176915

-
Mert kell egy író program. -
galzoltan12 #74860 helló!
azt szeretném kérdezni hogy,amikor letöltök hozzá 1 játékot akkor nem tudom ráírni a cd-re miért van ez? -
hello regisztrálni akarom a boxot live ra és a jelszó beírása után ezt irje ki: xbox live signup is currently unavailable. please try again later
mit lehetne csinálni? -
Ragnar360 #74858 biztosssss :DDD -
Nem kellett volna bevállalni azt a kékerest :p -
-
Írott játékokról itt beszélgetni TILOS. Itt nem kapsz választ, ha kell menj azon oldalak fórumára, ahol letöltenéd a játékokat.
xvid lejátszására netet rákötöd a gépre, és ennyi. De ha Te ezt megteszed, fel fog jelenteni a Microsoft magyarország, úgyhogy ezt már elbasztad :-) -
Psziho Apu #74854 Sziasztok lenne egy kérdésem lenne e xbox 360 hoz boot cd mint az előző xbox hoz, amivel az írott játékokat le lehet játszani, nem szeretném flash-tetni. hogy tudom az avi s xvid fáljokat lejátszásra bírni?
koszi előre is
-
én másnaposan nemigazán tudok játszani, hamar elszédülök ahogy forog a kamera ide oda, námjó. -
MaT #74852 Fuuu potszilveszterrol ne is beszelj. Par baratom hazament Magyarorszagra karacsonyozni meg szilveszterezni, holnap jonnek vissza es kezdodik minden elorrol... Altalaban nem szokott sok bajom lenni masnap, mindig bevagok egy jo kis skot reggelit es semmi bajom nincs utana. Most viszont semmi nem segit, regen voltam mar ilyen szarul... Lehet jatszom egy kis MW2-t, hatha segit... :) -
Hát nálunk nem ugy alakult a buli, mert 2 órakor hazajöttek a srác szülei kicsit kiakadva (nem miattunk, gondolom náluk lehetett valami balhé:D), így berugni se tudtunk igazán, bár én féltem hogy ezlesz, máshova mentünk volna albérletbe ahol max a szomszéd sipákolt volna:| nahnembaj, sok kajapia megmaradt majd pótszilvesztert kell csinálni:D -
ICEAKOS kollégától vásároltam Live pontokat!
Iszonyú segítőkész és villámgyors volt! Nagyon köszönöm! -
Ragnar360 #74849 ah szar lehetett, még jo h nem szoktam úgy másnapos lenni, mint ált. mindenki :S meg leszámítva egy kis bódultságot olyan mintha nem is ittam volna
am nekünk is kijutott minden "jóbol" fakkk cops - csak v 6 kocsog rendor tartott fel minket nem egyszer, ott allt még a zene is lol - egy-két hülyegyerek végett nah mind1 :D a lényeg h gecijó volt :)
inni akartam igy az egész sgre v nemtom, csak elvoltunk foglalva :DDD volt mikor eszembejutott aztan nemtom mégse lett belőle semmi xd - na majd késöbb re -
Ragnar360 #74848 ahh de jóvolt :DDD :SSS ah szétszakad a torkom, rem nem lesz semmi komoly - Na BUÉKK all :P -
MaT #74847 Hat szep napot mindenkinek! Remelem az uj evtized, elso, gyonyoru, madarcsicsergessel teli napja szamotokra nem hanyingert, csuklast es fejfajast hozott. En voltam olyan szerencses, hogy engem meglepett ilyenekkel... Boldogat mindenkinek! -

És még 1 szer minenkinek BUÉK -
Renátó1985 #74845 2010 első Hsz 

-
misiizsai #74844 Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek! -
MaT #74843 Sracok, nagyon Boldog Uj Evet kivanok nektek, elvezzetek, igyatok eleget, hozzam is itt vannak mindjart haverok es kokemeny Drum 'n' Bass-es durvulasos dolgokba mennek at a dolgok... ;) aztan holnap masnapossag ellen igyatok egy gyogy sort... -
3 munkanapig vissza kell hogy vegyék és az árát is vissza kell adniuk. A Media Markt-ba legalábbis nekem vissza adták a lóvét téves vásárlás címen. :D -
Renátó1985 #74841 látom nem érted erre törvény van ha ki sem bontottad vissza kell hogy adják a pénzed
csak azt nem tudom hány napig
de mind1 mert amikor zárva vannak az nem számít -
visaszavenni viszevik, de vissza is adják a pénzemet? honlapjukon olyat írnak, hogy 3 napig cseregarancia van, de az is csak akkor, ha a szervizük megállapítja a hibát, de ez sztem nem hibás:D csak nekem nem kell. -
Renátó1985 #74839 nem ők mondják meg hogy mikor és hogy veszik vissza
a bontatlan árut vissza kell venniük x munkanapig
mikor kinyitnak legközelebb biztosan időben leszel vidd inkább vissza -
nem annyiért adom (persze jó lenne), olcsóbban azért, de mégiscsak felsincs bontva. de megnézem a honlapjukon háta írnak erről valamit. -
ma zárás előtt 20 percel:D -
Ragnar360 #74836 ehh látom trial befigyel :DDD - helyes, majd toljuk - na léptem :) -
Ragnar360 #74835 hát akko rfeljetsö annyiért sok -
Unreal1942 #74834 kicsit sokra tartod, de hátha megveszik. -
Renátó1985 #74833 az attól függ hány napja vetted -
sikerült szereznem kontorllert, így az előbb felkinált fehér vezeték nélküli kontorller BONTATLAN lesz, elemmek, mindennel, bolti számlával :D
igaz igy egy picit drágábban adom, amennyiért vettem: 9990.
vagy sztetek boltba visszavihetem, hogy kérem vissza a pénzem?:D -
Major Nelson a haverod-e?:D:D Am megmondtad, istenkirály vagy!:D -
Renátó1985 #74830 ja jut eszembe nem megmondtam,, hogy haverom előre tudta mi lesz és mikor :P -
Jaja buék neked is.
Jézusom már félek hogy jövőre hogy lesz ennyi játékra pénzem bacca meg :D -
Ragnar360 #74828 Na akkor itt is mindenkinek Boldog Újévet előre is meg minden, jó bulizást gémelést, kihol tölti a szilvesztert - vár ránk 2010 madakaka bicsiz... (ahh faszom nemtudom utánozni haverom, kár na mind1 :))
Az újévi felhozatal nem lesz gyenge, sőt sok-sok éve nemvolt még ilyen, reméljük a legjobbakat, s majd ha nem felejtem el iszok rátok is :) nameg a cimbikre liveon, a sok fasz ott kuckul majd :DDD (jó nekem is volt már igy ilyenkor)

-
Akkor agresszív évünk lesz...:D -
Ragnar360 #74826 jaja, **** is mondta, hogy olyan lesz az év amilyen a mai nap :) -
Ejnye gyerekek, az év utolsó napja van, ne legyetek ennyire agresszívak :D -
Ragnar360 #74824 kabbe te... :) - nem vagyok alkoholista, csak jól bírom a piát (ált.-ban) :D viccet félretéve vagy mi...szeretek bulizni meg ilyesmi, a pia meg jódolog nem értem hogy lehet rászokni, azt meg pláne nem hogy tud vki ebbe belehalni mármint hogy alkoholista lesz stb. - talán kicsit értem, de akkor se igazán na mind1 -
Már tuti bulizni van hiszen nincs már fent LIVE-en se :DDD -
ne!! ne bátorítsd hogy elkezdjen mesélni!!!