176877

-
Annyira lesz ocsmány mint az UC4 multi. -
THX, csak szerintem tünik ocsmánynak? -
-
Elméletileg oda rakja ahol vagy,de lényeg mozogj a medence szélén és ahogy jön a hang és előtted nincs a bubi szaladj ellenkező sarokba!Garantáltan túléled.Ha nagyon le vagy sérülve nyomd meg a B pajzsot és azonnal dasholj ki belőle.Így vissza töltődsz és meg marad a pajzs ismét használhatóként.
-
Ha könnyű az a baj, ha 1 gombos boss az a baj, ha nehéz akkor az a baj. RohattEAUBIMS. 
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.13. 08:32:25 -
Hátazért az ilyen buziságért kiccsit haragszom, mint ez itt a végén (?) én is most vesződök a Páullal meg a kommandósaival, az első hullámot meghámozom, a második már neccesebb a sűrűbb robbanás miatt DE hogy azt a bazinagy bummot ne éljem túl sose ...?!?B És nem egyszer odajutottam pedig! Sose tudom hova robbantja pontosan és merre meneküljek!..
A checkpointot is említette itt valaki, hát így tizedikre már a faszomse kíváncsi a cutscene-re, de basszus az alatt tölt, így elnyomni sincs értelme.
Iskolapélda XX. századi játékvége frusztrációkból ez is ötös! Pedig már azt hittem sima vége lesz, mint az Alan Wake -nek. -
Heti?
Milyen hetiNálam nem megy a videó. :D -
Jaja, lesz outpost minden mennyiségben, meg gyűjtögetés :D -
abel0317 #167269 Elég ratyi lett a heti gold ajánlat o.O -
abel0317 #167268 Nekem való xD. Egyedül a batman riddleres grindelését hagytam abba de ez ilyen fc féle outpost kipucolás stb. nem? Azokat szeretem :) -
Mad Max-et mondtam volna én is, bár lehet kicsit elfogult vagyok, mert imádom a Mad Max világát, szóval nekem szórakoztató volt. Amúgy egy átlagos játék, de ha szereted a grindelős open world cuccokat imádni fogod. Ha nem, akkor meg nem. :D Nem a sztorin van a hangsúly. Szerintem nagyon jó játék mellesleg.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.04.12. 18:36:10 -
abel0317 #167266 Beneveztem a mad maxre. Reméljük hozza a tesztek alapján írt szintet. -
abel0317 #167265 A mad max vagy alien isolation között vacilálok. Szerintetek melyik legyen? -
-
Gears of War 4 béta gameplay -
A lényeg,hogy élvezd a játékot!
-
Nekem is "fekszik" de én hogyismondjam, lááátom hova lehet benne fejlődni
De amúgy a harcrendszere egy kibővített Alan Wake, az pedig nekem is borzasztóan élvezetes volt. Lehet amúgy csak az a bajom, hogy túl sok mindent tud J.J. és a bőség zavar össze :)
-
THX. Rád számíthatok mindig...:D -
Én mindig ezt csináltam,ha sokan voltak...
Elsőként mindig az időkatonákat öltem.Elkezdek felé simán futni,majd a közelében rá nyomok LB re hosszan(rush) és azonnal B ha beadja és fexik is.Közben nem is tudsz sérülni!Így viszont nem használod el a rusht teljesen és tudsz a következőre futni.Nincs értelme őket messziről lőni mert el rushol úgy is.Közelről lehet szedni érthetően a hátát,de a legjobb a rush és b,mert 1 tárazási idő alatt döglik...
Plusz mindig megpróbálom magamra húzni őket,mert ha 3 an együtt vannak már kapják is hosszan az RB-t.A nagy darabokat a végére hagyom,mert lomha lassú szarok.Érthetően a többi ölése közben nem megyek a közelükbe.Van rengeteg fedezék,hogy ne lásson vagy 1 sima dodge alatt is elveszít.
Miután mindenki fexik megkapja a 3 time stopot meg 4 tár lőszert a nagydarab!!!Mozdulni se tud....
Juggernaut meg csak úgy döglik gyorsan,hogy fedezékből russhal mögé futsz,ahogy megállsz benyomod a védő pajzsot B vel téged véd őt lassítja és szétbaszod a hátán a cuccot.
