176877

-
Mert az erősebb lesz hisz a Sony akárki jót rötyögött rajta. ( az egyik BIZTOSAN erősebb lesz ). Sony meg ebben a genben az erővel adja el jobban a PS4et, nyilván mind a kettő gyártó az erővel fog jönni.
Én abban bízok hogy jövő ünnepekre kijön az új Xbox ( 1 évvel sajnos korábban így is mint kellene ), ami megkapja a teljes körő Oculus rift támogatást, egy rahedli VR játékot hoznak így át PCről, már kiforrott, jól menő címeket + az MS is nyilván beruház sok címbe. Illetve ha ha én veszek egy Riftet akkor PCn tudom majd szimekkel csapatni ( amit már nagyon várok ) és konzolon meg minden mással. -
Kezdjünk már el beszélgetni a Sonyról meg a ps 4 ről...
Na de várjatok mi legyen a téma?Várom a javaslatokat,mert nekem erről a sony ps 4 ről a NEO ról meg végképp semmi jó érdemleges nem jut eszembe ezek annyira egy SEMMIK,hogy nincs is miről beszélni.De azért szívesen várok minden építő jellegű hozzászólást!
Ha már a BOX-nak meg az MS résznek ISMÉT 2 topikja VAN!!!
-

Tuti jó lesz, érzem amióta megláttam a bemutatót. :D -
Veszteségmentes videó letöltése. ReCore
E3 Gameplay Trailer
Élőben nem kapott el, de így visszanézve kíváncsi vagyok rá mi lesz ebből. -
-
Van téli vásár is ( Holiday sale ) és van fekete péntek hét is. -
abel0317 #168361 Mivel csak tavaly október óta van boxom így ezt nem tudtam xD de köszi amúgy :D -
Minden évben van. Most is lesz július 5-től. -
Selminar #168359 summer sale 07.05.-07.12.
-
Szerintem eddig is volt. -
abel0317 #168357 Köszi! Egyébként most tényleg lesz summer sale xboxon is? És mikor lesz ez? Eddig csak úgy tudtam, hogy steamen szokott ilyen lenni csak.. -
Egy szóval sem mondtam, hogy sima levélként adja fel, csak úgy olcsóbb. Ez tény, ahogy az is, hogy elsőbbségivel jobban jár. -
Sima levélként olcsóbb csak nem érdemes ezen baszakodni. Eladsz egy 3+ ezres játékot akkor ne az a plusz 300 legyen már gond. Ha meg eltűnik a postán akkor lehet magyarázkodni a vevőnek. Illetve mondhatja hogy meg se kapta és nem tudod bizonyítani. -
Ja és kövezzetek meg így a felvételen majdnem összekevertem hogy melyik melyik. :D -
Ajánlott levélként add fel, postán lehet venni bubis borítékot, de írószerboltokban is. Kitöltöd az ajánlószelvényt (címzett, feladó), és feladod. Súlytól függ mennyi, de egy játék kb 5-6-700 Ft körül szokott lenni. Ha elsőbbségi akkor 6-700, amúgy sima levélként olcsóbb. -
tök jó :D -
abel0317 #168351 Hali, tudtok segíteni? El szeretnék adni pár gamet és ugye postai úton történne a dolog de ez hogy megy mert még életemben nem adtam fel így csomagot?! Postán lehet venni bubis borítékot? Ajánlott levélként adjam fel? Ez nekem mennyibe kerülne? -
-
Durva. -
Zozo76 #168348 amugy majd egy fekete Xbox One S-t akarok venni, az 1TB-os meg megy az ocsemnek. -
Zozo76 #168347 koszi. akkor csinalok asszem egy formatot, majd ezzel az uj profillal bejelentkezem, mert ha szemelyesen jon erte csak meg kene mutatni hogy mukodik. :) -
Amikor eladtam a 360at nyomtam rá egy formatot. Minden profilt, minden tartalamat töröltem. Gyári állapotban kapta vissza a rendszert, úgy mint ahogy én először kapcsoltam be a gépet. Majd az új tulaj letölti azt az amit szeretne. -
Terrás, játékkal. -
én a főoldalukat néztem :) -
Nézd meg még egyszer az árakat szerintem. :)
Xbox One konzolok
99k az alap, 89k a refurbished. Nincs is kitéve alap gép 130-ért.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.06.26. 10:13:58 -
a sima X1 130k -
Selminar #168341 576 beárazta 08.31.-re az X1S-t:
- 500gb: 100e
- 1tb: 117e
- 2tb: 134e -
Zozo76 #168340 Gyerekek! Eladtam az egyik XBOX ONE-m. Az 500GB-ost, az 1TB-os marad, szoval nem lepek le az xbox-os tarsadalombol. :)
Na a lenyeg hogy mit kell tennem vele mielott atadom? Csinaltam uj accountot (csak hogy mukodjon, majd valami demot leszedek vele), de a profilom meg a jatekaimat nem adom (egyertelmu gondolom). Szoval csak lepjek be a sajat profilommal, toroljem a jatekokat, majd lepjek at az uj profilba es akkor toroljem a sajat profilomat rola? Ennyi eleg hogy az uj tulaj mar ne tudja hasznalni? Azert kerdem mert nemtom mikor jon erte vagy kell adjam fel postan, de addig meg ezt akarom hasznalni nem az ujjat (1TB-ost, ami marad)! Tehat ihy boven jo ahogy irtam? -
Aha.
Én Heroic-ot néztem youtube-on, okés hogy megy célirányosan, de 5-6 óra, lehet nekem több lenne. :) -
Jóhát 10-11 óra körül volt nekem. Makulátlan élmény volt az első pillanattól az utolsóig. -
Jó a Halo 5 kampánya, csak az a gond, hogy ismerni kell hozzá a háttereket (könyv, képregény) Átlag usernek sajnos nem jön be, és én ezt meg tudom érteni. Solo legendary-n nekem amúgy olyan 10 óra volt, élveztem minden percét. (kivéve a 3... na jó nem spoilerezek) -
én imádom az ilyen gémeket -
2017 egyik legnagyobb Xbox exkluzív játékának ígérkezik a Scalebound című akció-szerepjáték, amiből az idei E3-on új bemutatót láthattunk. A játékkal kapcsolatban a Windows Central magazin készített interjút a fejlesztő Platinum Gamesszel. A kérdésekre Hideki Kamiya rendező és Jean Pierre Kellams producer válaszolt.
Remélem jó lesz. -

