176915
banner
  • Vanek
    hali! a resident 5be bejelentkezek 2 profillal,2 controllerrel,de nem enged coop módott,és osztott képernyőt se tudom hol kellene beállítani...vki help pls
  • Iceakos
    X-Box LIVE kódok, MS Pontok... psn,wii,wow,stb,

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4000,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    8000,-

Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5900,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    10500,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    4500,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    10000,-

Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4800,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    8700,-

Playstation Network Card $20 (USA)
    5500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-
    Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
    6300,-
    Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
    14000,-

60 Napos WOW kód (EU)
    6000,-
    60 Napos WOW kód (USA)
    6000,-

Érdeklődni az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet
  • Ragnar360
    oksa, el is fogadtam, pont 1 hely volt szabadon a list-en, bár tudok csinálni, egyet majd mindig fenn tartok hátha mas is felakar venni kitudja :DDD amúgy filmet néztem épp majd beszélünk meg minden
  • Ragnar360
    Miattad írom igy mindig, hátha reagálsz rá mondom :DDD
  • Ragnar360
    Soha nem fagyott ki a játék, ilyen hiba nincs benne - más oka lehet, talán az esés - kitudja mit h számol dolgozik a hardwer, ezt csak azért mondom mert mw2 megy, írtad
  • Rolika16

• koryne
    Kipróbáltam, nekem minden rendben volt ott és eddig máshol sem jelentkezett ilyesmi...
  • DöflingR
    Persze, nem gond! 3. tournament-ben a második pálya elején.
  • koryne
    Kíváncsivá tettél, melyik az a rámpa?
    Ja és téged is és Ragnart is felvettem, ha nem gond, hogy legyen motivációm a Trialshoz :)
  • rastaman
    mondtam én neked, hogy ha ledobod a boxot, nem pattan vissza a földről, de soha nem hiszel nekem!! :D
  • Pacal17
    CoD5? Olyanról én még soha nem hallottam!
  • Napster70
    kösz a bókot kösz puszilátom te is eltod rontani a három szavas mondatodat:P
  • DöflingR
    Azokhoz szólnék akik rendszeresen nyúzzák a Trials HD-t! Valakinek jelentkezett már az a jelenség hogy egy adott pályánál akárhányszor próbálod kifagy a gép? Kereken tízszer fagyott meg a gép ugyanannál a kis szemétláda rámpánál. Mind a tízszer elég szépen berezgett a kontroller, akár még egy profi vibrátornak is elment volna :D:D A vicc az egészben, hogy a gép tegnap esett egy nagyot, de viszont több órányi mw2 után semmi baja sem volt :)
  • Rolika16
    tye jó tucc magyarú !
  • DeerHunter01
    kössz szépen a válaszokat :D
    csak furcsa volt,mert pont akkor cseréltem elemet és megint villogott, de fel kell töltenenm, úgy látszik elfelejtettem :D
  • PoisonChihuahua
    "...és neki kellene a love profil de..."

• PoisonChihuahua
  • akyyy

bocsi:D
  • Napster70
    bocsi megint nem egyértelműen írtam az öcsém felhasználója szijjas néven fut ezt kihagytam :S végére csak összejön amit akarok:D
  • Napster70
    Haliztok elnézés kérnék a kavarodás miatt mert véletlen öcsém felhasználójával írtam azt hogy gamertag: Napster70 és neki kellene a love profil de nem nekem kell és ez az én nevem szal utólag is elnézést kérek figyelmetlen voltam remélemmajd nekem lesz a profil megcsinálva és nem szóltam túl késön:) halisztok szép estét
  • Evogordon
    Egy héten kb2x veszem elő de most hirtelen engem az Assassins 2 nagyon leköt. Game of the year
  • DöflingR
    Neked kell tölteni valamit, mégpedíg az aksit:D
  • Ragnar360
    azt jelenti, h merül
  • piamania
    Merül az elemed vagy az aksid.
  • DeerHunter01
    az mit jelent ha a kontroller játék közben villog ?
    vezetéknélküli, és körbe körbe világit mintha töltene valamit és forgatná :)
  • PoisonChihuahua
    PoP-ban pedig tényleg nincs coop. Tudtommal. Link
  • Totti5
    Kérdezz után a fórumon hogy megbízható e vagy kérj neveket akikkel üzletelt már és járj utána, továbbá vana fórumon egy becsületpontok topik ott is nézz utána!
  • Ragnar360
    nemtom miröl beszélsz - nem is jatszol már vele :) - majd megnézem a mappokat - extremesekkel azota nem nagyon foglalkoztam, egyszer átvitem azt annyi, majd talán rámek azokra is
  • akyyy
    hogy érdemes jatekaim-on rendelni, vagy cserélni játékot? cserélnék egyet, vagyis irtak rám, kinek kell előre küldnei a játékot, mi van akkor ha elküldöm de még nem érkezett meg az övé, és nem is érkezik meg, de ő vállig állitja hogy elküldte....

bár ezek nem olyan hű de eget rengető játékok, de azért mégiscsak..:)
  • Vanek
    kösz a segítséget,pop-olt azért gondoltam,mert a dvd tartójának a hátuljára rá van irva hogy player 1-2,és coop2..
  • Evogordon
    Azért még sok pályán jobb időket mentem mint te főleg a hard és extreme pályákon :D
  • Grizzly4x4
    Prince of persiába nincs coop lehetőség. Resi 5-be viszont van lehetősék live-on, system linken, vagy osztottképernyőn kooperatívot nyomni, kell hozzá két profil meg 2 kontroller, ha ezek után valami nem egyértelmű akkor még egy angoltanár is. De szerintem biztosan menni fog
  • Ragnar360
    :DDD - nemtudom, majd figyelek
  • Vanek
    kell esetleg 2 profilt csiálni?
  • Vanek
    hi! Hogy lehet egy játékban egy gépen egyszerre két controllerrel játszani? Pop prodigy és Resident evil5-el szeretnénk játszani,ám egyikben sem ajánlja fel a coop- mód lehetőségét? vki help pls
  • koryne
    Megkérdezhetem, hogy miért írsz mindig úgy, mintha illuminált állapotban lennél? No offense, csak kérdezem :)
    Mellesleg nem vagy kispályás GS Completion-ben...
  • koryne
    Akkor tök jófejek voltak, fizettek a reklámozásért :)
  • Prody
    Mps? xD micropoft soints
  • Apus
    király
  • akyyy
    LG-t használtam avatarképként meg témaként. erre ma jött gratuláló email, + a kód. be is írtam, nem átverés, bár nem sok az a 200, de sok kics sokra megy:D