176876

-
"ezzel is játszon valaki, mert ezt kizárólag az exclusive-okkal tudnják elérni"
Ez nem igaz. Legsikeresebb címek melyekből többszöröse megy el mint a legtöbb exnek. BF, COD, GTA, FIFA pl.
Néztétek már a Xbox sztórt hogy mennyi játék van a gépre?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.18. 19:38:43 -
Játékok kellenek, nem új gép, az könnyű, játékkal megtölteni, az nehéz.
Nem az kell hogy a többi platformot alázzák, hanem hogy KIEGÉSZÍTSÉK, ezzel is játszon valaki, mert ezt kizárólag az exclusive-okkal tudnják elérni, máskülönben esélytelen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 19:34:38 -
Csak nehogy kövesselek. :D
De az tuti hogy nem Switch-et veszek. :DDDDDDDDD
Ez a gen nagyon lapos, ekkorra már ha nem is képesek új címeket tólni, legalább a Gears-ból fél tonna résznek kellett volna már jönni, igazából a Halo-ból is.
Ez a mostani generáció 1 címből táplálkozik: Forza, ebből jön orrba-szájba, ami vagy érdekel vagy nem. Kell több opció, színesebb paletta exclusive frontotn, plána még 2x-esenn mert a másik gen elment technikailag, itt pláne nyomatni kellene. De semmi szinte.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 19:32:38 -
Azzal jönnek majd új szupererős MS exkluzívok? Nem látom egyelőre a Scorpion létjogosultságát, tök jól néznek ki a mostani játékok is. -
Bandicoot #170408 Már rég elkényelmesedett sajnos.... -
Kb dupla annyi PS4 fogyott, nincs már az hogy kényelmesed"het". Felzárkózni lehet valamennyire, bár kétlem hogy egy PS4nél drágább gép sikeresebb lenne. Sokat eladhatnak belőle és nyilván ez is a cél, de hogy itt nem lesz órási változás az szinte biztos. MS sem fogja bukóval adni a gépet, már pedig ha ( javarészt ) natív 4k masina lesz, akkor az nem 130 ezer. -
LBandi77 #170406 Ezért kell az a skorpió masina,különben a sony nagyon elkényelmesedhet. -
Én épp most adom el :p -
Igen, nekünk jó a versenyhelyzet, viszont az nem, ha túlságosan elhúz az egyik fél, a másik meg majd feladja... -
Sonynak is ez a jó, mindenkinek. Ha nagy az aktív juser base, akkor több a vásárolt tartalom, több a pénz, több az előfizetés, a reklámok lemennek, betalálnak a júzerek költenek. -
Hát nem lenne rossz, ha télleg lenne értelme bekapcsolnom manapság a konzolt. :D valamiért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 19:03:03 -
LBandi77 #170401 Mit is mondott volna.Valahogy szépíteni kell a dolgokat,de talán a skorpió javít a helyzeten.
Minél szorosabb a helyzet a gamereknek az az nekünk az a jó. -
+ Spencer azt mondta, hogy nekik az számít, hogy minél több aktív user legyen és ne porosodjon a konzol a szekrényben. -
No már kanyarban van végre!!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.18. 18:41:00 -
2016 végéig 26 millió konzol talált gazdára világszinten. 

-
abel0317 #170397 Mass effect andromeda deluxe kiadások kaphatóak lesznek dobozosan is? -
Xbox frissítések a láthatáron
Gyorsabb, jobb Guide
Ráncfelvarrást kap az Xbox One-on elérhető Guide menü. Frissítés után nem kettő, hanem egyetlen gombnyomással hívható majd elő, és több funkciót kezelhetünk róla, mint most. Például gyorsabban kezelhető lesz a Game DVR, közvetlenül a menüből állíthatjuk be a felvételek hosszát, kezelhetjük a rögzített képeket és videókat, de megújul az achievement lista, a Gamerscore ranglista, és több más funkció is, amikhez ezentúl nem kell elhagyni a játékot.
Közösségi javítások
Áttekinthetőbb lesz az Activity Feed (üzenőfal), további funkciókat kapnak a klubok és az LFG (Looking For Group), hogy még könnyebb legyen játékostársakat találni Live-on.
-
Neten a hasonló problémáknál nem látok egyértelmű megoldást sajnos, max annyit beszélnek, hogy a router beállítással lehet valami gond. -
eszgye #170394 Lejátszás nem lehetséges!
Próbálja meg újra, ha a probléma továbbra is fennáll, keresse fel a www.xbox.com/support oldalt.
0xc00d11cd (0xc00d3e84)
Utoljára szerkesztette: eszgye, 2017.01.16. 17:10:49 -
Én nem tudtam elolvasni a szöveget a képen, ki tudnád írni majd? -
eszgye #170392 Sziasztok! Segítséget kérnék, ha tudtok segíteni! AZ otthoni hálózatomban van egy Tp-Link WR1043-as router, ami NAS-ként és Média Serverként is tud üzemelni. Az ott tárolt filmeket szeretném a nem okos TV-men lejátszani Xbox One segítségével. A MÉdia player látja a Media Servert a filmeket azonban a mellékelt hibaüzenettel nem játssza le. Plóbáltam a VLC playert letölteni, azzal se megy, se avi se mkv. Tudtok esetleg valami tippet adni? Lehet Kodek-et telepíteni? Vagy van olyan alkalmazás, ami megbirkózik a filmek lejátszásával (az se baj, ha fizetős)? Előre is köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: eszgye, 2017.01.16. 03:02:26 -
Hát én például ilyet még eddig nem hallottam sehol, pláne hogy szervízből jön ki így gép javítás után, de egyértelműen jelezni kell a szervíznek hogy megmaradt a hiba és visszaküldeni!
