176877
banner
  • Rage47
    hát ebben nincs semmilyen spoiler sztem, bár nem gow4-eztem még. de jó a graf
  • darkSectorxxx #169849
    Gears of War 4 beindul a ACT IV után, ahogy nézem, nagyon murva....

Spoilert tartalmazhatnak a képek!

• abel0317
    A titanfallba valahogy kevésbé zavar ez a falon futós ugrálós téma, sőt a titánok miatt még muszály is, hogy csinálja az ember
  • Rage47
    Ja nekem is ez volt az egyik. A másik, hogy iszonyat gyors a játékmenet és mindenki ugrál meg csúszkál. 2. lettem, de leizzadtam a végére sztem. :D Sebaj, a Titanfall 2 marad preorderben, az sokkal jobban bejött.
  • darkSectorxxx #169846
    :)
    nm.
  • webibebi
    Nagyszeru :) koszi szepen a segitseget :)
  • darkSectorxxx #169844
    Hogyne, egymásnak nincs köze a 2 gépnek egymáshoz medgosztáskor, nem egymás gépétől függötök.
    Hanem Home vagy bejelentkezve maradás mellett egyenként is megy természetesen....:)

Az összefüggés csak annnyi, és azért van a Home, hogy ne legyen szükségetek egyidőben egyszerre ugyanabba a megosztott profilba belépni. :)
  • darkSectorxxx #169843
    Mindent, és egy teljes visszaállítást.

Fontos hogy a HOME-ot szedjétek ki, minden profilból....
  • webibebi
    Igen gyari beallitas visszaallitas lesz. De akkor addig is tud jatszani vele mig le van torolve a gep?
  • abel0317
    Kaptam itt anno választ és akkor mondtátok, hogy ha eladnám a boxot akkor toljak egy reset-et neki és akkor eltűnik róla minden és az új tulaj ha benyomja olyan mint ha most venné. Mielőtt megcsinálom a reset-et, le kell hogy töröljem a játékokat a hdd-ről meg ugye a profilom vagy ez felesleges?
  • darkSectorxxx #169840
    Yes.
    De akkor alapos törlést nyomj! Gépről mindent szedj ki ami home-olva van, és törölj mindent.
  • webibebi
    Sziasztok! Home-oltam egyik ismerosommel es eladom a boxomat amirol letorlok majd mindent akkor o fogja tudni hasznalni a jatekaimat? Aztan ha veszek egy uj gepet akkor ujra be kell allitani a home-ot es mukodni fog ugye?
  • darkSectorxxx #169838
    Most végeztem egy kis tesztet.....

Jól sejtettem...sokkalta jobban járok X1 esetében, ha átküldöm x1 képét pc-re és onnan pc stream-eli fel twitch-re, mint homlokegyenesen x1-ről twitch-re....LOÁL. :D
  • orichalcos
    Menüben kapcsold ki a film graint.
  • Amiga
    Kipróbáltam az IW-t PS4-en...A grafika bántja szememet, Egyszerűen fakó, de közben túl világos, mintha fényárban úszna. Iszonyat zavaró. Erről most vagy hiányzik valami szűrő, vagy nem tudom, de szerintem rondább, mint az AW és a BO3.

A játékmenet gyors, sajnos itt is van falon futás és repülés, csak még hangsúlyosabban előjött a meccseim alatt.

1.3 körüli K/D-t sikerült elég hamar beállítanom, szóval nem, nem vagyok amiatt frusztrált... de ebbe most nem tudom beleélni magam. Megyek is vissza AW-zni...
  • orichalcos
    Ha valakit érdekel, japán store-ból tölthető ingyen a COD: IW bétája.

katt
  • abel0317
    Majd az SP-t lehet énis beszerzem mert csak a standard van meg de megvárom a black friday-t vagy a holiday sale-t mert 10 az sok érte xD
  • Amiga
    Sokszor azért, mert a játék+SP olcsóbb, mint amikor már megjelent. Pl. a DAS3 is olcsóbb volt SP-vel, mint most külön, meg a GoW4 is kb. 2000 Ft.-tal drágább lesz azt hiszem.

De ahol SP-vel annyi előrendelve, mint külön-külön, ott valóban nem érdemes. Sőt, ha véletlenül leárazzák az SP-t, mielőtt jönnének a tartalmak, akkor bukó is.
  • darkSectorxxx #169832
    Tudom milyen :)
    9990 az sp.
    Én soga nem értem az sp előrendeléseket, hogy sp-t minek előrendelni? Mármint nem rád értem, hanem aki azelőtt vesz sp-t mielőtt a benne lévő tartalom megjelent volna.
  • Amiga
    Az szép. :-) Majd hó elején beújítom az SP-t, így is elment egy szegényebb állam éves költségvetése most az X-re és játékokra. :-D
  • darkSectorxxx #169830
    Nem tudom hány pálya van alapon, de seasson pass még 24 mapot ír pluszban, 1 évig havonta 2 multis aréna! :)
  • darkSectorxxx #169829
    Ennyi. :)
  • Amiga
    Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, a GoW4 kapcsán a kódokat 7-10 napon belül küldik ki.

