176909
banner
  • Xabinho87
    Ma vettem egy Elite boxot amihez kaptam egy eredeti Forza Motorsport 3-at. Próbáltam elcserélni 576ba és hasonló üzletekbe de sehol sem fogadták el mert rá van írva hogy bundle copy. A játék eredeti dobozba, csomagolásba van, BONTATLAN csupán egy kis sárga jelzés van rajta. Akit érdekel az írjon levelet. Modern Warfare 2 érdekelne cserébe.
  • simon7108
    és nem tudtok valamilyen olcso konzolboltot ahol lehet postai utánvéttel fizetni?
    mert sima futárszolgálattal gondolom csak belfoldrol szálitanak ki...
    de én ilyen angliai boltra gondolok!
    nincs ilyen?mármint,hogy olcso és lehet postai utánvéttel fizetni:D
  • Renátó1985
    gameplayen meg 6500Ft

és igen csak átutalással lehet
  • UoNokedli
    Aki tervezi hogy megveszi a Fifa10-et az most mennyjen Szegeden a MediaMark-ba! :D 17490Ft van a csomagoláson... de mire a kasszához érsz már "csak" 9900Ft-lesz! (szarul van beárazva a rendszerben!)
  • mateus33
    Sztem itt a warez dolgokra gondolnak azok az egyesek, mert oda kell egy plusz DVD hogy menjenek a legújabb játékok, de ha eredetivel tolod akkor nem kell semmi.
  • simon7108
    ezekrol az oldalakrol ugye csak átutalással lehet fizetni?:(
    postai utánvéttel nem?
    mert gondolkodok 1 PS3 on az xbox mellé de itt elég drágák...
    ha meg a zavii rol rendelném vagy a másikrol már 280 eurobol kijonne 2 játékkal:D
  • Apus
    ilyenről még életemben nem hallottam. rákötöd tévére meg hálózatra, bekapcs, játék be, örül:)
  • dzsozefo
    hali! kezdő vagyok, most készülök xbox 360-at venni használtan. Valahol olvastam, hogy az olvasóhoz adnak egy dvd-t aminek feltétlen meg kell lennie a géphez mert különben nem lehet egyes dolgokat csinálni, ez mennyire valós? köszi
  • MaT
    Nha megrendeltem en is a Modern Warfare 2-t amazonrol. Kemeny 32 fontomba kerult. Eddig ez eletem legdragabb jateka... :) Meg az elso reszet is 29 fontert vettem... Elvileg csutortok, pentek kornyeken megerkezik, en szabad vagyok akkor szoval megint jon a kockulas... :)
  • Renátó1985
    Sziasztok lehet hogy sokan ismeritek, de belinkelem hátha még nem volt
    2 oldal ahol nagyol olcsón lehet játékokat venni
    Gameplay
    Zavvi

a zavvi-n 1 font a posta magyar országra és minden hétfőn akciós valami
    tegnap pl 17 fontért vettem a Borderlands-ot az első oldalon pedig épp 18 font a fallolut 3 GOTY

• akyyy
    nekem van most itt 3 féle, micro, min és sd kártya, 1 és 2 gigásak meg valahol van 500 is tán.
    milyen kéne?
    de én tripla árba adom, mint amint boltba veszel meg :)
  • purma
    halihó nincs vkinek véletlen 1 eladó memórikártyája?fontos lenne
  • baca01
    Nekem is 2 napon belül elvitték a bannolt gépemet.
  • Harlekin
    Elég kelendőek főleg igy kari elött,Én a sájátomon kívül másik 2-t is eladtam anyi érdeklödő volt a hirdetésekre!
  • simon7108
    1 kérdés:D
    ha a netrol toltok le demokat azt mire kell kiirnom?csak simán NERO-val kiirom és kész?
    ja és lehet 1 DVD re tobb demot rakni?
  • Prody
    Nekem 1 nap alatt vitték el 48k-ért a 60gigás nem moddolt, hibátlan gépemet :D
  • Bogyi007
    Hihetetlen. A bannolt szutykokat meg viszi boldog boldogtalan. Ennyire mindenki a moddolt gépeket keresi csak?
  • simon7108
    szerintem logikus,hogy nincs benne multi:D
    de így is megéri az árát!a Dirt2 be én beleuntam:S
    az elején szorakoztato volt de 57% korul meguntam...
    de mindenkinek más jon be:)az AC2 ot már 2x viszem végig és nem untam meg.
  • AntiHero
    Még mindig(vevő aki vitte volna nem jelentkezik:S): hibátlan (nem bannolt) XBOX 360 eladó!

