176877

-
Tök jók a képek! Ez az xboxos verzió? Mert akkor novemberben befizetek rá én is. :-) -
Na a Prologue-t én is lezavartam. :) Pár emlék. :D
PC-s Xbox app-al vigyázni kell mert nekem automatikusan minden screenshotot felbasz, nem gyengén másnak spoiler-t okozva... :(
Hálisten töröltem a képeket és a funkciót is kikapcsoltam, lehet Xbox-on is a menüben ki kéne....
Na mind1....pár kép:
Gears 4 screenshots
!!!SPOILER!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.11. 02:34:31 -
1:00
Na most INDUL! :) -
Ja várj lehet neked olyan Ultimate van nem? Mert az 7.-étől megy.
Vagy ha lemezes akkor lehet megy, csak Stream nem menne a launcsig. :)
Érdekes a táblázatot néztem és ott számításaim szerint este 23:00-kor kellett volna indulnia....most meg már bőven 23:00 után vagyunk. -
Totya42 #169685 Nekem engedi nagyban nézni letöltve. Én nem digitálisan vettem, hanem boltban lemezest. Gondolom azért megy már. Nem is tudtam, hogy még meg sem jelent :) Fura is volt, hogy kiírta első indításnál, hogy üdvözlünk az early accessben. Mondom wattafukk :) -
Igen. Ezt szóvá is tettem ezelőtti héten, mikor a Horizon 3-al elkezdtem játszani.
Írtam is hogy visszavonok mindent amit mondtam régen, végre KIVETTÉK, sőtt nem csak azt, hanem végre webről, app-ról is megy minden, a message része is...régebben nekem a üzenetküldéshez is kért gold-ot, ami azért furcsa, mert amugy a konzolon ingyenes volt...kicsit vicces hogy sima üzenetküldés fizetős szolgáltatás. :D
Amúgy nekem még basszus nem engedi elindítani, azt írja, hogy várjak míg megjelenik a játék, na mindegy.
Magyar profillal lett a redeem kód aktíválva.
Mindegy várok kicsit, ha nem akkor holnap este csak menni fog már.
A képeiddel semmi gond, csak annyi hogy rákattintva ha lementem a gépre nem lehet nagyban nézni, de ennyi, amúgy indexképként látni faszán...csak mondom megézem nagyban. :)
///UPDATE...megvan, böngészővel kell megnézni a letöltött fájlt
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 23:31:40 -
Totya42 #169683 One drive-ra. És onnan linkeltem. Meg is lepődtem, hogy most engedte feltölteni, mert korábban simán kiírta, hogy gold live hiányában nem lehet. Úgy néz ki változtattak ezen. -
Kemények.
Ha szabad kérdeznem ezt hová tetted fel?
Mert tök fasza, hogy ha rákattintok mindjárt le is tölti a gépemre. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 23:18:16 -
Totya42 #169681 Spoilerbe raktam 2 képet, amit a játékból lőttem. Egyszerűen gyönyörű.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.10.10. 23:00:36 -
Totya42 #169680 Na most az act2 chapter 3-nál vagyok. Sajna mennem kell csicsikálni, hogy holnap fel tudjak kelni melóra. Eddig piszkosul király a játék. -
Nem 22:00-tól aktíválódik a játék magyarban? -
"Nem akartam elhinni, hogy XO-n játszom vele. "
Ennyi, látod, amúgy én is így vagyok ezzel, és ezt imádom a konzoloknál....EZT IS NA. :D
Hogy egy fix masinával mikre képesek a jobb csapatok, és ez melett PC-n is kiváló a port és pc-hez képest nagyon nagyon közelebb áll a maxhoz a látvány (felbontást, élsimitást kivéve persze), mint a medium szinthez.
De ezt sok helyen is mondták, én most úgy vélem ez inkább a Box-nak dícséret, mint a PC-nek nem.
Ne srácok ne!
Gears-hoz is kaptam Loyal-t...nemár, ennyire aranyos a MS-t nemár. :) <3
Üzenetben:
Redeem Code
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 21:40:03 -
Totya42 #169677 Na srácok az első fejezetet most fejeztem be. Eddig nagyon tetszik. A grafika áll-leejtős. Az image quality nagyon jó, gyönyörű éles a kép. Olyan, amilyet XO-n még egy másik játéknál sem láttam. Nem akartam elhinni, hogy XO-n játszom vele. Az új karakterek tetszenek. A dumák viccesek benne, jól oldják a feszültséget. A történet eleje eddig így simán jó. Az a pár új fegyver, amit eddig használtam tetszett. A frame pacing kiváló lett. Igaz, hogy "csak" 30fps a kampány. De ez olyan beton, kőkemény 30 (legalábbis játszva, érzésre), hogy ha minden játék minimum így futna, akkor DF-nek nem lenne munkája :) Szóval aki szereti a sorozatot csak egy kicsit is, az szerezze be szerintem bátran és ne hallgassatok a kritikákra. Úgy féltem, hogy csalódás lesz, mint a Halo 5. De eddig így elsőre azt mondom, hogy nagyon komoly lett. -
holnap éjszaka se az alvásé lesz a főszerep...rohadt komoly lesz ez a játék 
-
+1 jól beszélsz.............most az egyszer. :D
amugy ez az art kép is epic lett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 18:53:08 -
UC és a GeoW ebben a genben sem hazudik. Amit letettek az WOW.
