176877
banner
  • darkSectorxxx #168928
    Ha nem beszélünk árról, akkor csak is S!!! (ahogy én látom)

Ha igen akkor:
    A sima ár értékben szerintem sokkal jobb.
    Elite, egyértelműen a kontroller miatt állati, az S meg a 2 tera mellett újabb, elvileg sok játéknál minimális fps javulásról beszélnek.

Vagyis az Elite-nél egyértelmű a plusz lové, ha érdekel a cucc, az S meg állítólag csiszoltabb gyémánt, de hogy 45ezerrel? Szerintem lof..zt .

Ez a tera tárhely téma egy combosabb internettel nem nagy dolog, én az 500-assal simán elvagyok, ps4 és x1 is, mert ha le kell valamit törölni, egy laza este alatt visszateszi a gépre stand by módban. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 22:04:54
  • yamato41
    Kedves Kollégák!
    Szeretném kérni tapasztalt konzolosok segítségét. Eljött az az idő, amikor a fiam konzolt kér karácsonyra, a családi tanács pedig pozitívan áll a kérdéshez. Az XBOX-><- PS4 relációban az első felé hajazok. Viszont szerintetek melyiket érdemes megvenni: 500GB, 1TB, Elite, vagy az S 2TB verziót? Az Elite controllert nagyon dicsérik, viszont az SSD nem olyan gyors, mint amilyennek mondják (boot 6-5 sec). Egy 2 TB külső vinyó 30-ért kapható.
    Elite: 115e
    S 2 TB: 130e
    500 GB: 85e
    Alapvetően em az ár a kérdés, de nem szeretek feleslegesen költeni. A S 2 TB hardvere megegyezik az alapgéppel?
    Minden véleményt előre köszönök!
  • Totti5
    Óriási meglepetés. The Witness jön Xboxra is. ( Braid fejlesztőinek új játéka )

• Harlekin
    cod 2 Xbox One Backward
  • TDC Geronimo
    tearing, fos fps, kikapcsolhatatlan sharpening filter
  • orichalcos
    Egy nagy baja van a Deus Ex-nek. Azok az FPS dropok. :(
  • Örm
    Köszi, a hivatalos oldalt nem számítva melyik a legmegbízhatóbb?
  • Harlekin
    Ha találsz olyan oldalt ahol 3. fél árul feltöltőt akkor igen vagy ha esetleg hivatalos MS store(nem xbox stor) árul akkor is igen...
    Oroszba lehet venni azon az oldalon amit linkeltem Brazilról nem tudok...
  • Örm
    Azokban a régiókban (pl. Oroszország, Brazília) is tudok kártyát vásárolni ahol nincs paypal lehetőség?
  • Rage47
    Na ennek örülök :))
  • orichalcos
    Deus Ex: Mankind Divided simán mocsok jó játék.
  • Örm
    Köszönöm a segítséget!
  • darkSectorxxx #168916
    pfff...ja
  • Harlekin

Feszített munkatempóba vagyok!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.22. 13:43:03
  • orichalcos
    Gyorsabb voltál. :D
  • Harlekin
    orichalcos

Ez csak délafrika de ennek a környékén van azt hiszem a többi is

itt
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.22. 13:31:46
  • Harlekin
    Sajna melóhelyen vagyok és így nem tudom fejből az oldalt ahonnan venni szoktuk.Elég sok jóféle(olcsó) storehoz van kártya.Ha orik előkerül majd talán linkeli is én viszont csak otthonról tudom.Vagy esetleg nézz vissza pár oldalt nem olyan régen volt itt poszt(2-3hét)
  • Örm
    Köszi, a szingapúrit leszámítva hol lehet és érdemes feltöltőkártyával vásárolni?
  • Harlekin
    Szerintem már nem, csak paypal és feltöltő működik idegen régióban.
  • Örm
    Más régióból lehet még vpn-en keresztül vásárolni?
  • Rage47
    állat
  • Harlekin
    Tudom sajnos...Én még így is megpróbálok helytállni...
    lol
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.22. 10:51:10
  • orichalcos
    De egyébként számtalanszor azért kaptunk ki bounty-ban is mert idióta társak nem tudták mit kell csinálni. :(
  • Harlekin
    Biztos csak adj neki időt. Ez tipikusan az a játék és játék stílus amire rá kell készülni ki kell tapasztalni.Nem megy csak úgy,de ha egyszer megvan a séma akkor a függés is...
    Sokan azért adják fel,mert első 2-3 meccsen fogalmuk nincs mit kell csinálni,hogy lehet ölni,pedig sima ügy,ha az ember szán rá időt a kiismerésre.

