XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alábbit irja ki a boxom ha beleteszek 1 játékot....de cska ennél az 1 játéknál:
This disc's region code in incorrect for this console.For more help,go to www.xbox.com/support
mi a baj????:S:S:S
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Forza.
A QTE-t hogy kell végrehajtani? A PoP3-ban gyerekjáték volt, de itt hiába nyomom azt amit kell, átikszeli a kiírt betût, és újra kell mindig kezdeni.
ezzel kezdeni nemigen korrekt, aztán a GTA párhuzam meg végkép nem korrekt...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ARty bázz te is tudsz ám hülyeségeket írni😊 de legalább neked van fogalmad a témáról😊
Most mindenki elvan szállva - jedi erö igy meg úgy (megjegyzem irányitás NEM A LEGJOBB, vagyis inkább ügyetlenül "viselkedik") szvsz GTAIV-ben messzejobb az Euphoria is 😊
Végigtoltam gyorsba a demót (tutorialt is) aztán gyorsba töröltem ,- kivancsisagból megnéztem, tudtam, h nemfogom megvenni.
1080i esetén egy képkocka 540 sor infot visz át, és ebbõl plusz ez elõzõ képkocka 540 sorábol probál a tévéd ujraépiteni egy képet : fosmosottszartrágyaelkerülendõhulladék képet kapsz 😄
persze, ezeket a szar felbontásokat (igen, a 720p is az!) csak akkor allitsa be valaki, ha a tévéjének nativ felbontása nem választhato ki a dashboardon! (1360x768 vagy 1920x1080=1080p)
Forza.
olvass vissza 600 oldalt. meg az rdi-sat forum 400 oldalát. lesz bõven tapasztalat, amit itt alant össze is foglaltunk. viszont sztem tovább nem érdemes erõltetni a témát ... tul van beszélve 😊
Forza.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Legalább kiderült, mit irtam pár óra alatt...
Anyám, jézusom...
Ja és bocsi, mert én értettem félre<#lookaround>#lookaround>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vagy olvastad x oldalon...
Erre kiváncsi,nem arra,hogy mi van,ha flashelt😄
Csak hogy tisztán láss,megvolt rá a lehetõség,hogy flasheljék,de nem tették meg.
Ilyen lehetõség is van? 😄
- ms rájön, h átalakitott a konzol : levesznek a futár+bevizsgálás dijára, ami valoban olyan 20k körül van
- ms nem jön rá: megjavitják és ingyen visszakapod. 90% az esély, h egy flashelhetetlen liteonra cserélik a drájvot
Forza.
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi van e valakinek tapasztalata a következõben. Van egy gépem ami 3 ledes lett. Sajnos nem tudták megcsinálni sehol sem, azok közül akik ezzel foglalkoznak így visszaalakítás után gariban visszament az MS-hez. Sok mindent hallani, hogy s miként kapják vissza a garis javításból a cuccokate. Nekem kontkrét tapasztalatra lenne .Nekem konkrét tapasztalatra lenne szükségem attól vagy azoktól akik így javíttaták a konzoljukat s mondjuk flashelhetõ volt, hogy is kapták vissza. Totál cserélték vagy javították benne hagyták a flashelhetõ driveot?
Köszönöm
azért hülyeségeket ne mondjunk már.
Hm, kedvet kaptam letölteni a demót!<#vigyor3>#vigyor3> Bár megvenni nem fogom, mert nem vagyok Star Wars fan.
Egyszerûen kellemes széttépni a tonnás acélajtókat, vagy a repülõ TIE-fighternek nekivágni egy ládát. A QTE-vel (Quick Time Event) semmi bajon nem volt. Már megszoktam a God of War-okból.