176908
banner
  • Prody
    Tedd azt, sokkal szebb képet kapsz cserébe!
  • LeventeV
    megoldhato, nem arrol van szo, csak nem tul elegans... le kell kapni a muanyagboritast az AV kabelrol igy veknyabb lesz es elfer egymas mellett a ket kabel.
  • Prody
    Túl közel van ? Na azt már nemtom... én PS3-t igy használom :) Sajnállak.
  • LeventeV
    most ezt nem ertem, de en se voltam lehet vilagos.
    tehat... HDMI-DVI kabellel akarnam rakotni az Xbox-ot monitorra. most VGA-val van. de a HDMI-DVI kabelen csak a kepet lehet vezetni. tehat ha hangot is akarok akkor azt az AV kabel segitsegevel kell megoldjam. es ekkor akad egy kis bokkeno: az Xnox-on a ket bemenet tul kozel van egymashoz, igy nem fer be egyszerre a HDMI es az AV is.
  • Prody
    Hangfalra. Az AV kábel egyik vége megy a Boxba (másik vége kompozit) másik meg a hangfalhoz kell, amihez venni kell átalakitót hogy a jack-et be tudjad kötni
  • LeventeV
    en is elgondolkodtam ezen a megoldason, de hangot akkor mire kossem?
  • AntiHero
    Eladó:

Eredeti (fehér) vezetékes Head Set - 1.5k

Eredeti Wireless Fekete joy (xbox360) - 7k

A head set az használva volt. A joy az gyári állapotú.

Érdeklődni ezen a számon is lehet: 06 30 4625940

Csere érdekel játékra is! (ráfizet akár) Amik érdekelnek: Assasin's Creed 2, Brutal Legend, The Saboteur
  • GX25
    Értem, köszi. Tehát akkor egy VGA kábelt kell vennem.

A nappaliba egy 82cm-es Samsung Slim fit TV-van. link

Viszont ez nem LCD hanem képcsöves, ha erre kötöm akkor ennek rosszabb lesz a képe? Erre is rá lehet ezzel a VGA kábellel igaz?
  • Zozo76
    Hat azert sztem ANNYIRA nagy kulombseg nem lesz hogy megvatsa vele a vilagot, ugyanis probalgattam akkor en is mas felbontassal kiserletezni, pl az eleve renderelt 1280x720-al, es gyakorlatilag alig volt kulombseg. Lehet hogy csak bekepzeltem magamnak hogy volt. Most viszont pont azzal szivok hogy az 1920x1200 mar nem elerheto az XBOX szamara, legalabbis a VGA csatlakozassal mar nem, es igy nalam kenytelen a monitor meretezni, a beallitott felbontas termeszetesen az 1280x720. Lehetseges hogy HDMI csatlakozassal elerheto lenne a monitor nativ 1920x1200-a? Mindenesetre nekem semmikeppen mert a DVI csatlakozot a Mac Mini hasznalja es az XBOXon sincs HDMI nekem meg. Szoval boldog karacsonyt! :)
  • PoisonChihuahua
    Valóban, NXE tényleg támogatja:

640 x 480
    848 x 480
    1024 x 768
    1280 x 720
    1280 x 768
    1280 x 1024
    1360 x 768
    1440 x 900
    1680 x 1050
    1920 x 1080

Akkor egyszerű dolga van, megveszi a VGA kábelt és belővi 1440 x 900-ra, a monitor natívjára, így az nem babrál semmit a képpel, csak a box méretez egyszer (1280 x 720 ---> 1440 x 900). Szal visszavonom, így már szép képet kap. :)
  • Zozo76
    Nekem a 19" Samsung WideScreen monitorom 1440x900-as felbontasu es a BOX menujeben valaszhato is ez a felbontas. Igy a XBOX skalaz(ott mert mar 24"-ost hasznalok ami 1920x1200 vagy micsoda).
  • PoisonChihuahua
    Ezen a TV-n sajna nem nagyon fogsz olyan szép képet kapni, mint amilyet várnál tőle. :(
    Mivel a cucc natív felbontását 1440 x 900-at (16:10) a box nem támogatja, ezért 1280 x 720-ra (16:9) kell belőni a 360-at, így a képet csak a TV méretezi majd (mivel a box 1280 x 720-ban renderel, onnan aztán csak fel- vagy leskálázza a beállított felbontásra). Ez így még rendben is lenne, ha nem húzná még szét a TV-d a képet a képaránykülönbségek miatt, bár az is lehet, hogy alul-fölül fekete csíkot rak be, akkor még elfogadható is lesz a kép.
    Mivel a TV-n nincs HDMI kimenet, így egy VGA kábellel jársz a legjobban.
  • GX25
    Akkor az Elite-hez sem adnak kábelt amivel összetudom kötni a TV-vel?
    Milyet érdemes venni hozzá, mert akkor együtt rendelem meg majd a Box-al.

Ilyen LCD TV-m van:Samsung
    Ehhez milyen kábelt ajánlatok, hogy a legszebb képet kapjam?
  • Caine
  • eZo
    köszi, igen van akkor ezt a DVI-HDMI kábeles megoldást választom
  • Apus
    ezen nemcsoda, hogy nemmegy a váresz:D
  • Prody
    cbox?