Erre nagyon rá lehet kattanni!
  • Harlekin
    ja ja
  • Rage47
    végén még megjön a kedvem újra :D
  • orichalcos
    ...utána meg Titánnal simán össze lehet szedni 1000 dolcsit, mint én tegnap:

katt
  • Harlekin
    Én átlagosan 15-20 pilóta killel szoktam végezni,de a 10-12 mindig megvan és így hamar megvan a titán.Ráadásul rengeteg assistom van.Amúgy ezért kell bounty huntert játszani.
    Ott pillanatok alatt van titán.Én azt teszem hogy beállok jó helyre ledobnak 2 kapszulát előtte oda dobom a dobó csillagot az összeránt 5-6 enemyt és már megy is a titan fegyó mag launcherból 2 lövedék ami azonnal megöli őket,ha mégse akkor a gránát végső robbanása.Még pár kill és már kész is a titán...
  • Rage47
    Ja, ami fura még (biztos az OW ultimate miatt :D), hogy csak akkor jön Titan, ha elég ügyes vagyok, vagyis elég embert ölök. Ez marhára frusztrált :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.08.22. 08:49:45
  • Harlekin
    Adni kell neki időt...Nekem is nagyon rossz szájízem volt az elején,de tegnapra totális titan hangulatom lett...Amúgy tegnap már jött módosítás bele ami azt eredményezte,hogy a titánok gyorsabban készültek el vagy is könnyebb volt megszerezni őket még hard pointon is...Nem lesz ezzel gond az alap nagyon jó itt csak minimális polírozások kellenek...
  • Rage47
    Nekem nem jön be egyelőre. Hiányzik a hangulat, üresnek hat. A felbontás is mintha alacsonyabb lenne. Lehet csak a sok Overwatch után... Zenék sincsenek nagyon. Titanom alig volt... A véglegesre kíváncsi leszek. Bízom azért benne.
  • Harlekin
    Valóban ott 90 másodperc múlva,ha semmit nem csináltál volt titánod,de öltél 3 pilótát meg pár spectrét és azonnal volt titan.általánosságban a 20. másodpercben titánban ültem.Vagy akár kártyával kezdhetted titánba a mecset...Itt most valóban sokkal nehezebb összehozni a titánt szerintem is,mert hiába vagy jó, szopat a gép.
    Volt olyan,hogy öltem 2 pilótát felugrott a titán számláló 37%-t,de sárga maradt és semmi nem volt utána körülöttem semmi se grant se pilot se semmi,így mire találkoztam valakivel szépen vissza is csorgott a megszerzett plusz.Nem is értem pontosan mikor miért is írja fel a megszerzett százalékokat. Sőt,ha sokáig semmit nem csinálsz akár nullára is vissza tud csökkenni...Remélem azért ezen tényleg módosítanak.Vagy remélem tesznek bele classik (TF1 modot) és akkor leszarok mindent azt csinálnak amit akarnak.
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.20. 16:39:10
  • Bercy #168896
    Sziasztok, xbox jatek vasarlasra (dobozos) melyik online shopokat tudnatok ajanlani? Ti hol szokatatok vasarolni?
  • Zozzancs

egy kis Recore
  • orichalcos
    Hm, mintha úgy emlékeztem volna hogy első részben csak gyorsíthattad a számlálót ölésekkel, de amúgy anélkül is lehívhattad őket.

Itt 2. részben simán van hogy egy percen belül már titán van a pályán.
  • Kongy
    Ez így volt az előző részben is, de itt úgy láttam, hogy elég lassan kapod meg, még akkor is ha mészárlást rendezel.
  • orichalcos
    A Titán egyfajta killstreaknek felel meg, vagyis minél többet ölsz (játékost vagy gépi ellenfelet), annál hamarabb tudod lehívni. Az viszont nem igaz hogy a többiekkel együtt hívhatod le.
  • Kongy
    Gameplay-ben úgy láttam, hogy jóval később kapod meg a titánt, és ha minden igaz egyszerre a többiekkel. Ez tényleg így van?
  • zaki
    Jatszott mar valaki a Ben-Hurral? Ingyenes most a Live-on (de nem mindenhol asszem, en USA regioban vagyok, ott ingyenes). 1 ora alatt kiporgetheto 1000G-re, viszont ilyen gagyi fos szar jatekkal meg eletemben nem jatszottam :D Az egesz jatekban van osszesen 3 lovaskocsi verseny, de olyan gagyi, hogy az valami rettenet :D
  • Harlekin
    ja ja néztem tehát akkor 10 a max...8-as vagyok és 196 van akkor kell mégy gyűjteni :-D