176877
banner
  • Totti5
    Tele új jelenetekkel

• Ryanever
    -.- aham
  • Totti5
    Idézem:

"zárójelben, külső HDD is létezik hozzá, de ezt egyik gép javára sem írnám fel"

Ezt nem kell zárójelbe tenni és egy remek lehetőség hogy szabadon bármit rá lehet tenni USBn bármiféle buhera nélkül, amit ki kell emelni és egyértelművé tenni hogy mindenki tudja ( 250GBtól a több terráig ). Amikor adott a lehetőség akkor igen is NAGYON fontos, hisz a 360nál mindenki szopott az MS only drága és kis egyedi HDDekkel.
  • Ryanever
    +1 ráadásul ott mondja, hogy (zárójelben megjegyeznénk) szal, én örülök am, hogy valaki összeszedte tájékoztató jelleggel, most attól függetlenül hogy el is olvashattam volna ez így kényelmesebb volt:)
  • Zozzancs
    Hogy mondana már hülyeséget?nyilván azért nem kategorizálta be a külső HDD-t mert bármit rárakhatsz(most itt nyilván a képnek nem az volt a jelentősége hogy MS külső vinyó, hanem hogy egyáltalán rárakhatsz külső HDD-t) :D nem azt mondta, hogy csak az MS féle HDD van hozzá....
    Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.08.26. 18:30:07
  • Totti5
  • Totti5
    Már hülyeséget mond, mert nem csak létezik hozzá külső HDD ( a képen az MS félét mutatja ), hanem bármit rá lehet tenni nem függ a márkától. Ez egy nagyon kényelmes és fontos dolog.
  • orichalcos
    Megy Titanfall 2.
  • Ozzyehh
    Épp ezért jó, én például sokszor lusta vagyok elolvasni egy cikket és inkább meghallgatok egy vidit :D
  • Rage47
    Ettől függetlenül, érdekesek ezek a videók manapság. Egy cikket is elolvashatna az ember, mégis inkább videóban hallgatja meg ugyanazt az infót, amit felolvasnak neki.
  • Sillin
    Aki esetleg Xbox One S-en gondolkodna

• Rage47
    Hát igen ettől a játékmenettől én eldobtam az agyam anno, nem hiába maradandó emlék. Most kicsit máshol az ingerküszöb. :D
  • Harlekin
    Ez azért van,mert a régiek gamerek voltak és a játék érdekelte őket!
    A mostaniak nagy része meg szimpla konzoltulajdonos akikről köztudott,hogy fpspixelszámláló divat buzi fikásak!!!
  • darkSectorxxx #168955
    Én nem vagy Forza fan, de a Horizon nekem epik, mert a graf, a fizika (nem valós fizikára gondolok, hanem egy lazább élvezhetőbb stílus a MS és NFS közt), nagyon állat és ott a szabadság.
  • Rage47
    Na töltöm is :) Igazából sosem tudom eldönteni, hogy a Horizon, vagy a Motorsport tetszik igazán, a kettő kéne egyben :D
  • orichalcos
    Kicsit megörültem, aztán rájöttem hogy day-1 óta megvan, csak még egy órát sem játszottam vele. :D
  • Totti5
    Őrület amit az MS művel.

Forza Motorsport

As we get ready for #ForzaHorizon3 on September 27th, we’re excited to announce that all Xbox Live Gold members can enjoy #Forza6 for free this entire upcoming weekend. Beginning at 12:01 a.m. PDT, Thursday, August 25th, through 11:59 p.m. PDT, Sunday, August 28th, Gold members in Xbox One markets can try the latest entry in the best-selling racing franchise on any platform this generation, Forza Motorsport 6, in entirety and for free!

• orichalcos
    Azért az mi már, hogy ugyanaz a játék de XO-n BC-ben dupla FPS-t kapunk.
  • Totti5
    Egész jó lett.

