176915

-
Renátó1985 #74701 és kaptál valami papírt a lefoglalásról vagy az eljárásról kihallgattak ilyesmi?
vagy csak egy civil ruhás jelvényes mukit megajándékoztál egy xbox-al? :) -
Nem mindenhol luxushobbi azért...
De minek akar felmenni Live!-ra , flashelt boxal? -
"Ha nekem van egy pénzmagom pl. 100k, akkor azt nem olyan dologba fektetem be"
a többés vesz 100++++ért gémerpécét... csak azt nem értjük meg hogy ha játékot kell venni pár ezresért akkor jön a szegény vagyok mint a templom egere duma, de amikor VGAt kell updatelni vagy még egy terrás HDDt venni akkor a pénzt lobogtatva megy a boltba -
Pontosan. És ha Single Player-t befejezi az ember, van multy player is, amivel tényleg az ember rengeteg időt el tud tölteni -
akkor havi 1 játékkal elvagy minden gond nélkül... hidd el itt a többség sem veszi tonnaszám hetente a játékokat, mert nincs ember aki pénzel brná, viszont lehet használtan lehet cserélni, lehet beszámtani az újba, szóval a lehetőségek tárháza elég nagy, és azt hiszem ezzel mindenki egyetért és senki sem szűkölködik játékok terén, mert mindig van valami kéznél...
-
Nem is értem. Az embereknek nem esett le, hogy Mo.-on a konzolosdi az luxushobbi (sajnos). Csak be kell menni egy plázába és ránézni az árakra.
Ha nekem van egy pénzmagom pl. 100k, akkor azt nem olyan dologba fektetem be, nem olyan dologra költöm el, amit hosszútávon nem tudnék finanszírozni. Ha számára tényleg van 1000 más dolog amire költhetné az adott pénzmagot, akkor miért nem arra költi? Miért költi el 2db Xbox360-ra? Nem értem. Tényleg nem.
Ennyi erővel fognám a spórolt pénzem amit egy XY dologra gyűjtök és csak úgy randomra vennék belőle valamit. Utána meg rinyálok, hogy 1000 más dologra költhettem volna... lol -
Nem viszed tulzásba, ergo nem kell neked a Live! sem. =) -
Na! Akkor meg ne legyél besértődve, ha szar gépet kapsz! -
kuxikah #74693 mivel az ilyen ember is szeret játszani csak nem viszi túlzásba... -
Pontosan.... ha nincs pénzed ilyenre, miért is veszed meg? Ne itt rinyálj, mert úgysem segítünk! -
"mind1 eredetit úgyse fogok venni mert van 1000 más dolog amire a pénzem költeni tudom." 
Csak tudnám, hogy az ilyen minek vesz konzolt.
-
kuxikah #74690 1 Nem vadidegen volt mert álruhás rendőr volt jelvénnyel. és nem volt kamu rendőr...
2 nem bannolt a gépem mert nincs lenullázva. feltudna kapcsolódni live-ra a teszt alapján csak a gamertagot nemtudom felregisztrálni. -
Mert elveszik tőled, vagyis odaadod egy vadidegennek (akit rendőrnek szólítasz) fasz módon a régi flashelt boxodat, aztán veszel egy új használt, bannolt, ugyancsak flashelt boxot..ezért!
Nem arcoskodunk, magadra vess, hogy egy szart vettél! Nem fogsz tudni Live-ra menni... itt a megoldás: NEM TUDSZ FEL MENNI LIVE!-ra !
Amúgy olvass feljebb, ha ennyire nagy a szád!
BYE -
Renátó1985 #74688 Endure és valamelyik firefight
ha endurra van még 2 ember szívesen csatlakoznék -
Esetleg ugyanazt azt e-mail címet használod, mint régi gamertagodnál ? De csináld meg ez alapján, és nem lehet baj. -
Amúgy nem értem ezeket a warezosokat... Fel vannak háborodva, mert ledobják őket a nettről a másolt játékuk miatt, és idejönnek nyavalyogni, hogy ledobtak, meg így nem jó a másolt játékom stb. stb. stb. -
Tudod ott kezdődik a gond, hogy olvasd el a Banner-t.... -
kuxikah #74684 hát mert most miért vagyok hülye?
mert van úgy új flashelt xboxom?
de legalább mondjatok már valami megoldást mert csak ti itt arcoskodtok van pár kivétel de hát...
mert tudtommal ha bannolt lenne akkor le lenne nullázva...DE NINCS! -
Am komolyan mondom kuxikah hogy lehetsz ekkora *hülye?* ?
-
Már vártalak!
-
kuxikah #74681 Ja, még azt is akartam mondani hogy csináltam egy xbox live connection testet és feltudna rá csatlakozni semmi hiba. csak a gamertagom nemtudom felregisztrálni.:D -
kuxikah #74680 xD
Am már megpróbáltuk megszerezni. nem is egyszer...
Majd még behívnak minket a tárgyalásra vagy mire hogy mi legyen a konzollal. -
Vagy csak a rendőr bácsi akart a kisfiának karácsonyra egy xbox-ot és látta a gyereken hogy ettől letudja szedni.. :D -
kuxikah #74678 De most mivan?
az a 4 betűs 4 részes szériaszám vagymicsoda nincs lenullázva. ezek szerint nem bannolt... meg miért hülyéztek? mert megint flashelt gépem van? ugyanannyiért adták volna a gyári driverest is....
-
Látom már csak két achi hiányzik Halo3:ODST 100%-hoz. :D Melyik kettő hiányzik amúgy ? -
MaT #74676 Ez most komoly, hogy a rendorseg lefoglalta a konzolodat, mert Flash-selt? Ehhez van joguk? Most ezzel az osszes boltot bezarathatnak ahol csinalnak ilyet... -
Lehet hogy jogosan?:DDD -
kuxikah #74674 új gamertag. -
De most új gamertagot próbálsz csinálni ? Vagy recover gamertagal próbálkozol ? -
Renátó1985 #74672 szerintem mentsd a menthetőt és maradj csöndben :) -
kuxikah #74671 óhogy engem mindig hülyének néznek.:D -
kuxikah #74670 :D
De nem bannoltak. :D tutinem mert a gépnek az a cucca nincs lenullázva ami az előzőnél levolt. :D meg tuti hogy nem bannoltat adtak mert nemvolt használt. és erről papír is van. :D
mind1 eredetit úgyse fogok venni mert van 1000 más dolog amire a pénzem költeni tudom. :D hameg bannoltak akkor basszákmeg XD -
Ha már naprakész a fless verziószámokból és a warezból akkor ne nézzük hülyének még ha 15 éves is, de lehet hogy hülye, viszont mókás figura:DDDDDD -
Renátó1985 #74668 vagy csak 15 éves a szüleinek meg fogalma sincs a konzolokról...
nem kell egyből gonoszkodni -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nem bántás képp,de neked nem érdemes reggelente felébredni!
-
Jasperesből csak arcade van meg elite?
-
cs
Rég jártam erre:)
Újra gondolkozom egy gyári x 360 ban.
Nem kérek se reklámot se semmit, de nem tud valaki valami olcsó helyet?(priviben) -
Renátó1985 #74663 hatalmas tévedésben vagy a géped padig bannolt jól átvertek a konzolboltban kaptál egy banános konzolt
-
hadd vezessem le.
volt egy flesselt géped, amit kibannoltak, elvették tőled mert madár voltál, majd vettél egy újabb flesselt gépet, hogy ismét kibannoljanak. te, fiam, nem vagy okos