XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
hát bazmeg ha oda van írva hogy ne warezolj akkor mért warezolsz?

Istencsászár
Tökéletesen mûködik a cucc!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Biztos így védekezik a warez ellen<#nevetes1>
trogerzsiger
Hát jó lenne ha lenne, be állítaná akkor az idõt :D

LeWyTy
Bocsimá! nagyon picit warezolnék...csak egy érdekesség erejéig :
2x is kiírtam 1-1 memorex lemezre az acecombat6-ot...
Az egyik lemez 100% hibátlanul megy(3 napos )és karcmentes...
A másikra meg 4-5 környi szép karcot húzott a gép az esõ 1 percben amint beraktam...

Télleg bocs a warezé!!!!
De ez LOL vagy mi?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Rincewind
Engem kevesbe nem is tudna erdekeni, hogy van-e Mo.-n Live vagy nincs. Csak az itteni IP cimeket ne a cenzurazott Nemetekhez sorolja ennyi. Tovabbiakban teszek arra, hogy van-e hivatalosan vagy nincs.
bexinho
érthetetlen miért nincs live magyarországon. bár engem már nem is nagyon érint, mert akkor új accot is kéne csinálni, ami már felejtõs eléggé nálam:D ....2.-kal tolom, most próbálom behozni a gamescore-okat.:S

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

davidka003
Szerintem már megvette. :)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tarti19
Ember ezt véletlenül se vedd meg ennyiért...
110K-ba kapsz már 82-es LCD Samukat

Hi all!
Olyan kérdésem lenne, hogy eddig VGA kábelen használtam boxot tft-n, 1280x1024-es felbontásban.
Most viszont szeretném rákötni erre a tv-re, de azt írja a tv, hogy nem támogatott üzenmód. GOndolom még az 1280-as felbontás van benne. Hogy lehetne ezt módosítani? MIvel ez a tv ahogy láttam 640x480.

Elõre is köszi!

Denes888
A legjobb az lenne ha lenne levi hivatalosan magyarországon. Itt úgy se tiltanak be semmit.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Rincewind
Nemreg csatlakoztam a Live-hoz es nagyon nem tetszik, hogy automatikusan Nemetorszaghoz vagyunk sorolva es az ottani cenzura miatt nehany tartalom a Live-on szamomra nem elerheto. Ez kimondottan a kozelgo GTA IV DLC miatt idegesit, mert felek, hogy esetleg az is zarolva lesz elolunk.

Ezert arra gondoltam, hogy mivel a rendszer IP alapjan azonositja be a felhasznalot, biztos valahogy meg lehet buheralni, hogy ugy erzekelje mintha Amerikabol vagy valahonnan Nyugat Europabol csatlakoznek. Csak sajnos fogalmam nincs hogyan kellene ehhez hozzakezdeni. Van ezze valakinek tapasztalata?

Vagy ha mas nem, mi a legkozelebbi orszag, ami mar cenzura mentes? Tehat ha teszem azt kiugranank Horvatorszagba, Szlovakiaba, esetleg Olaszba, akkor ott mar le tudnam tolteni a most zarolt tartalmakat?
Istencsászár
A skate "szimulátor" a másik nem.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

skate

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Denes888
TH: Proving Ground, vagy Skate a jobb szerinteteK?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Vinsanity15
koszi

Vinsanity is back!!

Minstrel
nyomj a boxon egy keresést, a kis kör alakú gombot a memóriakártya nyílások mellett

http://topgearhungary.blogspot.com/

Vinsanity15
szasztok, vettem még1 kart és sajna nemtom beallitani h mukodjon.egyfolytában csak villog .de nemtom mér .pls vki help

Vinsanity is back!!

Ahune - Gears, one of the BEST sniper montage(s) ever!
MUST SEE!

Presented by NIZMOJOE & OoP Throwback [metallica & Nelly ROCKS!)

http://www.youtube.com/v/NDAg9JsAt7M

http://www.youtube.com/v/Km18GViFxbU

itharius
igazából elég könnyû aza boss, a kasza jó választás, és az ultimate techniq kezdés is jó, ha viszont elkapna mert rosszul idõzítesz akkor tolj be 1 nimpo-t és máris megáll, ha jól elkapod 1 kombóból meg lehet ölni acolyte-on

box live id: itharius

dienesoft
Köszönjük.

rastaman
-.-

deep
Van sajnos. Ellenben vannak olyan játékok, amelyek NTSC-sek ugyan, de elindulnak PAL gépen is, ezeknél úgy van jelölve, hogy NTSC-region free. Szóval jól nézd meg mit veszel:)
Istencsászár
Az EA féle konzolos sport gémekkel nincs semmi baj, nemrég néztem meg ezt az NBAt, habár azt se tudom hogy kell játszani:) talán ez az elsõ rész amivel toltam... elég kellemes, szép, a mozgások korrektek, látványos. Majd a FIFA 2009:)

NBA Live 09 demo egész jónak tûnik így elsõ ránézésre (bár ez még nem végleges) és a Pure demo sem rossz, aki szereti a light-os könnyed játékmenetet, annak mindenképp ajánlom. A grafika is rendben van.

Biztos nagyon láma kérdés, de az xbox 360-as játékoknál van régiókód?

