176876

-
Ja értem. Köszönöm. :) -
Ha egy játékot megveszel, csak akkor tudsz játszani vele, ha az adott régióban már megjelent. Nálam példa, hogy az FF15-öt szingapúri store-ban vettem, vagyis én már hétfőn délután 5kor tudok játszani vele, holott magyar premier kedden éjfélkor van. Viszont ha pl magyar store-ból veszel valamit, akkor hiába állítod át a gépet mondjuk szingapúrra, vagy új zélandra, akkor is csak akkor tolhatsz egy adott játékot ha nálunk megjelent. -
Hu köszönöm, nem rossz. :)
Godolom akkor ezzel a launch-nál is lehet trükközni, hogy a megvett játék amelyik régióban a legelőször aktíválódik, oda váltani nem? :) -
Settings/system/Language & Location. Majd ott kiválasztod, és restart. -
Huh, az xboxon egy buta kérdésem lenne, hogy lehet váltani régiót? Egy menüpontban? :) -
Mindig itt vagyok, sunnyogok a shadows-ba, figyelem a topicot :D Csak nem éreztem semmi gémet mostanában annyira, így elkezdtem régi cuccokat nyomni, az XCOM -ot most fejeztem be pl. Meg most szerintem megveszem a BF1 -et, hogy valami nexdzsemet is lássak :)
Olvastam a Dishonored 2 tesztet, állat lett, megsajnáltam az őröket
-
Persze, pár napja vettem meg így Final Fantasy XV-öt. Annyi, hogy a gift Card-ot xbox-on tudod már csak beváltani (SG régióra átrakod addig), de utána megy minden rendesen.
Btw ezer éve, merre jártál? :D -
Hali Srácok! Működik még a "Singapore SGD Gift Card vétel és azzal store-ban megvásárlom" módszer? Csak mert régen vásároltam és nem szeretnék úgy venni giftkártyát, hogy utána nem tudom elkölteni :) -
Elindult Black Friday:
katt -
Igen 95%-ban ez valószínű.
De a remény hal meg utoljára.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.17. 21:09:33 -
valami f2p fos multis cucc lesz. Ne is álmodj AW2ről -
-
Papírzsepi valakinél?
Wáó.....
-
Story emlékezetes pillanatai, karakter drámái a 2-3-4ben jönnek elő, de ott aztán vannak. -
Kopott volt az látva a Gears 2-őt is... :D -
Este kipróbáltam a GoW első részét. Hát, a grafika valóban erősen kopott, a játékmenet pedig elég egyszerű, de így is szórakoztató a cucc. A sztori még nem tárta fel magát, de 2 óra játék után ezt nem is vártam.
Még behúztam a Horizon 2-t, mert most Gold-ban csak ötezer forint volt. :-) -
Uborkaszezon van, vagy mi? A hét legfárasztóbb vitájába csöppentem, pedig csak nemrég futott ki a PS-ben a CoD vs BF1 vs TF2.
-
Szerintem az elmúlt 15 évet a karakterek köszönték meg. Ergo a Halo univerzum. -
-
Miért van olyan érzésem hogy valójában nem hiszel nekem. :D Az egész ezzel kezdődött, utána live-on is meg GAF-en is dumáltam vele, legutoljára talán két hete. katt Az meg hogy mit írnak a neten az egy dolog, előbb hiszek olyannak aki érintett a dologban. :) Btw, nem is tudom miért beszélünk erről, offolom a témát inkább :) Jó éjt! -
partizan182 #170069 A zinternet azt irja hogy ez csak az elfajzott 911 trutherek lázálma, összesen 6 exbungie employee van ott, ebből 1 teszter es 2 contractor. De ha neked a Frankie azt mondta en elhiszem. -
Konkrétan Frankie-vel beszéltem erről anno GAF-en privátban (jó arc nagyon amúgy, járt itt MO-n is), hogy a csapat kb 60%-a Bungie-tól lépett le anno, amikor azok otthagyták szerencsétlen Halo franchise-t. -
450 főből áll a csapat, hogy hány proramozó, vagy rajzoló ( mittudomén mi a neve ), vagy író vagy akármi aki bármit csinál maradt ott nem fogják név szerint felsorolni, csak a vezetők a lényegesek. Biztos maradt számottevő mag, mindig marad, hisz ez amúgy sem egyik napról a másikra történt, hanem tudatosan át lett adva.
Bungie mint írtam a játékokat szállította, volt egy másik vonal aki minden mást ami Halohoz köthető.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.16. 20:40:24 -
partizan182 #170066 343 Industries, a game studio formed by Microsoft to manage the Halo series following the launch of Halo: Reach, also includes a few former Bungie employees, including former Community Manager Frank O'Connor.
Bocs, tenyleg, a kommunyiti manager ugyanaz (mondjuk ő pont tènyleg kozel volt a rajongokhoz). Ha mas miatt nem mar csak az uj titulusa révén érdemes volt rákeresni: Franchise Development Director. Drímjob.
