176877

-
valóban nem de csak gondold végig.Most is akkora népszerűségnek örvendesz minden esztelen posztod után.Szerinted mi lenne itt akkor,ha konzolod se lenne.
-
Kabbe! :D
Én örülnék a legjobban amúgy, de ne örülj, az sg nem egy konzol. :D -
ebbe,de a múlt hónapba meg azért hogy gold mellé jár de nem a 14 napos mellé....Egyéb??? -
Na ez külön posztot érdemel!!!
"Lehet majd egyszer kihaj a műfaj, és mindent multiban kell majd tólni, na akkor lesz az amikor nem kell költenem konzolokra. :)"
Drága jó istenem add,hogy így legyen!!!Szerintem rengetegen mennének ez miatt majd a vasárnapi misékre!!!Tudom kurvára nem járok templomba,de ez okot adna rá. Ha ez a megoldás arra hogy "esztelen" dark mentes legyen a konzol részleg.

-
"hogy van hogy 3-4 hónapig nem multizok!Mégis van gold!"
Akkor végképpen nem értelek. :D
"Ehhez képest havi szinten hozod fel probléma gyanánt...."
Melyik hónapba emlegettem a SO listaárát? :D -
Selminar #167836 576nal fallout 4, 11e ft -
Én meg pont azt írtam,hogy van hogy 3-4 hónapig nem multizok!Mégis van gold!Te hangoztatod,hogy ez csak annak jó aki multizik!
"Ezért írtam nemrég egy kérdésre, hogy tökéletesen el lehet lenni a single élményekkel."
Meg is látszik rajtatok a singlével hogy vagytok el.
jó ha 10 órát beletesztek és utána 60 órát fikázzátok a játékot,hogy minden szar még a multi is igaz azt ki se próbáltátok!Tehát ti ezekkel a játékok hoz való viszonyotokkal katasztrofálisak vagytok!!!!
"ez nem olyan mint egy negatívan megélt dolog"
Ehhez képest havi szinten hozod fel probléma gyanánt....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.05. 16:54:15 -
Nemmmemmem.
Nem azt tartom idiótának aki veszi, hanem hogy ezért fizetni kell.
Én a saját magam részére nem látom értelmét.
Pont ezt írtam, aki sokat multizik, annak egyértelmáen jó, de ez nem az a generáció, amikor az ingyen játékok megérik az előfizetést.
Vagyis nem azt mondom, hogy te vagy buta mert veszel évente, hanem hogy te hiába mondod, vagy gondolod hogy az kimarad bármiből, aki nem fizet havonta, csakmert te használod...ez nem olyan mint egy negatívan megélt dolog.
Ezért írtam nemrég egy kérdésre, hogy tökéletesen el lehet lenni a single élményekkel.
Lehet majd egyszer kihaj a műfaj, és mindent multiban kell majd tólni, na akkor lesz az amikor nem kell költenem konzolokra. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 13:25:23 -
Aha ja biztos így van és ezt is én írtam!
"Ettől még idiótaságnak fogom tartani."
Konkrétan te tartod idiótának azt aki goldot vesz!!!!
Egyéb észrevétel!!!???? -
Hát egyrészt, a Sundset-el kapcsolatban egy megjegyzést írtam, ebből jött megint ez a gold-ozás.
Aminek nem sok jelentősége van azzal szemben hogy a mondandóm a Sunset normál vásárlásos listaáráról szólt.
Persze van a Gold lehetőség, egyszer vagy 2x megkapták a goldosok, most ha akarnám sem kapnám meg, várnom kéne, hátha egyszer bekerül megint, vagyis ez semmi értelme az én helyzetemet nézve, csak egy megjegyzás, hogy régen volt Gold-ban azt ennyi. :)
Magyarul hiába goldoztok, ha most meg akarom venni, digitálisan 15, használtam meg kb 4-5k ha jól emlékszem...ennyia lényeg, semmi más.
Nem baj ha nem te kezdted, akkor is te kezdted. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 13:13:49 -
Nem, nem mondtam hogy meggyőzni akarsz.
Én azt mondom, hogy a te szubjektív véleményedből kiindulva feltételezed azt hogy aki nem fizet érte, az ninc észnél, ert ilyen arany üzletet hagy ki. :)
Ellentmondás nincsen.
