176909

-
De érted.... kuxikah még meg sem próbál gondolkodni , csak a nagyképű warezfejével rögtön beszólni és kötözködni kezd.... divatmajom... -
ammi a jobb oldalon van, azzal a kábellel
jóember... és az AV kábelt meg felé be kell dugni, csak ugye fosláda tervezés és nem fér el egymás mellett :D -
Mivel a Microsoft székházában tartózkodom, utánakérdeztem a dolognak és azt válaszolták a fejesek, hogy indítottak egy csoportot akik a nap 24 órájában csak a rendszert figyelik, hogy kiszűrhessék a módosított gépeket.
- Hülye kérdésre, hülye válasz.
-
kuxikah #74052 jóember hangot hogy oldod meg?
-
Driftman #74051
Hello arra lenék kíváncsi hogy egy kábellel menne az lcd monitoron az xbox360.
mivel a monitorom dvi-s az xbox-om hdmi-s és elvileg menni kéne ezzel a kábellel. szerintetek?
ilyen -
Ezt nem kérdezheted komolyan!?Ki tudná ezt szerinted megmondani.Én most felléptem pár percre(véletlen),de van olyan ismerősöm aki 1 hete fent van ujra és multyzik.Bár Én ezt még NEM javaslom!!!! -
kuxikah #74049 Helloooo...
Valaki nemtud valamit arról hogy mikor lesz vége a ban hullámnak?:S -
Amit a VGA-n bemutattak, és engem érdekelni is fognak...:
Halo: Reach Exclusive In-Engine Debut HD
Star Wars: The Force Unleashed II Exclusive Debut Trailer HD
Medal of Honor Exclusive Debut Trailer HD
Batman: Arkham Asylum 2 Exclusive Debut Trailer HD
Crackdown 2 Exclusive Trailer 2 HD -
Vegyesek az érzéseim. A filmhez lesz köze, ez egyértelmű (MAY 2010 feliratot vessétek össze ezzel). Ennek ellenére nem Jake Gyllenhaal-ról mintázták a főhőst, de nem is az eredeti Hercegről. Szal ezt most a sorozat "újraboot"-olásának érzem a film alkalmából. Úgy látszik a teljes filmadaptációt nem merték meglépni. Végül is érthető, hisz a "játékból filmet, aztán filmből megint játékot" koncepció igen kínos is lett volna. :) Remélem azért egy teljesértékű és élvezhető "visszatekerős" PoP lesz belőle, a trilógiát imádtam, szal nem szeretnék csalódni.
Ebből a teaser-ből igaz nem sok következtetést lehet levonni, szal a teljes összképet majd meglátjuk a gameplay-ekből. -
Prince Of Persia: The Forgotten Sands Trailer HD -
Ragnar360 #74045 jajj sorry el is felejtkeztem az sg box topikról :D gameren ment a pörgés vmennyire - mi néztük, de az kibaszott szivás volt h a SPIKEnak nem ment a streamje - de tán sokiag senkinek sem, aztán ott olyanokat irtak a kommentekbe a spike honlapján, h csak us és canadának megy
volt a justin.tv - meg a usstream - de itt is sokszor kellett uajt váltani, mert utobbiről bannoltak, elöbbinél meg sokan voltak azt fizetni kellett volna h nézd meg minden faszság - de úgy 80%-át megtudtam nézni
jóccakát :P -
Initializing media...Ebből se lesz már semmi...
-
Tedd azt!:) Megy már a gameshow!
-
Ragnar360 #74042 nekem ac 2 znöm kéne már :D -
Igen lehet, de egymás mellé nem férnek be, így a VGA csati burkolatát meg kell majd bontanod.
Xbox360 tervezés FTW...
Vagy veszel egy ilyet: Link -
A VGA-val nincsenek tapasztalataim, de a sima komponenssel meg lehet azt csinálni, hogy azon jön a hang, HDMI-n meg a kép. -
celgene32 #74039 Hali, sorry a ujabb postert de kozben a masodikra megtalaltam a valaszt.
Igy mar csak ez erdekelne:
1, Lehetsges e hogy HDMI es a sima VGA xbox 360 kabel egyszerre van bedugva, de a VGA kabelnek csak a hang reszet hasznalom?
