176877
banner
  • cenobite
    ok, köszi!
  • darkSectorxxx #170169
    Persze egy és ugyabaz a rendszer.
    Csak a marketplace van külön.....
  • cenobite
    Még egy kérdés. 360-on aktív a live gold-om. Ha beállítottam a One-on a profilom (ami ugye ugyanaz mint 360-on), akkor a live is "jön", vagy külön kell venni?
  • darkSectorxxx #170167
    Én ps4-re veszem ha már végigérek azzal a 100 másikkal ami játékot azóta vettem ;)
  • cenobite
    Xbox One megrenelve. E-mag-nál most 83.900 Ft az 500 gigás, NEM refurbished. (Legalábbis remélem nem az, mivel nincs odaírva). Korrekt árnak tartom.
    Utólag is köszi mindenkinek a tanácsokat!
  • orichalcos
    Tervezi esetleg valaki megvenni digitálisan az FF 15-öt?
  • Totti5
  • TDC Geronimo
    Nem tartott sokáig
  • Totti5
    Titanfall 2's multiplayer modes will be available to all as part of a free trial this weekend.

Those with EA Access or Origin Access will be able to partake in this free trial as early as tomorrow, 30th November, while the rest will have to wait until 2nd December.

There's no mention of when exactly this free trial will end.
  • orichalcos
    Nos az FF 15 egy mocsok jó játék. 14 fejezetből a 2. fejezetnél tartok, és lassan 10 órám van benne. :D
  • Amiga
    De jó lesz! :-))) Ha már ezért a játékért vettem új konzolt. :-)

Megvettem a promóban a Horizon 2-t is, csak a season pass-re nem maradt már, úgyhogy annak a "viharos" kiegészítője is decemberre marad. :-)
  • Totti5
    Get the snow tires ready and pack your best parka, because Blizzard Mountain beckons! The Blizzard Mountain Expansion for Forza Horizon 3 is coming Dec. 13 and bringing with it a Forza first – snow, ice, extreme elevations and blizzards to challenge players in their quest to become the King of the Mountain.

2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX
    1965 Ford F-100 Flareside Abatti Racing Trophy Truck
    1975 Lancia Stratos HF Group 4
    1985 Lancia Delta S4 Group B
    2016 Nissan Titan Warrior Concept
    2016 RJ Anderson #37 Polaris RZR-Rockstar Energy Pro 2 Truck
    2016 Subaru #199 WRX STI VT15r Rally Car

The Blizzard Mountain Expansion for Forza Horizon 3 is available separately or as part of the Forza Horizon 3 Expansion Pass, which gives players discounted access to two expansions for $34.99. Ultimate Edition owners receive a $10 discount on the Forza Horizon 3 Expansion Pass if purchased before the end of 2016.
  • soo277
    Na most ez ,hogy lehet
    BF4 nem megy,vegyek live t!
    Division meg megy
    ???
  • Amiga
    Hívd fel a magyar supportot: 0680018590. És itt az 1-es pont a főmenüben a live asszem.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.28. 09:28:13
  • soo277
    Sziasztok
    tegnap aktiváltam egy 3 hónapos Live kódot,
    de ma reggel azt írta kérem hosszabbítsak livet
    na ilyenkor mi lehet?
    köszi
  • Maximus4
    Valami a modemmel nem stimmel szerintem.Most töltöm a forza 2-öt amit kaptam hozzá,de azt hittem ez gyorsabban megy:)1 óra alatt még csak 60%:)
  • darkSectorxxx #170154
    az szép. :)
  • Maximus4
    Köszönöm,de megoldódott.Elvittem valakihez és ott csont nélkül indult az update.Hazahoztam és már itt is csatlakozott rögtön a live-hoz.
  • darkSectorxxx #170152
    Ez elég furcsa.....
    Nem tudok live leállásról mondjuk.

Elsőnek teszteld le a profilodat weben Xbox.hu....ha ott rendesen be tudsz lépni akkor télleg a nettel van valami.