Mert USA-ból hozatnék játékot, ha esetleg nincs.

Köszi szépen.
Istencsászár
Ha fps akkor a Black is másztszí.

bardocz
Köszi!<#worship>
guardian hero
Shenmue 2
May Payne 1-2

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Istencsászár
Halo: Combat Evolved
Halo 2
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
Star Wars: Knights of the Old Republic
Jade Empire
Rainbow Six 3
Ninja Gaiden Black
Fable
Grand Theft Auto: San Andreas
Prince of Persia: Sands of Time
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
Burnout 3: Takedown
NCAA Football 2003
The Elder Scrolls III: Morrowind
Mercenaries
Crimson Skies: High Road to Revenge
Psychonauts
Madden NFL 2005
MVP Baseball 2005
Panzer Dragoon Orta
Beyond Good and Evil
Fight Night Round 2
Forza Motorsport
Jet Set Radio Future

bardocz
Régi boxra milyen mászthev nevek vannak?Azon is játszható codok közül melyik jóféle?Fable szerû rpg van-e rá?Láttam valami játékból gameplayt,de ez a kiválasztom mivel támadok,oké,támad,és ez ismétlõdik nem jön be.És a grafikája is pocsék volt boxhoz képest.
avengir
Nekem majdnem minden logitech termékem járt már "szervízbe" (újat kapsz ha a régi tönkremegy), egyiknél se problémáztak szval elégedett vagyok a supportal :D

https://hotshu.wordpress.com/

Elnézést visszavonom, egy dolog sosem adja be az unalmast,az Chuck Norris<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Igazából teljesen mind1 vagyvagy...Két ismerõs is van akinek elsõszériás boxa van,az egyik megvette a magyar megjelenés napján és azóta is vidáman mûködik mindenféle mod,hûtéspiszka és egyéb lófax nélkül nélkül.
A másiknak meg idén 3.jára van szervízben.
Ami elromolhat el is romlik by Murphy:D
Egyébként ha kicsit nagyobb hibaarányban is,de ez is kifogás kérdése,gyakorlatilag bármibõl kilehet fogni olyat ami beadja az unalmast rövid idõn belül legyen az tv hifi kocsi bármi,még a hatalmas pckörben agyonajnározott logitech g9-em is volt már szervízben 1 év alatt:)

Istencsászár
Enyém is ment egész nyáron, pedig elsõ szériás halál fia:D az új gépekkel meg igazán nincs nagy gond... aki meg most akar vásárolni már csak 60gbosat kap, aztán ha nem azt veszi meg hanem valami mást, akkor konkrétan hülye, mást nemlehet erre mondani, bár vannak rá szavak pl warezpisti stb, de ugye ez nemide tartozik.

Wii:
Akármivel játszottam max 1 óra és ráuntam....
Mario Galaxy rövidúton unalom...Metroid eleinte frankó aztán dögvész ugyanazt kell csinálni mindig és a játék helyszínein nagyot dobnának a látványosságok,ha a wii-n beszélhetnénk látványosságról.
Resident evil 4 szószerint a többikonzolhoz képest egy lebutított szar (nem nem a grafikáról van itt szó,nemérdekelne,de a fizika az MI a bugok..pföh)
Nincs rá tartalmas játék (leszámítva a retro játékokat)

Szóval ha ez a kettõ akkor 360.

Azért 35 mert a kutyának nem kell,a modloás csak hazavágja a gépet...
Én 60ért vettem a HMDI-s premiumot lassan fél éve nincs benne sehûtésmod sem extra hûtésbuzerancia,semmi,és tökéletesen megy,akár mostis ebben a dögmelegben egész nap...
Ha megakarja magát adni a gép akkor úgyismegadja elöbbutóbb lehet benne akár vízhûtés vagy utánhûtés bármi...

Ironmask
én az xbox360-at tanácsolom neked...

sokkal jobb mint a WII szerintem

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

red bull
<#hehe>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Istencsászár
Meg, és remélhetõleg 2 hét mulva elromlik, aztán költhetsz rá még 30at.

nyilvan valoan nem kerdeses h venned kell minden lakasban lenni ps2 ps3 x360 wii ds psp es egyeb eletben maradashoz szukseges dolgoknak is..szoval szep sorban szerezd be mindet..

35 ropi modolt boxert?megeri?!
de a 2 gigás kártya 5900-ért meg az uncharted 6990-ért elég jól hangzik

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

PoisonChihuahua
"PS3 elvetve :) PS2 is"

Miért??? <#wow2><#wow2><#wow2><#wow1><#szomoru2>
rambuu
Na kipróbáltam a Pure Demot!
Hát nem rossz, bár nekem annyira nem jön be, a Graf gyönyörû, de ez a játék inkább azoknak való, akik szeretik a MotoCross játékokat!

theone91
"Mielõtt feltennél egy kérdést, elõtte olvasd el az FAQ -t !!"

Gyökci... <#lama>

#49054 re pls válaszoljatok, thx
Blekk Síp
Nem frissítettem SRY. <#idiota><#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
De ez csak a Lénylabor nem a rendes játék nem?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

De mama elhiszi ezt nemtuggya!!:D

Aki átbasz, az basszon b-t is!

tarti19
természetesen igen:P