176909
banner
  • bardocz
    Köszi!
    Kár, hogy a videó feltöltéshez gold kell:\
    De az mégnagyobb kár, hogy a meccs végén akartam felvenni az első be a pro gólomat, és akkor már csak a 3. harmad eseményeit lehet felvenni. Pedig szép volt ám :-)
  • Renátó1985
    jó a Dj hero? ha eladtad nem lehet olyan cool
    ma láttam olcsón majdnem vettem
  • Prody
    Már nincs se box se DJ :D de azért king vagyok mert experten toltam
  • Prody
    Hát ilyen stílussal nem is fognak válaszolni neked :D
    Sértegess még haver :D
  • Caine
    Akkor egy ilyenre van szükséged:

Apropó, nem szellemképes a vga? Én vettem annao valami gagyi vga kábelt, de szellemképes volt, úgyhogy inkább hdmi-re váltottam.
    De nagyon gondolkodom valami jól árnyékolt vga-n (mondjuk ms).
  • Renátó1985
    basszus ez lessétek, de el is fogyott pedig tegnap még nem volt ez az akció :(
    Forza 3 limited
  • dzsozefo
    vettem egy VGA kábelt az xboxhoz - fogtam rádugtam a gépre és a monitorra, gyönyörű képe van űberf*a minden, de lóg egy piros és fehér kábel - és hang nincs :) hogy tudnék hangot kreálni? monitoron 2 csati lehetőség van - vga illetve egy sima hangszóró csati(zöld)
  • Totti5
    Feltöltöd az EA sport oldalára onnan pedig le tudod menteni, már ha úgy működik mint a Fifa vagy Fight Night esetén, de több mint valszínű.
  • Caine
    Jó kérdés, hogy ilyenkor mi van.
    Ha nem éred el a boltot, akkor próbáld meg a bankodnál.

Elvileg ez úgy működik, hogy te a megrendeléssel engedélyezed nekik, hogy levegyenek x összeget. Ha kétszer veszik le, de te csak 1x engedélyezted, akkor bingo. Talán a bankon keresztül is vissza lehet csinálni.

A boltot, meg ne hagyd annyiban, b@szogasd őket, amíg nem kapod meg, amit akarsz.
  • decoy
    anyád a csicska fasz bazdmeg.leszarom.olyan kurva nehéz leírni egy: "igen"/ "nem" et? ez lett volna a kérdésemre a válasz bazdmeg.és nem fogom itt keresgetni a 909 oldal közül hogy éppen hol kérdezte meg valaki .érted haver?
  • bardocz
    NHL09-ben mentett videót valahogy át lehet pakolni a gépre?
  • Harlekin
    Ezaz DJking légy kemény,mutasd meg ki szart a padalá!
  • Prody
    De igen összedől, mert nem te vagy az első csicska fasz aki ezt megkérdezi. Ebből látszik olvasni te sem tudsz. Érted haver...
  • decoy
    úú komolyan?:D most itt izélsz emrt egyetlen 1 szer medkérdeztem a flashelést. sztem nem dőlt össze a világ
  • Apus
    azt nem ,csak megtanítanak bannert olvasni:)
  • Renátó1985
    az a baj , hogy hülye vagy...
  • decoy
    jó jelentsél fel?miticsnálnak ip alapján emghatározzák a helyem vagy mi?
  • Miley Cyrus
    Transfer Kit a neve..:)
    Amugy nem tudom melyik progival, de belelehet.
    Egyszer láttam a youtube-on.:)
  • tom235
    Volna egy kérdésem hozzátok. Aki rendelkezik Hard Drive Transfer Cable-el az meg tudná nekem mondani, hogy például bele lehet e turkálni a mentésekbe, ahogy pc-n is vagy esélytelen a dolog?
  • mrmilan
    Ha ki van ütve a gépet (márpedig csak úgy mennek a másolt játékok), egy idő után kibasznak a Live-ról, ha eredeti a játék ha nem, ha jól tudom. Ha rosszul, majd kijavít egy igazi GURU. Gold nem mindenhez kell feltétlenül. Demó lehet Silver accal is letölteni. Igazából a Multiplayer miatt kell nagyon a GOLD. Remélem egy kicsit segítettem.
  • mrmilan
    December 8-án jön a Forza 3-hoz egy újabb DLC. De a faszé' ilyeneket tesznek bele: 2009 Audi #2 Audi Sport Team Joest R15 TDI PL.
    Mezei verdákat a népnek. Egyébként is van vagy 3 lófasz Lemans-ra való TDI Audi. Ezzel le van tudva egy autó a tízből. Persze ez a legegyszerűbb átverés. Vegyünk egy már meglévő verdát, amin minimális meló van, egy új festés (nem 8-as a rajtszám, hanem 9-es pl.), aztán úgyis letöltik a parasztok.
    Miért nem lehet (Pl. BMW E34 M5, Audi 200V8, Alfa 155 vagy 164...ect.) klasszikus verdákat kapni, könyörgöm. Na ez volt az ebéd utáni kifakadás...
  • dzsozefo
    Megvettem életem első xbox 360- át ! Szóval a bannolás mire vonatkozik ha csatlakozni akar valaki másolt játékkal a szerverre? - Tehát lemez kivesz üres meghajtó netkábel bedug a gépbe és lehet töltikézni " demokat stb " vagy kell live acc is hozzá " gold stb " ?

