176915
banner
  • DöflingR
    Van valakinek eladó DJ Hero-ja?
  • Waczkor
    Azt nem mondanám,hogy szaggat.Belassul kicsit a közelieknél,de nem vészes.
    Távoli kameraállásban nem lassul be,folyamatos a kép.
    Esetleg próbáld meg újra feltenni,ha még nem próbáltad.

Én elég sokat tolom,de nem tapasztaltam ilyet.
  • akyyy
    pk-val 6ezer, 990-ot meg összespórolok máshogy, nem iszok kólát csak vizet :D
  • DeerHunter01
    a FIFA 10-be csak nekem tünik úgy mintha szaggatna a visszajátszásnál kicsit ?
    lövök egy gólt és darabosan játsza vissza, winchesterre is fel van telepitve,gondoltam "hátha" amiatt szaggat kicsit hogy dvd-ről olvassa, de nem.
  • szega96
    köszi a segítségeket sikerült
  • Rolika16
    Gamestoren van újonnan 5.000Ftért...Aligha találsz teljesen újat olcsóbban.
  • akyyy
    haloval már lehet hogy nem. de tényleg nem sok semmi volt ott. esetleg még army of two. de halot lehet 4-en játszani....
  • mateus33
    Na akkor jól jártál ;)
  • akyyy
    végignéztem, hát oylan látlagba 5000 ft-ba kerül, kéthelyen leltem 4490-ért.
    + ezekre rámegy még 1000 ft pk.

én most személyesen 3990-ért vettem.
  • Pacal17
    egs
  • mateus33
    Akkor itt van fentebb a "Hazai konzol üzletek", ott kéne nézelődni.
  • akyyy
    ez eredeti volt
  • szega96
    ja még annyi hogy a win live regnél akkor országnak ne magyart adjak meg hanem pl egyesült államokat?
  • szega96
    akk csinálok 1 új win.live-os at aztán kipróbálom és köszi a válaszokat
  • koryne
    Play & Charge-ból az eredeti nem tudom, hogy milyen, de az utángyártott iszonyat... 2 van nekem, abból az egyik akksi 2 hónap után már nem töltött, a másik ugyan tölt, de vagy 20 órán keresztül, aztán bírja kb. 4 órát. Most vettem SANYO Eneloop ceruzaaksikat (12 db + töltő volt 14k huf) és sokkal jobbak.
  • akyyy
    jatekaim nem ér, sem vatera sem külföld. és dobozos, eredeti.
  • Apus
    Halo 3 a jatekaim.hu-n van már 3500-tól (én ott vettem a fémdobozost 4500ért)
    playcharge kitre nincs tippem.
  • Grizzly4x4
    nem minden e-mail címet fogad el. például haveromnál elfogadta a magyar email címet nálam meg nem, de a hotmaileset tuti elfogadja a winlive-osat is. Után kell majd beírni a címet meg a telszámot is azt meg majd keresel valami angolt a neten
  • koryne
    Milyen emailt írsz be? Mert ha az Magyaro-ra van beregisztrálva live-on (pl msn), akkor az eleve rossz lesz!
  • szega96
    még nem tudok telószámot meg lakcímet megadni ,mert 1 lépés az email cím azt elfogadja 2. jelszó beírok egy jelszavat aztán ki írja hogy próbáljam később akármikor prómálom mindíg ezt irja ki
  • akyyy
    Microsoft Play & Charge kit (XBOX360)

és Halo 3.

Menniyért lehet őket kapni?
  • baca01
    Úgy tudom hogy a maszek hdd-k továbbra is működnek, csak az utángyártott memóriakártyák mentek a levesbe.
  • rudi101
    Sziasztok!
    BUÉK Mindenkinek! Azt szeretném megkérdezni, hogy igaz e az, hogy a legújabb Dashboard-nál tiltotta le a Microsoft az utángyártott vinyók használatát? hogy előtte elvileg ment még a régebbi dashboardokon. Meg, hogy most így akkor az utángyártott vinyó akkor kuka ugye?:S Vagy lehet e valamit csinálni h lehessen futtatni róla a játékokat? Válaszokat előre is Köszönöm!
  • Prody
    Leszarunk?-.-
  • GP2100
    wwhúúúúúú dwe jó vlt ez as házipákinka :_D

• koryne
    És angol telefonszámot is adj meg, ahol kéri!
  • raven87
    Meg ne magyar címmel regisztrálj és hotmailes e-mailt használj.
    Keress egy létező angliai címet! Én egy londoni autómosó címét adtam meg. :D
  • Minstrel
    amit ír, próbáld később
  • szega96
    hi regisztrálni akarom a boxot live ra és a jelszó beírása után ezt irje ki: xbox live signup is currently unavailable. please try again later
    mit lehetne csinálni?
  • adam46
    köszönöm
  • Waczkor
    XBOX 360 demók

Köszi a linket,felvilágosítást
    Mindig tanul az ember.
  • adam46
    Sziasztok valaki nem tudna adni olyan oldalt ahonnan lehet letölteni demókat? Sikeresen nem mentettem el az oldalt. Előre is thx.
  • bigdawid
    Sziasztok.Van egy kis gubanc az Xboxommal.A játékoknál a képernyőn fekete pontok jelennek meg.A meükben nincs semmi hiba csak a játék közben.Mi lehet a baj.Illetve javítható-e ez a probléma?
  • Harlekin
    igen
  • DeerHunter01
    hali.
    felraktam pár játékot a vinyóra.
    az lenne a kérdésem hogy ha egy olyan játékot amit már feltelepitettem csak simán beteszem a dvd-jét az xboxba és elindul magától akkor azt automatikusan a winchesterről fogja olvasni ugye?
  • Harlekin
    Ez nálam is így van
  • rastaman
    de nekem néha bajom van a kábelfektetéssel. ilyenkor jól jön egy kis kávé, attól ellazulnak a "kábelfektető izmok" :D:D
  • Harlekin

"OFF"
    Nem küzd valaki KÁBEL problémáva???
    Vagy ez már nem a kábeles topik?
    Váltás történt mostantól "Grécsi" tanárúr....na álljunk meg egy szóra!topik lesz
    Amugy meg helyesirás nemlétezik."nagyon régi"

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn
    vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és
    az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees
    össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk
    oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.

Persze ez mind akkor igaz,ha az olvasó egyén megfelelő szókincsel rendelkezik.

És akkor ha már ennyire off Webforditás rulzz!!!

>> It looks like Microsoft started banning homebrew Xbox 360 (running freeBOOT or XBReboot) from Xbox LIVE.
    >> Úgy tűnik, hogy a Microsoft elkezdett házi sört betiltani Xbox 360 (futás a freeBOOT vagy XBReboot) Xbox LIVE-BÓL.

Homebrew and Xbox LIVE don't go together, nor should they probably.
    A házi sör és Xbox LIVE nem járnak együtt, sem kellene ők valószínűleg.

OFF the end
  • DöflingR
    :D:D
  • rastaman
    Kíváncsi vagyok Dexter is egyenlőre szabdalja-e az áldozatait?! Vagy egyelőre csak felszabdalja, hogy utána csak egyenlőre kelljen utána vágnia?

na jó, befejeztem :D