Nem tudom,de nekem ez a játék nagyon feküdt.
Bánom,hogy el viszik a héten,mert lehet végig tolnám még 1 x!
-
Harlekin
Első videó!
csak a legelső hullám harcrész hiányzik pont az utolsót ölöm meg a videó elején,de a lényeg így is látszik...
-
Ja így írta asszem 12-15-ig. :) -
Hát hallod holnap DS3, majd talán akkor később egy kicsit. :D -
Win10 codes will begin to deploy tomorrow for those who pre-ordered on Xbox.com or Xbox One. They will deploy in waves just like the Alan Wake codes, thanks again for all your patience!
Holnap jönnek Win10-es QB kódok. -
Hallod én annyira csirke vagyok valamiért, hogy magam se értem
De legalább nem üvöltözök és nem baszok szét semmit az idegtől (még) mert még én is nevetek a csirkeségen! .. Ott tartok ACT5 -ben, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na itt a nagydarabok már felkockáztak néhányszor, még mindig nem érzem, hogy én lennék az Időzsaru.Jack már megszerezte a focilabdát és be kellene kapcsolni az egyetemről lenyúlt időgépet, de ugye Paul bácsi egy kommandós hadosztályt állított fel a védelmére, jön előbb aszem 4 szkafanderes időkatona, utána elmúlik a Stutter és jön még 3-4 szekus meg 2 géppuskás tank tibi
@Darkxxx: hallod abba ne hagyd má, böcsülettel told le, nemám félbehagyod valami perverz japó kaszabolós kínlódásért -
"Normálon én is meghaltam párszor mire rájöttem mit kell csinálni."
Itt a baj. :D
PONT időm nincs! :D
De azért thx, majd meglesem de viszont ha végigviszem nem mostanába lesz a DS3 miatt
:D
Hányadik hsz-ban is volt a bossos tutorial? :D
mert nézem éppen de nem látom eddig. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.11. 22:21:05 -
Ne add fel,benned van az erő! 
Nézd meg a videót amit csináltam az hard simán kivitelezhető. Normálon én is meghaltam párszor mire rájöttem mit kell csinálni. Utánna viszont sima ügy volt a hard... -
Nem az effektekkel van a baj, hanem hiába csinálok bármit, nem vágom mia lényege annak hogy elkerüljem a piros baszást, és kurvára nincs sok lehetőség próbálkozni. -
Most mutatja meg az igazi arcát a játék :D Én is a piros baszásnál mondtam, hogy ennyi elég volt, köszöntem szépen, a hülye effektek kinyomják a szememet, és a checkpoint is vállalhatatlan helyen volt. Inkább youtube-on megnéztem az endinget (ami nem valami hosszú amúgy se, és elég összecsapott is) Úgyhogy megkíméltem magamat egy szívinfarktustól, és egy nagy pofára eséstől, hogy ezért küzdöttem. -
Felbazs, ezt a DS3-tól várom el majd nem ettől.
De nem is lenne baj, csak kibaszott idétlen ha minden elfogy és baszik menni a karakter, ugy fut mint egy kislány, esélyem nincs.. -
" ennyire nem biztos hogy érdekel a játék vége. :D"
-
Hu lehet feladom itt a QB Boss-nál, egész egyszerűen nem tudom kikerülni ezt a piros lófaszt, és nagyon idegesítő, ennyire nem biztos hogy érdekel a játék vége. :D -
abel0317 #167246 QB-be epsoide 2 prisoner című részbe a partyn a háttérbe nem tudjátok melyik rock zene szól? -
Kabbe? :D -
-
Kard? Day-1 vétel. -
Hol van az elővételi kassza?
Most azonnal talicskával tolom nekik a pénzt!!!
-
abel0317 #167241 Kitehetnék már a heti gold dealeket.... -
Látja a játék hogy mit bénázol és ott segít ahol tud! 
-
Az vicc, hogy a QB 5-1-nél az elején az aulában a végén a gépfegyveres állat besdétál nekem a vonat elé....naná hogy automatán a vonat megölte nekem kb 3-4 lökésből! :D -
Megjött alan wake kód