XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
én vágom mit mondasz,de sztem ez baromság
nézd-picim-akkor lenne értelme,ha azt mondanák,hogy bizonyos mennyiségû G-ért jár ennyi és ennyi tartalom letöltése ingyen,ami amúgy fizetõs
és ez esetben igazad is van, neked aki fizetett a játékért elõjogod van azzal szemben aki nem,de ez ugye lekövethetetlen ezt tán te is belátod
DE
mivel nem így van, szted mi értelme van?
fame-ed lesz kb másik 20-30 hasonló gondolkodású ember szemében
na ez nevetséges
és ez az ami LOL

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

PoisonChihuahua
Az más, a WMP11 nekem is megy, de pl. nekem Vista Basic-em van amin ugye nincs MC, így az nem megy 360-on. A két dolog különbözõ.
XuChi
Sziasztok.

Lenne egy olyan kérdésem hozzátok hogy:

A héten tervezem egy xbox 360 arcade beszerzését. De látom nincs hozzá vinyó. Egyenlõre nem is lessz mert nekem ez most sok lenne mellé. Kérdésem az lenne hogy van itthon egy 2.5" hdd usb2.0 házban. Ezt ha rákötöm a box-ra akkor tudom ugy használni mint a gyári x360 hdd-t???

Választ köszi.

PoisonChihuahua
Tudomásom szerint sajnos sehogysem lehet. :(((
Azért nem ugyanaz a kettõ...

PSN: berghold

arty
megcsinálták, nem kötelezõ streamelni :)

pascal: ha mortalozni akarsz, vedd meg a deception-t ebayen (xbox1, de megy 360on)

az armageddon régiozáras, a shaolin monks nemmegy 360on :((((

Forza.

Ez egy elég nagy marhaság szerintem. A 360 alapból fogyaszt rendesen, és akkor még mellette menjen egy desktop gép is?

Nem tudom mi a f..ért nem lehetett megcsinálni önálló media centerként?

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Pacal17
Fájdalmasan tapasztaltam ma, hogy a arcadeos Mortal Kombat 3-mon régió zár van... (not avalable in your current location) Nem lehetne ezt valahogy kijátszani? Nagyon kéne a stuff...

PoisonChihuahua
Nekem nem fáj, hogy õk elõttem pörgették ki 1000 G-re, de akkor azt mondd meg nekem picim, hogy minek vannak achievement-ek és miért van G rendszer a játékokban? Egyáltalán minek vannak leaderboardok? Hmmm?

Fúúúj, számûzzük a Leaderboardokat a játékokból és mindenhonnan, mert értelmetlen versenyhez vezetnek.... lol
ThugEdge
csak mert reagáltál nekem így én is neked és csak neked exclusive:
ja és neked az fáj,hogy õk kipörgették 1000-re és te nem lehettél ebben a semmi értelme versenyben elsõ
dzsíszusz fakin krájszt
ne vedd már ilyen komolyan a videójátékozást,mert hülyévé tesz
a káröröm hozzáállásodhoz meg külön gratulálok, majd hozza testvér úgy az élet,hogy rajtad fognak röhögni-ne holmi videójátékra gondolj- és remélem nem fog jól esni,hogy a te szerencsétlenséged másnak örömöt okoz

PoisonChihuahua
Sehonnan, ugyanis a Media Center nem külön letölthetõ komponens. <#puszis>
valaki tudna küldeni egy linket hogy honnan tudnám letölteni a media centert xp-re?

Xbox 360 Gamertag: FireGrenade HUN

PoisonChihuahua
Egyébként errõl a "miért jó az neked ha kibannolják a másikat" dologhoz, csak annyit fûznék hozzá, hogy megvettem eredetiben a SW:TFU játékot és olyan jól haladtam benne, hogy gondoltam megnézem a MGC.com-os leaderboard-om, hogy hanyadik helyen állok Mo-on.
Már aznap voltak olyanok akik kipörgették 1000G-re.... vajon hogyan.
PoisonChihuahua
ÚGYVAN!
Istencsászár
Reméljük:) tiszta lájvot és törhetetlen xboxot a népnek!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PoisonChihuahua
"vagy ez csa a szokásos magyar féle káröröm dolog?"
Igen az!

Egyetértek azzal, hogy végre ki kéne "tisztítani" a LIVE-ot!
Istencsászár
Jah a forrás:
Xbox 360-ból Windows Media Center

írd be googléba hogy "xbox 360 windows media center" millió infot találsz róla hogy ha érdekel komolyabban

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
"Kevés xbox360 tulajdonos tudja pontosan, hogy az õ X-boxa mire is képes. Hisz egy xbox nem csak egy játékgép, hanem komplett média központ is. Akár, hálózaton keresztül, hallgathatjuk kedvenc zenéinket egy jól megérdemelt FIFA-zás vagy épp PGR4 közben. És persze most már avi-t is lejátszhatunk vele, ha akarunk. De ezenkívül az Xbox360, még rendelkezik egy komplett Windows Media Center képességgel is. Mindösszesen a belsõ hálózatunkon az egyik PC-nek rendelkeznie kell egy Media Centerrel. Tehát egy Windows Vista Ultimate, Home Premium vagy ép Windows XP WMC editionnek kell rajta futnia, és már is használható az X-box 360 Media Centerként. Így minden pc-s multimédiás tartalmat akár TV elõtt is megtekinthetjük. Ahhoz, hogy ezt beállíthassuk a következõ lépéseket kell elvégeznünk."

http://www.xbox360hungary.org/website/content/view/139/56/

Az itt látható youtubes videoban feltûnik egy windows mediacenter menü, ez tényleg benne van? (nincs még xboxom)

PS3 ID: hdcsaba

Sephi
Nem egyszer volt rászólva!!! Priviben, MSN... utóbbin meg értelmesnek is tûnt... akárhol van ott ilyeneket csinál, nem értem miért nem bannoljatok ki a francba.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jah, hogy ez a Ragnar360 egy ilyen szokásos helyi köcsög aki bosszantja a fórumozókat? Akkor ok leszarom ezt a parasztot.<#vigyor2>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Istencsászár
Így van, és szó nélkül törlöm ahogy eddig is...

