176915
banner
  • DöflingR
    Pedig Te nem vagy jó fej, szóval rosszul hitted :\
  • toza #75703

uj dvd? menni fog? .. vki nek van itt szive?!?azt hittem a buzik jofejek..
  • DöflingR
    Amúgy én nem hiszem el, hogy léteznek ilyen emberek. 1 mondatban több hiba mint ahány szó.. Tuti alreg lesz:D
  • Totti5
  • DöflingR
    "nem tuttam hazert jartok ide forumolni h megosszatok uj csodas logoitokat,meg csubogjatok kinek hany pontya van az akarhol. "

Nekem ekkora pontyom van e! De most ez mért jön ide?

• Totti5
    Ti láttok valamit abból amit ír? mert ezt a nyelvet én nem ismerem:D valami tájszólás lehet?:D:D
  • mateus33
    Mi meg nem szeretünk, és húzzál innen ezek után :D
  • Prody
    Nekem nincs is Xboxom.

Használnál pontot, vesszőt, nagybetűt kérlek?
  • toza #75696
    kerdesre nem valaszolna inkabb vki!? sokkal jobb lenne
  • DöflingR
    Ez nagyon szép! Sűrűn látni barmokat itt, de Te aztán klasszisokkal előttük jársz!

Tottus: Vágd mán' ki, te kemény disznaó
  • toza #75694
    tul vagyok garancian,es a dolgok szet szedese nem warezt jelent.. az a modositasra vonatkozik.. en pont "eredeti",mukodo allapotaba szeretnem vissza allitani..ettol lennek szar ember?!aki megszereli otthon a motorjat azt fejbe lovik mer csak szervizben lehet?! tok jo... tovabbra is arrol van szo ,h megkimelnem a szervizes sracot a huje modoromtol es inkabb en csinalnam meg magamnak kis rasegitessel(ez lett volna a link,vagy tipp reszetekrol)szerviz ar kb 20% abol.. mert h erre nem koltok .. es egyebkent is izgalmas dolog ezzel foglalkozni..azthittem ti ertek hozza.. nem tuttam hazert jartok ide forumolni h megosszatok uj csodas logoitokat,meg csubogjatok kinek hany pontya van az akarhol. .ami egyebkent meg buzis is.. es nem letezo erdemekrol szol.. amennyiben nem ebbol elsz meg pl vagy nincs ponzorod,addig ki nem szarja le hogy osztod a fejest vagy be agya e a le elore le elore kisutes meg kalacs....

kosz .. szeretlek teged is nagyon vagjal bazbmeg.. alugy jol...
  • Prody
    Bajod van bajod van ?

made my day
  • Waczkor
    Irány a Chat.hu.
    Ott még családra is lelhetsz ezzel a szinttel.Sőt még népszerű is leszel.
    Sok sikert
  • Totti5
    Utoljára mondom, hogy ezt a hangnemet itt ne! Jobb lesz mindenkinek ha keresel másik fórumot, de ha így folytatod igen hamar megkapod ehhez a kezdőlöketet...
  • toza #75690
    a 8 alltalnos felhozasa nem banto szandekkal tortent ellened,csak megjegyeztem h a ragaszkodas a hejesirashoz,fogalmazashoz ,kizarolag iskolas eveid alatt fontos.. utanna kurvara nem ... a kurva anyazast szamtam sertonek,de igazabol azt is ojan baratian kedveskedon kepzeltem el iranyodba....
  • Prody
    Jól tolod :D
  • Prody
    Én is köszönöm szépet
    Moddercsávó, ez egy Xbox 360 topik. Rossz helyen jársz. Ha ilyen nagy a szád, miért vagy felháborodva?

_ADSSDSD?SDS45D45DADS_SD?DAdasD
  • Totti5
    "egy zsir uj ua ijen" "akkor a kurva anyadat,de ha erdemben kapnek segitseget,link tippek stb azt megkoszonnem nagyon"

ez azért ütős volt:)) vidd el szervizbe, mert nem hiszem hogy itt mindenki beletúr az xboxába ha baja van, ha pedig nem vagy warezos akkor hívd az MSt ha még 2 éven belül vagy, bár ha már szétszedted akkor mindegy, irány a szervíz, ha nem értesz hozzá...

az j és ly használatát meg tanuld meg, mert elég szégyenletes hogy valaki ennyire keveri, persze nem gond ha 1-1szer téveszti de hogy folyamatosan az inkább a helyesírás szótárat nézegesse a boxozás helyett...

ezt a hangnemet meg fejezd be és normálisan kérdezz, mert kiváglak innen^^
  • toza #75686
    kurva anyadat.. szo sem volt moddolasrol.. azt kerdeztem hogy ha berakom a boltban vasarolt uj dvd romot akkor menni fog e vagy sem..

nem modositott firmwarerol van szo te buzi fasz.. koszonom szepet.. szeretlek...
  • toza #75685
    de most vettem meg egy 100 forintos telefont ami nem is kell nekem,csak van penzem ,es kurva boldog vagyok ,es nem szaros diak hitelbol elek es tanulom a semmit amivel aztan kurvara nem fogok semmire se menni tobbi munka nelkuli ehezo volt evfojam tarsammal egyutt,mer dolgozom kemenyen inkabb es szeretnem elvezni ,es eletemben 3 szor kerek segitseget mastol es akkor is bele ugatnak h megfesulkottem e.. mas meg allandoan baszogat a szarjaval es ugrok mindenkinek reflexbol jofejkent.. remelem megdoglotok mind.....

