176915

-
Van valakinek eladó DJ Hero-ja? -
Azt nem mondanám,hogy szaggat.Belassul kicsit a közelieknél,de nem vészes.
Távoli kameraállásban nem lassul be,folyamatos a kép.
Esetleg próbáld meg újra feltenni,ha még nem próbáltad.
Én elég sokat tolom,de nem tapasztaltam ilyet. -
pk-val 6ezer, 990-ot meg összespórolok máshogy, nem iszok kólát csak vizet :D -
a FIFA 10-be csak nekem tünik úgy mintha szaggatna a visszajátszásnál kicsit ?
lövök egy gólt és darabosan játsza vissza, winchesterre is fel van telepitve,gondoltam "hátha" amiatt szaggat kicsit hogy dvd-ről olvassa, de nem. -
köszi a segítségeket sikerült -
Gamestoren van újonnan 5.000Ftért...Aligha találsz teljesen újat olcsóbban. -
haloval már lehet hogy nem. de tényleg nem sok semmi volt ott. esetleg még army of two. de halot lehet 4-en játszani....
-
Na akkor jól jártál ;) -
végignéztem, hát oylan látlagba 5000 ft-ba kerül, kéthelyen leltem 4490-ért.
+ ezekre rámegy még 1000 ft pk.
én most személyesen 3990-ért vettem. -
egs -
Akkor itt van fentebb a "Hazai konzol üzletek", ott kéne nézelődni. -
ez eredeti volt -
ja még annyi hogy a win live regnél akkor országnak ne magyart adjak meg hanem pl egyesült államokat? -
akk csinálok 1 új win.live-os at aztán kipróbálom és köszi a válaszokat -
Play & Charge-ból az eredeti nem tudom, hogy milyen, de az utángyártott iszonyat... 2 van nekem, abból az egyik akksi 2 hónap után már nem töltött, a másik ugyan tölt, de vagy 20 órán keresztül, aztán bírja kb. 4 órát. Most vettem SANYO Eneloop ceruzaaksikat (12 db + töltő volt 14k huf) és sokkal jobbak. -
jatekaim nem ér, sem vatera sem külföld. és dobozos, eredeti. -
Halo 3 a jatekaim.hu-n van már 3500-tól (én ott vettem a fémdobozost 4500ért)
playcharge kitre nincs tippem. -
Grizzly4x4 #74964 nem minden e-mail címet fogad el. például haveromnál elfogadta a magyar email címet nálam meg nem, de a hotmaileset tuti elfogadja a winlive-osat is. Után kell majd beírni a címet meg a telszámot is azt meg majd keresel valami angolt a neten -
Milyen emailt írsz be? Mert ha az Magyaro-ra van beregisztrálva live-on (pl msn), akkor az eleve rossz lesz! -
még nem tudok telószámot meg lakcímet megadni ,mert 1 lépés az email cím azt elfogadja 2. jelszó beírok egy jelszavat aztán ki írja hogy próbáljam később akármikor prómálom mindíg ezt irja ki -
Microsoft Play & Charge kit (XBOX360)
és Halo 3.
Menniyért lehet őket kapni? -
baca01 #74960 Úgy tudom hogy a maszek hdd-k továbbra is működnek, csak az utángyártott memóriakártyák mentek a levesbe. -
rudi101 #74959 Sziasztok!
BUÉK Mindenkinek! Azt szeretném megkérdezni, hogy igaz e az, hogy a legújabb Dashboard-nál tiltotta le a Microsoft az utángyártott vinyók használatát? hogy előtte elvileg ment még a régebbi dashboardokon. Meg, hogy most így akkor az utángyártott vinyó akkor kuka ugye?:S Vagy lehet e valamit csinálni h lehessen futtatni róla a játékokat? Válaszokat előre is Köszönöm! -
Leszarunk?-.- -
wwhúúúúúú dwe jó vlt ez as házipákinka :_D
-
És angol telefonszámot is adj meg, ahol kéri! -
Meg ne magyar címmel regisztrálj és hotmailes e-mailt használj.
Keress egy létező angliai címet! Én egy londoni autómosó címét adtam meg. :D -
amit ír, próbáld később -
hi regisztrálni akarom a boxot live ra és a jelszó beírása után ezt irje ki: xbox live signup is currently unavailable. please try again later
mit lehetne csinálni? -
köszönöm -
XBOX 360 demók
Köszi a linket,felvilágosítást
Mindig tanul az ember. -
Sziasztok valaki nem tudna adni olyan oldalt ahonnan lehet letölteni demókat? Sikeresen nem mentettem el az oldalt. Előre is thx. -
bigdawid #74949 Sziasztok.Van egy kis gubanc az Xboxommal.A játékoknál a képernyőn fekete pontok jelennek meg.A meükben nincs semmi hiba csak a játék közben.Mi lehet a baj.Illetve javítható-e ez a probléma? -
igen -
hali.
felraktam pár játékot a vinyóra.
az lenne a kérdésem hogy ha egy olyan játékot amit már feltelepitettem csak simán beteszem a dvd-jét az xboxba és elindul magától akkor azt automatikusan a winchesterről fogja olvasni ugye? -
Ez nálam is így van
-
de nekem néha bajom van a kábelfektetéssel. ilyenkor jól jön egy kis kávé, attól ellazulnak a "kábelfektető izmok" :D:D -
"OFF"
Nem küzd valaki KÁBEL problémáva???
Vagy ez már nem a kábeles topik?
Váltás történt mostantól "Grécsi" tanárúr....na álljunk meg egy szóra!topik lesz
Amugy meg helyesirás nemlétezik."nagyon régi"
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn
vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és
az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees
össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk
oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
Persze ez mind akkor igaz,ha az olvasó egyén megfelelő szókincsel rendelkezik.
És akkor ha már ennyire off Webforditás rulzz!!!
>> It looks like Microsoft started banning homebrew Xbox 360 (running freeBOOT or XBReboot) from Xbox LIVE.
>> Úgy tűnik, hogy a Microsoft elkezdett házi sört betiltani Xbox 360 (futás a freeBOOT vagy XBReboot) Xbox LIVE-BÓL.
Homebrew and Xbox LIVE don't go together, nor should they probably.
A házi sör és Xbox LIVE nem járnak együtt, sem kellene ők valószínűleg.

OFF the end -
:D:D -
Kíváncsi vagyok Dexter is egyenlőre szabdalja-e az áldozatait?! Vagy egyelőre csak felszabdalja, hogy utána csak egyenlőre kelljen utána vágnia? 
na jó, befejeztem :D