2008 Februárjába vettem. Garancia még van a RROD-ra. Arcade gép/ HDMI-s. 1 wireless joy + 20gb-os eredeti vinyó.. Papirokkal, kábelekkel mindennel. Debrecenbe vettem 576-ba anno.

Személyesen Debrecenbe és környékén.
    Ha érdekel Írj itt PÜ-t. vagy hívj fel telefonon: 0630/ 4625940

Nem flasselt, nem bannolt, sose volt javítva!

ár: 38-40k
  • kem001
    Nincs benne multi? Hát úgy elgondolkodok rajta
  • Evogordon
    2 különböző dolog ha szereted a rallyt akkor kötelező mert nagyon élvezetes versenyek vannak benne de az assa 2-őt se szabad kihagyni mondjuk én megvárom míg sokan végig tolják és lemegy az ára.. Hamarosan le fog emnni mert nincs benne multy player így nem érték álló.
  • Ragnar360
    ac2 egyértelmüen szerintem
  • MaT
    Ez igy sztem eleg nehez, mert 2 kulon kategoria a 2 jatek. En azt mondom vedd meg mindkettot... ;) Persze ha van ra keret, ha nincs akkor az egyiket megveszed most es kesobb a masikat.
  • bardocz
    Bár nem próbáltam Assa 2-t, de szerintem a dirt többször újrajátszható.
  • kem001
    Sziasztok
    Véleményt szeretnék: Assassin's Creed 2, vagy Dirt 2-t érdemes megvennem?
  • Bogyi007
    Ezt el is felejtettem megemlíteni a legtöbbet használt játékaimmal én is így teszek.
  • LeventeV
    en HDD-rol jatszok, igy meg annyira se melegedik, Jasper alaplapos a boxom, de mielott kikapcsolnam mindig radugom a controllert USBre, hogy toltodjon es a ventik meg mukodnek. en igy vedekezek a 3 led ellen.
  • Bogyi007
    A régi lapos gépeknél szinte mindegy volt egyébként hogy mit csináltál, de egyik cimbim aki ezzel a módszerrel használta a 2006-os kiadású gépét még tovább bírta idén nyáron adta be neki a kulcsot a masinája.

Még éppen belefért a gariba.
  • rambuu
    Igen, miután megkaptam én is 2 és fél év után a 3LED-et, nekem is javításnál felhuzták a ventit + bele raktak egy overcoolert!
    Amugy meg amiota megvolt a gép (2007.Feb.) azóta minden egyes használat után vártam fél órát és csak aztán kapcsoltam ki!
  • Totti5
    többet árt mint használ, de te tudod...
  • Bogyi007
    Mi a rákért használtok ilyen vackokat?

Egyébként a legtöbb túlmelegedés nem a játék közben jön össze hanem miután a user a játék után kapásból kikapcsolja a gépét és a felgyülemlett levegő a gépben marad.

Erre hasznosabb megoldás az hogy játék után 15-20 percig hagyod dashboardban a gépet és utána kapcsolod le vagy úgy állítod be a gépet hogy elindítasz egy letöltést ami kb ugyanennyi ideig eltart (demot vagy valami hosszabb videót vagy dlc-t) és úgy kapcsolod ki a masinát.
    Ekkor látszólag a gép kikapcsol de minimálisan még mindig működik és mennek a ventik is)
  • Evogordon
    Semmi féle képen ne tegyétek rá.. Egy rakás szr, 1 az hogy a tápot leterheli vannak is képek hogy szépen meg égett ez miatt másnak az xbox külseje a táp csatlakozónál, Másrészt pedig nem hogy jobban hanem rosszabbúl hút..
  • Harlekin
    Hát mi 1 hazugságal csalásal élő live népség vagyunk igy semmi ilyen nem jár.Örülhetünk,hogy boxunk lehet!
  • Harlekin
    Nincs rajta nyereségük igy szar.

Legviccesebb amivel magyarázzák.
  • MaSzKa
    használ valaki ilyet itt?

cimbinek rendeltem ilyet amúgy 1 hete
  • rambuu
    Ez kb. amiota kint van az xbox360 azóta nem ajánlja a MS XD
  • MaSzKa
    A Microsoft óva int a Nyko Xbox 360 hűtőtől

pedig most akartam 1ilyet rendelni
  • akyyy
    régen nem volt az:C
  • sapkafej
    mert régiókódos az is hogy rohadjanak meg. én is ki akartam próbálni, ott vártam két órát hogy elkezdődjön, erre...

szánalmas eljárás
  • koryne
    Nekem ugyan ez a gondom, azzal a különbséggel, hogy én ráadásul állandó goldos vagyok.