Ha ez is megvan akkor légyszíves menj be a network részre és légyszíves csinálj egy network/internet tesztet.
    És írd ki nekem légyszíves az eredményeket.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.26. 10:50:26
  • Maximus4
    Ismét segítségért fordulok hozzátok.
    Tegnap hozzájutottam az e-digitálból egy 360 E konzolhoz.Bekapcsoltam a nyelv,lokalizáció,kontroller beállítása után jön a csatlakozás,de a live-hoz az istennek sem akar csatlakozni.A hálózattal minden rendben van.Ha átugrom ezt a lépést,akkor a profil létrehozásánál a neten utánaolvasva,a becenév beírása után föl kellene dobnia email címet stb. adatokat,de ez sem történik meg.Aztán kapok egy hibaüzenetet profil bejelentkezésnél:80151907.Ha elindítom a csatlakozási tesztet,livne-nál nincs hibakód csak "megoldás",kapcsoljam ki a modemet majd vissza.Próbáltam wifivel és vezetékkel is.Egyik se jó.
    Mi lehet a gond?
  • Totti5
    Vegy megveszi akármikor a Refurbished gépet ( gondolom ez is az volt?! vagy nem? ) 60-70 között és biztos jut belőle. Az is marha jó deal már hónapok óta.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.25. 18:37:53
  • Moby
    Kb 1 hete lehet venni game-en boxot 55-ért. Megértem, ha most az emag bf miatt többen felkötik magukat. Sőt, bíztatnám őket!
  • Totti5
    "Friss: kaptunk egy közleményt az eMAG-tól, ebben azt írják, hogy az Xbox One készletük egy, a negyven rongyos HP laptop kettő, az iPhone 5S pedig három percen belül fogyott el a reggel hétórai akció-nyitást követően.

Ami teljesen reális, akik ezek után "károsultnak" nevezik magukat, vendégeink a következő londoni színházi jegyfoglalásra, amikor Benedict Cumberbatch Hamlet, és száznegyvenhétezer tinilánnyal állsz versenyben hajnali ötkor.

Kedves Károsult, sajnáljuk. A helyzet az, hogy nem Te vesztettél, hanem mások nyertek. Szembe kerültél azokkal, akikkel soha nem kellett volna. A Homo Ludens kisgyermek korától gyakorol, sokkal gyorsabban érzékel, reagál és kattint, mint Te.

Ez egy olyan verseny volt, amit nem tudtál megnyerni. Annak a kétszáz embernek szüksége volt az Xbox One-jára, és a természet rendje, hogy hozzájuk került. Ezzel nincs semmi baj,: ez így helyes.

A verseny örök. Gyakorolj.

Ez egy játék.

Minden játék."

• TBTPumpa
    Boldog Emag vásárló:
  • TBTPumpa
    Tavaly a teszkós sajtért verekedtek meg a Tyámtyung 3D-s tévéért. Remélem az idén is lesz valami hasonló buli.

Az idén a 4K-s LG TV-k a nyerők. Reggel (8 órai nyitáskor) már el is vitték az összeset a nyugdíjasok az egyik Euronicsból.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.25. 17:25:35
  • Amiga
    Igen, ez meg a másik... Lemaradtam az akcióról, összeomlott a világ.
    Nem véletlenül vannak néha halálos áldozatai is az akciós áruháznyitásoknak. Itthon is volt ilyen valamelyik MMarkt-ban, az 1 Ft.-os kávéfőző. Verekedtek az emberek azért a szar kávéfőzőért, mintha az életük múlt volna rajta. Nagyon ijesztő jelenség.
  • Moby
    Az emberek egy jelentős része sajnos ilyen. Máshoz nem nagyon ért, minthogy a mocskos pofáját jártatja, okoskodik, gyártja az elméleteket arról, hogy miért vegzálja análisan az élet minden nap. Azt sajnos nem nagyon veszi észre, hogy eme értékes időtöltése közben elmegy mellette az élet, és mivel közben őbelőle csak kifele jön a sok fasság, befele nem megy semmi, buta is mint a segg.
    Nameg van a másik, aki beengedi az inputot, feldolgozza, megteszi amit kell akkor amikor kell, és lép tovább. Látunk erre elég példát akár itt a fórumon is.
  • Amiga
    Amúgy nem is értem ezeket, 39 mp alatt kiosztok 4 fejlövést a CoD-ban, ezek meg ennyi idő alatt akarnak vásárolni.