Sephi
Ti vagytok a hibásak mert válaszoltok neki. Nem látjátok, hogy retardált szegény? Ha nem sért meg senkit CAPS-al akkor nem érzi jól magát.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SD456
Remélem igaz<#smile>

PS3 ID: SDani456

Hi all, nemtud vki konkrét dátumot a fall upadate megjelenésérõl? napra pontosan?
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ThugEdge
hagyad már, régen a telepen az ilyenek ültek kint a ketrecen kívül és szaladtak el a labdáért,mikor kirúgtuk és soha de soha nem állhattak be,de mindig ott ültek és mindig hozták a lasztit<#mf1>

theone91
"Totti"

Tetszikérteni?

Írtam valamit a 50018-as üzenetedre.Hogy jön ehhez a #50020 -as,amit nem is te írtál,és ráadásul késõbb is íródott ugye?
Hát biztos én vagyok a hülye,de nem értem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ThugEdge
nem járok livera te nyomi,nincs annyi idõm játszani sajnos
szal bebuktad kistasi
csak érdekelt volna,mit nyersz vele

reménytelen vagy...

#50020 nézegesd ezt a hsz-t! - az hogy szerinted én wrzolok...döntsd el te magad - de ott az aláírásod is az is jó :)

ThugEdge
nem vágod,hogy a 50018-asodra írta?
a jobb alsó sarokban nyomon követheted,hogy ki mire válaszol cica
amúgy meg miért jó neked,ha kibannolják a moddolt gépeket?
több pénzed lesz? jobb állást kapsz? jobb csajod lesz? jobb kocsid lesz? nagyobb kéród lesz?
télleg magyarázd el miért jó neked?
vagy ez csa a szokásos magyar féle káröröm dolog?mert,hogy sokan szeretnek vagdalkozni azzal, hogy "tipikus magyar hozzáállás:lopjunk el mindent,amit lehet" akkor ez szted szép dolog,amit te mondasz?a kárörvendés?

#50018 -ban mire válaszoltál?

Valahogy nem látom a "válasz xy üzenetére" részt...

Xbox 360 vásárlós kalandjaid leirására visszaemlékezve te is flashelt gépet vettél,akkor minek várod azt a bannolást annyira?Vagy reménykedsz hogy te is benne leszel?

arty
szerintem nagy - fõleg a hang butul le keményen :) de probáld ki, hátha neked megfelel.

Forza.

DöflingR
23 óra alatt végigtoltam a story módot.A 100%-os végigjátszást 69 órányi játékkal értem el.

Erre a bannolásra már válaszolt a warez piac. UNBANNED XBOX LIVE

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

SD456
Szerintem ez a Samsung monitor jó lenne az Xbox-hoz én egy 22"-os 226BW-t használok hozzá azon nagyon szép a kép VGA kábellel.

PS3 ID: SDani456

Remélem jön a legnagyobb banhullám amit eddig csak eltudnak képzelni egyesek :D

Vki írta tegnap, h a Halo 3 updatettel 5000 embert kiszórtak...

Most jön ez a 24 órás leállás, nagy elõkészület lehet nem mondom :)

Azt írják stay tuned for more deteils features v vmi ilyesmi, meg megvan advan egy webcím is...

<#eljen>

bexinho
pcx.hu -n a monitorok elég kedvezõ árban vannak. Innen már rendeltem, csak kérdés, hogy melyik felelne meg legjobban az X-hez.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
Hol érdemes monitort venni interneten?
Ugyanis szeretnék 45k körül 22"-osat beszerezni az xboxhoz, mert TV-re nm igazán van annyi pénzem, amibõl vehetnék egy jó minõségüt.
Valaki tudna ajánlani nekem?

Sajnois hogy normálisan pc-rõl nézzem az nem megoldható, ezért kérdeztem, hogy wmw be mekkora a minõségromlás?

PS3 ID: hdcsaba

bexinho
Én a Gta-t másodjára 19óra alatt vittem ki a játékban vezetett statisztika szerint. Kaptam is érte GameScore-t (30órán belül)

arty
20 és 70 óra között :))

ps3 - bluray, halk, megbizhatobb hw, ingyenes 'live'.

Forza.

long vehicle
kiprobáltam 17" monitoromon és roszabra számitottam tehát elég jo !!!ugyan olyan a kép rajta mint számitógépen csak mondom hogy tugya mindenki hogy zsir rajta a kép!!!!!!!!!!!!!

long vehicle
a gta 4 et egyépként menyi idõ végigvinni mert én egy hete játszom vele de nem akar vége lenni.és egyépként a ps3 miben jobb ?köszi

avengir
Mert eljõ az õ banja :D

https://hotshu.wordpress.com/

theone91
Jólenne. Minden wrzpista szája ellapulna.

arty
van

hd-t pcrõl nézd!

Forza.