@Totti: a jelen/jovo szempontjabol igazad van. Ha az elmúlt 15 évet ünnepeljük, abból 10-et a Bungie szállított. -
Microsoft az Xbox 15 évét ünnepli, 343 pedig a Halo 15 évét ami egybeesik az Xbox megjelenésével.
Bungie mint cég itt már nem számít. Elmentek, vége, a múlt és a 15 év része. A "bizonyítás" a Halo 4el megtörtént, azóta már nem kell semmit mayarázni és bizonyítaniuk.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.16. 20:18:15 -
Gondolom az megvan hogy a 343i csapatának több mint a fele ex-Bungie alkalmazott. :) -
partizan182 #170063 Akko vegkepp nem ertem.
Opc 1: "Kedves drága Halo rajongók. Koszonjuk az elmult 15 evet, televót jatekkal, konyvvel, filmmel minden csudával, láthatóan adjátok nagyon, faszák vagytok. Üdvozlettel: Microsoft."
Opc 2: "Kedves drága 343 rajongók. Köszönjük az elmúlt 5 év támogatását, nagyon faszák vagytok és örülünk hogy bebizonyíthattuk nektek hogy a Bungie után is van élet. Üdvozlettel : 343 Industries."
Igazából csak kötök persze, a gyerekek vegre rajzolgatnak, nekem meg van 5 percem. Meg én már megbarátkoztam a gondolattal hogy az üzenet John-tól meg a fehér hajú asszonyságtól jon kozvetlen, a szivecskét meg Cortana biggyesztette oda (sajnos csak 343 vízjeles fotopapírt találtak a képhez). ( Az milyenmár hogy nettó 3 karaktert ismerek fel, pedig megvolt az elso 5 resz x360on)
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2016.11.16. 20:16:11 -
Most írtam hogy 2007 óta vannak! S ebben a 15 évben minden benne van. Játék, film, sorozat, könyvek, comic, figurák és persze a Bungie + millió dolog amit a Halo frencsájz és unviverzum kitermelt. -
partizan182 #170061 Nem vitatom, 343 ugyes, nem itt a gond. Csakhogy "our fan"-jük kb 5 éve lehet. Alternatív magyarázat hogy a feliratot a Masztercsif meg a haverok mondják. -
Most a 343é már az egész Halo frencsájz ( 2007ben alakultak, és kizárólag a Haloval foglalkoztak a Bungie mellett, csak nem kimondottan videójáték fejlesztéssel egészen 2011ig amikor megjelent a Halo 1 remék tőlük )
Mára letettek 2 kiváló számozott Halo játékot és egy Halo 1 - Halo 2 reméket illetve kollekciót az asztalra.
Jobb helyen nem is lehetne a Halo frencsájz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.16. 19:52:52 -
partizan182 #170059 Azér ez egy kicsit santit, 343 kanyarba se volt még 15 éve. MS game studios precícebb aláírás lenne. -
-
:)
Jól teszed, bárcsak én is megvártam volna a trilogiát, ha tudom hogy nincs vége a játéknak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.16. 14:10:29 -
Minden esetre happy vagyok, hogy megjöttek végre. Okt. 19-én vettem, azóta csak a multit toltam, hogy ne itt essek bele a kampány történetébe. Most majd meg is fogom érteni, mik ezek a nagy szörnyek, amik a shootgunnal folyton szétdurrantották a fejem. :-) -
Nekem ilyen téren Uncharted.
Ugyanez a folyamat, csak már annyi hiányzott volna, hogy kiadjanak U4 előtt ps3-ra egy Uncharted Judgement-et. De komolyan. :) -
Oks, de ha kell valami akkor szólj :) kivéve lóvé :) -
2. rész technológiailag sokkal jobb volt mint az első. 3. megint, de már nem volt akkora eltérés. Mármint olyan téren hogy frém és popup. GeoW1 szenvedett ezektől, a későbbi részek nem.
Ultimate GeoW meg kegyetlen jó, nem is drága, szóval vedd meg, teljesen más élmény lesz illetve a single DLC is benne van. -
Kedves vagy, de tényleg elég lesz nekem belenézni a játékba. :-) Itt csak az első részről an szó, ha az tetszik nekem eredeti verzióban is, akkor feleslegesen nem akarok költeni még rá. -
Te figyu, mondok egy kompromisszumot. Hazaérek és 16:00 után küldök neked képet mind a 6 játékból, vagy 5-ből.
És akkor te el tudod dönteni utána 1 percre rá, amiket küldök kifotózva, az jó hasolítás, mert azt látod majd te is. :) -
Ja értem. Na akkor az lesz, hogy belenézek az elsőbe, és ha emészthető minőséget képvisel, akkor letolom. Ha nem képvisel emészthető minőséget, akkor meg beszerzem a felújítást. :-)