-
Grat hozzá:
Tesztek szerint kiváló stabil cucc x1-en és példátlan port minőség pc-n.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 18:34:51 -
Totya42 #169672 Na csak megvettem a GeoW4-et. Most települ. Remélem jó lesz. -
-
"Itt egy autóverseny, ami simán lealázza a konkurenciát
A Forza Horizon 3 nagyon látványos, megnyerő és szinte hibátlan." -
Ugyanaz a füles kell mindkettőhöz. :)
4pines, ha pc-s füles, akkor vagy csak a fülest dugod ve, vagy veszel kis 300ft-os konvertert, én is most hozatok.
Meg blutusz adaptert is, ami 4.0-ás és azzal ugye még a fejedet sem kell a kontrollerhez madzagolni. :) igaz ez 4500ft :)
Sajna a rezgő fülesemhez még usb áramforrást kell találnom.
A powerbank nem jó, mert folyton lekapcsol a túltöltésgátló. -
Okés. :-)
Én még a PS-hez vettem egy fejhallgatót, remélem megy vele gond nélkül. -
Bár hülye vagyok, megnézem előtte milyen gémszet adnak store-n gold mellé, ha most szar, akkor 16 után játszunk. :) -
Oks, úgy is kell vennem a Gears miatt.
De csak ha nincs Das stream. :) -
Összehozhatnánk valamelyik este egy kis online partit. :-) Legalább a headsetet is kipróbálhatnám. Jönnél? És te Totti? Vicces lenne pár multis meccset letolni, akár team-ben is. -
Azért nem látlak, mert mindig mögöttem kullogsz. :) -
Csak azért nem találkozol az enyémmel, mert a verseny elején elhúzok, és onnantól nem látsz. :-D Nem tűnt még fel, hogy mindig második vagy? :-)
Amúgy valaki már használgat, mert napi szinten bejön kb. 20 ezer CR. :-) -
Rádhúzom? Dehogyis, csak te jössz az utamba mindig. :D én egyelőre a tieddel még nem találkoztam. -
Rádhúzom? Dehogyis, csak te jössz az utamba mindig. :D én egyelőre a tieddel még nem találkoztam. -
Dark & Totti, jól szakít a drivatarotok az FH3-ban, sokszor meggyűlik a bajom velük. Ahogy elnézem, Totti inkább az elegánsabb, Dark az agresszívebb vezetési stílust preferálja. Tottinak a buggy-k nem annyira fekszenek, ellenben a supercar-okkal nagyon erős. Dark ezen a téren kiegyensúlyozottabb, az ő drivatarja minden kategóriában rámhúzza a kormányt, ha egymás mellé kerülünk. :-D -
Pöpec!
-
:D
Totti:
Jaja na úgy értettem hogy nem lesz lock.
Amúgy brutál éles a kép ahogy nézem...
ilyen árnyékot kérek minden játékba, nem olyat mint a Mafia 3-ban brőá.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.09. 20:42:41 -
PC-n 90-60-90 :D -
"PC-n gondolom 60-60-60"
Nincs olyan hogy PCn annyi vagy annyi.
Mindig pont annyi amennyire erős és amilyen drága, amennyire be van állítva. Vagy nem. De hát a PC ilyen, mindenkinek más. Akinek erős gépe van, annak lehet 60. Hogy az fix 60 vagy 51-60 megint más kérdés.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 20:36:35 -
Ja x1-en jóaz...mi coop-ba akarjuk vinni. :) Horda mod is iszonyat durva azt sem fogjuk hagyni kihűlni, vagyis én nem.
PC-n gondolom 60-60-60 -
PVP 60 fps
Horde 30 fps
Story 30 fps -
Töltőképernyő. :D
-
Valamit nem értek.
Hogy sikerül ezeknek 60fps a multiban, másoknak meg nem feltétlen?
Ezzel a látvánnyal még a single-be is kiegyeznék bőven, nem mintha a 30 nem lenne majd elég.
-
Totti, ebbe amit nemrég hozattam milyen Halo 5 content lehet?
Katt -
Tökéletes!
"Előre lelövöm az eredményt: mindkettő gyönyörűen néz ki. A Polygon kollégái abban a szerencsében részesülhettek, hogy már a PC és Xbox One verziót is tesztelhették. Ha már megvolt mindkét változat, akkor egymás mellé is tették őket.
A PC-s verzió tökéletesen támogatja a kontrollereket, de természetesen egérrel és billentyűzettel is lehet tolni. Rengeteg grafikai opciót kínál, így a gépedhez igazíthatod a látványt.
Konzolon nincs ennyi grafikai lehetőség, viszont felkínál egy fontos extrát. Akinek Xbox One S dorombol a kijelző mellett, az a HDR funkcióval teheti kellemesebbé a látványt.
Mindent egybevetve túl sok különbség nincs az Xbox One és PC kiadások között. Ezt magatok is megláthatjátok majd a Gears of War 4 megjelenés után, ami 2016. október 11-én esedékes PC-re és Xbox One-ra."