176877
banner
  • Amiga
    Tök jók a képek! Ez az xboxos verzió? Mert akkor novemberben befizetek rá én is. :-)
  • darkSectorxxx #169688
    Na a Prologue-t én is lezavartam. :) Pár emlék. :D
    PC-s Xbox app-al vigyázni kell mert nekem automatikusan minden screenshotot felbasz, nem gyengén másnak spoiler-t okozva... :(

Hálisten töröltem a képeket és a funkciót is kikapcsoltam, lehet Xbox-on is a menüben ki kéne....
    Na mind1....pár kép:

Gears 4 screenshots
    !!!SPOILER!!!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.11. 02:34:31
  • darkSectorxxx #169687
    1:00

Na most INDUL! :)
  • darkSectorxxx #169686
    Ja várj lehet neked olyan Ultimate van nem? Mert az 7.-étől megy.
    Vagy ha lemezes akkor lehet megy, csak Stream nem menne a launcsig. :)

Érdekes a táblázatot néztem és ott számításaim szerint este 23:00-kor kellett volna indulnia....most meg már bőven 23:00 után vagyunk.
  • Totya42
    Nekem engedi nagyban nézni letöltve. Én nem digitálisan vettem, hanem boltban lemezest. Gondolom azért megy már. Nem is tudtam, hogy még meg sem jelent :) Fura is volt, hogy kiírta első indításnál, hogy üdvözlünk az early accessben. Mondom wattafukk :)
  • darkSectorxxx #169684
    Igen. Ezt szóvá is tettem ezelőtti héten, mikor a Horizon 3-al elkezdtem játszani.
    Írtam is hogy visszavonok mindent amit mondtam régen, végre KIVETTÉK, sőtt nem csak azt, hanem végre webről, app-ról is megy minden, a message része is...régebben nekem a üzenetküldéshez is kért gold-ot, ami azért furcsa, mert amugy a konzolon ingyenes volt...kicsit vicces hogy sima üzenetküldés fizetős szolgáltatás. :D

Amúgy nekem még basszus nem engedi elindítani, azt írja, hogy várjak míg megjelenik a játék, na mindegy.
    Magyar profillal lett a redeem kód aktíválva.

Mindegy várok kicsit, ha nem akkor holnap este csak menni fog már.

A képeiddel semmi gond, csak annyi hogy rákattintva ha lementem a gépre nem lehet nagyban nézni, de ennyi, amúgy indexképként látni faszán...csak mondom megézem nagyban. :)

///UPDATE...megvan, böngészővel kell megnézni a letöltött fájlt
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 23:31:40
  • Totya42
    One drive-ra. És onnan linkeltem. Meg is lepődtem, hogy most engedte feltölteni, mert korábban simán kiírta, hogy gold live hiányában nem lehet. Úgy néz ki változtattak ezen.
  • darkSectorxxx #169682
    Kemények.

Ha szabad kérdeznem ezt hová tetted fel?
    Mert tök fasza, hogy ha rákattintok mindjárt le is tölti a gépemre. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 23:18:16
  • Totya42
    Spoilerbe raktam 2 képet, amit a játékból lőttem. Egyszerűen gyönyörű.

Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.10.10. 23:00:36
  • Totya42
    Na most az act2 chapter 3-nál vagyok. Sajna mennem kell csicsikálni, hogy holnap fel tudjak kelni melóra. Eddig piszkosul király a játék.
  • darkSectorxxx #169679
    Nem 22:00-tól aktíválódik a játék magyarban?
  • darkSectorxxx #169678
    "Nem akartam elhinni, hogy XO-n játszom vele. "

Ennyi, látod, amúgy én is így vagyok ezzel, és ezt imádom a konzoloknál....EZT IS NA. :D
    Hogy egy fix masinával mikre képesek a jobb csapatok, és ez melett PC-n is kiváló a port és pc-hez képest nagyon nagyon közelebb áll a maxhoz a látvány (felbontást, élsimitást kivéve persze), mint a medium szinthez.
    De ezt sok helyen is mondták, én most úgy vélem ez inkább a Box-nak dícséret, mint a PC-nek nem.

Ne srácok ne!

Gears-hoz is kaptam Loyal-t...nemár, ennyire aranyos a MS-t nemár. :) <3
    Üzenetben:

Redeem Code
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 21:40:03
  • Totya42
    Na srácok az első fejezetet most fejeztem be. Eddig nagyon tetszik. A grafika áll-leejtős. Az image quality nagyon jó, gyönyörű éles a kép. Olyan, amilyet XO-n még egy másik játéknál sem láttam. Nem akartam elhinni, hogy XO-n játszom vele. Az új karakterek tetszenek. A dumák viccesek benne, jól oldják a feszültséget. A történet eleje eddig így simán jó. Az a pár új fegyver, amit eddig használtam tetszett. A frame pacing kiváló lett. Igaz, hogy "csak" 30fps a kampány. De ez olyan beton, kőkemény 30 (legalábbis játszva, érzésre), hogy ha minden játék minimum így futna, akkor DF-nek nem lenne munkája :) Szóval aki szereti a sorozatot csak egy kicsit is, az szerezze be szerintem bátran és ne hallgassatok a kritikákra. Úgy féltem, hogy csalódás lesz, mint a Halo 5. De eddig így elsőre azt mondom, hogy nagyon komoly lett.
  • bakkerman
    holnap éjszaka se az alvásé lesz a főszerep...rohadt komoly lesz ez a játék
  • darkSectorxxx #169675
    +1 jól beszélsz.............most az egyszer. :D
    amugy ez az art kép is epic lett.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 18:53:08
  • Totti5
    UC és a GeoW ebben a genben sem hazudik. Amit letettek az WOW.