Pedig a recept egyszerű:
    - pontban hétkor ráfrissítek az oldalra, belogolva a FB prrofilommal
    - öt mp múlva a cucc a kosárban van, ahonnét ki is csekkolom
    - 8 mp-nél a Chrome automatikus űrlapkitöltő elintézi, ami esetleg a FB-profilomból még nem következik

Utánvéttel fizetve 10 mp... Gondolom Mobynak is ennyi lehetett, az a 39 ilyen versenyben elég rossz K/D-t eredményez...
  • Totti5
    Károsult? miben?

Hülyék az emberek no.

50 ezres Xbox már mindenhol napokkal előtte kint volt, jó pár gémer oldal és fórumon beharangozva.

Kedvencem hogy Ő nem is akart venni, de kirpóbálta hogy ha 7:00kor rámegy mi lesz és azt írta ki neki hogy már nincsen.

Nos van még 2452 ember aki így tett és abból 2152 így járt. Legszebb hogy MINDENKI azt hiszi magáról hogy Ő volt a leggyorsabb kattintó.

Ezek után senki ne hülyézze az amcsikat, mert mi is pont ugyan ott vagyunk.
  • orichalcos
    Dededede nem vehettél, mert ez csak egy kamu átverés volt, és nem is volt nekik raktáron és amúgy is köcsög eMag!!!444négy
  • Amiga
    "Teljesen kiborultak az Emag webáruház Black Friday-károsultjai. Minden igyekezetük ellenére ugyanis a legtöbben hoppon maradtak, és még a magukat leggyorsabbnak érzők is lassúnak bizonyultak. Akciós Xbox, laptop, Iphone? Sokan úgy érezték, hogy fizikai képtelenség náluk gyorsabban rástartolni az olcsó műszaki cuccokra, és csalást szimatolnak amögött, hogy a cég árukészlete egy perc alatt kifogyott.
    "7 órakor pontban kinyílt az áruház webes felülete. Nekünk már gyorslistán, kedvencek között, könyvjelzőbe ott volt az előre odatett áru, így cirka 39 mp alatt már a szerződési feltételeket is elfogadtuk és megtörtént a vásárlás" - írta egyik csalódott olvasónk, akinek 7:01 perckor már nem engedte megvenni az adott dolgokat. A cég oldalán sok a hasonló panasz.
    Az Emag szerint viszont szó sincs semmilyen csalásról, tényleg elképesztő nagy volt a roham korán reggel. "Képzeljétek, induláskor az oldalon egy időben lévő aktív látogatók száma meghaladta a 130 000-et!" - írta facebook oldalán feldühödött vásárlóit nyugtatva a webáruház.
    És szerintük arról sincs szó, hogy dolgozóik előzték volna meg a vevőket, ők ugyanis csak 10 órától vásárolhatnak. Hogy nagyobb hitelt adjanak a szavuknak, pontosan leírták azt is, hogy mit sikerült eladni hajnalban: elment például 165 db Apple iPhone 5S mobiltelefon, 300 db HP 250 G4 laptop, 200 db Microsoft Xbox ONE konzol, 100 db Indesit LI8 S2 W alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény."

Ennyi a történet, 130 ezer ember ment rá erre a szerencsétlen oldalra. Jó, hogy kifogyott. És a 130 ezerből egy

a Moby volt.
  • Moby
    Nem magamnak.
  • Amiga
    Vettél egy One-t? :)
  • Amiga
    Ki beszélt a garanciáról...
  • Moby
    Az üzletnek tökmindegy, akinek meg jutott, az is telibeszarja, hogy kinek nem jutott. Nekünk szerencsére még jutott.
  • darkSectorxxx #170135
    Igen, ezt én is mondtam. Hogy vagy ez, vagy az. :)
  • darkSectorxxx #170134
    Ez amit én mondtam senki nem tudja ellenőrizni. Ez nem garancia hibával egyenértékű :)
  • Totti5
    200 db van. 5000 ember áll neki megvenni. 200 abból megveszi, 4800 elméleteket gyárt hogy miért nem sikerült.

Pedig a képlet igen egyszerű, elfogyott a 200 db.

Az üzletnek tök mindegy hogy ki vette meg.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.25. 08:57:16
  • Amiga
    Ezzel most nagyon mellélőttél, mert az EMAG az egyik legkorrektebb webshop. Rengeteg akcióban vettem már náluk és soha nem volt problémám.
  • darkSectorxxx #170131
    Ja xbox-ból van persze látom :)