176909
banner
  • AntiHero
    Eladó:

Eredeti (fehér) vezetékes Head Set - 1.5k

Eredeti Wireless Fekete joy (xbox360) - 7k

A head set az használva volt. A joy az gyári állapotú (zöld zacskóba van).

Érdeklődni ezen a számon is lehet: 06 30 4625940

Csere érdekel játékra is! (ráfizet még) Amik érdekelnek: Assasin's Creed 2, Brutal Legend, The Saboteur
  • Rolika16
    Pedig jó kis co-op móka lesz szerintem...
  • Ragnar360
    mármint a demot nem...
  • Ragnar360
    Amennyire érdekel az a játék, sztem le se töltöm :P - kishal lesz az év eleji/kezdeti felhozatalban :P
  • DarkSector
    én megelégednég a dantes inferno-val is
    :D
  • Rolika16
    Csütörtökön letölthető lesz az Army of Two: The 40th Day demoja.
  • Apus
    1 bajom vele, hogy nem az eredeti Cameo -Word Up. Egyébként jóféle szám:)
  • Prody
    Emiatt megéri LegoRockBand :)
  • Prody
    Ha kell valakinek van eladó:

Rock Band 2 , Beatles, GH Metallica szoftver. Hibátlan állapot, tok, kisfüzet, karcmentes...
    Prey, Oblivion collectors edition.
  • DöflingR
    Random faszság:D Egyelőre kihagyom mindkettő gammát, nincs pénz ilyesmire.
  • Prody
    Amúgy Sam... sose kérdeztem de mi ez az AS:DAS:DADA:DASDASD:as:D:S:Dsa ; D:sA:das.dA:D:AD:asd.ASD::ASASD:d:D:S ; _DAS_DDAS_DAS_DSADD:_D?D?D?ASD?ASDAS:_; D:ASD:ASD:AS:DASd.as-d -ozás az adatlapodon ??????? DAS:_AD:D:d:d.D:_ASDAS:DAS__:D_AD:
  • Prody
    Igen még az meg a Metallica jó!!! LegoRockBand és a Beatles-t ne hagyd ki sztem :)
  • DöflingR
    Smash Hits-ben kecisok jó szám van én azt ajánlom.
  • CroftManor
    hát a hangkártyához semmi,d e mivel nem tvre lesz rákötve, a hangfalnak márt lesz hozzá köze
  • simon7108
    lenne 1 off kérdésem!
    ugyebár a googlenak van ilyen online konyvtár félesége ahonnan le lehet tolteni néhány konyvet PDF formátumban ingyen!
    na már olvastam 1 cikkben,hogy ingyen le lehet szedni a Dante:Isteni Színjáték-ot is ott rá is mentem a linkre de angolul volt:(
    ha rákerestem magyarul abban a googles konyvtárban akkor meg nem volt letoltheto...
    valaki tudna adni linket ahonnan leszedhetném?
    elore is thx!
    off vége:)
  • Rolika16
    De mi köze a boxnak hangkártyádhoz ? :D
  • Prody
    Oks vedd meg , nem bánod meg :) k*jó számok vannak benne!
  • Renátó1985
    hát most szabin vagyok január 4-ig nyomtam pár napot non stop :D
  • CroftManor
    Van egy gagyi Labtec hangfalam meg egy Leadtekes hangkártyám Realtk ALC1200as. Tehát ha ráakarom kötni monitorra a boxot, akkor kell egy VGA kábel meg egy jack átalakító?
  • bardocz
    Forza3-ba mennyi időt öltél bele, hogy már meg is van ennyi acsi?
  • Renátó1985
    bocs 7540
  • Renátó1985
    6540-ért találtam újat lehet megveszem holnap
  • Prody
    Konzolvilág-ban 11000FT ha még van. Külföldön kb 10k körül van.
  • Renátó1985
    ennyi volt és innen...

köszi a tippet meg lesem mennyibe lehetne Band 2
  • Prody
    Hát ez szép darab... mennyi volt és honnan? Beatles az jó! Amúgy Rock Band 2 a legjobb, 80alapszámmal + ~800letölthető-vel. Guitar hero-t hagyd ki mert szar.
  • Renátó1985
    Sziasztok
    Szerintetek melyik a legjobb gitáros játék?

ilyet hozott ma a postás bácsi :-P persze játék nem jár hozzá most demo-zok nem tudom melyik gh-t vagy esetleg band-et vegyem meg majd
  • CroftManor
    és magát a jacket az alaplapomra kell rádugni tényleg? Mert magán a hangfalon nincs bemenet
  • mateus33
    Elvileg igen, de én is most fogom a héten kipróbálni, mert nekem is ez a "gondom" :)
  • ajem kisa
    Épp ezaz, hogy amikor pirosledes lett, megvette az enyémet, és most kb félév mulva kiprobálta, és most az ami pirosledes, és senkisem nyult hozzá, most 1h gém után sem lesz piros!:)
    Most van 2 gépe!

Mateus, az egész profilt kéne átrakni (persze a játékokat nemértem bele) a régiről a másikra, mert az 40gb-al több ugye:)
    Azis simán átmegy memokártyával?
  • mateus33
    Vagy transfer kittel vagy memóriakártyával lehet mentéseket, dolgokat mozgatni xboxnál.
  • Unreal1942
    Ha jól tudom 3 félet táp létezik. 200, 175 és 150W
    Az újabb gépek mennek a régebbi tápegységgel is.

A 3 led esélye meg azért csökkent jelentősen az újabb gépeknél mert kevésbé melegednek az újabb technológia bevezetése miatt.
  • ajem kisa
    Sziasztok, én eladtam a konzolomat, és a vevő azt szeretné tudni, hogy az ő (3piros ledes) profilját (20gb-os vinyo), áttudja-e rakni a tölem vett (60gb) vinyora?
    És ha igen, mondjátok el nekem is, mert akkor egyszer elmegyek hozzá megcsinálni a dolgot!
    Köszi

Más...
    Ami furcsa, hogy a 2 gép tápkábele nemugyanaz, mert az "enyémbe" nemment az övé, visszafele müködött, és most ugy félév után 1h aktiv gém után sem lesz pirosledes...ezt is elmagyarázza nekem valaki, hogy félév után most miértnincs3piros?
  • PoisonChihuahua
    Nem.
    Ezzel (VGA kábel) kötöd monitorra és az RCA-kat (piros, fehér csatlakozó) ezzel alakítod 3,5-es jack-re. De Hi-Fi-be, házimoziba, jobb hangfalakba az RCA is belemegy. Attól függ mire akarod a hangot rákötni, milyen bemenete van.
  • CroftManor
    Akkor pl elég lenne ilyen meg ilyen?
  • misiizsai
    Akkor megnyugodtam
    Akkor ezek szerint a Mindnight Club LA-val nem járok rosszul
    Na akkor Karácsonyra meg is veszem
  • mateus33
    Veszel RCA-->Jack átalakítót.
  • Ragnar360
    Erre most én is kiváncsi vagyok :) a többit meg lezsiroztuk msnen asszem :DDD :) - jövöhéten "várlak" :) addigugyis beszélünk
  • CroftManor
    Egy nagyon fontos kérdés: Ha monitorra kötöm rá a boxot, hang hogy lesz?
  • CroftManor
    Játszott már vki AC2vel? Igazándiból most scak ez végett akarnék boxot, de később is jól jönne
  • DarkSector
    nem csak mondom, hogy ott vettem, és ahhoz képest nem a selejteket adták tescoba...először aszittem, hogy maradékokat kapott, de asszem nem...:D