Attól hogy ha az U4 multiját éppen egyszer kipróbálom akár 1 hónapig a véleményemen nem változtat.
Csak itt nincs ugye választás.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 13:09:35 -
Nem para!!!!?????????????
Sokadjára hozakodsz elő ezzel a sunset dologgal,hogy így nem jó,úgy nem jó,miért úgy adják miért ennyi................
Én hoztam fel a goldot????????????????????????????????????????
Na mész te a pi......ba!!!!!! Mutasd már meg,hogy hol hoztam ÉÉÉÉNNNN fel a gold témát!!! Elsőként goldra a te hozzászólásodra reagáltam...Amit már nagyban Tottival meg ragel kezdtél GOLD témában!!!!!!!!!!
Tényleg módosítani kellene a fórum használatodon néha olvasni is kell azt,hogy ki mit ír,nem csak az éppen aktuális esztelen hszed megfogalmazásával ellenni......
-
Feltűnhetett volna,hogy nem meggyőzni akarlak szimplán szembesítelek az értelmetlen egymásnak ellentmondó véleményeiddel!!!!
-
Nem, nem fáj a szívem semmiért, a Gold-ot Harlekin hozta fel.
Nekem a GOLD nem pálya AAA címeknél, én szeretem ha inkább megvan használtan akcióban, stb, de ne legyen előfizetéshez kötve a használata, azt nem érzem a magaménak.
Nincs para, ha kell használtan megveszem.
csak megjegyeztem hogy digitálisan nem igazáűn reális az ára, bajnak nem baj.
Ha akarnám jatekaim.hu-ról megvehetném és kb ugyanannyiért meg elpasszolni, ha sürgős lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 12:13:48 -
Nem értem mi nem érthető azon hogy nem fogok előfizetni évente sehová.
Nem érdekes 36 budget kategóriás játék, aminek a 80%-át ugyis kibaszom a szemétbe, a maradék 4 címet meg amivel játszanéák is, megveszem olcsón akciókban.
Szóval még mindig nem vagyok meggyőzve.
Ha te minden játékkal játszol full más, de én ilyen gold mellé járó 2d-s faszságokkal nem szoktam játszani, vagy ingyen pc. :) -
Rossz a gold, de mégis fáj a szíve amikor 15k az Sunset, amit pár hete fillérekért dobtak a goldba. Soseértemmegavilágot. -
Tehát az idiótaságról inkább neeee te neee!!!!6000 forintér osztott goldnál évente ketten kaptok 36 ingyen játékot a 360 as játékokkal együtt plusz,ha ez nem elég kb havonta az éves goldot kedvezményként 2 játéknál!!!Ne akard meg magyarázni,hogy mi idiótaság!!!!Vagy lehet csak akkor kezd a te gondolat meneteddel.A goldot azoknak találták ki akik használni akarják akik élnek az általa kapott lehetőségekkel.Nem azoknak akik FEL se tudják fogni,hogy mi pluszt ad még a multi meg képmentés meg a további vélt baromságokon túl!!!! 
Tudom tudom neked nem kell a sok szar gold mellé te inkább egy szart veszel meg 3 különböző platformra,de a gold az felesleges szarság!
-
A véleményem nem változik, attól hogy lehet egy hónapra kifizetek egy játékra multi miatt az ár felét.
Ettől még idiótaságnak fogom tartani..
Ez egy kivétel amúgy mással nem játszanék. -
Nem a hogyan,miként,hanem a miért?Hiszen azt írta Ő NEN Multizik!!!!!!!!!!!!Vagy ha "ingyen" van még is!!!!????Doktor úr olyan bizonytalan vagyok vagy mégse!???
Boxon is osztódik a gold ezért nem is értem SOHA a rinyát hogy drága!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.05. 10:02:45 -
Hát mindenképpen úgy fogjuk nyomatni, hogy minnél kevesebb lóvét dobjunk ki az ablakon. :D -
De az egyszeri alkalom, játszom majd mondjuk 1 hónapig azt ennyi, ettől nem fogok még előfizetni folyamat.
És igen pontosan ha nem csak itt lenne elérhető akkor nem vennék. De ez is odébb van még, csak tervbe van, kitudja hogy lesz-e belőle valami.