• Miley Cyrus
    Nem vagyok az ilyen ANTIWAREZOS, de a te érdekedben mondom h tilos a WaReZ. Lefognak oltani:/
    Amugy meg, Activate.iso lemez kell..=))
  • Ádám9106
    Hello valaki tudna segíteni?? Most vettem egy cbox 360-at és nem megy el néhány flashelt játék, nekem azt mondták hogy régi flash van rajt ezen én tudok segíteni vagy el kell vinnem egy szakemberhez.
  • Prody
    Bocsánat, bemenet.. nem kell rögtön itt adni a nagyfiút, tudod te is mire gondolok.
    eZo: Ha van digitális bemeneted a monitorodban, akkor működik, mert a hdmi megy a box-ba. Tehát szerintem ezt vegyél, sokkal szebb képet kapsz.

Vagy HDMI-s monitort is vehetsz ha akarsz.
  • eZo
    jó de azért nem vennék új monitort...

bemenetet akart írni :)

a lényeg, hogy így működik akkor? HDMI az xboxba DVI a monitorra, mert egy ilyen kábel kevesebb mint fele annyiba kerül mint az xbox-vga
  • simon7108
    na sikerult feloldanom az osszes videot az AC2 ben:D
    de lehet nekem van baj a felfogásommal de én nem értettem a lényegét:(XD
  • Tinman #73912
    "Persze a monitoron legyen DVI(digitális) kimenet"

Ezt agyilag nem tudom feldolgozni... ez milyen monitor? Touchscreen?

Nekem egyébként HDMI kábellel van összekötve az LCD TV és erősen elégedett vagyok a szín és képminőséggel is.
    Ma már nem drágák a HDMI-s monitorok sem...
  • Prody
    Igen. Sokkal szebb képet ad... én hülye, hogy ez nem jutott eddig eszembe
  • eZo
    HDMI-DVI kábel ? ez jól hangzik, utána is nézek :)
  • Prody
    Ha már itt tartunk... jatekaim.hu prodydávid néven vannak eladó játékaim :)
  • Prody
    Persze a monitoron legyen DVI(digitális) kimenet, bár azt majdnem mindegyikbe raknak már...
  • Prody
    HDMI-DVI kábellel nem megy a box? Anno én is VGA-val toltam, de mivel most PS3-ra nincs VGA, hanem csak HDMI-DVI kábel, ezzel sokkal szebb képet kapok, mivel hdmi és digitális (és nem analóg szar...)
    Erre gondolok
    Ilyennel nem műxik a Box?
  • dave86
    Eladó!!!
    XBOX360ELITE(MICROSOFT)KONZOL
    Az összes tartozékával+5játékkal(darkness,gta4,simpson,forza2,timeshift)
    Nagyon megkímélt állapotban
    Érdeklődés:
    Limp Dávid tel:0630/3940318
    [email protected]
  • koryne
    Kameo.
  • LeventeV
    nekem az elso fajta van, de ahogy latom (kicsi a kep) a masik ugyanolyan csak kapsz audioatalakitot hozza, de az van az xbox-hoz is(audioatalakito), legalabbis en kaptam hozza.
  • eZo
    vagy elég lenne egy ilyen ?
    xbox-360-gender-changer-vga-atalakito
  • eZo
    Sziasztok !
    Xbox360 vásárlás elött állok:
    (Xbox 360 Elite 120GB (Jasper alaplappal)(új) + PES10 66k most akciósan)
    és az lenne a kérdésem, hogy a "22 TFT monitoromhoz milyen vga kábelt vegyek:
    Jó ez :xbox-360-vga-kabel vagy inkább ezt vegyem :xbox-360-premium-vga-kabel ?

köszi a segítséget !
  • Rolika16
    Meg két kontroller jár a Super Elitehez.
  • LeventeV
    az avatarodba az utolso jatek melyik?
  • GX25
    Oké, köszi.

Még megnézem egy pár helyen az árakat, aztán döntök, hogy melyik pack legyen.
    Az Elite és a Super Elite között "csak" a HDD nagysága a különbség?
  • raven87
    Működni fog a kontroller. Max annyi hogy szinkronizálni kell a boxal.
  • Renátó1985
    én a narancsot venném tovább ki fog tartani
    én is meg akarom venni tf2 miatt anno kain nyomtuk nagyon állat
  • GX25
    Köszönöm.

A Forza érdekel, ezért is gondoltam, hogy így venném meg bár ahogy látom vagy GTA IV-es pack is, akkor lehet, hogy inkább az lesz.

Még azt kérdezném, hogy korábban vettem a PC-mhez egy Xbox360 Controller for Windows-t. Ezt majd össze tudom kötni az Xbox-al is? Mert ehhez csak egy olyan kis vevő egységet adtak amit bedugok az USB-be és már működik is.
  • Rolika16
    Itt két ezer forinttal olcsóbb ugyanezzel a kiszereléssel.(FM3)

- Hátha érdekel FM3, akkor megéri...
    - Jó.

- Nem fog lejjebb menni már az ára szerintem. Esetleg itt valami karácsonyi akció keretén belül...

Igen megbízhatóak...Legalábbis amikor én xbox360 vásárlás előtt álltam, jó pár oldalt vissza olvastam itt, és csak pozitív visszajelzést találtam...negatívat egyet sem.