XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2x is kiírtam 1-1 memorex lemezre az acecombat6-ot...
Az egyik lemez 100% hibátlanul megy(3 napos )és karcmentes...
A másikra meg 4-5 környi szép karcot húzott a gép az esõ 1 percben amint beraktam...
Télleg bocs a warezé!!!!
De ez LOL vagy mi?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olyan kérdésem lenne, hogy eddig VGA kábelen használtam boxot tft-n, 1280x1024-es felbontásban.
Most viszont szeretném rákötni erre a tv-re, de azt írja a tv, hogy nem támogatott üzenmód. GOndolom még az 1280-as felbontás van benne. Hogy lehetne ezt módosítani? MIvel ez a tv ahogy láttam 640x480.
Elõre is köszi!
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Ezert arra gondoltam, hogy mivel a rendszer IP alapjan azonositja be a felhasznalot, biztos valahogy meg lehet buheralni, hogy ugy erzekelje mintha Amerikabol vagy valahonnan Nyugat Europabol csatlakoznek. Csak sajnos fogalmam nincs hogyan kellene ehhez hozzakezdeni. Van ezze valakinek tapasztalata?
Vagy ha mas nem, mi a legkozelebbi orszag, ami mar cenzura mentes? Tehat ha teszem azt kiugranank Horvatorszagba, Szlovakiaba, esetleg Olaszba, akkor ott mar le tudnam tolteni a most zarolt tartalmakat?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
http://topgearhungary.blogspot.com/
Vinsanity is back!!
MUST SEE!
Presented by NIZMOJOE & OoP Throwback [metallica & Nelly ROCKS!)
box live id: itharius
Mert USA-ból hozatnék játékot, ha esetleg nincs.
Köszi szépen.
May Payne 1-2
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Halo 2
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
Star Wars: Knights of the Old Republic
Jade Empire
Rainbow Six 3
Ninja Gaiden Black
Fable
Grand Theft Auto: San Andreas
Prince of Persia: Sands of Time
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
Burnout 3: Takedown
NCAA Football 2003
The Elder Scrolls III: Morrowind
Mercenaries
Crimson Skies: High Road to Revenge
Psychonauts
Madden NFL 2005
MVP Baseball 2005
Panzer Dragoon Orta
Beyond Good and Evil
Fight Night Round 2
Forza Motorsport
Jet Set Radio Future
https://hotshu.wordpress.com/
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A másiknak meg idén 3.jára van szervízben.
Ami elromolhat el is romlik by Murphy:D
Egyébként ha kicsit nagyobb hibaarányban is,de ez is kifogás kérdése,gyakorlatilag bármibõl kilehet fogni olyat ami beadja az unalmast rövid idõn belül legyen az tv hifi kocsi bármi,még a hatalmas pckörben agyonajnározott logitech g9-em is volt már szervízben 1 év alatt:)
Akármivel játszottam max 1 óra és ráuntam....
Mario Galaxy rövidúton unalom...Metroid eleinte frankó aztán dögvész ugyanazt kell csinálni mindig és a játék helyszínein nagyot dobnának a látványosságok,ha a wii-n beszélhetnénk látványosságról.
Resident evil 4 szószerint a többikonzolhoz képest egy lebutított szar (nem nem a grafikáról van itt szó,nemérdekelne,de a fizika az MI a bugok..pföh)
Nincs rá tartalmas játék (leszámítva a retro játékokat)
Szóval ha ez a kettõ akkor 360.
Én 60ért vettem a HMDI-s premiumot lassan fél éve nincs benne sehûtésmod sem extra hûtésbuzerancia,semmi,és tökéletesen megy,akár mostis ebben a dögmelegben egész nap...
Ha megakarja magát adni a gép akkor úgyismegadja elöbbutóbb lehet benne akár vízhûtés vagy utánhûtés bármi...
sokkal jobb mint a WII szerintem
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
35 ropi modolt boxert?megeri?!
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Miért??? <#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#szomoru2>#szomoru2>
Hát nem rossz, bár nekem annyira nem jön be, a Graf gyönyörû, de ez a játék inkább azoknak való, akik szeretik a MotoCross játékokat!
Gyökci... <#lama>#lama>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Aki átbasz, az basszon b-t is!