Megformáztam a memória kártyát, és most eltűnt az avatar készlet? :S
    Témákat lehet feltenni, felinstallálni? Köszi
  • Harlekin
    Az suxx!
    Én ezért tartok + 1 kártyát ami álltalába minuszba van.Ha vásárolni akarok átutalok rá annyit ami éppen fedezi a vásárlást.A bankon bellüli utálás ingyenes nálam.
  • Harlekin
    Elloptak??Ki akarna ellopni?!Összedobjuk érted a 6 FT váltságdíjat
    "Tudom hogy érted"
  • Harlekin
    Jó lenne az csak az irányithatatlanság a gáz.-136 péz
  • signs
    Ok visszavonom, a múltkor túl gyorsan olvastam, szóval most rájöttem, hogy 1000g felett nem szállítanak UK-n kívülre :)
  • signs
    gameplay-t akartam írni, nem zerogames-t :)
  • signs
    Ti hogy rendeltek ettől a zerogames-ről, nekem valami olyasmit írt ki, hogy 1000 g alatt nem szállítanak ide
  • BZS
    Köszi! Reméltem, hogy ezt a választ kapom.
  • simon7108
    nem jelent semmit:)természetesen van rajta LIVE!
    csak azért nincs rajta mert MO-n hivatalosan nem támogatott a LIVE,szoval a boriton sincs rajta:)
  • Ragnar360
    habár lehet mégis a szokasos magától elromlik féle pécés betegség volt, router restart megoldott mindent -.- csak fura mert pcn volt net, meg még nem fordult elö ilyen - lehet kellett mar a routernak 1 kis pihi
  • Ragnar360
    hiba van a liveon nem enged fel hahaha - major nelson barátunk nem közölt semmit, de vannak fent barataim... signál fél percig - elöszöris megijettem h aztirja h recovererjem mert akkor elloptak - ugyanis box bekapcs utan nem lépett fel automatice livera - test connectionbe is minden okés - lol wtf :O
  • raven87
    Csak 60 Hz-en megy. Szóval bukó.:(
  • Rolika16
    Halo3+ODST megy Pal50-n ?(Nem találok erről semmit.) Nem tetszik szegény 15 éves tévémnek a PAL60...
  • akyyy
    De itt nincs ilyen, nem érted? takarodj már a torrentethez, meg haverodhoz, még egyszer beírsz ide, feljelentelek bammeg:D
  • Ragnar360
    szamomra egyértelmü h az ilyen játék szar :D meg se kell nézzem :P - majd szólok h ha látok vkit is h tolja, akár EGYETLEN EGY KÜLFÖLDIT IS
  • decoy
    na mostnéztem kicsit joban utána. ha flesseled akkor lebabbol a microsoft live ról de viszi az írott játékokat. flash után a garancia elveszik.ennyi
  • decoy
    mérnevinné sehogy a másolt játékokat te?
    1.akkor mér vannak xbox torrentek
    2. egyik ismerősöm is másolt/írott játékokkal játszik. letölti gépre azt kiírja...
  • Harlekin
    Na ma kiprobáltam a tropico 3-at minden csilli-villi frankó,de a kezelhetőség irányithatóság hiánya mindent tönkre tesz képtelenség miatta élvezni a játékot.
  • BZS
    Egy aprócska kérdést tennék fel hozzátok. Hamarosan veszek egy Elitet és ehhez már szereztem is egy játékot amivel mindenképpen szeretnék Live-zni. Ez a Left 4 Dead 1, viszont észrevettem, hogy a borítón és a kézikönyvön a megszokott XBOX 360 feliratnál a jobb felső sarokban nincs feltüntetve hogy LIVE, a DVD-n viszont már szerepel.
    Ez mit jelent? Ugye nem azt hogy nincs benne Live?
    Köszönöm!