Még a R6S ami talán érdekelne pár körre amíg meg nem unom, de azt meg ugye előtte meg kéne venni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 09:56:23 -
Közös acc-on vannak valakivel,aztán ott van plus -
Pár perce írtad h milyen fasz a PS4 UC4 multi. Akkor most hol multizol, és mit fizetsz érte?
"U4-nél most az a jó, hogy a multi része is baromi fasza lett."
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.04. 23:57:42 -
A kocsma büdös, és hangos, itt meg 1 gombnyomásra lemutolhatsz embereket! :D -
Úgy vagyok ezzel hogy kutyaharapást szőrível. :D -
Nem mindenki egyforma, én épp kifogtam. :) Én azért szeretek a játékra koncentrálni, segít a beleélésben. De ha ilyenekről akarnak beszélgetni, akkor ülhetnénk kocsmában is. :D -
Ne pusztítsad azt a kevés szürke állományt!!!
-
Szerintem így van helyén!
Szerinted azért vásárolok más régióba,mert földhöz ver pár ezer forint!?Nem nem azért teszem,azért teszem ,mert ezt megtehetem.Mint ahogy 360 on is megtehettem volna vagy is meg engedhettem volna magamnak,hogy megvegyek minden szart.De miért tettem volna amikor felkínálták a virágboltit.Ezerszer leírtam azért teszem,mert tehetem mert imádok a zavarosban halászni!
-
Ja faszomat így könnyű, akkor ha van pia, én is ellennék, mert nem érdekelne mit csinálok.
De józanul játszani? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.04. 22:39:26 -
Idősödő apukák??Mondod ezt nekem aki 43 éves és van egy 23 éves lánya!!!A barátlistám nagy része ilyen vagy is az a része akivel napi szinten partyba vagyok.Nálunk ilyen beszélgetés soha nincs.Csak iszonyat móka,mert a a fele társaságba van pár sör ,whisky meg még kitudja mi.
-
Hát pedig nagy élmény az ilyen...és pláne hogy még fizetek is érte. :D -
Divisionben játszottam pár emberrrel már. Legutóbbi élményem, hogy az idősődő apukák ott ontják ki a lelküket, mert csak este játszhatnak, mikor a zassony meg a gyerekek már alszanak, és de jó nekem stb. Meg hogy hány éves vagyok, van-e barátnőm, mint valami társkereső komolyan. Ezt kellett hallgatnom. Azóta nem multiztam, legalábbis mikrofonnal nem :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.06.04. 22:19:32 -
De miért kell más helyre menni és játszani?
Nincs semmi problem, csak szóvá tettem hogy konkrétan ez a játék nem követi a piaci listaárakat, ennyi. :)
Vagy szerinted ez így van helyén?
nem hiszem mert akkor nem vásárolgatnál más régiókban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.04. 22:05:25 -
Ajjaj, képzeld úgy is szoktam hogy közbe nem neten vagyunk. :D
Vagy neten, de nem játszunk. :D
Ejha milyen világot élünk i? :D
Ha nem foglalkozol más dolgával akkor miért írtad amit írtál? :) -
Akkor más helyre kell menni és más játékkal kell játszani!Hol itt a probléma ???
-
Partyba menyi emberel beszéltél mostanában????És legalább kiélnéd magad és nem baszogatnának itt a fórumon szinte minden megnyilvánulásoddal! 

Én se multizok mindig van,hogy hónapokig nincs multi,de legalább tudunk beszélgetni...Na ez a szocializálódás!
Nekem nem kell önigazolás tudhatnád,hogy pont telibe szarok mindent és mindenkit a saját dolgával!
-
Még szép ma is 4 órát nyomtuk 6 an!
Kibebaszott JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
GG Junkrat
GG Lúcio
-
Más helyeken, más játékoknak a piac szerint alakul a listaára, nem akciós árról beszélek. -
Párdon, ez baromság, a multitól nem leszel okosabb, több, annak ellenére hogy én multizok, csak pc-n ingyen.
De kell neked az önigazolás hogy évente kifizeted a kötelezőt, és velem igazold magad. :) -
Nem magyarázom be, csak nem hallottam még olyan plusz dologról a multin kívül, amit nem használok ki, amiért megéri a használata nekem.
Másnak értelemszerűen megéri mert lehet szeret multizni, de ez nem olyan minthogy internet nélkül szar mert nem frissit a játék stb, ez fontosabb, maga a fizu az nem fontos ha nem multizol.