Koszi -
Én lehet belenézek,de egész éjszakás Sith és Jedi öldöklésbe kezdek,végre megjött a Force Unleashed USE... -
Ragnar360 #74037 itten idö szerint hajnali 2-kor kezdődik a SPIKE VIDEO GAME AWARDS - mindenféle jóság várható, ugyhogy érdemes lesz nézni, s aki parti helyett otthon punnyad, mint most én az majd meglesheti :)
KATT ! -
Eléggé link az ember :D -
Ugyanaz,amugy meg van ahonnan nem is vágta le az árakat...Ehh?
-
Görgessetek kicsit lejjebb a HDD-hez.... lám pont ugyanaz -
Ja a másik, hogy kibaszottul a DealExtreme -ről szedi a képeket, csak levágja a külföldi árat és berakja magyarul :D Ez senkinek sem esik le???
példa (amcsi)
Mi lenne ha kommentelnék egyett... 'haver te nem innen rendelsz?' szöveggel:D
JAVÍTSATOK HA NINCS IGAZAM! -
Ja...ráadásul az a hapsi jó hogy az Árgép-es árakra hivatkozik, hogy ott milyen drága... :D Persze ott az üzletek fele nincs jelen. Valaki akkora bolond legyen, hogy nem néz körül konzolos boltokban... akkor vegyen játékot 20k-ért -.-
Ráadásul szeretem mikor az eladó van kiakadva, hogy ha valaki kommentel egyet olyan szöveggel, hogy 'másutt ezt ennyiért megveszem'... és akkor jön a mifaszomvagy-üzletrontó szöveg (ami átbaszás kb). Csodálkozik hogy nem tudja majd eladni. Örülne neki, hogy valaki segíti esetleg... ááááhh az már nem. -
Úgylegyen! -
celgene32 #74030 Hali,
Most veszek majd egy uj monitort, es lesz rajta HDMI port mint ahogy a boxomon is.Ilyen kabellel is szertnem osszekotni oket.
De hangot egy fulhallgatora szeretnem kikuldeni a amit ugye HDMI kabellel nem tudok megtenni.
1, Lehetsges e hogy HDMI es a sima VGA xbox 360 kabel egyszerre van bedugva, de a VGA kabelnek csak a hang reszet hasznalom?
2, Igaz-e hogy VGA max 1280x1024-es jelet tudok csak kikuldeni, vagyis nem full HD-t?
Elore is koszonom -
15k-ér ad 120 gigát ami a képek alapján biztos,hogy nem eredeti,mivel szimplán a HDD felirat olvashato ami ugy a kinai tok ismérve. 
Ami nem azt jelenti,hogy rosz csak ha már igy van akkor ezt te is meg tudod csinálni olcsobban.A házibarkács 250-es hdd kb 12-13 ezerből megvan. -
Áááá,nem is akartam megrendelni egyből,meg erre most nem fogom sajnálni a pénzt,karácsonyra tökéletes lesz 30k-ért is!A gari fontos,és a csóka semmit nem vállal,szal... -
Figyelj ne kockáztas... +10k és eredeti garis -at kapsz egy jó konzolüzletből ráadásul! (Konzolstudio) -
Hidd el.. Ő nem fog nekiállni bányászni meg heggeszteni mint egy vadállat :) -
Jó árba ugy hogy csinálsz magadnak 1et! -
Körül néztem,a 250-es hdd-re azt írja genuine,vagyis microsoft eredeti termék,remélem nem átb@szás... -
GARANCIA: NINCS
'kkthxbaigtfo' -
Te vagy az emberem!Thx!
-
Szerintem nem :D PS3-ra is árul játékokat, kiegészítőket... Egy játék ára 16k.... ami máshol 9k?
Meg a kiegészítők fele sem eredeti...
-
Itt van 19kértbár azt nem tudom, hogy eredeti MS gyártmány-e... -
Úgy nem tudnak hogyan bannolni, ahhoz netre kell kötni a gépet. -
#74000 Ő kezdte! 
-
Nem tudom mennyire nyilvánul Wareznek de felteszem a kérdést:
Ha nem tervezem (ill. nem is érdekel),hogy xbox live-t használok csak offline profilet, és nem eredeti játékal akarok játszani rajta ,attól még ugyanúgy fennáll a bannolás lehetősége vagy csak a LIVE-ra vonatkozik? -
Amúgy hiányzik a dob :(((((((((((( Kiélhettem magam mikor ideges voltam :D