176909

-
állitva semmiképpen, ha lemez van benne!!! -
Meg a Narancs Boxot!!! :D -
igen, jobban szellőzik fektetve. de no para az én vasam se új, aztán hajtottam nyáron 35 fokban a dead risingot lemezről több órán át:) -
Csokis #74092 Nem volt valaki mostanában Tesco-ba? Tudja valaki, hogy mennyibe kerül ott egy vezetékes(!) kontroller?
-
és akkor fektetve kell használni a boxot h jobban hűtse magát? -
Mert ha 3 ledes lenne, akkor újat kéne venni, ami a tesco gazdaságos üzletpolitikájával nem összeegyeztethető, szóval amit tescoban veszel, nem romlik el. -
3 év gari van a 3 ledes hibára. Na meg ezek az újabb alaplapos gépek már jóval megbízhatóbbak mint anno a kedzetben voltak.
-
Van tesco-s xbox is? :D -
nekem meg unokabátyónak nem volt 3led. pedig tesco-ban vettük. -
Úgyis garis. Ha meg warezolsz, akkor 10 játék letöltésével, és végigjátszásával már meg is térült az ára
-
Egy olyan érvet mondjon nekem valaki, amivel meg tud nyugtatni. Mert mindig is PCs voltam és most vennék boxot, de nem szeretnék 3 ledet kapni miután kiperkáltam 60 ezret a gépre, mert azt hiszem k*rva ideges lennék -
valószinű. nekem a fallout3 goty fagy elég összevissza. van, hogy napokig semmi, aztán meg folyton. -
NFSnél ez szokványos dolog:D MC:LA meg kötelező, oda vissza alázza az NFSt. -
Nagyritkán előfordulhat lefagyás, attól még nem rossz a gép, viszont ha már mindenhol csinálja és sűrűn, akkor az már nem sokáig fogja bírni. Úgyis addig játszol amíg megy a gép :D -
misiizsai #74081 Nekem miután 2-djára lefagyott újrainditottam.Betettem az NFS Carbont újra
és 1.5 órán átjátszottam és már nem fagyott le.
Akkor lehet a játék a hibás? -
Nekem mikor 3ledes lett, akkor először 10 perc körül fagyott le, újraindítom, na akkor már max 2 perc volt, aztán 3. bekapcsolásnál már villogott is a 3led :D -
Ez számodra lenne a legjobb,a választható "rossz" közül...
De ha még DVD-t sem visz,nos akkor... -
Zso011 #74078 az:P azt hittem ez lejött valamelyik kommentemből. Két féle játékkal csinálta és két féle lemezen van de ennek utána fogok nézni akkor. Köszönöm szépen -
Pedig ez flash gyanús!Félre ne érts,engem nem érdekel,csak haverom gépe is ezt a hibát produkálta.Ha pedig ez van,akkor a kérdés hogy mivel írod ki a játékot és milyen lemezre.Nem biztos hogy haldoklik a géped... -
misiizsai #74076 Ma játszottam a NFS Carbonnal és először a menübe utána meg játékközbe fagyot le
3 ledes lesz a Boxom vagy a játékkal van a probléma?
A játék persze eredeti
És még lenne egy kérdésem
A Mindnight Club Los Angeles-t érdemes megvenni jó jéték? -
Zso011 #74075 Remélem hogy nem, most olvastam erről a hibáról pár dolgot. Egyszer volt olyan hogy lefagyott és mikor vissza kapcsoltam 4 led világított pirosan. -
Lehet 3ledes lesz?! -
Zso011 #74073 viszont már dvd-t se játszik le:( -
Zso011 #74072 á nem:P -
A szolgáltató baszakodik, de a szó szoros értelmében, mert lelőtte az oldalt... reméljük hamaorsan lesz fejlemény és újra élni fog. -
Nem flashelt a gépezet ugye és nem másolt játékkal próbálkozol ugye? -
Zso011 #74069 Sziasztok! Van egy problémám a konzolommal, régen is csinálta de akkor nem ilyen sűrűn, most már játszani sem tudok miatta: valamiért játék közben de néha még a játékok főmenüjében lefagy a gép. Megáll a kép, a hang, a lemezt még ki bírom belőle venni de a kép úgy marad. Ha tudja valaki mi lehet a baj kérem írja meg nekem. Előre is köszönöm -
eNorti #74068 Hali!
a játékaim.hu-val mi van nem tudjátok?
-
sztem meg gow a multija miatt. gtaban is van, de az elég gyenge lett szerintem. -
Oké akkor egyértelműen GTA, biztos jobban tudjátok ,gondolom tapasztalatból :D igaz h. 2000 forinttal drágább... :S :D -
GTA4
Egy darabig elleszel vele... -
GTA4. sokkal tovább tart. -
gta 4 -
Heló! Ha választanotok kellene a Gears of War és a GTA IV közül, melyiket választanátok? tudom h. nem is egy kategória, eltérő játékmenet de mégis?
-
ki gondolta volna... pedig a cod indult ugy mint moh klon... -
Néztem a medal of honorról a videót és mintha 100%ban cod MW2 lenne..
Még vannak ugyan olyan jelenetek is benne. -
539 óra 31 perc 19 másodperc múlva. -
fosrekesz fosdoboz fosrezsó foshordó :D -
Már fosláda?_:ASD -
Menni fog! a hdmi felé meg be kell kurni az AV kábelt (xboxos részét) csak le kell operálni róla a műanyag szart mert nem férnek el egymás mellett