Dúrva hogy anno milyen frémekkel jöttek a dolgok, most meg ha esik párat már kiakadás van.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.25. 17:36:13
  • Totti5
    Próbánák jobban figyelni, majd legközelebb.
  • Novotsik
    próbálkozNÉK!
  • Totti5
    Gari lejárta után is javít / cserél az MS, de természetesen pénzért, bár előtte konzolboltoknál próbálkoznák, hátha vannak X1 szervízek is ( 360al sokan foglalkozik profi felszerelésekkel, kb mindent cseréltek és javítottak ).
  • TomStorm
    Gyártó garancia sincs már rá?
  • darkSectorxxx #168945
    Nekem is poros lehet, eszem ágában nem lenne szétfeszíteni. :D
    Max egy kompresszorral megküldöm. :D
  • abel0317
    Kitudja mi baja, belülről soha nem volt takarítva mert nem mertem szétszedni, lehet nagy porcicák szaladgálnak a nyáklapon és ez nem tetszik neki vagy csk szimplán egy hibás terméket fogtam ki. A lényeg az, hogy idegesít és ha nem továbbra is lesznek ilyenek akkor váltok. Pedig jó lenne most nem venni újat mert jön horizon 3, mafia 3, gears 4, titan 2 és hát nekem ne fagyogasson le random, mikor ilyen zsírkaraj játekokkal tolnám.
  • darkSectorxxx #168943
    Tudod te is nem széria hiba, ha így lenne már sokaknak baja lenne. :)
  • abel0317
    És azon filózok, hogy veszek egy újat az hátha nem produkál ilyen anomáliákat
  • abel0317
    Kidobom ezt a gépet, mi az istenért fagynak le a játékok? Forzába nyugis roadtripet nyomom erre lefagy de úgy, hogy így zúgva mintha még a hang is "beragadna" xD de ezt már nem először csinálja, azt hittem eddig, hogy csak a forza nem tetszik neki de ma pl a wolfensteinbe ugyanez volt. Néztem és a box nem meleg(pedig buziskodik :D) épphogy langyos volt, a legújabb update is rajta van szóval fogalmam sincs mi van. Gari már nincs, most ugye itt van a slim verzió is amire telne is csak sajnálom rá a pénzt mert szinte csak annyi, hogy kisebb, na mindegy.
  • Totti5
    Earthlock ráadásul ( sikeres PCs Kickstarter utáni ) 1day játék.
  • darkSectorxxx #168939
    Ezzel csak egyetérteni tudok, én még mindig a sima 85k-st támogatnám.
  • orichalcos
    Szeptemberi gold játékok:

Xbox One:
    Szeptember 1: Earthlock
    Szeptember 16: AC Cronicles: China

Xbox 360:
    Szeptember 1: Forza Horizon
    Szeptember 16: Mirror's Edge

Egész erős lett ez a hónap.
  • Sillin
    Forza Horizon 3 magyar előzetes

• mrmilan
    Szia! Nekem is egy 500GB-os verzió van, kiegészítve egy 2TB kapacitású WD My Passport Ultra-val. Tökéletes kombináció...
  • Harlekin
    Szívesen és üdv előre is a csapatban!
    A plusz lóvéból vegyetek goldot,mert akkor havi 4 játékot kaptok INGYEN és nektek minden új lesz tehát megéri!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.24. 09:00:55
  • Totti5
    Csak olyan játékba volt pár fps plusz ami unlockolt 30 ( ha meg 27 fps volt akkor lehet 29 vagy 30 nagyritkán ) 45 helyett 47-48 is vót benne ala Project Cars de ez múltidő. CPU limites játéknál pedig semmi változás. Nem fogják külön tesztelni, ergó nem is fogsz tudni róla semmit. Gyártási technológia miatt, kevesebb hő miatt kicsit emeletek az órajelen, de ezt senki és sehol nem fogja érezni, sem tudni róla.
  • yamato41
    Köszönöm a válaszokat!
  • darkSectorxxx #168932
    +1
  • Harlekin
    Tényleg nagyon jó az elit, de kezdő játékosként nem tudja kihasználni így felesleges pénzkidobás a 30000...
    Én a helyedbe pénztől függetlenül vennék régi gépet+2 tera hdd-t és a megspórolt lóvén játékot.Első konzol lesz neki szerintem tökéletesen fogja értékelni.
  • Kongy
    Egyáltalán nem éri meg, hacsak nem profi játékos (értsd esport versenyző) szeretne lenni a srác :)
  • yamato41
    Tehát S + Elite controller + külső vinyó... ;-)
    Tényleg annyira jó az Elite controller, hogy megéri a +30-at?
    Köszi a választ.