a tehenes játék mi alapján számolja a pontokat? nem igazán értem:(
  • zaki
    xboxskyon fent van, de ugye itt tilosak a warez hozzászólások :D
  • Megtörhetetlen
    Tudom tudom... csak mindíg azután jut eszembe, hogy már becopyztam...
  • servac
    Mekkora elmebeteg ez a tehenes játék, de mondjuk mindjárt egyszerűbb lett volna, ha normálisan belinkeled. :) Van Link lehetőség. :D
  • Megtörhetetlen
    Hát a fenetudja, ezt csak élőben lehetne ugy igazán megmondani, mert a tetejénél valóban olyan mintha az lenne de az usb- fedő lapjánál meg már olyan mintha nem matrica lenne...
    Egyébként itt kinn van nagyobban is talán jobban látszik: http://www.milka.hu/iframe2/huhu/
    Rögtön a jódlis Hasselhoff után a nyereményjáték menüben :D
  • mrmilan
    A csávó gondolom a boxot többet nyomogatta a suna helyett. Mondjuk ezért minimum jól megb.....m a kiscsajt.
  • koryne
    Ez nekem matricának tűnik :/ Azért átfújhatták volna a házat, az sokkal jobban tud kinézni :)
  • krittana
    azért ez elég kemény... olyan mintha egy nagy csoki lenne az egész... vagy egy tehén:D hol árulnak ilyet? vagy miért?:D
  • servac
    Milka foltos konzol? Az LOL, idevele. :D Hány kiló csokit kéne megzabálni hozzá? Kellemeset a hasznossal... :D
  • Gideon Wieth
    nincs meg valakinek az Assassin's Creed 2 zenéje ? Vagy nem lehet valahonnan letölteni ? :)
  • akyyy
    de még ezt is
    elrontja gecc:D
  • LordAndrew
    Ő... Bocs. Ez nem jött be. Na majd talán így.
  • LordAndrew
    Remélem még nem volt

<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dtWurY7wtpc&border=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&hl=en_GB&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dtWurY7wtpc&border=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&hl=en_GB&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="349"></embed></object>
  • Megtörhetetlen
    Legdurvább, milka promóban mit lehet nyerni? Lila fehér foltos konzol :D:D:D:D:D
    http://images.netbag.hu/20091125/09210475952.JPG
  • baca01
    Azt nem tudom sajna, még nem rendeltem tőlük.
  • Harlekin
  • Adi
    Srácok akiknek bannolodot a gépe és elveszett a HDD install az keresse fel a console corner-t.
  • koryne
    Tudom, hogy "régi" játék (1 éves), de akinek esetleg lenne kedve Left 4 Dead-hez (az 1-hez), vegyen fel! :)
  • Adi
    És amúgy mennyi? azt nem tudod megmondani?
  • TDC Geronimo
    48 órásat?
  • Ragnar360
    ehh lol, már pedig betáraztam a hétre par 48 órásat és beis irtam mindet :D
  • TDC Geronimo
    majornelson oldala szerint holnap itteni idő szerint este 6tól free live van. Máshol 27ét írtak majd holnap kiderül.
  • Prody
    Game a legjobb. 1000FT a postaköltség ide, olcsó és 1 héten belül kihozzák és megbízható. Anno én is onnan rendeltem, nem egyszer.
  • baca01
    Úgy látom mitt csak uk-n belül van ingyenes szállítás.
  • Rolika16
    Hát remélem az én Halo3+ODST-s Elitemhez nem német nyelven adják majd, mert ha igen...
  • AntiHero
    Kérdés:

20gb--->120gs transfer kit jó lesz 250gs-os vinyóhoz is? (már mint 20gb-t-->250gb-ra másolni)

Vagy ha nem jó akkor ehez mien kábelt keressek?
  • Adi
    Itt mennyi a szállítási költség?
    Amúgy meg a The Hut is jó. Ingyenes a postaköltség asszem.
  • baca01
    Hát úgy egy fokkal jobb, de halálra idegesítene szerintem, ha a captain price vagy a nemtom ki nekem ott achtungozna. :D
    Elég így is a II.vh-s fps-ekben az a sok náci ricsaj, pfujj.
  • Bogyi007
    Én a Halo Odst +Halo 3 Bundle lemezekkel jártam így. Német szinkronosak mindem más angol bennük.
  • baca01
    Nekem sajna egyik játék sincs meg, ellenben hétvégére úgy néz ki már lesz FIFA 10-em! Megyek újra ligázni yeaaahhhhh! :)
  • mrmilan
    Egyébként tegnap vettem elő egy nem mai stuffot, nevezetesen a Flatout Ultimate Carnage-t. Tavaly karácsonyra kaptam páromtól, csak hanyagolva lett ezidáig, mert előtte nyomtam szarrá a Flatout2-t PC-n. Eszméletlenül elvagyok vele, brutális zúzások, elfogadható grafika.
    A másik meglepetés tegnap ért. A Burnout sorozat is nagy kedvencem, és a Paradise variácónál feltűnt valami. Van egy Q7-es Audihoz hasonló verda, és iszonytosan jól basszus szól a zeneládájából, csak mellékesen...
    Na azzal aztán akkora Road Rage-t lehet nyomni, mint atom. Csak úgy hullanak az ellenfelek, mint a legyek :)
  • baca01
    Az mw2-es super elite-kben amiket sok helyen lehet kapni tudtommal német a játék. Ezekben egyáltalán nincsen angol nyelv csak német, vagy multilanguage?
  • DarkSector
    jah mw2 az lehetne de nekem pc-s :S
  • Harlekin
    Állok neki én is valahogy legyüröm azt a 3 csillagot!Az olajfúro tornyon van még a túszos küldetés.
    Biztos leszek liven,de mostanába nem.Minden ismerősöm ment a lecsóba tehát engem se ver nagyon a víz a live miatt.
  • Harlekin
    ÁÁÁ Kai is szar,live is szar,meg nagyon most ugy sincs időm multyzni ugyhogy NO PARA!ITT van vagy 6 játék,plusz van 2 ami félbe lett hagyva a MW2 miatt,csak pont időm nincs játszani sajna.
  • baca01
    Én sokat fifáztam csak aztán bannoltak és eladtam mindent. :D
    Most itt virít az új elite a lentebb olvasható két játékkal és kurvajó a fifa, nem véletlenül szeretném megvenni. :)
  • Rolika16
    Szerintem ez olcsó...Főleg a régebbiek.
  • kem001
    Hát ez van. Team Death match nem tudom miért nem jött össze :S
  • mrmilan
    Nem vagyok egy nagy focista, inkább a benzingőzt szeretem. De egy-két ismerősöm nagyon mondogatja a Fifa10-et, hogy jó. Anno Pc-n (régi szép idők?) még a Fifa2001 volt az utolsó focis game, amit nyüstöltem. Tolja valaki? Vélemény?
  • baca01
    Most próbálom beszerezni a fifa 10-et, meg a modern warfare 2-t.