176915
banner
  • Totti5
    És hogy használódik el egy DVD?
  • koryne
    Én is kipróbáltam az előbb a Dante's Infernot.
    Szinte semmi egyedi ötlet nincs benne, amit nem a God of War-ban láttam már korábban, az a Castlevaniában... Najó, a demo végén a szörnylovaglás poén volt :) Egyébként nem lenne rossz, csak sajnos a főhős sem éppen szimpatikus...
    Lehet, hogy beszerzős, de majd csak 2-3 év múlva óccsóért.
  • Renátó1985
    de pontosan tudta még az árát is mondta
    megkérdeztem holnap a bf 1943 lesz
  • DöflingR
    Mért szerinted amit a netről tölt le az ember release-eket azok nem eredeti lemezekről készülnek?
  • Ragnar360
    hát közel se éri el azt a szintet ez a dante akármicsudi - SZERINTEM legalábbis :) :P - én mindig mindig azt mondom, h jöhetne egy uj ip - ami akár blockbuster is lehetne, de ha nem is szinvonalba egy etalon legyen...
  • Ragnar360
    igazad volt, ld alattam :DDD
  • gabeszg
    Eredeti Dvd másolatát amit megkímél az ember az esetleges elhasználódástól.
  • DöflingR
    Érdekes választ fogunk kapni :D
  • Totti5
    Nem letöltött backup lemez az mit takar?
  • DöflingR
    Akkor kérdezd meg mi lesz holnap, nem fogja tudni..

Ezzel arra célzok, hogy azokat a címeket én is tudom amik előre be voltak jelentve hogy akciósak lesznek, de az ettől a visszaszámláló szartól független.
  • gabeszg
    Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy backup lemezzel(nem letöltöttel) lehet játszani gold előfizetéssel úgy, hogy nem bannolják az embert egyből?Köszönöm a válaszotokat.
  • Evogordon
    Megnéztem ezt a Dante Inferno játékot de ez majdnem egy az egyben god of war 3. Jó lesz ez úgy is hiányoltam hogy nincs god of war 3 xbox-ra:D
  • Renátó1985
    valahol meg lehet nézni mert nekem haverom már 3 napja mondta hogy ma ennyiért lesz ez a game
  • Ragnar360
    :SSS neten ez nincs fent h mi várható meg minden, csakmert vmi volt fent én nézegettem
  • DöflingR
    Amint kikerül a holnapi egyből eltűnik a mai akció.
  • Rolika16
    Majd felveszlek azt nyomhatnánk...
  • Ragnar360
    Hát kíváncsi leszek, h holnap mit raknak be olcsóbban, de sztem még idöbe leszel, h ha nem jo lesz a holnapi akkor leszeded a castle crashert
  • kem001
    Pont most olvastam. Érdemes letölteni? Van 860 pontom
  • Evogordon
    Fasza.. volt még vagy 600ms pontom és elköltöttem ilyen szar témákra meg képekre azzal a tudattal hogy 1200ms pont alatt úgyse lehet semmi értelmeset venni..
  • DöflingR
    Én gondolkodok a vásárlásán, de félek, hogy holnap valami nagyobb cucc lesz akciós, elvégre az év utolsó napja:D
  • Ragnar360
    jó deal, aki kihagyta most pótolhatja :) :P - lehet én is elöveszem- TALÁN :) ha összejönnénk annyian, egy kis mókára, egyik legjobb arcade gém az tuti
  • DöflingR
    Mától kb holnap 4-ig 560 MSP-ba kerül a Castle Crashers!

(1200 helyett!)
  • IMX
    hogy lehet a merevlemezre át másolni a zenei cd röl a számokat??
  • mrmilan
    Na erről meg nem is beszélve baszki!!!
  • Evogordon
    Hát ez engem is nagyon érdekelne.. Meg engem az kib@szottúl idegesít hogy fotó módban kormánnyal mindent tudok csinálni de a kocsi körül forgatni a kamerát nem tudom sehogy.
  • mrmilan
    Gyerekek! Tudom hogy van erre szakavatott (Forza3) topik, de mégis itt teszem fel a kérdést. A Forza Motorsport 3-ban meg lehet oldani azt valahogy, hogy két kontroller működjön egyszerre? Miért is kéredezem? Pl. autó festésnék, matricázásnál jól jönne a wireless racing wheel mellé egy "együttműködő", ún. mankó kontroller. Tehát verseny kormánnyal, festegetés, autónézegetés sima kontrollerrel. Játék közben próbáltam, de hiába kapcsolt be a 2. kontroller, valamiért nem jött össze az általam áhított mutatvány. Megoldható ez a dolog valahogy? Biztosan van még valaki ugyanilyen cipőben innen.
  • Renátó1985
    háát 2-en a legkönnyebb fokozaton megcsinálható a 200.000. 3-4-en úgy 70-80 perc között lenyomható
    viszont az endure amikor heroicon kell 4 set-et kipörgetni halálos
    kell a jó csapat és kb 2 és fél óra
    na mi a legutóbb 2 óránál buktuk be
  • DöflingR
    Kurvafontosvoltbeirni.. :\
  • Rolika16
    Most kezdtük el csinálni hárman-négyen a firefight pályákat...Eddig kevés sikerrel. (100ezerig eljutunk, de aztán zsupsz...)
  • Renátó1985
    szeva felveszlek a live-on mert látom worms armageddon meg a bf43 is megy nekem is megvannak
  • sapkafej
    áh! lehetetlen nekem az extreme pályák!
    van még 2 hard is, amin nem tudok túljutni
  • kuxikah
    BAZD X'D
    van simagöröngyös XD
    nemistudtam
  • stockhouse
    dehogyis, nem is tudod????:Dez a legjobb hely a világon a modell színésznők számára, meg FF13 premier is ott lesz:D
    necsinááááááld
  • Renátó1985
    ez se kutya ha már off
  • Renátó1985
    ez
    meg ez
  • signs
    Sziasztok!

Melyik is az a két külföldi oldal, ahonnan lehet x360 játékokat rendelni occsóért? Kösz
  • Prody
    kicsit OFF:

1:12-nél
    1:35

• Ragnar360
    ki a facc ez a kuxikah :) latom sokakat megbolonditott :DDD

én meg itt szidom azt aki a trialba az extremet 10 hiba alatt megcsinálja - hátlistennek végeztem vele, márcsak kis lazítás van
  • kuxikah
    de meg ám.:D
  • Prody
    kuxi akkor a problémád megoldódott..... te jóskagyerek xDDDDDDDDDDDD