176915
banner
  • Prody
    Látom gyönyörű... megváltozott a háttérkép minden menüben :)
  • Ragnar360
    mi faccról beszélsz :) ez egy videó ami a témát bemutatja, nézd meg milyen szép, főleg nagyba :) - utubeon vannak ilyen videók, h ha rákeresel akkor megtod nézni a témát, nem kell zsákbamacskát jáccanod
  • Prody
    Igen végignéztem a videót
  • Prody
    Hát ez egy másik háttér és egy megvásárolt sapka a karakternek... nem egy téma
  • DöflingR
    Mért írsz mindig többesszámot, hogy leszedjük, játszunk stb?:D Disszociatív személyiség vagy vagy mi?:D:D:D
  • sapkafej
    gaaaaay
  • Ragnar360
    wáh nem bírtam ellenálni ennek a témának - megy a péz, megy a pont :S :/ :P - holnap go pláza - jah meg a Trialt is leszedjük wáh asdasd:AASDassd

• ktomi22
    jolesz.. d-linket viszont jabban ajanlok :)
  • piamania
    HEllo!

Nem ide tartozik,csak részben,előre is elnézéseteket kérem.
    Sziasztok!

Jézuskára meglepem magam egy Routerrel,mert össze akarom kötni az Xboxot a nettel.Ezt néztem ki:
    Linksys WRT54GC Cable/DSL router Wireless-G compact AP +4port sw.

Szerintetek ez jó?Nem kerül sokba, 5 Mbites ADSL-em van.Köszi szépen a segítséget.
  • DöflingR
    Landor-nak kell szólnod
  • CroftManor
    hát azt gondoltam h nem tudom beállítani, ATI topikban is szólni kellett vkinek, h megjelenjen a neved mellett h milyen VGAd van...
  • Ragnar360
    Vkinek írni kell és berakja, de nemtudom már kinek, tán Landor, de elvileg már Totti is csinálja
  • Ragnar360
    Jah hát amikor kijött nemvoltam neten meg mittomén, aztán tegnap kipróbáltam...nemtűnik nehéznek, pedig sokan mondják

acsik se vészesek igy ránézére, de láttam mygamercard szerint még 1 magyarnak sincs meg 200 -ra, neked asszem elég kevés van még meg ha jol emlékszem - nem is kell 5 nél többet megcsinálni goldra asszem, szal nem vészes - amit meg te mondassz a hard meg extreme hát nemtom,

a pályát csak átlehet vinni, nem ? csekpontok vannak meg minden - fun lesz érzem xD
  • Evogordon
    Még csak most fedezted fel?:D
    Egyébként majd fogok átkozni azt a percet mikor megvetted ha már az extreme vagy akár hard fokozatnál tartasz :D
  • DöflingR
    Te sehogy nem tudod beállítani :D
  • CroftManor
    Hogyan lehet itt beállítani, hogy megjelenjen a nevem mellett a pontok száma meg hogy mikkel játszottam eddig?
  • Rane19
    Ja meg láttam van ilyen átt alakito:P hogy tudsz hasznáni egeret billenytyüzetett sokan tolják ezzel liveon?:P
  • Rane19
    De ti melyik régioba vagytok?:D melyikbe érdemes regelni :()
  • Ragnar360
    áh baszki ez a TRIALS HD mekkora nagy játék, sürgősen megkell vennem :D:) - Shadow Complex elbújhat a picsbe, szerintem!
  • Sir Quno Jedi
    Vinyóhoz veszel egy külső házat és usb hdd-nek még jó lehet.
  • csul1337
    Hát jah valahogy éreztem,hogy buktam a pénzt amit kiadtam arra az újraindulós winyóra... ez van nem fogok rohamot kapni inkább leszarom.
    Mondhatnátok vmi oldalt vagy helyet ahol lehet venni eredeti xbox winyót aránylag olcsón.
  • bardocz
    Mindegy hova regelsz, ugyan úgy játszhatsz amcsikkal, japánokkal akár. Csak az időbeli eltolódás miatt ez eléggé ritka lesz.
  • Rane19
    Sziasztok lehet lesz egy unalmas szokásos kérdésem :D de azért meg probalom szóval amikor reggelek xbox live ra angol régiot válaszam ott van a legtöbb magyar?:P
  • Prody
    Már csak olvasni kéne megtanulni gyerekek...
  • Smithie
    Visz mindent,még a bakelit lemezeket is!
  • Smithie
    Ha után gyártott a vinyó akkor valszeg az a baj.Mások is arra panaszkodnak hogy újraindítja a gépet.
  • Burdi
    nekem is lehetne 1 kérdésem?:D

szval ez:
    # Viszi a Backup lemezeket! (Biztonsági Lemezeket)
    # Új iXtreme FW (1.60) van rajta!
    # Olvasófej kimélő FW és visz mindent!

azt jelenti hogy hogy fut rajta a netről letöltött játékok is?
    bocsi még új vagyok a témában:D
  • sapkafej
    Ááá! Új Army of Two nagyon bejön!
    Kivéve a kamerakezelés, az egy rémálom
  • mateus33
    Hűha mostanában jó sok mindenkinak van baja az utólag vásárolt vinyókkal
  • rudi101
    Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, h én nemrég vettem egy 120 gigás vinyót. A gond az lenne vele, h vinyóról szeretném futtatni a játékaim, felmásolni felmegy a játék, de mikor futtatni szeretném vinyóról, mikor elkezedené tölteni, így kifagy és újraindul a konzol:S. Nem tudom mi baja lehet. Valaki tud valami megoldást erre? Előre is nagyon Köszönöm, és Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok... psn,wii,wow,stb,stb...

Decemberi akció,nyereményjáték vette kezdetét, részletek a weboldalon!!!!

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4000,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    8000,-

Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5900,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    10500,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    4500,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    10000,-

Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4800,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    8700,-

Playstation Network Card $20 (USA)
    5500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-

Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
    6300,-
    Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
    14000,-

60 Napos WOW kód (EU)
    6000,-
    60 Napos WOW kód (USA)
    6000,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • DöflingR
    :D:D:D:D:D
  • janisjoplin
    Köszönöm sikerült..
  • Apus
    as:ASD_:_SA?
  • Totti5
    de írd csak nyugodtan, viszont a labelből ki kell törölni az NTSC feliratot és utána működni fog!
  • koryne
    Banner...
  • janisjoplin
    Sziasztok!
    Most vettünk 360-at.6 játékot sikerült kiírnom.és megy is.Most szerettem volna kiírni a spyro..-t.de hibát ír ki.és nem engedi kiírni a program.Külföldi oldalról szedtem le.mert REGION FREE volt odaírva.De nézem mikor betöltöm az íróprogramban akkor a label-nál ezt írja:XGD2DVD_NTSC..Akkor ezt ne is írjam ki??Az ntsc-t nem viszi?Itthon vettük a gépet.
    Köszönöm..
  • kalimpa
    Köszi a választ. :(
  • Neogan
    Üdv!
    Sajnos nem lehet. Csak a Dashboard-frissítéseket lehet feltelepíteni pendriveról.
  • kalimpa
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy live nélkül lehet-e frissíteni játékokat, ingyenes dlc-ket letölteni, aztán pendriveról telepíteni a boxra?