176915

-
Ne add el! Maradjon a kis gyűjteményedbe. -
Ragnar360 #75422 Eladó!, sürgős!
Assassins Creed 2, Fable 2 (magyar) mind2 hibáatlan, PAL, karcmentes, tökéletesen újszerű állapot, csak utalás (postai utanvét sok) - legjobb lenne a holnapi (szombat) otpre való befizetés az egyből itt van
A játékot elsőbbségivel küldöm, buborékos borítékban - árat megbeszéljük
Írj! -
jah értem...
meglehet szokni.
x gomb amúgyis jó helyen van mindig könnyen elérhető!!!
:D -
Én nem mondtam hogy ez gond. Csak nem rég óta van xboxom és fura :-) -
az add-on lemezhez mindenképp kell az alapjáték. -
-
ha ugyanannyi, akkor is logikus amit Gideon mondott -
hisz te egy bűnöző vagy -
Renátó1985 #75415 írtam is hogy 9-12 az első 2 hónapban 12 a legtöbb hamar lemegy
de pl a bioshock 2 előrendelésben most 9ezer
meg itt sem a plázában kell vásárolni vannak online shop-ok nagyon olcsók -
Hát igen!
Ausztriában is kb........................ -
ja csak ott másabbak a fizetési viszonyok, ott még egy takaritó is megengedheti magának ezeket a játékokat :D -
Azért egy új játék Angliában is 12k ...
USA-ban olyan 10k -
persze, épp most is, igaz ez legalágis, hisz egy OB-t töltök le. de nem tagadom hogy nálma is vannak warez cuccok, sorozatok, filmek, stb, de boxra nem, mert nincs flasseltetve.
-
-

-
Renátó1985 #75408 csak otthon kerülnek tizenezrekbe a játékok ez a legszomorúbb
angliában a legújabb játékok is 9-12 ezerbe mennek 1 éves játékok pedig 3-5 ezerbe
-
A konzol nem drágább itthon, ugyanannyi mint máshol. USA-ban olcsóbb kicsit... Persze itthon kevesebb a fizetés, ezért tűnik drágának. -
Van olyan hogy Fallout 3, és van olyan is hogy Fallout 3 game-addon pack.
az utobbi van meg egy srácnak, akkor ez nem olyan mint a gta dlc-je, hogy ahoz nem kell az origi lemez? -
Mielőtt bármit mondanék, csak egy kérdés. Filmet, zenét, vagy játékot töltöttél le valamikor ? Ha nem is Box-ra az utóbbit...
Másrészt, egy kis érdekesség.
Jogból fogok vizsgázni, jövőhéten, és nemrég beszéltük a tanárral, hogy a magyarországi PS3, illetve Xbox360 miatt, bárki aki venné a fáradságot nyugodtan perelhetne. Mivelhogy a PTK-ban benne van, hogy amennyiben a szerződés //itt a szerződés-t adás vételre kell érteni/// tárgya valamilyen hiányt szenved, a jogosult fél követelhet kártérítést, árleszállítást, cserét. És mivel se a STORE se a LIVE nem támogatott hazánkban, mégis drágábban adják a két konzolt mint máshol, ezért nyugodtan lehetne az MS-nél ugrálni. És itt jön be az, hogy meg tudom érteni azokat, akik nem vesznek meg minden játékot, tizenezrekért... -
jah és persze ha értékesebb a városod sokkal több zsét kapsz :) -
Ha összegyűjtötted az összes pecsétet. -
én nem :)
de inkább beszéljünk a játékokról.
Assassins Creed 2-be mikor fogom kb megkapni Altair ruháját ?
meg lehet fejleszteni a várost annál a makettnál, az mire jó ? -
pölö te? -
ez igaz, de erről már volt egyszer itt vita -
nem azért ,de kicsit szánalmas ahogy itt egyesek megjátszák a "jófiút" -
eddig is jöttek a kiírás ellenére:) -
Nincs kiírva, hogy nowarez/flame :D Most jöhetnek a núbok -
Matt93 #75396 Azért mert parasztok és így nagy a pofájuk! -
mert vicces szivatni a hülyéket! -
Mert megérdemli :| Hisz egy bűnöző -
Imádom, amikor ilyen értelmes emberek válaszolnak. Csak azt nem értem, hogyha nem tudtok értelmes választ adni, akkor mi a szarért írtok egyáltalán ? Pláne ilyen stílusban. -
:D -
Renátó1985 #75391 először fordítva tedd be a lemezt után a menni fog -
HI!
Kicsit nem nézem a forumot azt mik történnek.Hova lett a warez+acsi logo? -
Tomazoe #75389 Szopkodd ki
-
semmit. -
Vedd meg a boltba. -
Matt93 #75386 Sziasztok!
Olyan problémám van hogy letöltök egy játékot kiírom és berakom az xboxba akkor bejön a játék helyett az xbox logo, mit csináljak? -
Az új gammákon rajta van a legújabb dashboard frissítés.
Szvsz ne buheráld meg a gépet,a Live egy nagyon jó dolog,próbáld csak ki az új Army Of Two-val... -
attól függ milyen flash van a gépeden, ha régebbi akkor kell majd valószniüleg egy activate dvd h menjenek a legújabb játékok de szerintem keress meg valami torrent oldalt ahol van fórum az xboxról ,mert itt mindjárt jön a NO WAREZ, stb...