176915
banner
  • GX25
    Még valamit kérdeznék. Ha Box-al neten akarok játszani, akkor is elő kell fizetni erre a Live-ra, vagy csak akkor kell, ha le szeretnék tölteni valamit?
  • Prody
    Juj :D :D 10mp kellett hogy megértsem :)))
  • Zozo76
    Akkor neked csak egyszer nem volt igazad, mi?
    Akkor, mikor azt hitted hogy tevedtel, kozben kiderult hogy igazad van! :)))
  • PoisonChihuahua
    Xbox LIVE Party-hoz minden résztvevőnek Gold előfizetéssel kell rendelkeznie, ez a funkció Silver tagsággal nem elérhető.
  • TDC Geronimo
    Közbe megvan. valószínűleg azért, mert nekem csak ez a 48 órás cucc van és ugye ez attól még silver.
  • TDC Geronimo
    Folyamatos "cant connect to xbox live party" üzenet mitől lehet? Haverral akarunk egymáshoz csatlakozni, de nem engedi vmiért. Netes gamek mennek neki is meg nekem is így nem a liveval van a gond.
  • Prody
    Csak igazam van :)
  • Zozo76
    Nem fernek el mar a PS3 hivok a PS3 topikban... :)
  • DarkSector
    jah ha te mondod...:D
  • Prody
    Akkor PS3al jobban jársz + több exkluziv király game, ami nincs se pc-re se box-ra...+wifi
  • Apus
    a nagyáruházak viccesek. voltam a mediába múlthéten, namondom odamenek vihogni az xbox játékokhoz.
    Forza3 9900.- hm oké
    Saints Row2 17990.- wtf? :)
    Guitar Hero asszem a smash hits gityó nélkül: 18990.- pfffahhh wtf?
  • mateus33
    Jah, csak ott alapból 10-20ezerrel többe kerül, akkor meg már többe jön ki mint egy Elite :D Vmelyik nagyáruházban is hirdetik h 80e a Forza-s Elite, én meg vettem 63-ért...
  • DöflingR
    Ahogy a mellettem lévő épitkezésen mondja Sanyi bácsi: DóóGOZZZÁ BAZMEEEG. :\
  • Tinman #73968
    Get a job -.-
  • TDC Geronimo
    Thx felhasználtam :) Majd vmikor decemberbe kéne egy 1 éves gold, de majd ezt megdumáljuk
  • sapkafej
    ez az önigazolás
  • LeventeV
    igen, de vissza meg nem vontak oket... mult heten lattam Cora-ba. ilyen helyeken tuti, hogy van meg.
  • Divizio88
    Sziasztok!lehet nem lenne szabad amit most csinalok...:-s
    De plss segitsetek, hogy nyerjek en is egy xbox 360..:D
    Voteaza
    van itt ez a link katintsatok plss arra hogy "Voteaza"
    sarga csikban irja kosiz szepen mindenkinek....
    nektek csak egy katt de nekem rengeteget jelent ha sikerul
    megnyernem 1000-ig nincs is olyan sok....
    Koszi elore is mindenkinek:D
  • GX25
    Akkor nagyon jó, köszi.
  • Iceakos
    Egy kis gyorsasági játék, az első szerencsés viszi a 48 órás LIVE kódot:

DPVR6-6KCF2-6YCQ2-VVP8D-MVMP8

Hétvégére jó móka..