• darkSectorxxx #169673
    Grat hozzá:
    Tesztek szerint kiváló stabil cucc x1-en és példátlan port minőség pc-n.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 18:34:51
  • Totya42
    Na csak megvettem a GeoW4-et. Most települ. Remélem jó lesz.
  • darkSectorxxx #169671
  • darkSectorxxx #169670
    "Itt egy autóverseny, ami simán lealázza a konkurenciát

A Forza Horizon 3 nagyon látványos, megnyerő és szinte hibátlan."
  • darkSectorxxx #169669
    Ugyanaz a füles kell mindkettőhöz. :)
    4pines, ha pc-s füles, akkor vagy csak a fülest dugod ve, vagy veszel kis 300ft-os konvertert, én is most hozatok.

Meg blutusz adaptert is, ami 4.0-ás és azzal ugye még a fejedet sem kell a kontrollerhez madzagolni. :) igaz ez 4500ft :)

Sajna a rezgő fülesemhez még usb áramforrást kell találnom.

A powerbank nem jó, mert folyton lekapcsol a túltöltésgátló.
  • Amiga
    Okés. :-)

Én még a PS-hez vettem egy fejhallgatót, remélem megy vele gond nélkül.
  • darkSectorxxx #169667
    Bár hülye vagyok, megnézem előtte milyen gémszet adnak store-n gold mellé, ha most szar, akkor 16 után játszunk. :)
  • darkSectorxxx #169666
    Oks, úgy is kell vennem a Gears miatt.
    De csak ha nincs Das stream. :)
  • Amiga
    Összehozhatnánk valamelyik este egy kis online partit. :-) Legalább a headsetet is kipróbálhatnám. Jönnél? És te Totti? Vicces lenne pár multis meccset letolni, akár team-ben is.
  • darkSectorxxx #169664
    Azért nem látlak, mert mindig mögöttem kullogsz. :)
  • Amiga
    Csak azért nem találkozol az enyémmel, mert a verseny elején elhúzok, és onnantól nem látsz. :-D Nem tűnt még fel, hogy mindig második vagy? :-)

Amúgy valaki már használgat, mert napi szinten bejön kb. 20 ezer CR. :-)
  • darkSectorxxx #169662
    Rádhúzom? Dehogyis, csak te jössz az utamba mindig. :D én egyelőre a tieddel még nem találkoztam.
  • darkSectorxxx #169661
    Rádhúzom? Dehogyis, csak te jössz az utamba mindig. :D én egyelőre a tieddel még nem találkoztam.
  • Amiga
    Dark & Totti, jól szakít a drivatarotok az FH3-ban, sokszor meggyűlik a bajom velük. Ahogy elnézem, Totti inkább az elegánsabb, Dark az agresszívebb vezetési stílust preferálja. Tottinak a buggy-k nem annyira fekszenek, ellenben a supercar-okkal nagyon erős. Dark ezen a téren kiegyensúlyozottabb, az ő drivatarja minden kategóriában rámhúzza a kormányt, ha egymás mellé kerülünk. :-D
  • darkSectorxxx #169659
    Pöpec!

• darkSectorxxx #169658
    :D

Totti:

Jaja na úgy értettem hogy nem lesz lock.
    Amúgy brutál éles a kép ahogy nézem...

ilyen árnyékot kérek minden játékba, nem olyat mint a Mafia 3-ban brőá.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.09. 20:42:41
  • lwb
    PC-n 90-60-90 :D
  • Totti5
    "PC-n gondolom 60-60-60"

Nincs olyan hogy PCn annyi vagy annyi.

Mindig pont annyi amennyire erős és amilyen drága, amennyire be van állítva. Vagy nem. De hát a PC ilyen, mindenkinek más. Akinek erős gépe van, annak lehet 60. Hogy az fix 60 vagy 51-60 megint más kérdés.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 20:36:35
  • darkSectorxxx #169655
    Ja x1-en jóaz...mi coop-ba akarjuk vinni. :) Horda mod is iszonyat durva azt sem fogjuk hagyni kihűlni, vagyis én nem.
    PC-n gondolom 60-60-60
  • Totti5
    PVP 60 fps
    Horde 30 fps
    Story 30 fps
  • darkSectorxxx #169653
    Töltőképernyő. :D

• darkSectorxxx #169652
    Valamit nem értek.
    Hogy sikerül ezeknek 60fps a multiban, másoknak meg nem feltétlen?
    Ezzel a látvánnyal még a single-be is kiegyeznék bőven, nem mintha a 30 nem lenne majd elég.

• darkSectorxxx #169651
    Totti, ebbe amit nemrég hozattam milyen Halo 5 content lehet?

Katt
  • darkSectorxxx #169650
    Tökéletes!

"Előre lelövöm az eredményt: mindkettő gyönyörűen néz ki. A Polygon kollégái abban a szerencsében részesülhettek, hogy már a PC és Xbox One verziót is tesztelhették. Ha már megvolt mindkét változat, akkor egymás mellé is tették őket.

A PC-s verzió tökéletesen támogatja a kontrollereket, de természetesen egérrel és billentyűzettel is lehet tolni. Rengeteg grafikai opciót kínál, így a gépedhez igazíthatod a látványt.

Konzolon nincs ennyi grafikai lehetőség, viszont felkínál egy fontos extrát. Akinek Xbox One S dorombol a kijelző mellett, az a HDR funkcióval teheti kellemesebbé a látványt.

Mindent egybevetve túl sok különbség nincs az Xbox One és PC kiadások között. Ezt magatok is megláthatjátok majd a Gears of War 4 megjelenés után, ami 2016. október 11-én esedékes PC-re és Xbox One-ra."