176915

-
+++++Ismét a szokásos korrekt módon vásárolhattam ICEAKOS-tól ....
akinek szüksége van MSpontokra, vagy live előfizetésre, illetve egyébb dolgokra, az keresse ICEAKOST, mert megbízható.+++++
-
még annyit, hogy a hang szempontjából 2 lehetőség van.
a legjobb amit én is alkalmazok, hogy egy HD VGA kábelnél lesz a monitorhoz egy kivezetés a képnek, és mellette 2 rca egy piros, és egy fehér.
ezeket vagy egy erősítőbe csatlakoztatod, vagy ha nincs, akkor a monitorokon szokott hangbemenet lenni.
egy 3.5 jack dugó. ebbe a 2 rca-t egy közösítővel be tudod csatlakoztatni, alkatrészboltokban tudsz venni iet.
ha kell még infó, vagy kép ezekről, akkor szólj. -
Renátó1985 #75301 az xbox király a halo is király ha más cuccát nem fikázod az is király
-
tevenyereg #75300 Köszi a segítséget
-
Ragnar360 #75299 lol ennyi uj üzenet is régvolt fél nap alatt...
Prody - te nagy fogyatékos vagy az egyszer biztos....és ez tény, ahogy te mondanád :)
Ahogy írsz és amiket, mint egy kis 7-8 éves hülyegyerek -.-
Az xbox egy szar, szia -.- -
naná.
sima tv-n elég ronda, monitoron kicsit sötétebb azért a kép, mint hdtv-ken, mert kevessebb a fényereje, de szinte ugyanaz a minőség.
sima tv helyett naná hogy monitort válaszd! -
majd Landor csinál neked, feltéve ha nem mondod, hogy fos a Halo:)
Prody az, hogy a PS3rlz, az nem tény, csak vélemény. tonnaszám van azon is fos. gyűrtem vele egy ideig, nem kivánom vissza egyelőre. ez is vélemény. különben meg legyél csak hű a bogzhoz, azon doboltál sokat:)
na megyek gémkjúbozni azon nincs fos:D (legalábbis a gyűjteményemben)
-
tevenyereg #75296 sziasztok.érdemes rákötnöm az x-dobozomat lcd monitorra?(nem HD,most "régimódi" TV-n jáccok)
-
nem ez az egyetlen gamertagem van
még a halo 2-vel is nyomtam amikor meglett az xbox :D -
BZS #75294 Egy olyan kérdésem/kérésem lenne, hogy hogyan kell megcsinálni/megcsináltatni, hogy nekem is a gamertag-em legyen kint a nevemnél? Ki az illetékes, vagy hogy megy ez?
Gamertagem: bzs1988
Köszi!
-
Jaja mert engem nem idegesítesz fel
-
már meg sem merem említeni hogy a profilodon egy szál halo játék sincs:D de komolyan! -
PS3 rlz nál kimaradt az szvsz :) de ez tény alapból
érvelj nyugodtan meghallgatom, de ne úgy kezd, hogy nem játszottam vele... tudod én úgy nem szarozok le semmit, hogy nem játszottam még vele... ismerek egy-két ilyen embert, akik ok nélkül szaroznak valamit pedig halál fogalmuk sincs róla mit beszélnek.. na azokat

Halo 1 a jó! -
de akkor csak egymást tudnánk idegesíteni, az meg nem tartana sokáig! -
Miért baj az ha valaki érvel? te megint beleszőtted hogy szar a halo és évente jön ki ugyan az ami önmagában is baromság még ha szvsz is + a PS3 rlzot sem hagytad ki:)
biztos én vagyok a fasz, na mind1... -
á bazzeg és totti megint kezdi a fejtegetést nem hiszem el hogy ne mtud elmenni mellette :DD
eddig csak faszkodtam, de most komolyan mondom, hogy a halo kibaszott gyenge játék -
nyissunk új totyikot együtt! -
én még mindig flémelek -
Najó én befejeztem itt... írtam, hogy SZVSZ de már jönnek az okoskodások. Nem is olyan rég írta valaki, hogy ha szarozol írd oda hogy "szerintem/véleményem szerint" és átugranak rajta... -