Csinálják meg, hiszen garanciás! -
almos12 #170390 Sziasztok!
Karácsonyra kaptam a 360 után egy One S-t. A vadiúj könzolon a játékok döntő többsége a telepítés megtörténte után az intro lefutása után a "skip press A" parancsra semmit nem csinál lefagy. (Forza 3, Battlefront de még a FiFA17 demo is ezt csinálja)
Apu a Microsoft ügyfélszolgálatnak jelezte a hibát... javasolták, hogy küldjük el szervizbe hozzájuk. Tegnap érkezett vissza a németországi szervizből de mintha nem történt volna semmi..... ugyanaz a hiba van most is.
Szerintetek mi a fene van a konzolunkkal????????? -
Láttad a Jurassic World-öt (mármint nem a filmet)? Na mert azt láthatod ugyanúgy mobilon is, persze grafikai butulással, de müködik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.13. 21:02:52 -
Ez? nem lehet. Ha csinálnak mobilra egy játékot, ezen a címen, akkor az lehet, de nem lesz. -
De lehetne. -
Te, ez nem mobil játék...
X360 meg már nincs. Finító.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.13. 20:57:00 -
Hát ajánlom is, én örülnék előző genes kiadásnak is, technikailag nem is lenne szerintem gond.
Sőőőt ahogy a Jurassic World van android-on, ezzel is nagyot lehetne ott durrantani mobil közösségben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.13. 20:55:31 -
Haver szerint Wii U-n mocsok jó volt, szóval tuti király lesz. -
Asszonták kicsit ilyen GTA szerű játék lesz. :) -
Jön az egyik legjobb játék.
-
Blitz béta január 20-tól január 30-ig lesz elérhető, ingyenes lesz, és az Xbox One, valamint a Windows 10 tulajok is letölthetik és játszhatnak vele
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.11. 21:58:05 -
Új kontrollerek.
-
-
azért ennyire nem siralmas a helyzet, bár nekem is kéne pár ps4-es exkluzív, de összességében az xbox jobban bejön még mindig.
inkább ülök kontrollerrel kanapén, mint gépe előtt egérrel görnyedve, amit egész nap csinálok melóban. akinek van bika pc-je, annak nyilván nem kell már xbox one, ezt belátom én is -
Az erős PCvel ( egyátalán PCvel ) bíró játékosok egy kis szelete a konzollal rendelkező játékosokkal szemben.
-
Túl, de azért eléggé szánalmas, ami boxon megy ebben a generációban. Lényegében, ha van bika pc-d, akkor a boxra semmi szükséged, mert minden dual platform legalább, még az ún. exkluzívok is. A 3rd party játékok meg ha konzol exkluzívok, akkor jobban futnak a ps4-en, ha meg vannak pc-n is, akkor a pc a legjobb platform.
Megvan mindkét konzol + erős pc és az elmúlt kb 1 évben csak x360 emulációra használtam az boxot, semmi másra. Ez azért eléggé szomorú. Mintha MS feladta volna a harcot teljesen ebben a generációban. A Scorpiotól sem várok sokat, mert semmit nem ér a bika gép, ha nincs content. És ha minden content lesz win10 alatt is, akkor köszönöm, de inkább a tízszer annyiba kerülő gamer gépemen fogom tolni egérrel meg cherry mx billel, gsync monitoron 144 hz-en és nem egy nyomorult tévén kontrollerrel a kanapéról.
Ez azért eléggé szomorú szerintem. :(
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.01.10. 18:42:19 -
Phil Spencer ✔ @XboxP3
@TiC_Podcast Difficult decision, we believe result is better 4 Xbox gamers, still disappointing. Im confident in 17 lineup thats our focus -
partizan182 #170374 "Az is lehet hogy az MS a végsőkig támogatta..."
Nem lehet, biztos. Hiszen ők fizették a fejlesztést.
"Ez lehet a Sonynál megy és palira lehet venni őket..."
Ja, szemét Platinum az alábbi kiadókat vette palira: Sega, Konami, Nintendo, Activision, Square Enix. Egyedül az MS látott át a szitán.
SZVSZ túl nagyot haraptak. Gondolj bele miben jó a Platinum: lineáris, csillivilli, feszes character-action. Namost mit fejlesztettek a Scalebound képében:
"It had a large open-world, four-player co-op and "the biggest boss fight Platinum has ever done". Ráadásul a konzolokon legendásan kukásan futó UE4 motorral. Soha még csak hasolnót sem csináltak. Elsőre nem sikerült időre. Van ilyen. Rengeteg.
A tényen nem változtat, hogy egy rosszul menedzselt katasztrófa az egész project. Majd jön a Nier, azt rendbe rakja a világot. Boxra meg nem lesz több Platinum exkluzív. Szerintem túléli mindenki. -
Az a baj, hogy nem tudjuk. Molyneux is átment isteni színjátékba, Jamaucsi a GTvel már jó ideje ezt teszi, és sok olyan arc nem képes ma olyat előállítani mint amit anno tudott. Meghaladja a képességeiket pl. Elméletben megvan, de kiviteleztetni már nem tudják.
Az is lehet hogy az MS a végsőkig támogatta de nem lehet mindig azt mondani, hogy majd. Ez lehet a Sonynál megy és palira lehet venni őket, de ez nyugati szemlélet itt mások a szabályok.
Egy biztos a játék nem volt kiadható állapotban, nincs kész nem csinálták meg. Ez szomorú és ez a fejlesztők, Platinum Games hibája.