Terelsz, magyarázkodsz. :D -
a barlangnak bejárata van!!!
A háznak bejárati ajtaja van!!!
Arról nem is beszélve,hogy 1 barlangnak is lehet több bejárata és így több kijárata is!Mint ahogy egy háznak is lehet több bejárati ajtaja és értelem szerűen ezek szintén kijárati ajtók is!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.25. 10:25:20 -
Ja hogy te házban élsz, de a bejárat nálatok külön van, meg az ajtó is...értem. :D
És az ajtó az nem bejárat.
Csak van egy ajtó, amin nem tudtok bejárni. :D
Végülis igazad van, az ajtó egy kijárat. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.25. 10:18:44 -
Na ezzel pont azt erősítetted,hogy az barlang.Mert annak van bejárata szimplán.A házon van ajtó is !
-
Hát nem, de ennek is csak 1 bejárata van. :D -
Te tényleg barlangba laksz
-
Őszintén szolva nekem onnantól kezdve elment a kedvem válaszolni, hogy "kicseszett még véletlen se felhasználóbarát " "ócska" "fos ez a rendszer". Csupa olyan dolgot írtál ami annak róható fel hogy olyat vettél aminek utána sem néztél illetve ha már megvetted a használatát elsajáítatni már nem szeretted volna.
Egy rendszer megtanulása idő. Ha újszülöttet ültetsz a vindóz elé Ő sem fogja tudni hol kell akármit csinálni... az Xbox és más konzol is millió funkcióval bír, ma már multitasking is van benne, amit ki kell tapasztalni, el kell sajátítani. Ebben nincs semmi tudomány, pár alkalommal végig kell zongorázni és minden meglesz, ha meg nem egyszerűbb a googleba beírni, azonnal kiad 900 oldalt arra pl hogy hogyan lehet bezárni a futó programot.