Azért nem rossz, összességében öt GoW-játékot kaptam/kapok ezzel a vétellel.

A multi amúgy nagyon kemény. Egyfajta reménytelen, elkeseredett küzdelem az egész, minden pályán érzed ezt. Én core/TDM-et játszom, eddig mindig az emberekhez dobott be, de nagyon durva. Jól kiegészíti az UC4-et kompetitív TPS-vonalon, az vidám és színes, ebben meg könyékig turkálok a belekben. :-D
  • darkSectorxxx #169827
    Iszonyat rendesek. :)
  • Amiga
    Jaja, holnap felhívom őket. :-)
  • darkSectorxxx #169825
    meg kell hogy papd, a promo még kint van xbox.hu-n, én a helyedbe lazán hívnám a xbox ingyenes számát, tök normálisak, és megkérdezném hogy akkor megkapom-e majd a játékokat, megmondod hogy kaptál kodot az nvidia vga-d mellé azt ennyi. :)
  • Amiga
    :-D

Amúgy még mindig nem kaptam meg a X360-as GoW-okat a MS store-os GoW 4 vásárlásomért... Most már jöhetne, mert szeretném a kampányokat sorban pörgetni. Mondjuk a GoW 4-el elmultizgatok, de nem akarom megint az ügyfélszolgálatot hívogatni...
  • darkSectorxxx #169823
    én is annak ellenére hogy veszek csak közös digitálba, látod fémtokokat meg minden szart veszek mellé.

Legfaszább a mások által kritizált kínai szarok...:) Ebay-ről. :)
    Most megint rendelnem kéne valamit.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 22:14:47
  • Amiga
    Igen, nem kérdés, hogy gyűjtőknek a fémdobozos extra kiadások sokat érnek, néhány ilyesmi nekem is van azért. :-)
  • orichalcos
    Xbox-os Előrendelőknek tölthető az új COD bétája:

katt

Akik kódot kaptak azoknak várniuk kell.
  • darkSectorxxx #169820
    ja meg a szép külső ha gyűjtöd, tok, collectors. :)

Mondjuk tény hogy amióta van ps4+x1-em: 4, azaz 4 lemez volt a 2 gépben együtt!!!! Összesen! :D ebből 3 max 20 percet (belenéztem). :D
    Egyedül kezdetben a Killzone-t vettem meg, végigvittem, akkor még nem tudta a felezésről. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 18:16:25
  • Amiga
    A lemeznek számos előnye van. A digitális előnye a kényelem, a hátránya gazdasági természetű. :-)
  • darkSectorxxx #169818
    Ja mobilról nem volt időm írni....

Lemeznek mi az előnye?
    Bármikor tovább-kölcsön adhatom, sokszor olcsóbb. Nem kű hozzá net.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 18:09:21
  • bakkerman
    szerintem sok ember azért ragaszkodik a dobozoshoz,mert egy single only játékot ha végigpörget,akkor eltudja adni. 19k-ért day1 megvett játékot 2 hét múlva továbbad 14k-ért,5k-ért tolt le egy játékot.
    Vagyis ezt meglehet csinálni nem csak single only játékokkal
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.10.20. 17:03:03
  • darkSectorxxx #169816
    Igazából én nem szoktam hallani a játék hangja miatt. :D
  • Firerock
    Csak hátrányai vannak a lemezes változatnak,nem is tudom miért ragaszkodik még hozzá mindenki
  • Amiga
    Csak engem idegesít amikor a disc pörög a gépben.
  • darkSectorxxx #169813
    Hali, de dobozosan 11 font lett volna egymagad. :)
  • Firerock
    Köszöntem!
  • Amiga
    Tegnap több kört is futottam Sunset Overdrive ügyben. Dark ajánlotta, hogy vegyük felesbe, de az én totálisan önsorsrontó és irracionális természetem nem állt kötélnek. :-) Végül a g2play-en találtam 8k-ért, be is húztam és ma reggel már ki is próbáltam.

Ez megint azok közé a címek közé tartozott, amiket kezdettől fogva irigykedve nézegettem, és örülök, hogy végre játszhatok vele. Nagyon jó, feldobta a napomat már az az óra is, amit eltölthettem vele. Kegyetlenül eltalálták a stílusát, és már volt pár WTF élményem, pedig épp csak elkezdődött. :-D
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.10.20. 09:54:27