Ice
    www.livekodok.com
  • mateus33
    Újonnan már nincs Pro pack, megszüntették. Viszont az Elite kb. 4-5ezerrel kerül többe mint az volt, szóval nem vészes.
  • CroftManor
    hát jelenleg ez a játék érdekel, de majd ha lesz vmi, ami megint érdekelni fog, megveszem boxra. Viszont most olvastam egy nem túl bizalomgerjesztő hszt:
    a lakásban több PC is van ezért régóta beruháztam wifi routerre de mit ad isten kihagyták a boxból a wifi vevõt... sebaj lehet külön venni hozzá 20ezer Ft ért és még lehet h keveset mondtam nézzeteek utána, nah szóval kábelt nem húzgálok a nappaliba mer h nézne már ki -ronda és kész- viszont a PS3ban alapból benne van és teszem azt h az elit boxot megveszem és ebbe a wifi-t akárh is számolom 90ezernél tartok (+live gold elõfizetés). Így nem biztos h nekem megérné boxot venni...
  • Prince23
    Pro Pack a te xboxod akkor:) 60 Gb dosztig elég neked, ha nem akarod full kreténbe nyomatni a boxos gémeket:D
    gondolom inkább pc-s vagy. és a boxot inkább az exkluzív játékokért vennéd meg, mint ahogy én tettem:D (Gow2-3, fable2-3, ninja gaiden, dantes inferno stb)
  • Rolika16
    Hát egy játékért szerintem ne vegyél konzolt...
  • CroftManor
    Hali
    Xbox 360 vásárlás előtt állok, (vagy mégse) és a kérdésem az lenne, hogy melyiket érdemes venni? Már körbenéztem itt ott hogy az Elite a legjobb jelenleg a 120 gigás vinyója meg HDMi kábel miatt. De mennyire érné meg ez nekem ha ritkán játszanék boxon és jelenleg csak az Assassins Creed 2 érdekel? xD
  • Rolika16
    5kért lehet vevő leszek ODST-re...Majd rád írok ott vagy hardverapron...
  • Zozo76
    Meg ami a csucs hogy valaki felvetette hogy a PS3nak nincs normalis ravasz a kontrolleren (egyepkent ez nekem is kibaszottul zavaro volt a haveromnal mikor nyomtuk a COD5 zombi modjat a PS3on), erre mindjart irjak is hogy nem is kell, es ha LENNE akkor sokkal szarabb lenne. De igy hogy allandoan lecsuszik az ember ujja a loveseknel mert csak egy kis kapcsolo van ott, igy jo. Sot, igy a legjobb. :)
  • mateus33
    Nem értem miért lenne jobb ha majdhogynem ugyanazok a játékok jönnek ki mindkét konzolra?! Az Xbox kontrollere meg pl. sztem jobb is mint a PS (Volt mindkét gép a birtokomban:) Kinek melyik szimpatikus, azt vegye...
  • Totti5
    Minden Forza magyar, függetlenül hogy honnan veszed.
  • Totti5
    Mostanában már az a szlogen hogy már semmi értelme 360at venni, hiszen csak PS3ra vannak jó exek ergó 360ra nincs szar se és nem is lesz:)) Nem kell velük törődni. Amúgy itt tényleg nem volt mostanában ilyen, de nem is jellemző.
  • Zozo76
    Erdekes hogyha benezek a PS3 topikjaba ott szinte mindig talalok egy-ket IQ-LITE ertelmisegit akik szidjak az XBOXot, meg hogy a PS3 igy meg ugy a vilag legjobb konzolja, de itt meg szinte soha sincs PS3 fikazas. Ugyanigy volt anno a PS2-XBOX generacional. Hihetettlen...
  • Bogyi007
    Nekem még csak a Chapter 1 van kipörgetve de már most elmondhatom hogy cimbik vagyunk a játékkal.
  • baca01
    Magyar nyelvű, nekem is az van.
    A box lokalizációs beállításától függ, hogy milyen nyelvű a játék. A microsoftos játékok tudtommal mind ilyenek, szóval nyugodtan megveheted, magyar lesz.
  • GX25
    De gondolom, hogy amit az Elite-el adnak pack-ba az angol nyelvű. Mert akkor inkább megveszem a GTA IV-el a box-ot és majd utána veszem külön a magyar nyelvű Forza-t.
  • baca01
    De igen.
  • GX25
    Ugye a Forza Motorsport 3 nem kapható magyar nyelvvel?
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok..

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4000,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    8000,-

Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5900,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    10500,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    4500,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    10000,-

Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4800,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    8700,-

Playstation Network Card $20 (USA)
    5500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-

Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
    6300,-
    Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
    14000,-

1000 Wii Pont UK reghez (EU,UK)
    3600,-
    2000 Wii Pont UK reghez (EU,UK)
    5500,-
    3000 Wii Pont UK reghez (EU,UK)
    9000,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5500,-

60 Napos WOW kód (EU)
    6000,-
    60 Napos WOW kód (USA)
    6000,-

NCSoft Game Card (USA vagy EU)
    30 Napos Card
    4000,-
    60 Napos Card
    5700,-
    Az NCsoft gamecard felhasználható:
    Aion, Lineage 2, City of Heroes, City of Villains
    játékok havidíjának fizetésére.

Champions Online
    60 Napos Card (Worldwide)
    6000,-

EvE Online
    60 Napos Card (Worldwide)
    7500,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..

http://www.livekodok.com/

Ice
  • LeventeV
    akkor te jo hamar elakadtal, en a chapter 5nel vagyok, de ez eletem eddigi legnehezebb jateka.
  • sapkafej
    én is pont azzal nyomom. először a prológnál abbahagytam pár hétre a helikopteres résznél, aztán újra elővettem és belejöttem. tényleg nagyon nehéz, de azért bejön
    és mostmár multiban is találkoztam emberekkel, azt hittem ez a játék is halott már. bár nem sokat fogom live-on nyomni, mert ez is ilyen gears of war-féle redneckmulti
  • raven87
    Meg volt, az első boss-ot sem tudtam kinyírni. :)