Ahogy elnézem te sem sokat játszottál a 3al és az ODSTvel:D:D:D
Amúgy az első rész volt a leggyengébb a monotonítása miatt. A 2. a legjobb, a 3. konstans jó az ODST meg tudott egy kicsit újítani és új pályára terelni az egészet és ami a lényeg hogy Mesterszakács nélkül tette. Pont az a játék amihez kell egy kis idő mire beletanul az ember, mert nem azzal kezd hogy tömegharc, de ez a hangulatából is jön, aztán később olyan csaták vannak hogy csak ne, de a játék felépítésa olyan hogy ez váltakozik, hisz nem egy karakterrel kell menni végig hanem többfélével más időpontokban mivel az egész játék egy visszaemlékezés, visszautalás a csapat tagjaira az újonc álltal aki elszakadt tőlök és lemaradt mindenről, persze most ő a hős ővele kell felfedezni hogy mi is történt... tehát ODST minden csak szar nem, igaz csak kiegészítőről van szó, de scifi műfajban hozott valami újat mert ötletesen van felépítva és kivitelezve illetve multiban is megújult egy jópofa új mod álltal, de ezt már megszokhattuk a bándzsitól hogy mindig kitalálnak valami ötletes dolgot. -
Ez már nem vicc, hanem "komolyra fordítva a szót" téma :D eddig flameltünk csak :cccc -
De játszottam mindegyik részével... nem, nem hagytam abba az elején, de végig se vittem... az 1-et élveztem még nagyonnagyon... de a többi szvsz szar lett és évente jön ki egy újabb és újabb, ami tök ugyanaz... 100000x élvezetesebb game-k vannak ps-re -
lol, ez viszont már kurvára baromság... -
szted szar a halo? akkor te még nem is játszottál vele az tuti!!! ez az egyetlen magyarázat -
kkthxgtfobai_banplox
Apus: nincsenek otthon ?:D Halo 1 még jó volt, tetszett az egyedi gameplay. de a 2-3-odst egy rakás szar sajnos :/ -
ez nekem már magas... -
Halo nemfos. aztcsak a psnácik terjesztik:D
-
az első része tényleg egy unalmas fos -
nem gondolta komolyan, de te már megint fejtegetsz itt. miért ilyen FOS a humorod? -
egyben reagálnék az utolsó pár hozzászólásra röviden, hogy ne kelljen külön
AC2 zsír
Halo FOS!
Forza 3 FOS! ehhez indoklás is van: öregpapás játék, semmi versenyfíling. FOS!
de hogy jófej legyek. múltkor kipróbáltam a guitar herot és rájöttem hogy nem is FOS! elég poén volt
ez a topik egy FOS!
-
mi volt ez a FOS hozzászólás? legalább küldj el a gecibe vagy vmi
ne fogd vissza magad
-
az nem provokál senkit, unalmas -
De nekem nem jön be... talán a 2-t kipróbálnám, esetleg megtetszik, de akkorisegyfos :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Apus aka mdsca13 , PisiSuna -
PS3ra is van:D -
csávóhoz nem is, legfeljebb a csajhoz, hogy: fos a palid zavarde' tukunk? 
Prody mijaza ps? -
Ezt a csajos példát elképzeltem:D -
AC2 tavalyi év legjobb játéka volt számomra erős küzdelmben a Halo Warsal és a Star Ocean 4el. -
Renátó1985 #75266 amúgy én sem szeretem ha valakik valamiről kijelenti, hogy az egy fos vagy hányadék esetleg szar
ez így mindig bántó számomra főleg ha olyan dologról nyilatkoznak ami nekem tetszik
miért nem lehet egyszerűen azt írni nekem nem tetszik
az utcán sem mész oda más emberekhez, hogy:
te figy a csajod egy szar geci ronda zavard már el
-
Assassins creed egy fos -
Fos vagy e ? xD:DD:DAd-ssad