176915

-
Gyerekek, Halo 3 multi vagy MW2 multi nyomába sem ér egy jó kis UNO multi élménynek. Aki szeretne multiba UNO-zni az vegyen fel nyugodtan. :) -
Elbasztam a #75499-ben..
Tehát ha van fölös 1 perced akkor a jobb felső login gombnál jelentkezz be az xbox live-os email-el és utána kattints az alábbi linkre ahol a csillagoknál értékeld. Félreértelmeztem először az acsivmentet.. Köszönöm
LINK -
Basszus, meg kéne szereznem nekem is ... :D -
nekem nem rémlik, de lehet így volt.
amúgy kitoltam mindegyik codot veteránon (2,3,4,waw,mw2) 360on :D -
Ha van fölös 10mp-ed akkor kattints az alábbi linkre, hogy hozzájárulj az acsivmentemhez :) thx!
link -
WAWban ha jól emlékszem újratermelődő ellenségek voltak, szal azt már azért el se kezdtem Veteránon.. -
pedig a waw és a 4 is sokkal nehezebb volt ennél. főleg a waw az egyik japcsi pályán, mikor ki kellett égetni őket, azok meg ezerrel jöttek ki a föld alól a kis rejtekhelyeikről, áááá, na ott azt hittem becsokizom, olyan nehéz volt megcsinálni. :o -
áááá unalmas sétagalopp
-
és válaszd*
Nincsmit.=) -
thx ez a star wars force unleashed-hez írta a skineket akartam bekodolni, azt nem értettem pontossan mit akart ezzel a szöveggel...biztos hogy belenyúl az automata mentésbe...sebaj megnézem a skineket...nembaj ha nem menti el a gép...:D
thx a fordításért. -
Nyersforditásban ennyit:
A játék nem lett mentve, mert (valami a jelmez/ruhával?) kodok engedélyezve vannak. Ahhoz hogy kikerüld ezt, engedélyezd a kodot egy olyan pályán, ahol van auto-save pont. Miután elérted azt a helyet, öld meg magad, vagy nyomj Start-ot, lépj ki a menübe, válaszd és a Continue-t.
Most eltudod menteni manuálisan a játékot.
Ha vmi nemjo, akkor javitsatok..=) -
ez vajon mit akar, valaki lefordítaná nekem?
ENABLE save game WITH cheats ON
The game cannot be saved when non-costume codes are enabled. To bypass this, enable the code on a level that has an auto-save point. After reaching that location, intentionally die or press Start. Exit to the main menu then select "Continue". You can now manually save the game with that code still active. -
Halljátok, elég brutál a CoDMW2 Veteranon:OO:D
De az még keményebb, h le fagyott az egyik pálya után xD
-
Renátó1985 #75490 nincs mit zavvi-val még nem volt gondom, de a shopto a legjobb 1-2 nap alatt ott van a játék ingyen postával -
THX a dicséretet...:D
de még mindig nem tuom miaz...:D -
Amúgy én is jah -
Na én a 150.ik próbálkozás után voltam és.... -
egy fontos dolgot kihagytam:
azért tovább bírtam a mint a halo-t! -
pont az autós résznél hagytam abba. eleinte tetszett mert tényleg jó ötletek vannak benne, de az a FOS irányítás ecsém...
aztán eljött az autós rész és az 50. próbálkozás után már nem került be a gépbe a játék
-
Bár mostmár visszagondolva jót röhögök magamon mikor 1 óráig ott mondtam a magamét és mint valami elmebeteg sikitoztam XDDDD -
Tök jó vagy!:D te vagy az első aki a 'hd monitor' fogalmát tudja 2. osztályban!!!!!!!!!!!!!4444444444négy -
Akkor bent vagyok! FOS FOS FOS!!!
Alone in the dark egy vicc... Wii-re volt meg de annyira felbaszott az a kikúrt szaros játék percenként azt hittem megdöglök már odavágtam mindent mindenhez, de legalább végigvittem!!!44
Főleg amikor egy autóval kellett menekülni és a végén elcsesztem, elejétől... -
köszönöm most már ha 2-essel is de átmentem 2.osztályba...:D -
oké, új szabályok: aki szerint a halo jó játék, az nem játszik! 
mindegy, elcserélem, max megy a fosdobozba az alone in the dark, sega superstars tennis és társai mellé
-
nem néztem róla se videót, se képet, se review-ot, kb azt sem tudom mi az, de akkor is FOS
-
fos, viszont a bejárható terület az vmi qrva nagy -
monitort kötöttem rá. xboxot lan kábellel vagymi a neve, de azt csak akkor ha régiózáras tartalmat akarok tölteni. -
WarLock0722 #75476 Fos -
a Fuel fos vagy nem fos, mit mondtanátok? lehet, hogy lesz egy cserém -
2es, leülhet. -
huhú több is van számontartani nehéz.... -
WarLock0722 #75472 Kössz, akkor szerintem beszerzek egy Xbox 360 Elitet egy Xbox official VGA kábelt egy Forza 3-al és elleszek egy ideig. :D Amúgy videóban van SD, HQ, Poor HD, HD 720p, HD 1080p -
monitorra kötve van 1440x900 és 1680x1050....az első nagyobb dashboard frissítésnél, mikor megújult, asszem akkor rakták bele... ennek vagy 2-3 éve. -
huh ez nem világos nekem.
olyat ami nem használja ki a felbontásomat... hát 1-2 portolt játék, meg avis szar filmek, stb.
jah nem vitattam soha, hogy egy fullhd-s nativba szép, szép az avis film is, ha natívba fut.
de hd monitor nincs. viszont fullhd monitor van az egy dolog, a tv-ről jött a kifejezés, mert ott van hdready és fullhd.
monitoroknál viszont mivel állítható, csak a lejátszot szoftver minősíthető...videóban HD és SD. Eddig ieneket hallottam, vagyis erről tudtam.
bár nem mintha nagyon szöröztem volna a témával kapcsolatban....
-
WarLock0722 #75469 Egyébként az Xbox támogatja a 16:10 es felbontást ha már a monitoroknál tartunk? -
mondj nekem olyat, ami kihasználja a felbontásodat. Játékra gondolok természetesen. :-)
Szabad szemmel nagyon nem látsz már különbséget a kettő között, nálam pedig a HD monitor az a 1080p vagyis az 1920*1080 as felbontás, álomszép ilyenfelbontású filmekkel. -
FullHD monitorok jah, de HD monitorok azok mik...:D -
egy ideje már az :D -
WarLock0722 #75465 Vannak HD laptopok is amik ugyan 15" widescreenek de 1920x1080 felbontásúak, és Full HD van "rájuk írva" -
ez gondolom világos miért kérdeztem...
van olyan monitor ami nem HD minőségű.
egy régi 1280x1024 az mien monitor? az nem tartozik a HD minőségbe?
vagy csak én nem halottam erről a kifejezésről?
mert fullHD az rendben hogy 1920x1080, de nem ez a legszebb, hanem a 2560x1600.
jah és hogy mien csati van rajta, attól HD monitor?
nem meghazuttolni akarom, csak kérdezem, hogy mióta létezik ez a minősítés?