HA BERAKOM AZ UJ DVD ROMOT.... AKOR ELINDUL EGYBOL VAGY BASZAKODNI KELL E VELE KEY SZARSAGOK MEG ALAPLAPOMRA HANGOLNI E VAGY NEM???

szerelek..
  • Prody
    Nem értelek továbbra sem. Nem jól fogalmazol. Érthetetlen ember vagy.
    8 általános végzettséggel, én gondolom. Mi ez a hozzáállás? Hogy beszélsz velünk? Így nem áll módunkba segíteni nagyokos. Ha ennyire pro vagy, oldd meg magad.

Egyébként ott van eredetiben a boltok polcán a játék! Tudod, ami dobozban és eredeti a lemez. Ennyi, barátom.
  • toza #75683
    ......
    igazabol nem annyira bonyolult megerteni a lenyeget.. le irtam egy dvd tipusanak nevet.. lathatod h problemam van vele.. azt is h tisztitani probaltam mar,es azt is ki olvashatod h nem porog fel.. es lezer sem mozog ugy mint ahogy kene neki.. .akkor ezt ugye felfogtad ugye,es akkor tudsz esetleg valaszolni ,h igen ,szar dobjam ki,vagy huzd meg a csavart a bal felso alatt jobb lent,vagy a tibi a 4 es lakohazban 2000 er megcsinalja neked ... vagy ijesmi..

meeg a cserenek meneterol is kerdest tettem fel,de ez is teljessen zagyva,de azer kb kurvara ertheto igazabol ... berakom az ujat es megy e,vagy kell vele baszakodni mint neked a jokur vanyaddal?! e?! koszonom szepen.. fazkalap.. ki nem segitseget kerek,hanem h adjatok a tudasotokat.. ha nincs ,csak a 8 alltalanos alatt radragadt :igy "KELL" hejessen ezt meg azt csinalni fassag akkor leszarlak.. de azert kosz ... jolesett.. csak nem erre van szuksegem mint irtam is..

tudsz barmit dvd vel kapcsolatban e vagy nem? nem a baratod akarok lenni,le is szarom h kivagy,nyilvan kopok is egyet egyutterzoen ha holnap meghalnal.. a kerdesre valaszolj HA tudod.. h LASSSAK h okos vagy.. a tobbi nem erdekel.. koszi.....

(nyilvan nem vok kuva ideges mer ezzel kell szarakodnom.. mennyivel jobb ez mint jaccani inkabb xboxal.nincs is jobb mint h 3 napja szetszedem meg osszerakom meg izzadok felette.. kosz)
  • Prody
    Nem jól fogalmazol!
  • Waczkor
    Esetleg ha úgy fogalmaznál,hogy érthető legyen,akkor többen is tudnának segíteni.
    Legyél kicsit kevésbé "trendi".
    Ajánlom a szöveg tagolását,kis és nagy kezdőbetűket.

Fogalmazásod meg nem lehet pontozni,mert nincs olyanod.

• sambauer
  • DöflingR
    Halo fan-e vaty?
  • Unreal1942
  • Rolika16
    "nem a fogalmazasom pontozasara vagyok kivancsi,akkor a kurva anyadat"

Tuti kapsz segítséget !

• DöflingR
    nincs
  • toza #75675
    nemtalalok normalis leirast.
    vki tudja esetleg Toshiba / Samsung DVD Drive- TS-H943 ms28 ,nemolvas lemezt,tisztitottam alkohollal,lencset is sineket vagy miaz, magnesnel is probalkoztam,de nem tudom szetszedni,nem is lehet?!!? vagy ha van vmi mondja miaz, kell e egyalltalan..?! mert h nem porgeti fel dvdt sem igazabol,kb tesz egy 15 % os fordulat,es leall.. lezer is villan 2 t kb es semmi.. ha bele raknek egy zsir uj ua ijen dvdromot akkor minden ok lenne egybol?vagy trukkkozni kell firmwarekkel is?meg atkene raknom regirol a logikaiasbordot e ?vagy berakom ujat es pocre indul?vagy hogy is van ez?! aki tudna segiteni azt koszi.. nem a fogalmazasom pontozasara vagyok kivancsi,akkor a kurva anyadat,de ha erdemben kapnek segitseget,link tippek stb azt megkoszonnem nagyon... elolegnek ..: koszi
  • akyyy
    Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

hol a legolcsóbb most? nem jött össze a csere, de jobb is, hisz thehuton £17.73 Free Delivery az ára. csak kérdés ennél van e olcsóbb?
  • DarkSector
    jah core már nem kapható, használtan mégúgyse szabad venni, azok még a régi hibás alaplappal vannak...:D
  • Legend Killer
    ha lenne1frankó kis melóm, hamar összekaparnám rá a lóvét.
  • mateus33
    Core? Hát az főleg nem mai, egy 3 led javítás kb. egy 10es, ha más baja van megint ennyi minimum, na mindegy, lehet megéri kockáztatni, de az esetek többségében inkább NEM.
  • Legend Killer
    oké, kösz a válaszod.
  • sambauer
    én egyszer 20-ért láttam a joeystation honlapján egy 360 Core-t de másnapra már el is tűnt :D Annyiért pedig érdemes lett volna kockáztatni..
  • mateus33
    Ha találsz jó árban ilyen 1 év körüli gépet, akkor azt talán még meg lehet venni, de ilyen 2006os javított gépet inkább ne :)
  • Legend Killer
    kellene vmi jó meló :S.
  • Legend Killer
    oké, kösz :(. totál le vok égve és még nem melózok :(. áhh.... reménytelen :S. ezt utálom, h minden akkor is kurva drága, mikor mégse látszik annak annyira.
  • mateus33
    Van annyiért, de azok leharcolt régi gépek ált., márpedig arra fél éven belül ráköltöd a dupláját akár, és már lehet gari sincs rá. 50 körül van új Arcade, az meg garis.